-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
max DL= 43kb/secπως ειναι για 384?
πιο καλα ειναι να δεις την μεση τιμη και οχι τη max! για μεση 43 εισαι πολυ καλα, δε νομιζω οτι παει και παραπανω!
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=56βρηκα αυτο με συνοτμο ψαξιμο
φαινεται να συμφερει
μπα.
το voipbuster θέλει 0,19 και η forthnet 0,17 .Οπότε για τα αστικα είναι μια χαρά το voipbuster αφού είναι τζάμπα!
-
SOS
Outlook 2003, πώς αποθηκεύω μηνύματα με τα επισυναπτόμενα αρχεία τους, για να κάνω format;
Στο Express ξέρω το κόλπο. Εδώ τι παίζει;
-
Κάνε ένα archive και γραφτο σε ένα CD
-
Τόσο απλά; Ύποπτο μου φαίνεται... Και πώς θα τα πάρω ξανά μετά;
-
Nομίζω τα αρχεία με extention .pst είναι τα mail σου.. Ετσι πήρα e-mail οταν αλλαξα δουλεια. Αποθηεκευεις οτι φακελο με pst εχει το outlook σε cd και μετα το φορματ, σβήνεις τα νεα .pst και τα αντικαθιστάς με τα παλια..
Με πάσα επιφύλαξη πάντα, μη κάψουμε καναν άνθρωπο.
-
Το κόλπο του Λοχία πιάνει πάντως... Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω όλα τα mail μου να έχουν μεταφερθεί και ανησυχώ... Μόνο του επιλέγει;;;
EDIT...
Αχεμ... Αγνοήστε το τελευταίο μου σχόλιο σας παρακαλώ...
ΞΑΝΑ EDIT:
ΓΑΜΩ ΤΗ MICROSOFT!!! ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ OUTLOOK ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΜΟΥ!!!
ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ!!!
edit #3
Τα πήρα κρανίο, έβαλα το recovery να γίνεται και πάω να φάω! Γαμώ τους υπολογιστές μου μέσα!!! Πάνε τα mail μουυυυυυ!!!
-
πόσο έχει ένα απλό φίλτρο για ADSL γραμμή για να μην ακούω τον θόρυβο? (όχι splitter)
-
Ωχ κατάλαβα... Κώστα θα μας τα πρήξεις κι εσύ με τη DSL τώρα όπως μας τα πρήζει ο Νάσος με το K750i.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
2.Σχετικά με το μικρό πρόβλημα η Forthnet μου είπε ότι έστειλε το πρόβλημα στον ΟΤΕ. Να περιμένω η να καλέσω και εγώ το 121?Ο Ο.Τ.Ε. 'δε βλέπει' εσένα αλλά τον πάροχο που ενεργοποίησε τη γραμμή. Λογικά λοιπόν το να καλέσεις στο 121 είναι άσκοπο.
πόσο έχει ένα απλό φίλτρο για ADSL γραμμή για να μην ακούω τον θόρυβο? (όχι splitter)
Δεν είχε φίλτρο η συσκευασία με το modem Κ.λ.π. ;
το κόστος του είναι μικρό πάντως περίπου 5 ευρώ. Κάνε μια βόλτα σε ένα oteshop μπορεί να βρείς.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ωχ κατάλαβα... Κώστα θα μας τα πρήξεις κι εσύ με τη DSL τώρα όπως μας τα πρήζει ο Νάσος με το K750i.Άργησε να μπεί στο 'club' αλλά τώρα θα πάρει το αίμα του πίσω.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ωχ κατάλαβα... Κώστα θα μας τα πρήξεις κι εσύ με τη DSL τώρα όπως μας τα πρήζει ο Νάσος με το K750i.χαλαρά!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
το κόστος του είναι μικρό πάντως περίπου 5 ευρώ. Κάνε μια βόλτα σε ένα oteshop μπορεί να βρείς.
ναι είχε μόνο 1
μου την έχει σπάσει που είμαι στα 384 αλλά λέει είναι κλασικό πρόβλημα και ο ΟΤΕ το λύνει σε λίγες μέρες
το είδα στο adslgr.com
-
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ωχ κατάλαβα... Κώστα θα μας τα πρήξεις κι εσύ με τη DSL τώρα όπως μας τα πρήζει ο Νάσος με το K750i.
χαλαρά!
Μήπως είστε λίγο εγκάθετοι; Μήηηηηπως; ΛΕΩ, μήηηηηπως;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
χαλαρά!
Μήπως είστε λίγο εγκάθετοι; Μήηηηηπως; ΛΕΩ, μήηηηηπως;;;
Να μη λές.
Είμαστε.
-
Νικόλα εάν θυμάμαι καλά πήρες το SE Z530i. Γράψε μερικές εντυπώσεις...μενού, μπαταρία κτλ
-
Οχι Σάββα, πήρα το Ζ300 για δεύτερο.
Παρεμπιπτόντως, έχω και ένα Ζ530i που παρέλαβα για ένα φίλο που δουλεύει στο εξωτερικό και θα το πάρει τον άλλο μήνα.
Στο λίγο που το δούλεψα, η εσωτερική οθόνη του δεν είναι και ό,τι καλύτερο (μοιάζει ίδια με του Ζ300), είναι μικρή σε ανάλυση κι έχει διαφορές φωτεινότητας από σημείο σε σημείο. Οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιεί είναι κάπως καλύτερες από του Ζ300 (το οποίο έχει λευκά γράμματα με γκρι περίγραμμα σε λευκό φόντο, τι ωραία που ΔΕΝ φαίνονται σε κάθε κατάσταση φωτισμού ), τα μενού κλασικά γραφικά και γρήγορα.
Η εξωτερική του οθόνη (μονόχρωμη πορτοκαλί dot matrix) είναι πολύ καλή, δείχνει πολλές πληροφορίες και είναι ευανάγνωστη. Από εκεί και πέρα, σαν μέγεθος δείχνει βολικό, αν και η λαβή στο πίσω μέρος του θα με εκνεύριζε αφάνταστα αν ήταν δικό μου. Τα πλήκτρα του όμως είναι επιεικώς απαράδεκτα. Μικρά, σκληρά, δεν εξέχουν καθόλου από την πρόσοψη και κάποια είναι σε περίεργες θέσεις (σε αυτό ίσως φταίει ότι έχω συνηθίσει από τα Nokia). Αλλά πχ το πλήκτρο για το On/Off είναι σαν αυτά που έχουν κάποες συσκευές για Reset (που πρέπει να το πατήσεις με καρφίτσα).
Τέλος, έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου στη συνομιλία, αρκετή μνήμη για αρχεία. O τύπος από τον οποίο το πήρα (το πήρε μέσω επιδότησης και το έδωσε καινούριο) είχε μέσα ολόκληρο album των Pearl Jam.
Από μπαταρία δεν ξέρω πόσο κρατάει γιατί δεν το χρησιμοποιώ...
-
Μπορεί να περαστεί το sp2 σε xp μη original;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]