-
Είμαι στα ψαξίματα για αγορά κατα Σεπτέμβριο μεριά ενός σταθερού Η/Υ. Θα κρατήσω το υπάρχον laptop (μου είναι αρκετό) για την δουλειά που το θέλω.
Οι απαιτήσεις μου:
cpu core duo INTEL με αδιάφορη m/b
2 GB Ram
καλή εώς πολύ καλή κάρτα γραφικών (να αντέξει 1-1,5 χρόνο at least)
κάρτα ήχου 5.1 at least
100-150 (?) GB σκληρό
dvdr
tft 17άρα
mini tower (δεν θέλω να πιάνει χώρο ούτε να κάνει πολύ φασαρία)κάποια πρόταση? (και κόστος εάν είναι δυνατόν στο περίπου να ξέρουμε)
θέλω να μπορώ εκτός των άλλων χρήσεων να μπορώ να παίζω τα sims racing τύπου LFS, GTL κτλ κτλ.
-
Η motherboard δεν μπορεί να είναι αδιάφορη - πάνω της στηρίζονται τα πάντα γι' αυτό η επιλογή της θέλει μεγάλη προσοχή.
Κάρτα γραφικών nVidia - όσο ακριβότερο chipset τόσο το καλύτερο. Για 1-1,5 χρόνο πάντως φτάνουν 250 ευρώ. Απόφυγε ακριβές μάρκες (πχ Asus), δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.
Το mini tower δεν συνεπάγεται χαμηλότερο θόρυβο. Αν θες να γλιτώσεις από το θόρυβο πάρε καλή ψύκτρα επεξεργαστή, μια καλή ψύκτρα after market για την κάρτα γραφικών (πχ zalman) και καλό τροφοδοτικό.
-
manosk
α) λέγοντας αδιάφορη εννοώ ότι δεν θα κάτσω να το ψάξω πολύ, δεν με νοιάζουν μάρκες και συναφή.
β) το ξέρω για το αθόρυβο ότι δεν είναι θέμα μεγάθους απλά το έβαλα στην ίδια γραμμή.
-
μια και ειχες δειξει ενδιαφερον γιατι δεν κοιτας και τα iMac??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μια και ειχες δειξει ενδιαφερον γιατι δεν κοιτας και τα iMac??Μπήκε στο σωστό δρόμο...
-
δεν ξέρω μάλλον δεν με βλέπω για Μαc.
-
μια χαρα ειναι τα μακ
αλλα στα σερβις σ'εχουν γραμμενο στο πετσι τους, και ειναι και πανακριβα
δεν ξερω, ισως σ'αυτα που εχουν ιντελ να'ναι καλυτερα τα πραγματα
αλλα πολυ αμφιβαλλω -
Σάββα στο θέμα της καρδιάς του υπολογιστή δεν θα έκανα παραχωρήσεις...Σε αντίθεση με τον manosk θα έπαιρνα την P5b ή w (deluxe βέβαια) κοντα στα 250 πρέπει να έχουν..Στο θέμα της κάρτας γραφικών πάλι Asus 512 (αν θες να δώσεις τα λεφτα δως τα για καλό)..Πόσα περίπου θες να διαθέσεις;Για να το ψάξω και καλύτερα να δω κι εγώ που μ ενδιαφέρει τι παίζει..
-
γύρω στα 1800 με 2000 ευρώ. Μπορεί και 2200.
-
στο word ...γράφεις μια παράγραφο.
Θες η επόμενη να είναι κεντραρισμένη στο κέντρο πατάς το ανάλογο κουμπί και αλλάζει όλο το κείμενο σου!
Αναγκαστικά πατάς μετά το undo και έτσι μόνο αυτό που γράφεις μετά είναι κεντραρισμένο στο κέντροΔεν γίνεται η κάθε αλλαγή να ισχύει για το κείμενο που επιλέγω και όχι για όλο το αρχείο?
(αλοίμονο αν κατάλαβε κανείς τι εννοώ)
-
Επιλέγεις την παράγραφο που θέλεις να είναι κεντραρισμένη και ΜΕΤΑ πατάς το ανάλογο κουμπί...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επιλέγεις την παράγραφο που θέλεις να είναι κεντραρισμένη και ΜΕΤΑ πατάς το ανάλογο κουμπί...και αν δεν την έχω γράψει?
Πρώτα την γράφω και μετά πατάω το κουμπί?Το ίδιο ισχύει για άλλες αλλαγές επίσης (μεγεθος γραμματοσειράς κλπ)
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
στο word ...γράφεις μια παράγραφο.
Θες η επόμενη να είναι κεντραρισμένη στο κέντρο πατάς το ανάλογο κουμπί και αλλάζει όλο το κείμενο σου!
Αναγκαστικά πατάς μετά το undo και έτσι μόνο αυτό που γράφεις μετά είναι κεντραρισμένο στο κέντροΔεν γίνεται η κάθε αλλαγή να ισχύει για το κείμενο που επιλέγω και όχι για όλο το αρχείο?
(αλοίμονο αν κατάλαβε κανείς τι εννοώ)
Τι λάθος έκανες: πρώτα άλλαξες κείμενο και ΜΕΤΑ πάτησες το enter για να γράψεις την επόμενη παράγραφο.
Πάτα enter, άλλαξε παράγραφο και μετά διάλεξε πώς θέλεις να γράψεις
-
άρα...πρώτα γράφω την παράγραφο και μετά ρυθμίζω το στυλ της.
σωστόν? -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
σωστόν?Γίνεται ΚΑΙ έτσι.
ή, όπως είπα (και ξαναλέω), πρώτα πατάς έντερ να αλλάξεις γραμμή, αλλάζεις στιλ και το κείμενο που θα γράψεις (και μόνο αυτό) θα είναι με το νέο στιλ.
-
κάααααλως...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σωστόν?Γίνεται ΚΑΙ έτσι.
ή, όπως είπα (και ξαναλέω), πρώτα πατάς έντερ να αλλάξεις γραμμή, αλλάζεις στιλ και το κείμενο που θα γράψεις (και μόνο αυτό) θα είναι με το νέο στιλ.
μπα...
πατάω enter...αλλάζω γραμμή , αλλάζω στιλ και αλλάζει όοοοολο το κείμενο.
πατάω undo μετά και τελικά έτσι καταφέρνω να αλλάξω το στιλ εκεί που θέλω μόνο -
Σάββα, για να σε ρωτάει το Kerio για κάθε εφαρμογή τι θέλεις να κάνεις, πήγαινε και βάλε Ask σε ΟΛΑ τα πεδία του All Other Applications (στο τέλος της λίστας).
Sirgus, στο Word είναι αδιάφορο το πότε θα μορφοποιήσεις τη παράγραφό σου. Μπορείς να το κανεις είτε πριν, είτε μετά... αρκεί να γνωρίζεις ότι το Word θεωρεί παράγραφο μονάχα ότι μεσολαβεί μεταξύ δυο ENTER. Από ότι κατάλαβα, εσύ δεν έχεις πατήσεις ENTER πουθενά στο κείμενό σου, με αποτέλεσμα το Word να θεωρεί ολόκληρο το κείμενο ως μια παράγραφο.
-
Btw, εγώ έχω την έκδοση 4.2.0 του Kerio.
-
migf1
όχι βέβαια!Βιβλίο γράφω, λες να μην έχω πατήσει enter?
και 10 φορές να πατήσω, μετά αν πάω στο κουμπί που το κάνει συμμετρικό στο κέντρο, τότε αλλάζει όλο το κείμενο
υπάρχει καμιά ρύθμιση?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]