-
Mε τι να καθαρίσω την οθόνη απο το laptop? Ειναι απο αυτες τις τελευταιες τις γυαλιστερες.
-
Με πανί από γυαλιά μυωπίας...επίσης υπάρχουν και ειδικά υγρά μαντηλάκια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με πανί από γυαλιά μυωπίας...επίσης υπάρχουν και ειδικά υγρά μαντηλάκια.μαλλον τα ειδικα υγρα μαντηλακια γιατι εχει κατι μικρο λεκεδες...
-
και τα δύο.
για τα δύσκολα ναι τα υγρά πανάκια, πήρα τέτοια από το πλαίσιο.
για τα απλά, σκόνη, τότε πανάκι από γυαλιά μυωπίας.
5 χρόνια αυτό κάνω στα laptop μου.
-
Ά εγώ φέτος πηρα δικό μου λάπτοπ.
-
το ξέρουμε ποδηλάτη...το έχεις αναφέρει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ξέρουμε ποδηλάτη...το έχεις αναφέρει.Ε ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΜΟΥ
(ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ε ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΜΟΥ
(ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ)
και αυτό το ξέρουμε!
Μεγιά, κοίτα να τα χαρείς στην Snowland.
-
(ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ)
πήρες και τηλέφωνο εμένα στην μεσογείων.
3 πράγματα που σε κάνουν σημαντικό άντρα δηλαδή
-
Mε τι να καθαρίσω την οθόνη απο το laptop? Ειναι απο αυτες τις τελευταιες τις γυαλιστερες.η ύση που προτεινουν πολλοι ειναι
να παρεις πανακι microfiber (της 3Μ ειναι πολυ καλα και αν ειναι μονο σκονη δεν θες τιποτε αλλο) και να την καθαριζεις με διαλυμα ισοπροπυλικης αλκοολης 50%
εχω ακουσει οτι διαφορα πανακια που πουλανε σε καταστηματα οπτικων ειναι ισχυρα και μπορει να την θολωσουν
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
(ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ)
πήρες και εμένα στην μεσογείων.
Χαχαχα, συγνώμη παίδες αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ... (ακράτεια, λόγω ηλικίας, καταλαβαίνετε)...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ)
Χαχαχα, συγνώμη παίδες αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ... (ακράτεια, λόγω ηλικίας, καταλαβαίνετε)...
καλά ρε αλλάζεις το post μου????? Στον πρόεδρο ρε???
-
Πρόεδρε χίλια συγνώμη... Δε θα το ξανακάνω, ορκίζομαι στο αμάξι του tazio.
-
καλαααααααα
-
ορκίζομαι στο αμάξι του tazio.Όχι σε κάτι τόσο ιερό ρε...
-
(ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ορκίζομαι στο αμάξι του tazio.
Όχι σε κάτι τόσο ιερό ρε...
-
Δεν κατεβάσατε το Office; Θα το πληρώσετε!
Από την επόμενη εβδομάδα, η Microsoft σκοπεύει να αλλάξει την πολιτική της σε ό,τι αφορά τη δωρεάν διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης του 2007 Microsoft Office system Beta 2. Από την Τετάρτη, όποιος θέλει να κατεβάσει το Office, θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει στην εταιρεία το ποσό των 1,5 δολαρίων ανά download. 'Από το τέλος Μαΐου, η beta 2 έχει γίνει downloaded πάνω από 3 εκατομμύρια φορές... Αυτό είναι 500% περισσότερο από το αναμενόμενο', δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. 'Η μικρή αυτή χρέωση βοηθά στο να αντισταθμιστεί το κόστος για τους servers'.
Παρ' ότι όσοι κατεβάζουν από τώρα και στο εξής τη beta θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα, οι αναβαθμίσεις για όσους ήδη είναι κάτοχοι του λογισμικού, θα παραμείνουν δωρεάν. Επίσης, δωρεάν θα μπορούν να δοκιμάσουν τη νέα σουίτα γραφείου και όσοι απλά θέλουν να κάνουν το περίφημο 'test drive'.
'Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Microsoft χρεώνει για μια beta του Office και δεν είναι κάτι που προβλέπεται να επαναληφθεί πολλές φορές', δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.
πηγή : cnet & the lab
-
Φήμες θέλουν την Microsoft να μειώνει την τιμή του Xbox 360 κατά 100$
Η Microsoft σχεδιάζει την μείωση τις τιμής πώλησης του Xbox 360 Pro System από τα 399$ στα 299$ σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το PlayStation 3 (PS3), το οποίο θα παρουσιαστεί από την Sony τον Νοέμβριο φέτος, σύμφωνα με κατασκευαστές επιμέρους τμημάτων από την Taiwan.
Η Microsoft Taiwan διέψευσε την πληροφορία, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση.
Η Microsoft, προετοιμαζόμενη για την μείωση της τιμής, έχει διαπραγματευτεί μειωμένα κόστη στην παραγωγή του Xbox 3600 με τους κατασκευαστές επιμέρους τμημάτων με βάση την Taiwan, ανέφεραν πήγες. Οι κατασκευαστές εκτιμούν ότι το κόστος παραγωγής μπορεί να μειωθεί 15-20% εξαιτίας της μείωσης του κόστους τον εξαρτημάτων παράλληλα με την αύξησης της παραγωγής και την μείωση του ποσοστού ελαττωματικών κομματιών, τονίζουν οι πήγες.
Με δεδομένο ότι η Sony θα διαθέσει το Playstation3 εξοπλισμένο με δίσκο 20 GB και με δίσκο 60 GB, εξοπλισμένα και τα 2 μοντέλα με ενσωματωμένο Blu-ray Disc drive, για 499$ και 599$ αντίστοιχα, η Microsoft σχεδιάζει να εντείνει τον ανταγωνισμό σε επίπεδο τιμής για το δικό της Xbox 360 Pro System μειώνοντας την τιμή ώστε αργότερα να μπορεί να εξοπλιστεί με εξωτερικό HD-DVD drive με συνολικό κόστος κάτω από 399$, επισημαίνουν οι πηγές.
the lab
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν κατεβάσατε το Office; Θα το πληρώσετε!Από την επόμενη εβδομάδα, η Microsoft σκοπεύει να αλλάξει την πολιτική της σε ό,τι αφορά τη δωρεάν διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης του 2007 Microsoft Office system Beta 2. Από την Τετάρτη, όποιος θέλει να κατεβάσει το Office, θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει στην εταιρεία το ποσό των 1,5 δολαρίων ανά download. 'Από το τέλος Μαΐου, η beta 2 έχει γίνει downloaded πάνω από 3 εκατομμύρια φορές... Αυτό είναι 500% περισσότερο από το αναμενόμενο', δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. 'Η μικρή αυτή χρέωση βοηθά στο να αντισταθμιστεί το κόστος για τους servers'.
Παρ' ότι όσοι κατεβάζουν από τώρα και στο εξής τη beta θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα, οι αναβαθμίσεις για όσους ήδη είναι κάτοχοι του λογισμικού, θα παραμείνουν δωρεάν. Επίσης, δωρεάν θα μπορούν να δοκιμάσουν τη νέα σουίτα γραφείου και όσοι απλά θέλουν να κάνουν το περίφημο 'test drive'.
'Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Microsoft χρεώνει για μια beta του Office και δεν είναι κάτι που προβλέπεται να επαναληφθεί πολλές φορές', δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.
πηγή : cnet & the lab
Τρόμπες...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]