-
στο pc του αδερφού μου έχει το εξής πρόβλημα
το αρχείο srt με τους υπότιτλους, όταν το ανοίγει με το notepad έχει 'κινέζικους' χαρακτήρες. Και έτσι όταν το διαβάζει το media player δεν βγαίνουν οι ελληνικοί αλλά αυτοί οι παράξενοι χαρακτήρες.
έχει το media player επιλογή για encoding?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Η πίστα ποιο φθηνά θα σου ερχόταν..
Ρε συ Μήτσο... Τώρα με έστειλες πραγματικά... Δίκιο έχεις γαμώ την τρέλλα μου μέσα!!!
(Απλά τη βλακεία με το pc θα την έκανα έτσι κι αλλιώς ρε συ. Με PIII@733 είμαι τώρα!)
Μπορείς πάντως να στείλεις αν θες ένα pm στον silencer51 να τον ρωτήσεις πως ακυρώνεις παραγγελία στο e-shop..
Και κόψε τις κακές msn-ικές παρέες!
-
Κατά τα άλλα μαζεύεις λεφτά για το μηχάνημα στην υπογραφή σου...
καλορίζικος Νάσο!
-
Κώστα το αρχείο αποκλείεται να έχει πρόβλημα?
Μήπως έχει 2-3 αρχεία υποτίτλων μέσα στον φάκελο? Αν ναι, ας αφήσει μόνο αυτό που τον ενδιαφέρει μπας και..
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μετά από απουσία 10 ημερών από τον υπολογιστή, σήμερα που επέστρεψα στην Αθήνα βλέπω ότι η σύνδεση μου (512) γράφει 1.0 Mbit/δευτ. Να χαίρομαι, ή έκανε κάποια πατάτα ο ΟΤΕ που θα διορθώσει;ανησύχησα, δεν είχε γραφτεί τίποτα στα όρια/προσπεράσεις κλπ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κώστα το αρχείο αποκλείεται να έχει πρόβλημα?Μήπως έχει 2-3 αρχεία υποτίτλων μέσα στον φάκελο? Αν ναι, ας αφήσει μόνο αυτό που τον ενδιαφέρει μπας και..
όχι σε μένα δουλεύει!
μέσα από τα windows φοβάμαι κάτι!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μετά από απουσία 10 ημερών από τον υπολογιστή, σήμερα που επέστρεψα στην Αθήνα βλέπω ότι η σύνδεση μου (512) γράφει 1.0 Mbit/δευτ. Να χαίρομαι, ή έκανε κάποια πατάτα ο ΟΤΕ που θα διορθώσει;
ανησύχησα, δεν είχε γραφτεί τίποτα στα όρια/προσπεράσεις κλπ
σε τρώει ο απαυτός σου να τα ακούσεις και με το δίκιο του να στα σούρει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κατά τα άλλα μαζεύεις λεφτά για το μηχάνημα στην υπογραφή σου...καλορίζικος Νάσο!
Άσε ρε Σάββα, τα ίδια σκεφτόμουν κι εγώ! Και εκεί που έλεγα ότι δεν θα το πάρω με τίποτα, δεν το χρειάζομαι, κάνει το pc μου 2,5 ώρες να αντιγράψει ένα DVD και τρελαίνομαι! Μετά, προσπαθώ να αντιγράψω ένα cd με φωτογραφίες, κολλάνε τα πάντα, ε... και η υπομονή έχει όρια!!! Είπαμε, 7 χρόνια έχει κρατήσει!
Όσο για τη μηχανή... 1-2 δόσεις της έφαγα... Δεν χάλασε και ο κόσμος, νομίζω...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ναι καλά. Έτσι λέμε οι περισσότεροι και στο τέλος ...... .
-
Υπο αυτό το πρίσμα καλά έκανες!
είπαμε πάνω από όλα hitech και μετά γκαζοκίλερ...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι καλά. Έτσι λέμε οι περισσότεροι και στο τέλος ...... .
Αχ και να ξερες πόσες φορές το χω πει αυτό από τότε που ανέβηκα στα Γιάννενα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Υπο αυτό το πρίσμα καλά έκανες!είπαμε πάνω από όλα hitech και μετά γκαζοκίλερ...
Ε, καλά τώρα, δεν είναι και κανένα hi-end μηχάνημα, απλά ένα φυσιολογικό pc για την εποχή του... Και όσο οικονομικό γινόταν! Αν εξαιρέσεις τη μητρική, δεν νομίζω ότι μπορούσα να γλιτώσω λεφτά από αλλού...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τρως το νοίκι τις πρώτες 3 μέρες και μετά δε σου μένει τίποτα;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τρως το νοίκι τις πρώτες 3 μέρες και μετά δε σου μένει τίποτα;;;
Ευτυχώς το νοίκι μπαίνει από την Αθήνα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μετά από απουσία 10 ημερών από τον υπολογιστή, σήμερα που επέστρεψα στην Αθήνα βλέπω ότι η σύνδεση μου (512) γράφει 1.0 Mbit/δευτ. Να χαίρομαι, ή έκανε κάποια πατάτα ο ΟΤΕ που θα διορθώσει;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
-
σε ολους μας εκανε εντυπωση που δεν εγραψε...
** μεχρι να τα διαβασει ολα θα γλυτωσουμε μεχρι αυριο...
-
Και μετά θα ξεκινήσει άλλη μία σημερινή καταιγίδα σαν τη σημερινή
-
Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο πρέπει να μετατρέπουμε ακόμα και νήματα όπως το παρών σε καυγά;
Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι προεξοφλείς την θέση μου πάνω σε ένα θέμα για το οποίο δεν έχω γράψει απολύτως τίποτα, Σπύρο
-
Αφού είναι εγκάθετος τι περιμένεις.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]