-
Ο χρήστης ΑΝT3 έγραψε:
τι να σου πω οτι με διαφωτησες μετακινωντας το χωρις να υπαρχει τιποτα
η εχεις απαιτηση να διαβασω 400 σελιδες για να βρω.Το ερώτημά σου μετακινήθηκε στο σχετικό τόπικ, όποιος ξέρει να σου απαντήσει, θα το κάνει και εδώ. Αν κάνεις κλικ στο λινκ που σου έδωσε ο manosk, μεταφέρεσαι στη σελίδα του παρόντος όπου έχει ήδη γίνει η συζήτηση για να διαβάσεις κάποια πράγματα.
[moderator]
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χάρη - ή όποιος άλλος ξέρει - SOS!Έχω ένα αρχείο *.txt και το διαβάζω μέσα από ένα πρόγραμμα σε C. Αυτό που θέλω είναι να μετράω τα κενά που έχει και τις αλλαγές γραμμών.. Τα κενά τα βρίσκω άνετα με strtok αλλά τις αλλαγές γραμμών δεν μπορώ να τις βρώ με τίποτα, όυτε με strtok, ούτε με strchr, ούτε με strstr.. Σαν να μην αναγνωρίζει το πρόγραμμα ότι υπάρχει αλλαγή γραμμής.. Καμιά ιδέα?
PS. Το 'πρόβλημα' πρέπει να λυθεί μόνο με χρήση συναρτήσεων από την βιβλιοθήκη string.h.
Το επαναφέρω μπροστά μπας και...
-
Αν χαλάσει το 'ποντίκι', πως χειριζόμαστε τον κέρσορα;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν χαλάσει το 'ποντίκι', πως χειριζόμαστε τον κέρσορα;Δεν τον χειρίζεσαι, τουλάχιστον όχι έτσι όπως εννοείς! Με το tab, το Alt, το space και το enter και φυσικα τα βελακια, κάνεις όλη σου τη δουλειά!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν τον χειρίζεσαι, τουλάχιστον όχι έτσι όπως εννοείς! Με το tab, το Alt, το space και το enter και φυσικα τα βελακια, κάνεις όλη σου τη δουλειά!
Ναι τη λέξη χειριζόμαστε την έβαλα μια και δε μου ήρθε κάποια άλλη.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν τον χειρίζεσαι, τουλάχιστον όχι έτσι όπως εννοείς! Με το tab, το Alt, το space και το enter και φυσικα τα βελακια, κάνεις όλη σου τη δουλειά!
Ναι τη λέξη χειριζόμαστε την έβαλα μια και δε μου ήρθε κάποια άλλη.
Α, οκ! Έκανες τη δουλειά σου; Ξέχασα να σου αναφέρω το windows key... Άκρως απαραίτητο ΚΑΙ αυτό!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χάρη - ή όποιος άλλος ξέρει - SOS!
Έχω ένα αρχείο *.txt και το διαβάζω μέσα από ένα πρόγραμμα σε C. Αυτό που θέλω είναι να μετράω τα κενά που έχει και τις αλλαγές γραμμών.. Τα κενά τα βρίσκω άνετα με strtok αλλά τις αλλαγές γραμμών δεν μπορώ να τις βρώ με τίποτα, όυτε με strtok, ούτε με strchr, ούτε με strstr.. Σαν να μην αναγνωρίζει το πρόγραμμα ότι υπάρχει αλλαγή γραμμής.. Καμιά ιδέα?
PS. Το 'πρόβλημα' πρέπει να λυθεί μόνο με χρήση συναρτήσεων από την βιβλιοθήκη string.h.
εχεις δοκιμασει να μετρας τους χαρακτηρες EOL (end of line-δεν ξερω ποιοι ειναι μην ρωτησεις) του αρχειου??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Χάρη - ή όποιος άλλος ξέρει - SOS!
Έχω ένα αρχείο *.txt και το διαβάζω μέσα από ένα πρόγραμμα σε C. Αυτό που θέλω είναι να μετράω τα κενά που έχει και τις αλλαγές γραμμών.. Τα κενά τα βρίσκω άνετα με strtok αλλά τις αλλαγές γραμμών δεν μπορώ να τις βρώ με τίποτα, όυτε με strtok, ούτε με strchr, ούτε με strstr.. Σαν να μην αναγνωρίζει το πρόγραμμα ότι υπάρχει αλλαγή γραμμής.. Καμιά ιδέα?
εχεις δοκιμασει να μετρας τους χαρακτηρες EOL (end of line-δεν ξερω ποιοι ειναι μην ρωτησεις) του αρχειου??
Τον έβαλα τον χαρακτήρα \n (o EOL προφανώς) αλλά και πάλι δεν τον πέρναγε μέσα στο buffer. Σήμερα έμαθα ότι η strtok διαβάζει από κενό σε κενό και περνάει στην μνήμη τα ενδιάμεσα οπότε άδικα έψαχνα για κενά & αλλαγές γραμμών μέσα εκεί..
Την βρήκα την λύση και πλέον ατενίζω το σαβατοκύριακο με μια πιο αισιόδοξη ματιά!
Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.
-
-
Λοιπόν, νέα από το μέτωπο. Το 6310i επεστράφη με ένα χαρτί που γράφει: 'Επιστροφή ανεπισκεύαστο. Αδυναμία επισκευής, έλλειψη τεχνικής υποστήριξης λόγω παλαιότητας μοντέλου'.
Αν πάω μια βόλτα από τον Πειραιά στο 9βολτο, λέτε να μου πουν καλύτερα νέα? Τουλάχιστον να το προσπαθήσουν...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χμ....i-pod είπατε???
Αυτό: click me!!! το έχει κανείς? Φαίνεται εξαιρετικό και σε καλή τιμή.
Δεν ξέρω για τις playback δυνατότητες τους
Δεν λέει και πολλά στο site. Εστιάζει περισσότερο στην χρήση τους σαν back-up των καρτών της ψηφιακής μηχανής.Εγώ προσωπικά ψάχνω για κάτι παρόμοιο αλλά χωρίς σκληρό δίσκο. Δηλαδή ένα card-reader με MP3 playback αλλά χωρίς ακριβή δικιά του μνήμη ή δίσκο. Σε συνδυασμό με την σπάνια χρησιμοποιούμενη μετά τις διακοπές κάρτα της ψηφιακής θα ήταν πιστεύω μια φτηνή και αποτελεσματική λύση
Κάτι σαν αυτό αλλά για κάρτες SDΤα φώτα του κανείς;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λοιπόν, νέα από το μέτωπο. Το 6310i επεστράφη με ένα χαρτί που γράφει: 'Επιστροφή ανεπισκεύαστο. Αδυναμία επισκευής, έλλειψη τεχνικής υποστήριξης λόγω παλαιότητας μοντέλου'.Αν πάω μια βόλτα από τον Πειραιά στο 9βολτο, λέτε να μου πουν καλύτερα νέα? Τουλάχιστον να το προσπαθήσουν...
Νικόλα κάνε τον κόπο να πας στον Πειραιά στο 9βολτο. Αν και χλωμό...εφόσον δεν έχουν ανταλλακτικά οι ίδιοι στην Alpha Copy.
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Δεν ξέρω για τις playback δυνατότητες τους
Δεν λέει και πολλά στο site. Εστιάζει περισσότερο στην χρήση τους σαν back-up των καρτών της ψηφιακής μηχανής.Εγώ προσωπικά ψάχνω για κάτι παρόμοιο αλλά χωρίς σκληρό δίσκο. Δηλαδή ένα card-reader με MP3 playback αλλά χωρίς ακριβή δικιά του μνήμη ή δίσκο. Σε συνδυασμό με την σπάνια χρησιμοποιούμενη μετά τις διακοπές κάρτα της ψηφιακής θα ήταν πιστεύω μια φτηνή και αποτελεσματική λύση
Κάτι σαν αυτό αλλά για κάρτες SDΤα φώτα του κανείς;
Σε συνδυασμό με ψηφιακή φωτογραφική και βιντεοκάμερα σε ενδιαφέρει;
-
Απέφυγε τις Jaga, είναι άθλιες!
Εχω το Hp Jornada 720 το οποίο δυστυχώς έχει serial καλώδιο για σύνδεση με το pc. To laptop μου όμως δεν έχει serial θύρα. Bρήκα αυτό αλλά είναι λίγο ακριβό...ή μου φαίνεται;
Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο; -
-
Βρήκα σε ένα συρτάρι μου ένα Palm m100 το οποίο είχα ξεχάσει ότι είχα. Επειδή έχω 1-2 πραγματάκια που μπορώ να κάνω μαζί του, αλλά επειδή δεν ανάβει (ακόμη και με καινούριες μπαταρίες), έχετε καμιά ιδέα πώς μπορώ να το ψάξω?
-
xμμμ έχω κι εγώ ένα ολόιδιο.
κάνε του ένα hard reset...ίσως βοηθήσει.
-
Του έκανα, but to no avail...
-
Λοιπόν, κοιτώντας το προσεκτικότερα, υπάρχει πιθανότητα να έχουν οξειδωθεί οι επαφές για τις μπαταρίες και να μην παίρνει ρεύμα (σχετικά λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν εκεί μέσα τουλάχιστον 2-3 χρόνια). Θα δοκιμάσω να το λύσω και να το καθαρίσω και θα σας πω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρήκα σε ένα συρτάρι μου ένα Palm m100 το οποίο είχα ξεχάσει ότι είχα. Επειδή έχω 1-2 πραγματάκια που μπορώ να κάνω μαζί του, αλλά επειδή δεν ανάβει (ακόμη και με καινούριες μπαταρίες), έχετε καμιά ιδέα πώς μπορώ να το ψάξω?Κοίτα τι μπορεί να ξεχάσει ένας άνθρωπος μέσα στο συρτάρι του…
ΡΕ ένα palm δεν είναι αναπτήρας!
Αχ η καρδία μου!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]