-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
[snip]
απο εκει και περα οσοι το ψαχνουν κανουν τις επιλογες τους (οποιες και αν ειναι και ζουν με τις συνεπειες αυτων) και οι υπολοιποι παιρνουν αυτο που τους σερβιρουν
[snip]Αν το καλοσκεφτείς, όλοι παίρνουν αυτό που τους σερβίρουν.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
απο εκει και περα οσοι το ψαχνουν κανουν τις επιλογες τους (οποιες και αν ειναι και ζουν με τις συνεπειες αυτων) και οι υπολοιποι παιρνουν αυτο που τους σερβιρουν
ισως αλλα οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι τρωνε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
[snip]
ισως αλλα οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι τρωνε
Αν το καλοσκεφτείς, κανείς δεν ξέρει τι τρώει
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ο πιγκουίνος με τα XP, που κολάει ? Τι ιεροσυλία θεέ μου.
ελα ρε migf1, ειναι αστειος ο πιγκουινος στα win
εγω οταν το ειδα γελασα
δεν ξερω για ιεροσυλια, παντως ειναι ακραιο -
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σάββα, Objectdock είναι το dock σου;ναι
πω ρε κόλλημα με τον πιγκουίνο...ρε ζώο είναι ο πιγκουίνος. Πείτε μου τώρα ότι τον κατοχύρωσαν οι 'έξυπνοι' του linux και δεν μπορούμε να τον βλέπουμε πουθενά.
-
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα με το Mozilla Firefox v1.5.0.6: Kάνω 'save as' πχ μια εικόνα αλλά δεν σώζει τπτ... Ούτε το παράθυρο του download manager ανοίγει... Καμιά ιδέα;Αν εχεις DownthemAll αναβαθμισε το, η παλια εκδοση ειχε προβλημα με τον 1.5.0.6 αλλιως
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πω ρε κόλλημα με τον πιγκουίνο...ρε ζώο είναι ο πιγκουίνος. Πείτε μου τώρα ότι τον κατοχύρωσαν οι 'έξυπνοι' του linux και δεν μπορούμε να τον βλέπουμε πουθενά.
εχεις απολυτο δικιο..
δεν ηθελα να φανω κολλημενος (και δεν πιστευω οτι ειμαι), απλα μου φανηκε αστειο -
Το Microsoft Virtual PC δωρεάν!
Επιτρέπει την εγκατάσταση άλλου λειτουργικού συστήματος (πχ Windows 98 ) μέσα από τα Windows XP, το οποίο θα τρέχει σε παράθυρο των ΧΡ σαν πρόγραμμα. Πολύ βολικό αν χρειάζεται να τρέξουμε κάποια εφαρμογή/παιχνίδι που δεν τα πάει καλά με νεότερα λειτουργικά.
http://www.microsoft.com/windows/virtualpc/default.mspx
πατήστε στο link 'Microsoft Virtual PC 2004 Demo' για να δείτε πως λειτουργεί στην πράξη.
-
Mε 26 tabs ανοικτά ο FF μου, μου έδωσε 70mb μνήμης κατανάλωση.
Εσάς πόσο δίνει?ΥΓ. Πασχάλ μην αρχίσεις την παρέλαση των emoticons, είναι σαν να ανοίγεις 26 φορές τον ΙΕ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Microsoft Virtual PC δωρεάν!Επιτρέπει την εγκατάσταση άλλου λειτουργικού συστήματος (πχ Windows 98 ) μέσα από τα Windows XP, το οποίο θα τρέχει σε παράθυρο των ΧΡ σαν πρόγραμμα. Πολύ βολικό αν χρειάζεται να τρέξουμε κάποια εφαρμογή/παιχνίδι που δεν τα πάει καλά με νεότερα λειτουργικά.
http://www.microsoft.com/windows/virtualpc/default.mspx
πατήστε στο link 'Microsoft Virtual PC 2004 Demo' για να δείτε πως λειτουργεί στην πράξη.
ΟΛΕ!
Άραγε, τα Virtual Win 98 θα έχουν και virtual DOS μέσα? -
Για DOS δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία. Μια δισκέτα εκκίνησης Win98 συνήθως αρκεί.
-
Ρε παιδιά εδώ υπάρχει το VMWare που ειναι αιώνες μπροστά και σε features, ταχύτητα, επιλογές emulation κ.λ.π.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για DOS δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία. Μια δισκέτα εκκίνησης Win98 συνήθως αρκεί.Ναι, ΑΝ έχεις floppy drive
Θέμη αυτό που λες δεν είναι τζάμπα, μόνο το player είναι τζάμπα. Any hints πώς να το βρω και να το χρησιμοποιήσω γενικά?
-
To VMWare είναι (και) δωρεάν, αλλά δεν ξέρω αν αυτή η έκδοση είναι λειτουργική όσο το Virtual PC.
http://www.vmware.com/products/player/ -
πριν ειχα μια γυμνη στην παραλια..
και το αγαπημενο μου
http://www.easylinuxcds.com/wallpapers/ ... munism.jpg
βασικα θα γουσταρα ενα συνδιασμο γυμνης, παραλια + νυχτα
εντιτ: γυμνη, παραλια, νυχτα και χιονι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mε 26 tabs ανοικτά ο FF μου, μου έδωσε 70mb μνήμης κατανάλωση.
Εσάς πόσο δίνει?ΥΓ. Πασχάλ μην αρχίσεις την παρέλαση των emoticons, είναι σαν να ανοίγεις 26 φορές τον ΙΕ.
Αυτο διορθωνεται με tweaking Βαλε google 'tweaking firefox'' ή κατι αναλογο και θα σου πουν τι μπορεις να κανεις.
-
quote='elteo']
ΥΓ. Πασχάλ μην αρχίσεις την παρέλαση των emoticons, είναι σαν να ανοίγεις 26 φορές τον ΙΕ.
[/quote]
Οκ οκ ...sorry...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]