-
Καταπληκτικό το Gmail στην web μορφή του. Πολύ εύχρηστο και γρήγορο.
όλα τα λεφτά όταν διαγράφεις κάτι...
Καμμία συνομιλία στα Άχρηστα. Γιατί να διαγράψετε κάτι όταν έχετε χώρο 2000 MB αποθηκευτικού χώρου;!
τώρα έχω χώρο για 2745 ΜΒ.
-
Επίσης μπορεί να κατεβάζει τα μηνύματα και στο Outlook Express και άλλους mail client (πρέπει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία από τις επιλογές στην ιστοσελίδα και να ρυθμιστεί ο client με τις οδηγίες που βρίσκονται στη βοήθεια).
Θα ήθελα ωστόσο να επιστήσω την προσοχή σας στο εξής: το gmail έχει κατηγορηθεί ότι αποθηκεύει επ' αόριστον και 'επεξεργάζεται' τα περιεχόμενα των μηνυμάτων. Η παραφιλολογία γύρω από το θέμα αναφέρει ότι πίσω από το gmail και το google γενικότερα κρύβονται αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες. Αυτή η υποψία δημιουργήθηκε λόγω του ότι κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας google υπήρξε υψηλόβαθμος υπάλληλος της NSA. Επομένως αν είστε πρωτοπαλίκαρα του Λάντεν, ανήκετε στους καταζητούμενους της κυβέρνησης Σαντάμ ή εργάζεστε σε υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας αποφύγετε να στείλετε σε ή από διευθύνσεις του gmail κρίσιμες πληροφορίες.
-
Μπαα...για απλά πράγματα το έχουμε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης μπορεί να κατεβάζει τα μηνύματα και στο Outlook Express και άλλους mail client (πρέπει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία από τις επιλογές στην ιστοσελίδα και να ρυθμιστεί ο client με τις οδηγίες που βρίσκονται στη βοήθεια).Θα ήθελα ωστόσο να επιστήσω την προσοχή σας στο εξής: το gmail έχει κατηγορηθεί ότι αποθηκεύει επ' αόριστον και 'επεξεργάζεται' τα περιεχόμενα των μηνυμάτων. Η παραφιλολογία γύρω από το θέμα αναφέρει ότι πίσω από το gmail και το google γενικότερα κρύβονται αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες. Αυτή η υποψία δημιουργήθηκε λόγω του ότι κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας google υπήρξε υψηλόβαθμος υπάλληλος της NSA. Επομένως αν είστε πρωτοπαλίκαρα του Λάντεν, ανήκετε στους καταζητούμενους της κυβέρνησης Σαντάμ ή εργάζεστε σε υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας αποφύγετε να στείλετε σε ή από διευθύνσεις του gmail κρίσιμες πληροφορίες.
Και το λέτε τώρα;;; Κλείνω, να μαζέψω τα στοιχεία... Ωωωχ, ακούω την πόρτα... Ποιος είναι; Οοοοχιιιιιιι, θέλω το δικηγόροοοοοοοο μουυυυυυυ...
-
elteo
γυρνα το στα αγγλικα... οι υπόλοιπες γλώσσες (ειδικά οι δευτεροτρίτες) δεν έχουν όλα τα features του gmail
-
Ξέρεις από Κούβα;
-
hrdoukas
OK!
το βάζω κι εδώ:
Λοιπόν για εσάς που έχετε SE Κ750, W700, W800, W810 κτλ ένα σετάκι με games java και το εορτολόγιο για να μην χάνετε τον μπούσουλα.
(Puzzle Bubble, PacMan, Chess, Othello, Eκατομμυριούχος)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ξέρεις από Κούβα;Όχι αλλά ξέρει από βέσπα.
-
Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter Pro v7.00, κανένα cr@κ ή κανένα 'ceri@l' ρε παιδιά, παίζει;;; Βρίσκω για ένα κάρο παλιές εκδόσεις, αλλά όχι γι' αυτή που θέλω!
-
Γιατί δεν κατεβάζετε τα προγράμματα που θέλετε από torrent που έχουν και το crack μέσα, αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα
Στο astalavista κάτι θα υπάρχει....αλλά ποτέ χωρίς ένα καλό αντιικό. -
Θανάση μην μιλας εσύ με τον firefox για Αstalavista...θα μπερδευτεί κανένας με ΙΕ και θα μπει...σε κάτι παρεμφερές με το εν λόγω site και...
Ας μπει καλύτερα mininova...nasos79
Εγώ κατέβασα αυτό που έχει και ο Σάββας...το ImToo..μια χαρά είναι και εύκολο...
credits to Σαββας even if he uses Firefox..
-
πως γράφω ένα αρχείο avi ή mpeg σε DVD όχι σε video cd ομως αλλά σαν να ήταν κανονικό DVD
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
mipos mboreite na mou pite poso prepi na eine kanonika h thermokrasia to cpu; eyxaristo
Μήπως μπορείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γράφεις ελληνικά? Τα greeklish δεν επιτρέπονται.
[moderator]
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
mipos mboreite na mou pite poso prepi na eine kanonika h thermokrasia to cpu; eyxaristo
Μήπως μπορείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γράφεις ελληνικά? Τα greeklish δεν επιτρέπονται.
[moderator]
Δεν καταλαβαίνω τι βρίσκεις τόσο αστείο. Κάνε ένα κλικ εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/rules.html να διαβάσεις τον κανονισμό
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
πως γράφω ένα αρχείο avi ή mpeg σε DVD όχι σε video cd ομως αλλά σαν να ήταν κανονικό DVDκάτι καλύτερο ή ισάξιο με το NEROVISION (επειδή δεν μπορώ να κάνω το installation) ?
-
Δεν μπηκα τις προηγουμενες μερες, οποτε δεν ξερω αν αναφερθηκε.
Αν αναφερθηκε αγνοηστε.Απο σημερα, παντως το imageshack μου χτυπαει για τρόγιαν στον Κασπερσκι. Προσοχη!
-
SirGus
Adobe Premiere το καλύτερο. Βαρύ πάντως.
http://www.adobe.com/products/premiere/overview2.html -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν αναφερθηκε αγνοηστε.Απο σημερα, παντως το imageshack μου χτυπαει για τρόγιαν στον Κασπερσκι. Προσοχη!
Κι εμένα. Γι' αυτό όταν ανεβάζω φωτό εκεί, αλλάζω το link της φωτογραφίας με το direct link to image που δίνει η σελίδα, ούτως ώστε το click στο thumbnail να δείχνει μόνο τη φωτό και όχι όλη τη σελίδα του imageshack.
-
Ωραια βγηκες
Μπα! Photobucket για σιγουρια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ε?
οι του imageshack το έβαλαν?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]