-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αν γνωρίζει κανείς, υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσεις κι άλλα torrent sites εκτός από τα ήδη υπάρχοντα στον client σου π.χ. BitComet?+1
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
:whistlink:Δεν έχουμε καθόλου υπομονή έτσι;;
Ρε μην προτρέχετε λέμε...... Θα ξαναζήσουμε εποχές...παλιές....μην ξαναλέμε τα ίδια...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
[snip]
Προσωπικα ημουν αποφασισμενος να κανω καποιες θυσιες και ελεγα να τα αγορασω τα Vista, καταντησε η ολη φαση τραγικη με τις διαφορες παραλογες απαιτησεις που αφορουν αλλαγες στις οθονες, καρτες γραφικων, καρτες δικτυου, καρτες ηχου, σκληρους δισκους... (δεν εμεινε και τιποτα) Πλεον αμφιβαλλω οχι αν θα τα αγορασω... αλλα αν θα μπω στον κοπο να τα εγκαταστησω. Και να τα βαλω... μια φορα κλεμμενα θα ειναιΕίχες δεν είχες στα λόγια μου ήρθες
Για αυτό σου λέω ρε συ, γράψε τους εκει που δεν πιάνει μελάνι και μην πέφτεις στη λούμπα της αναβάθμισης μόνο και μόνο για την αναβάθμιση. Κάθε 2-3 χρόνια και πολύ τους είναι (για να μην πω 5)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Προσωπικα ημουν αποφασισμενος να κανω καποιες θυσιες και ελεγα να τα αγορασω τα Vista, καταντησε η ολη φαση τραγικη με τις διαφορες παραλογες απαιτησεις που αφορουν αλλαγες στις οθονες, καρτες γραφικων, καρτες δικτυου, καρτες ηχου, σκληρους δισκους... (δεν εμεινε και τιποτα) Πλεον αμφιβαλλω οχι αν θα τα αγορασω... αλλα αν θα μπω στον κοπο να τα εγκαταστησω. Και να τα βαλω... μια φορα κλεμμενα θα ειναιΕίχες δεν είχες στα λόγια μου ήρθες
Για αυτό σου λέω ρε συ, γράψε τους εκει που δεν πιάνει μελάνι και μην πέφτεις στη λούμπα της αναβάθμισης μόνο και μόνο για την αναβάθμιση. Κάθε 2-3 χρόνια και πολύ τους είναι (για να μην πω 5)
Ωπα ωπα... οι αναβαθμισεις μου αρεσουν! Πρωτα απο ολα γιατι βλεπω ΔΙΑΦΟΡΑ και μαλιστα αισθητη. Καθε χρονο δινω γυρω στα 700E on average και πιανουν τοπο. Αλλωστε αμα εκανα καθε 3 χρονια απλα θα εδινα μια και εξω 2-3 χιλιαρικα. Οπως και να το παρεις τα ποσα ειναι ιδια, απλα το θεμα ειναι πως με ενδιαμεσες αναβαθμισεις διατηρεις καλες ταχυτητες στο περασμα του χρονου.
Οι μαλακισμ*νες αναβαθμισεις και τα τζαμπατζιδικα λεφτα δεν μου αρεσουν.... και ποιο συγκεκριμενα:- Για να ικανοποιηθουν τα καπριτσια της Sony, Paramount κλπ κλπ.... γιατι σκατ@ εγω θα πρεπει ξαφνικα να πεταξω οθονη και GPU για να απολαυσω full HD content? Αμα εχουν αυτες προβληματα κλοπης πνευματικου υλικου, ειναι δικο τους προβλημα και οχι δικο μου... γιατι να το πληρωσω εγω λοιπον?
- Βεβαια το φταιξιμο για το HDCP παει και στους κατασκευαστες οθονων και καρτων γραφικων γιατι απο το 2001 υπαρχει οδηγια για την ενσωματωση αυτης της προστασιας αλλα αυτοι για να γλυτωσουν μια χουφτα δολλαρια δεν τηρησαν και συνεχιζουν ακομα και σημερα να μην τηρουν την τεχνικη προδιαγραφη.
Παντως τα XP τα βαρεθηκα τοσα χρονια... θελω απο την αλλη κατι ποιο φρεσκο με νεες δυνατοτητες και ευκολιες. Τεσπα... ειδωμεν
-
Παντως τα XP τα βαρεθηκα τοσα χρονια... θελω απο την αλλη κατι ποιο φρεσκο με νεες δυνατοτητες και ευκολιες. Τεσπα... ειδωμενΕ;; Είπε κανείς κάτι για το Mac OS X?
-
Γιατί ζορίζεστε με το HD content?
Υπάρχουν πολλά ΤΒ στο διαδίκτυο ελεύθερα με υλικό υψηλής ανάλυσης (720p, 1080i και 1080p). Μέλος άλλου φόρουμ έχει ήδη συλλογή από περίπου 4TB σε συστοιχία δίσκων και καμιά χιλιάδα DVD με τέτοιο υλικό, όλα κατηγοριοποιημένα. Και συνεχίζει να κατεβάζει ακάθεκτος.
Και βέβαια παίζουν σε οποιοδήποτε μηχάνημα μπορεί να παίξει άνετα σήμα 1080p (χρειάζεται σχετικά καλό, αν και όχι κορυφαίο επεξεργαστή) και σε οθόνη με αντίστοιχη ανάλυση.
Αυτή τη στιγμή μάλιστα μπορείς να δημιουργήσεις σύνολο HD με 2.000 -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Παντως τα XP τα βαρεθηκα τοσα χρονια... θελω απο την αλλη κατι ποιο φρεσκο με νεες δυνατοτητες και ευκολιες. Τεσπα... ειδωμεν
Ε;; Είπε κανείς κάτι για το Mac OS X?
FreeBSD δεν είναι τα Mac?
-
[snip]
Ωπα ωπα... οι αναβαθμισεις μου αρεσουν! Πρωτα απο ολα γιατι βλεπω ΔΙΑΦΟΡΑ και μαλιστα αισθητη. Καθε χρονο δινω γυρω στα 700E on average και πιανουν τοπο. Αλλωστε αμα εκανα καθε 3 χρονια απλα θα εδινα μια και εξω 2-3 χιλιαρικα. Οπως και να το παρεις τα ποσα ειναι ιδια, απλα το θεμα ειναι πως με ενδιαμεσες αναβαθμισεις διατηρεις καλες ταχυτητες στο περασμα του χρονου.Παντως τα XP τα βαρεθηκα τοσα χρονια... θελω απο την αλλη κατι ποιο φρεσκο με νεες δυνατοτητες και ευκολιες. Τεσπα... ειδωμεν
Εγώ από την άλλη μεριά το έχω κόψει το τριπάκι της ετήσιας αναβάθμισης, εδώ και αρκετά χρόνια (καμιά 5ετία, ίσως περισσότερο).
Είναι και ανάλογα τις ανάγκες του καθένα. Εγώ π.χ. συνειδητοποίησα πως ο ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που έκανα ετήσιες αναβαθμίσεις ήταν τα παιχνίδια. Την τελευταία την έκανα ελέω NFS MW (η 7800GS που λέγαμε). ΟΛΑ τα υπόλοιπα που χρειάζομαι από έναν Η/Υ γίνονται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ με το τρέχον σύστημά μου (5ετίας)... Ίντερνετ, Video-Music Playback & Ripping, Video-Photo Editing, Office, κλπ, κλπ.
Δεδομένου επίσης ότι τα μόνα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν πια (εδώ και αρκετά χρόνια) είναι τα... ραλλάκια, ενώ τελευταία ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με το LFS και μόνο, δεν βλέπω απολύτως κανέναν λόγο να αναβαθμίζομαι κάθε χρόνο.
Παρεμπιπτόντως, πέφτοντας στη λούμπα που μας στήνουν και χώνωντάς τους λεφτά με το τσουβάλι ουσιαστικά έχουμε συνηγορήσει στην απαράδεκτη τακτική τους να μην βελτιστοποιούν πια τους κώδικες των προγραμμάτων τους, αφού είναι σίγουροι ότι θα τα χώσουμε για να πάρουμε νέο hardware. Αν αναβαθμιζόμαστε όλοι π.χ. κάθε 5 χρόνια, στοιχηματίζω πως το NFS MW θα έπαιζε όχι απλά μια χαρά αλλά άριστα, ακόμα και σε Ti 4200
ΥΓ1. Σε ότι αφορά την HDTV, προσωπικά προτιμώ 1000 φορές να τα χώσω σε τηλεοραση σαλονιού, παρά να αλλάξω εκ βάθρων ολόκληρο το υπολογιτικό μου σύστημα.
ΥΓ2. Αν όντως τα Vista ενσωματώνουν όλες αυτές τις παπαριές που διαβάζουμε, εικάζω πως θα χάσουν πολύ μεγάλο κομμάτι της αγοράς που ήδη κατέχουν.
-
Δεν μπορώ κάπου θέλω να το πω και θα το υποστείτε εδώ
Ιδού τι έγραψα στη Forthnet προ ολίγου (sorry δια το μακρόν αλλά βαριέμαι να το επαναδιατυπώσω για τις ανάγκες του forum)Μόλις έλαβα γνώση του παραστατικού σας με κωδικό πληρωμής : .... στο οποίο μου ζητάτε να σας εξοφλήσω 119,70 euros.
Όταν αρχές Ιουλίου σας ζήτησα να παραταθεί η σύνδεσή μου μόνο για 1 ή έστω 2 μήνες (ήμουν συνδρομητής της Forthnet ως κάτοχος του ADSL in a box) καθότι μετά θα μετακόμιζα επληροφορήθην ότι θα αναγκαζόμουνα να πληρώσω γι αυτούς τους 2 μήνες περίπου 78 euros.Διαμαρτυρήθηκα για το υψηλό του ποσού δεδομένων των χρεώσεων αλλά μου είπαν ότι ήταν η μόνη λύση...Κατόπιν συνεννοήσεων δέχτηκα για να μη μείνω χωρίς internet αλλά η εταιρία σας, με δική σας υπαιτιότητα, κατάφερε τελικά να μου κόψει το internet για 1-2 μέρες (αν θυμάμαι καλά) και να μείνω χωρίς ADSL σύνδεση, πράγμα για το οποίο επίσης διαμαρτυρήθηκα γιατί αυτό ήθελα να αποφύγω. Που να φανταζόμουνα και τη συνέχεια...
Κατά πρώτον με θράσος περισσό βλέπω ότι εκτιμήσατε ότι πρέπει και να πληρωθείτε γι αυτές τις κακές σας υπηρεσίες και χρεώσατε στο παραστατικό τέλος ενεργοποίησης 06.07-06.07!!. Κατά δεύτερον και σημαντικότερον προτού δώσω την τελική μου συγκατάθεση για τη συνέχιση της συνδρομής ρώτησα το ακριβές ποσό που θα όφειλα και έλαβα την απάντηση 78,064 euros.Απολύτως τίποτα άλλο, καμία ενημέρωση για τέλη ενεργοποίησης σύνδεσης.. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να υπάρχει σαφής και ρητή αναφορά σας σχετικά με το τέλος ενεργοποίησης, πράγμα που όχι μόνο δεν υπήρχε αλλά και μου ξεκαθαρίστηκε ότι θα έπρεπε να πληρώσω μόνο! (ειρωνεία) 78.064 euros.Γλίτωσα δηλ το τέλος ενεργοποίησης με το ADSL in a box για να σας το πληρώσω μετά!! Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τις μικροαπατεωνιές αυτού του είδους που δεν ταιριάζουν ούτε σε μανάβικο της γειτονιάς.
Ό,τι και να πω για την πολιτική σας απέναντι στους πελάτες σας θα είναι λίγο. Η κουτοπονηριά και η μπακαλίστικη λογική «να κλέψουμε στο ζύγι» δεν μπορεί να αποδώσει κέρδη εν έτει 2006 με τον ανταγωνισμό να μαίνεται. Ίσως ξεγελάσετε κάποιον ηλικιωμένο και να «χρεώσετε» μερικές φορές κάποια 40ρια αλλά η πελατεία που θα χάσετε μακροπρόθεσμα θα βαρύνει πολύ περισσότερο στην πλάτη της εταιρίας.Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω σας καλώ να διορθώσετε το παραστατικό που μου στείλατε με άλλο χωρίς τέλος ενεργοποίησης, το οποίο και φυσικά δεν προτίθεμαι να πληρώσω καθώς και να είσαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον με τους πελάτες σας.
Καλοί επαγγελματίες κι αυτοί...
-
τη forthnet και μονο οτι πρεπει να εχεις enail ενα κατεβατο ποτε μου δεν τη χωνεψα
-
Σημερα μπηκα και η 512 μου ειχε γινει 1mb.!!!!
Γιουπιιιιι
Δεν εχω τσεκαρει ακομα αν ειναι πραγματικη η ταχυτητα ή απλα ονομαστικη, αλλα νοιωθω ηδη πιο Ευρωπαιος -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Δεν εχω τσεκαρει ακομα αν ειναι πραγματικη η ταχυτητα ή απλα ονομαστικη,Το πιο πιθανό είναι ότι είναι ονομαστική (της γραμμής) και ο ISP θα βγάλει το cap εντός ημερών (ή εβδομάδων).
αλλα νοιωθω ηδη πιο Ευρωπαιος
Χθες μιλούσα (με VoiP ) με φίλο από Γερμανία και μού είπε ότι πήρε 2Mbps αναγκαστικά, γιατί ήταν η πιο φθηνή και 'αργή' που υπήρχε.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
αλλα νοιωθω ηδη πιο Ευρωπαιος
Χθες μιλούσα (με VoiP ) με φίλο από Γερμανία και μού είπε ότι πήρε 2Mbps αναγκαστικά, γιατί ήταν η πιο φθηνή και 'αργή' που υπήρχε.
Party spoiler!!
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Σημερα μπηκα και η 512 μου ειχε γινει 1mb.!!!!
Γιουπιιιιι
Δεν εχω τσεκαρει ακομα αν ειναι πραγματικη η ταχυτητα ή απλα ονομαστικη, αλλα νοιωθω ηδη πιο ΕυρωπαιοςΕγώ δεν ξέρω τίποτα για την ονομαστική μου ταχύτητα αλλά πλεόν κατεβάζω με 200 kb/sec
Λέτε να έγινε 2Mbps? χεχε -
Τους έκραξες και στρώσανε.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ε;; Είπε κανείς κάτι για το Mac OS X?
To OS X δεν παρεχει κατι καλυτερο επι της ουσιας σε σχεση με τα XP. Δεν ειναι καν HiDef πιστοποιημενα τα ετοιματζιδικα μηχανηματα που δινουν. Οποτε πιασε ενα ΑΚΥΡΟ
@n_olympios:
Καλα οσα λες, το ξερω πως υπαρχει content... Και εγω κατεβασει.... αλλα πες μου, το χρονου τετοιο καιρο εχεις καμια διαθεση να κατεβαζεις ταινιες των 15-30GB με την 4ΜΒ DSL?
Απο εκει και περα.... μιλας για Home theater... εγω το εκοψα το home theater με την κλασσικη εννοια. Πολυ περιορισμενες δυνατοτητες και πολλα λεφτα. Ενας καλος ενισχυτης με HDMI, 5.1 ηχεια και ολα τα υπολοιπα τα αναλαμβανει ενα HTPC.... αλλα και παλι κολλαμε στα DRM crap΄και στα νεα φορμα... αρα? Καποιες αλλαγες δεν τις γλυτωνεις.@migf1:
Εγω δεν υπηρξα ποτε παιχνιδας... οι αναβαθμισεις παντα γινονται ομως για να μπουν νεες δυνατοτητες και για να μην laggaρει το μηχανημα. Video editing και photoediting και 3D animation μπορεις να κανεις και με Celeron 1.5.... ομως περιοριζεσε και στα εργαλεια που θα χρησιμοποιησεις, και στο ποτε θα τελειωσεις. Εχω ενα Athlon XP 2000 και ενα Dual Core 3800..... Εεεε η διαφορα μεταξυ τους στα παντα ειναι απλα ΧΑΩΔΗΣ, ασε που πλεον κραταω 3 και 4 εφαρμογες ταυτοχρονα ανοιχτες χωρις να κολλαει, χωρις να σερνεται το συμπαν.
Ειναι αυτο που λεμε.... και στα αμαξια... απο το σημειο Α στο σημειο Β πας και με Panda πας και με Maranello... το πως πας και ποτε θα φτασεις ειναι η διαφορα, και οχι μονο.Σχετικα με τα Vista παντως, λες πως θα χασουν μεγαλο κομματι της αγορας... Εγω θα σου πω πως θα ειναι τα Windows που θα πουλησουν περρισοτερο απο ποτε. Και γω θα τα βαλω, και συ θα τα βαλεις κλπ κλπ (οταν ξεπερασουμε την φαση της αρνησης )... απλα το ζητημα θα καθυστερησει μεχρι να ερθει το αναλογο hardware και να εξομαλυνθουν οι τιμες (αν υπαρξει overpricing) Εκτιμηση μου ειναι πως τα Vista θα αρχισουν το boom απο Q2 2007.
Aααα και τωρα που το προσεξα: Προτιμας να τα χωσεις λες για τηλεοραση στο σαλονι. Μα πλεον η τηλεοραση στο σαλονι ειναι μερος του υπολογιστη... Ο υπολογιστης ειναι πλεον το κεντρο ψυχαγωγιας στο σπιτι. Btw να τα χωσεις σε projector
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
τη forthnet και μονο οτι πρεπει να εχεις enail ενα κατεβατο ποτε μου δεν τη χωνεψα -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τη forthnet και μονο οτι πρεπει να εχεις enail ενα κατεβατο ποτε μου δεν τη χωνεψα
Αυτός είναι ένας πραγματικά τεκμηριωμένος λόγος για να απορρίψεις μια εταιρία... Κι εμένα δεν μ' αρέσει η VW γιατί δεν μπορώ να προφέρω σωστά το όνομά της... (είδα ένα μαύρο GT σήμερα έξω απ' τη δουλειά όμως και... ΤΟ ΠΟΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ)
-
Νάσο, τα πήρααααααααα!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ..ΥΓ Το σκόρ Μπαμπάς-Υιός 1-1 μέχρι στιγμής (μου πήρε το 1ο γιατι δεν ήξερα καλά το παιχνίδι, του πήρα το 2ο γιατι...βαρέθηκε και παραδόθηκε ο μπαγάσας... )
-
@migf1:
Εγω δεν υπηρξα ποτε παιχνιδας... οι αναβαθμισεις παντα γινονται ομως για να μπουν νεες δυνατοτητες και για να μην laggaρει το μηχανημα. Video editing και photoediting και 3D animation μπορεις να κανεις και με Celeron 1.5.... ομως περιοριζεσε και στα εργαλεια που θα χρησιμοποιησεις, και στο ποτε θα τελειωσεις. Εχω ενα Athlon XP 2000 και ενα Dual Core 3800..... Εεεε η διαφορα μεταξυ τους στα παντα ειναι απλα ΧΑΩΔΗΣ, ασε που πλεον κραταω 3 και 4 εφαρμογες ταυτοχρονα ανοιχτες χωρις να κολλαει, χωρις να σερνεται το συμπαν.
Ειναι αυτο που λεμε.... και στα αμαξια... απο το σημειο Α στο σημειο Β πας και με Panda πας και με Maranello... το πως πας και ποτε θα φτασεις ειναι η διαφορα, και οχι μονο.Θεωρώ πως υπεραπλουστεύεις και υπερθεματίζεις ταυτόχρονα Το ότι διανύεις και με Πάντα και με Φεράρι μια απόσταση δεν σημαίνει ότι κάθε χρόνο πας και αγοράζεις το νέο μοντέλο της Φεράρι (γιατίαπό ότι καταλαβάινω αυτό κάνεις με τους υπολογιστές).
Σχετικα με τα Vista παντως, λες πως θα χασουν μεγαλο κομματι της αγορας... Εγω θα σου πω πως θα ειναι τα Windows που θα πουλησουν περρισοτερο απο ποτε. Και γω θα τα βαλω, και συ θα τα βαλεις κλπ κλπ (οταν ξεπερασουμε την φαση της αρνησης )... απλα το ζητημα θα καθυστερησει μεχρι να ερθει το αναλογο hardware και να εξομαλυνθουν οι τιμες (αν υπαρξει overpricing) Εκτιμηση μου ειναι πως τα Vista θα αρχισουν το boom απο Q2 2007.
Τα XP τα έβαλα 1,5 με 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, χωρίς να στερηθώ τίποτα ιδιαίτερο σε εκείνο το διάστημα... φαντάσου λοιπόν πόσο καιρό θα κάνω να βάλω τα Vista (αν τα βάλω, διότι αν είναι όπως τα λένα ΔΕΝ τα βάζω... αν βάλουν νερό στο κρασί τους, θα το σκεφτώ). Ελπίζω ένα αξιοπρόσεχτο κομμάτι χρηστών να πράξει το ίδιο!
Σου θυμίζω επίσης πως η επίσημη υποστήριξη των Win98 σταμάτησε ΜΟΛΙΣ πέρυσι αν θυμάμαι καλά!Aααα και τωρα που το προσεξα: Προτιμας να τα χωσεις λες για τηλεοραση στο σαλονι. Μα πλεον η τηλεοραση στο σαλονι ειναι μερος του υπολογιστη... Ο υπολογιστης ειναι πλεον το κεντρο ψυχαγωγιας στο σπιτι. Btw να τα χωσεις σε projector
Χμμμμ... ίσως μιλάς για άλλες χώρες. Εγώ μιλάω για την Ελλάδα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]