-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επειδή πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους... ..βάλε 2 αντιϊκά. (θα στο πουνε σε λίγο...όταν δεν τα καθαρίζει όλα το ένα)!καλα, εχουν γνωση οι φυλακες!
να τα βαζω να τρεχουν 'συνεχως' ή να κανω καθε τοσο ενα περιοδικο ελεγχο?
-
Περιοδικά Σπύρο. Κάθε 4-5 μέρες κάνω έλεγχο και βρίσκει πάντα κάποια το ένα και κάποια το άλλο, αλλά όχι επικίνδυνα.
Εχω βάλει και 3ο. Το Windows Defender!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επειδή πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους... ..βάλε 2 αντιϊκά. (θα στο πουνε σε λίγο...όταν δεν τα καθαρίζει όλα το ένα)!
καλα, εχουν γνωση οι φυλακες!
Εγώ λέω μια στο τόσο. Απεχθάνομαι να τρέχει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στο backround.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επειδή πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους... ..βάλε 2 αντιϊκά. (θα στο πουνε σε λίγο...όταν δεν τα καθαρίζει όλα το ένα)!
καλα, εχουν γνωση οι φυλακες!
Εγώ λέω μια στο τόσο. Απεχθάνομαι να τρέχει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στο backround.
το δικο σου παντως βρηκε πολυυυ πραγμα μεσα...
κατεβαζω και το αλλο τωρα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ScanSpyware 3.8.0.4
Ααααααυτό!
Δεν δίνετε και κανένα link, γιατί το google βγάζει κάτι παράξενες γλώσσες και τις φοβάμαι;;;
-
ολα full hXXp://softex.meganet.lt/news_cats.php?cat_id=17
αλλαξε τα ΧΧ με tt
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
κανένα crack για εδώ έχουμε?
http://www.nero.com/nero7/eng/nero7-demo.phpΚαλυτερα να χρησιμοποιησεις την 6 παρα την 7 εκδοση.Εχω διαβασει για πολλα προβληματα.Αν εχει αλλαξει κατι τωρα δεν ξερω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επειδή πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους... ..βάλε 2 αντιϊκά. (θα στο πουνε σε λίγο...όταν δεν τα καθαρίζει όλα το ένα)!Ποτέ ομως να φορτωνονται ταυτοχρονα.Πολλα προβληματα.Μπορεις να βαλεις το ενα να φορτωνει και το αλλο να το χρησιμοποιεις on demand.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ολα full hXXp://softex.meganet.lt/news_cats.php?cat_id=17αλλαξε τα ΧΧ με tt
Είσαι ωραίος!!!
(για ποιο λόγο αυτή η αντικατάσταση γραμμάτων; Δεν επιτρέπεται να βάζουμε τέτοια links εδώ; Να το ξέρω δηλαδή, μην κάνω καμια πατάτα... )
Δεν μου λέτε και κάτι άλλο; Έχω την υποψία ότι ο Kerio-ς μου κάνει νούμερα. Τρώει κάτι άγρια κολλήματα το καινούριο pc μου που μόνο με reset διορθώνονται. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοια σκηνικά! Υπέθεσα λοιπόν ότι φταίει ο kerio-ς. Έτσι του έριξα άκυρο. Με τι τον αντικαθιστώ;
-
Ετρεξα και τα 2 αντι spyware. Το 1ο βρηκε καμια 50αρια (!!) και το 2ο καμια 200αρια (!!!)
-
Ισχύει ακόμα ότι καλύτερα να έχουμε στο pc και dvd-rom και cd-rom ?
-
Όχι. Μόνο όταν κόστιζαν τα πρώτα 10 φορές περισσότερο από τα δεύτερα άξιζε τον κόπο για να μη φθείρεται τόσο η ακριβή συσκευή για ανάγνωση CD. Τώρα είναι περιττά τα cd-rom drive.
-
Παίδες, ψάχνω σπασμένο προγραμμα που να μπορεί να μικρύνει σε μέγεθος ή/και να κόψει σε κομμάτια ένα βιντεάκι. Κατέβασα trial το ConvertMovie 3.0, αλλά δεν βρισκω κρακ.
Έχει κανείς καμιά ιδέα? Κάποιο free? Κάποιο οχι-free που να υπάρχει κρακ?
EDIT: άκυρον! Την δουλειά την κάνει ΑΨΟΓΑ το αντιγραφικό CD-DVD που είχε μέσα το λαπιτόπι μου από τη μαμά του (NTI cd & dvd maker)
απίστευτο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι. Μόνο όταν κόστιζαν τα πρώτα 10 φορές περισσότερο από τα δεύτερα άξιζε τον κόπο για να μη φθείρεται τόσο η ακριβή συσκευή για ανάγνωση CD. Τώρα είναι περιττά τα cd-rom drive.Εγώ που δεν έχω ούτε συσκευή ανάγνωσης σκέτη; Η νέα μου μητρική έχει ένα κανάλι IDE μόνο και εκεί πάνω είναι το CD-RW και το DVD/RW... Ούτε καν χώρο για τον δέυτερο σκληρό μου δίσκο δεν έχω... Και ένας controlller IDE κοστίζει πάνω από 40-50 ευρώ... Και όπως είπα, έχουμε στεγνώσει αυτή την περίοδο!!!
-
Πέτα το CD-RW. Άχρηστο είναι αφού έχεις DVD-RW. Εδώ που τα λέμε με ένα γρήγορο DVD-RW δεν θες άλλη συσκευή, εφόσον δεν ριπάρεις συχνά DVD.
-
Βγάλε το CD-RW βρε! Δε σου χρειάζεται!
Edit: Φτου σου παλιοεγκάθετε, με πρόλαβες. Εννοια σου όμως, δεν είσαι παντού πιο γρήγορος.
-
Μου χρειάζεται, γιατί το dvd/rw δεν γράφει τόσο γρήγορα σε CD όσο το CD-RW μου...
-
τι θα κάνω με την audigy ρε παιδιά που δεν δουλεύει στα XP μου???
-
Γιατί δεν σου δουλευει ρε προεδρε;
-
ξέεεερω γω?
αυτό διαβάζω όταν ανοίγω πρόγραμμα της s.blaster the audio device supported by this application is not detected. the application will exit
και το είδα και σε άλλα fora ότι το αντιμετωπίζουν και άλλοι.
το τελευταίο που θα κάνω είναι να ξαναβάλω τα windows για μια @$_)( κάρτα (που δεν λέει κανείς ότι θα δουλέψει)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]