-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Καλά θυμόμουν λοιπόν ότι οι 386 θα γίνουν 768, Νικόλα
Είσαι ικανός να σκάσεις αν δε δικαιωθείς, ε?
Ε λοιπόν όχι κύριε, η πρώτη ανακοίνωση του ΟΤΕ έλεγε αυτό που είχα πει εγώ (384--->512).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχμ, και μια που θα μπείτε στη διαδικασία, πείτε και καμιά ιδέα για ΒΤ handsfree για το ίδιο κινητό (συμβατό και με 6230i). Χαμηλό βάρος, καλή αυτονομία, μέση τιμή είναι οι παράγοντες.Εχω ένα Nokia BT και το χαρίζω...
edit Είναι αυτό που το ακουστικό έχει καλώδιο για να συνδεθεί με το ΒΤ
-
Βρε εγκάθετε, μην μου τη σπας!
Δεν σου φτάνει που ΔΕΝ είμαι... πιλοτικός;Χωρίς πλάκα τώρα, δεν το είχα διαβάσει σε δικό σου ποστ το θέμα. Αν θυμάμαι καλά ήταν σε ποστ του Θέμη (opterios) και όντως έλεγε για 768 τις 384.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχω ένα Nokia BT και το χαρίζω...
edit Είναι αυτό που το ακουστικό έχει καλώδιο για να συνδεθεί με το ΒΤ
Το HS-21W? Παμμέγιστε Μωβ Ήρωά μου!
Αλλά επειδή θα πρέπει να πάρω κι άλλο (χρειαζόμαστε 2) για πείτε γνώμες... Είδα το ΒΗ-900 και ομολογώ πως μου αρέσει (από τη φωτό τουλάχιστον)...
Χάρη, εγώ εγκάθετος? Θεός φυλάξοι!
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά λίγη σημασία έχει έτσι κι αλλιώς.
-
To svchost που μου ζητάει access στο za τι είναι; Κάτι των εξπι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To svchost που μου ζητάει access στο za τι είναι; Κάτι των εξπι;svchost.exe is a system process belonging to the Microsoft Windows Operating System which handles processes executed from DLLs. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.
http://www.liutilities.com/products/win ... y/svchost/
διαβασε το γιατι μπορει να ειναι και trojian. -
Ευχαριστώ!
Και σε ποιόν φάκελο θα πρέπει να είναι; Για δωρεάν spyware τι προετείνουμε;
-
Προσοχή στο εξής: το svhost.exe ΠΡΕΠΕΙ να είναι στον φάκελο system32. Αν βρίσκεται αλλού είναι ιός (γνωστό κόλπο μεταμφίεσης ιών).
Δωρεάν εξολοθρευτής spyware είναι το ad-aware.
http://www.lavasoft.de/software/adaware/ -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν κάποιος συνδεεται μέσω άλλης εταιρίας, θα πρέπει να πληρώσει και να αλλάξει πρόγραμμα για να δει διαφορά;
Bρε Χάρη αφού το έχουμε ξαναπεί...οι εταιρίες παροχής Ιντερνετ απλά νοικιάζουν τις γραμμές στον ΟΤΕ,οπότε η αναβάθμιση αυτή θα ισχύει για όλες τις DSLAMs σε όλες τις εταιρίες που νοικιάζουν τις γραμμές τους..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσοχή στο εξής: το svhost.exe ΠΡΕΠΕΙ να είναι στον φάκελο system32. Αν βρίσκεται αλλού είναι ιός (γνωστό κόλπο μεταμφίεσης ιών).
Δωρεάν εξολοθρευτής spyware είναι το ad-aware.
http://www.lavasoft.de/software/adaware/και όταν δεν μπορούμε να το βρούμε με search πουθενά αλλά φαίνεται να είναι ενεργοποιημένες 7 processes με αυτό το όνομα!?
-
kouk, o manosk το έγραψε λάθος. Είναι svchost. Για δοκίμασε τώρα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
kouk, o manosk το έγραψε λάθος. Είναι svchost. Για δοκίμασε τώρα...Το ξέρω. Αυτό δοκίμασα...
-
Ελέγχεις στον σωστό σκληρό; Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για να ψάχνει σε αρχεία συστήματος και κρυφά;
-
Ναι... ...θα το βρω όμως αυτό που κάνω λάθος!!!
-
Για αρχή, για δοκίμασε να ψάξεις συγκεκριμένα στο system32. svchost, έτσι;
-
ΟΚ!...Το βρήκα!!!
-
Για πες...
-
...χμμμ...hidden files...νόμιζα οτι τα έψαχνα,αλλά δεν...
-
Ακόμα και οι καλύτεροι κάνουν λάθη!
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]