-
Έχω το ΝΟΚΙΑ 6600 symbian. Από σήμερα το πρωί, όλες οι λίστες που υπάρχουν μέσα (Μημύματα, Εξερχομενοι αριθμοί, Εισερχόμενοι κλπ) δεν είναι σορταρισμένοι με ημερομηνία αλλά με όνομα Ωστόσο δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ή τουλάχιστον δεν την έχω βρει. Έχει κανείες καμία ιδέα? Krus?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ξέρει κανείς σίγουρο τρόπο να μάθει το password σε pc που είναι κλειδωμένο για administrator?Πρόεδρε χακεράς θα γίνεις στην αεροπορία;;;!!???
-
Παιδιά πείτε μου ότι δεν έκανα μαμακία. Μόλις παρήγγειλα μια dsl 384/128 με usb modem στην Otenet, με
-
[quote='migf1']Παιδιά πείτε μου ότι δεν έκανα μαμακία. Μόλις παρήγγειλα μια dsl 384/128 με usb modem στην Otenet, με
-
Γενικά τα USB modem δεν είναι τόσο σταθερά σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιούν θύρα ethernet. Δοκίμασέ το και αν κολλάει σκέψου έστω το φθηνό κοκκαλοmodem jetspeed 520 (60 ευρώ νομίζω ότι κάνει). Καλή η προσφορά πάντως, 20 ευρώ κοστίζει μόνο η γραμμή του βρωμΟΤΕ. Εγώ πληρώνω για 384 32,5 ευρώ συνολικά και με προσφορά.
-
Άλλα κόλπα..
'Eκεί που σερφάρετε αμέριμνος στο Διαδίκτυο, φτάνετε σε ένα... σταθμό διοδίων, όπου πρέπει να πληρώσετε τέλη για να συνεχίσετε! Απίθανο; Οχι και τόσο! Ηδη στις ΗΠΑ συζητείται πρόταση των μεγάλων εταιρειών τηλεπικοινωνιών να φτιαχθούν κάτι σαν «Αττικές Οδοί» μέσα στο Ιντερνετ. Δηλαδή, ψηφιακοί «δρόμοι» ταχείας κυκλοφορίας, αλλά μόνο για όσους θα έχουν πληρώσει διόδια! Θα πρόκειται για ένα Ιντερνετ δύο ταχυτήτων, που θα μετατρέψει σε σωρό ερειπίων την αντίληψη για ένα ελεύθερο, ανοικτό και ισότιμο σε όλους μέσο. Οσο κι αν το ζήτημα έχει τεθεί μέχρι στιγμής μόνο στις HΠA, έχει τεράστια σημασία για όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς μια τέτοια εξέλιξη στην Aμερική θα επηρεάσει όλο τον κόσμο....'
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 006_182238
-
A, εμείς έχουμε πάει πιο μπροστά. Πληρώνουμε τεχνολογίες του 1995 με διόδια Ρίου-Αντίριου.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ξέρει κανείς σίγουρο τρόπο να μάθει το password σε pc που είναι κλειδωμένο για administrator?Υπάρχει ένα κόλπο, που δεν το γνωρίζουν πολλοί... Στα windows, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βάλεις έναν ακόμα λογαριασμό, πλην του administrator, ο οποίος έχει administration priviledges by default. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, πολλοί ξεχνάνε ή επίτηδες ΔΕΝ βάζουν κωδικό στον administrator, αφού έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται στην οθόνη με τους χρήστες...
Σ' αυτή την οθόνη, Ctrl-Alt και διπλό del σε βγάζει στο παράθυρο που πληκτρολογείς όνομα χρήστη. Βάλε Administrator και κενό, δοκίμασε αν είναι ελεύθερος αυτός ο λογαριασμός... Είναι shot in the dark βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
-
Παιδιά ευχαριστώ! Θα σας ενημερώσω μόλις το πάρω στα χέρια μου.
-
'ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Οι υπηρεσίες της δικτυακής πύλης της Γ.Γ.Π.Σ. http://www.gsis.gr και οι υπηρεσίες του TAXISnet , δεν θα είναι διαθέσιμες την Τετάρτη 3.5.2006 και από ώρα 16:00΄ έως 20:00΄, λόγω προγραμματισμένης συντήρησης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.'
Μπράβο, μπράβο. Τρομερό timing, την εβδομάδα όπου αναμένεται η μεγαλύτερη κίνηση στους servers του taxisnet...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ξέρει κανείς σίγουρο τρόπο να μάθει το password σε pc που είναι κλειδωμένο για administrator?
Υπάρχει ένα κόλπο, που δεν το γνωρίζουν πολλοί... Στα windows, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βάλεις έναν ακόμα λογαριασμό, πλην του administrator, ο οποίος έχει administration priviledges by default. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, πολλοί ξεχνάνε ή επίτηδες ΔΕΝ βάζουν κωδικό στον administrator, αφού έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται στην οθόνη με τους χρήστες...
Σ' αυτή την οθόνη, Ctrl-Alt και διπλό del σε βγάζει στο παράθυρο που πληκτρολογείς όνομα χρήστη. Βάλε Administrator και κενό, δοκίμασε αν είναι ελεύθερος αυτός ο λογαριασμός... Είναι shot in the dark βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!
όχι..ο λογαριασμός που έχει administrator priviledges έχει και username administrator.
απλά θέλω να βάλω το corel στο pc για να το μάθω και δεν μπαίνει
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
'ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΟι υπηρεσίες της δικτυακής πύλης της Γ.Γ.Π.Σ. http://www.gsis.gr και οι υπηρεσίες του TAXISnet , δεν θα είναι διαθέσιμες την Τετάρτη 3.5.2006 και από ώρα 16:00΄ έως 20:00΄, λόγω προγραμματισμένης συντήρησης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.'
Μπράβο, μπράβο. Τρομερό timing, την εβδομάδα όπου αναμένεται η μεγαλύτερη κίνηση στους servers του taxisnet...
απίστευτοι ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
'ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Οι υπηρεσίες της δικτυακής πύλης της Γ.Γ.Π.Σ. http://www.gsis.gr και οι υπηρεσίες του TAXISnet , δεν θα είναι διαθέσιμες την Τετάρτη 3.5.2006 και από ώρα 16:00΄ έως 20:00΄, λόγω προγραμματισμένης συντήρησης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.'
απίστευτοι ...
ΖΩΑ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
'ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
απίστευτοι ...
Καλά βε παιδιά κάνετε σα να ανακαλύψατε την πυρίτιδα. Ξεχνάτε για πια χώρα μιλάμε.
-
Και εννοείται πως τώρα είναι 21:21 και ακόμη δεν έχει ανεβεί το site. Ούτε πρόκειται πριν από αύριο. Απόψε πήγαν σπίτια τους.
-
Και τί θέλατε δηλαδή; Να δουλέψουν οι άνθρωποι εν μέσω εορτών; Μήπως είστε κατά της εργατιάς;
-
τσ τσ τσ δημόσιο for ever!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και τί θέλατε δηλαδή; Να δουλέψουν οι άνθρωποι εν μέσω εορτών; Μήπως είστε κατά της εργατιάς;Παλιοημερολογήτες είναι; Το πάσχα έχει γίνει πλέον ανάμνηση (χωνέψαμε και το αρνάκι).
-
Και πως θα δούλευαν πριν τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς; Ο μισός ΟΤΕ έκλαιγε για τους αδικοχαμένους εργάτες (και ο άλλος μισός που δεν ανήκει στους τυχερούς της εθελούσιας).
-
Εμένα έκαναν 2 χρόνια περίπου να μου δώσουν κωδικό πρόσβασης και απελπίστηκα και την πάω σε λογιστή.
Και μου τον έδωσαν ποτέ δε τον χρησιμοποίησα , διότι δεν μπορούσα να μπω. Είχα στείλει άπειρα e-mail αλλά ποτέ δεν πήρα απάντηση.
Δίνω ένα 20ράκι και έχω ήσυχο το κεφάλι μου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]