-
Πριν καταλήξετε σε αγορά από ένα κατάστημα, κάντε και εδώ μία ερώτηση...
Δεν ήξερα πού αλλού να το βάλω, αλλά ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους.
Καλό βράδυ!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πριν καταλήξετε σε αγορά από ένα κατάστημα, κάντε και εδώ μία ερώτηση...Δεν ήξερα πού αλλού να το βάλω, αλλά ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους.
Καλό βράδυ!
χεχεχε...Περίφημο, το χρησιμοποιώ 10 φορές τη μέρα, αλλά του ξεφεύγουν μερικές φορές κάποια...Δοκιμάζετε πάντα και αυτό http://technikdirekt.de/ Συνήθως έχει τις καλύτερες τιμές αν βρείτε αυτό που ζητάτε
-
thanks for the help...
pasxos...
-
-
υπάρχει τρόπος να γίνονται αρχεία queue για d/l στον download manager του firefox?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει τρόπος να γίνονται αρχεία queue για d/l στον download manager του firefox?κατεβασε flashget
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
υπάρχει τρόπος να γίνονται αρχεία queue για d/l στον download manager του firefox?
κατεβασε flashget
flashget ή flashgot? υπάρχουν και τα 2
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κατεβασε flashget
flashget ή flashgot? υπάρχουν και τα 2
το 2ο σε συνδυασμο με getright
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
πως μπορώ στο excel να βάζω αριθμό σε δευτερόλεπτα πχ 200 και να μου βγάζει ότι είναι 3:20 λεπτάΔεν ξερω αν παιζει ετοιμη συναρτηση.
Εχω φτιαξει μονος ενα τετοιο αρχειο με τυπους. Αν το θελεις, στειλε mail με pm -
Παιδες, ο αδερφος μου αγορασε καινουριο laptop και μου αφησε το παλιο. Θελει να μου το χαρισει, αλλα αυτη η φαση δε λεει, γιατι τα φραγκα στην πραγματικοτητα τα χρειαζεται. Θελω λοιπον ή να του δωσω τα λεφτα ή να του καλυψω καποιο αλλο εξοδο.
Επειδη ειμαι ασχετος, μπορει καποιος να εκτιμησει ποσο περιπου θα μπορουσε να πιασει το μηχανημα;Το μηχανημα πρεπει να ειναι περιπου τριετιας(;):
Acer TravelMate 290
Pentium centrino 1.3 GHz
RAM 496 MB
HD 30 GB
Οθονη 14'(;)
Δεν λειτουργει το CD writer.Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οταν μιλάει ο Ολύμπιος, κάποιοι δεν ακούνε.
Τώρα μιλάει σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, ο ουτιδανός.
αυτός και ο Καίσαρας!
Και ο Νταλαρας!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Παιδες, ο αδερφος μου αγορασε καινουριο laptop και μου αφησε το παλιο. Θελει να μου το χαρισει, αλλα αυτη η φαση δε λεει, γιατι τα φραγκα στην πραγματικοτητα τα χρειαζεται. Θελω λοιπον ή να του δωσω τα λεφτα ή να του καλυψω καποιο αλλο εξοδο.
Επειδη ειμαι ασχετος, μπορει καποιος να εκτιμησει ποσο περιπου θα μπορουσε να πιασει το μηχανημα;Το μηχανημα πρεπει να ειναι περιπου τριετιας(;):
Acer TravelMate 290
Pentium centrino 1.3 GHz
RAM 496 MB
HD 30 GB
Οθονη 14'(;)
250 με 300.... γιατι εχει χαλασμενο CD-R.
-
έχω εγώ ένα dvdrw 2.5 pioneer dvr k13ra στην άκρη δε ξέρω αν κάνει. ψάξτο κ πες μου. έχω επίσης και 2χ256 μνήμη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Acer TravelMate 290
Pentium centrino 1.3 GHz
RAM 496 MB
HD 30 GB
Οθονη 14'(;)
250 με 300.... γιατι εχει χαλασμενο CD-R.
αλλιως 300-350
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
technik-ια ερώτηση:το ασύρματο πληκτρολόγιο πότε καταναλώνει μπαταρία ?
-πάντα?
-όταν είναι ανοιχτό το πι σι, άρα και ο δέκτης?προβληματίστηκα βραδιάτικα...
γνωρίζει κανείς ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
technik-ια ερώτηση:
το ασύρματο πληκτρολόγιο πότε καταναλώνει μπαταρία ?
-πάντα?
-όταν είναι ανοιχτό το πι σι, άρα και ο δέκτης?προβληματίστηκα βραδιάτικα...
γνωρίζει κανείς ?
μια συσκευή χρησιμοποιεί τη μπαταρία όταν καταναλώνει ενέργεια, άρα αφού είναι κλειστό πώς να την καταναλώσει? `Αρα δεν υπάρχει πρόβλημα
-
Δεν ξέρω γιατί δεν έχω αλλά υποθέτω μόνο όταν πατάς κάποιο κουμπί. Σε stand-by (αν δεν πληκτρολογείς) η κατανάλωση πρέπει να είναι αμελητέα - σχεδόν σα χειριστήριο τηλεόρασης.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=59233αποψεις???? (ειναι η τελευταια φορα που ρωταω).
την αγορασα......
δεν αντεξα....
μπορει να ειναι λιγο ακριβη αλλα πιστευω τα αξιζει τα χρηματα της...
περισσοτερες πληροφοριες οταν ερθει με το καλο στα χερια μου.
-
popol@ros
γαμάτη...!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
popol@rosγαμάτη...!
λες???
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]