-
-
-
O κορυφαίος βλακέντιος webmaster απαιτούσε ΙΕ και ανάλυση 1024x768 διαφορετικά δεν σ' άφηνε να μπεις καν στην ιστοσελίδα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
O κορυφαίος βλακέντιος webmaster απαιτούσε ΙΕ και ανάλυση 1024x768 διαφορετικά δεν σ' άφηνε να μπεις καν στην ιστοσελίδα.Έτσι μου 'ρχεται να ταξιδέψω από Κυλλήνη με άλλη εταιρεία αντί Πάτρα με Bluestar. Τους ηλίθιους
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
O κορυφαίος βλακέντιος webmaster απαιτούσε ΙΕ και ανάλυση 1024x768 διαφορετικά δεν σ' άφηνε να μπεις καν στην ιστοσελίδα.
Έτσι μου 'ρχεται να ταξιδέψω από Κυλλήνη με άλλη εταιρεία αντί Πάτρα με Bluestar. Τους ηλίθιους
στειλε τους ενα mail εξηγωντας τους γιατι εχασαν ενα πελατη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έχει κανείς εμπειρία απο flybook ?
Aξίζει σαν αγορά, τι πιστεύετε ?
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...
εχω γινει κατανοητος η πρεπει να επεκταθω?
Μου αρκεί
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Βλάκες webmasters
Το είχα πάθει κι εγώ όταν έψαχνα για εισιτήρια ..... ΙΕ7 σου λέωωω
Δοκιμάζω τον IE7 beta3 αυτή τη στιγμή. Περίεργος μου φαίνεται λιγάκι μετά την απίστευτη ευκολία του FF, αλλά θα δούμε...
Έτσι μου 'ρχεται να ταξιδέψω από Κυλλήνη με άλλη εταιρεία αντί Πάτρα με Bluestar. Τους ηλίθιους
στειλε τους ενα mail εξηγωντας τους γιατι εχασαν ενα πελατη
Έχω στείλει ήδη. Δε νομίζω να ιδρώσει το αυτί τους, αλλά όπως και να 'χει έπρεπε να στείλω.
-
Δε φταίνε οι webmasters για αυτό, αλλά οι web developers. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο
Και πιο συγκεκριμένα, φταίνε τα εργαλεία που χρησιμοποιούν. Η ASP μερικές φορές δε συνεργάζεται τόσο καλά με non-IE browsers και αυτό τις περισσότερες φορές γίνεται λόγω ActiveX που οι non-IE δεν υποστηρίζουν. Εκεί κιόλας βασίζονται και καλά τις περισσότερες φορές στο ότι είναι πιο secure. Πονάει κεφάλι; Κόβει κεφάλι...
Anyways, αυτό δεν είναι ένα flamebate IEvsFirefox κλπ, αλλά επειδή πίσω από μία web-εφαρμογή κρύβονται πολύπλοκα πράγματα, μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις κάποιο συμβιβασμό. Ο developer δε σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς ΙΕ επειδή έχει βίτσιο, επειδή είναι καπιτάλας και υποστηρίζει το κεφάλαιο και τη Microsoft, αλλά -καλώς ή κακώς- μόνο με τον ΙΕ μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Γιατί δηλαδή να μην υποστηρίζει ActiveX ο Firefox και θα πρέπει ο web developer να μη χρησιμοποιή ActiveX για να είναι συμβατή η web-εφαρμογή του με όλους τους browsers; Γιατί πάντα φταίει η Microsoft;
Βέβαια, ο πελάτης-χρήστης δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά (και πολύ καλά κάνει) και στην τελική το μόνο που τον νοιάζει είναι να δουλεύει το κ@λόπραμα με τον browser της επιλογής του. Από αυτή την άποψη συμφωνώ μαζί σου Σπύρο. Απλώς προσπαθώ να σας εξηγήσω τους λόγους που μερικές φορές ο ΙΕ είναι μονόδρομος, γιατί συχνά ο κόσμος επινοεί ένα κάρο άλλους λόγους.
-
Δοκιμάζω τον IE7 beta3 αυτή τη στιγμή. Περίεργος μου φαίνεται λιγάκι μετά την απίστευτη ευκολία του FF, αλλά θα δούμε...
Σπύρο έβγαλες άκρη με αυτά που γράφω εδώ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μερικές ερωτήσεις για την λειτουργία των tabs του ΙΕ 7 εάν τον έχει δοκιμάσει κάποιος:-
θέλω κάθε φορά που πατάω το link στα email ειδοποίησης που στέλνει το φόρουμ να ανοίγει σε καινούριο tab και όχι στο υπάρχον. Tι πρέπει να κάνω?
-
Οταν πατάω με αριστερο κλικ του mouse κάποιο link ή φωτό για να ανοίξουν μου τα ανοίγει σε καινούριο window (προσοχή όχι tab). Πως μπορώ να το κάνω να τα ανοίγει στην ίδια σελίδα (με αριστερό κλικ πάντα γιατί ξέρω ότι με μεσσαίο ανοίγει σε καινούριο tab).
-
Tools--> internet options --> general. Πας στα settings των tabs, στο 'open links from other programs in' και τσεκάρεις το: 'a new tab in the current window'
-
Δεν βρίσκω λύση, παρά μόνο να ανοίγει η εικόνα σε νέο tab με αριστερό κλικ, ως εξής: στα settings των tabs που λέω πιο πάνω, εκεί που λέει 'when a pop-up is encountered' τσεκάρισε το 'always open pop-up in a new tab'.
-
-
- Tools--> internet options --> general. Πας στα settings των tabs, στο 'open links from other programs in' και τσεκάρεις το: 'a new tab in the current window'
το έχω τικαρισμένο (το έχω ψάξει κι εγώ) αλλά εκεί το βιολί του...ανοίγει στο ίδιο tab.
Α ρε Πασχάλ με την μπαρούφα τον ΙΕ σου...
-
http://www.ehomeupgrade.com/entry/2915/ ... z_graphics
δειτε τα videaκια
-
http://www.dead-eye.net/WinXP Services.htm
Στο παραπανω λινκ εχει ολα τα services των WinXP, και εχει προτασεις για το πια ειναι χρησιμα ή οχι και πως μπορεις να τα απενεργοποιισεις για εξοικονομηση RAM αλλα και να ειναι πιο γρηγορο το συστημα στο startup αλλα και σε αλλες λειτουργιες. Διαβαστε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ και πραξτε αναλογα Λειτουργουν παντως
-
Aλλαξε το avatar σου...την έκανες χάλια την σελίδα...
edit:
μπα χίλιες φορές FF...αντιεργονομικός, αργός, του λείπουν αρκετά features του FF...
αρκετά ασχολήθηκα.
-
Ρε Σπυράκο είναι απλό.
ΙΕ tab
αφού είπαμε FF rocks!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δε φταίνε οι webmasters για αυτό, αλλά οι web developers. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο
Και πιο συγκεκριμένα, φταίνε τα εργαλεία που χρησιμοποιούν. Η ASP μερικές φορές δε συνεργάζεται τόσο καλά με non-IE browsers και αυτό τις περισσότερες φορές γίνεται λόγω ActiveX που οι non-IE δεν υποστηρίζουν. Εκεί κιόλας βασίζονται και καλά τις περισσότερες φορές στο ότι είναι πιο secure. Πονάει κεφάλι; Κόβει κεφάλι...
Anyways, αυτό δεν είναι ένα flamebate IEvsFirefox κλπ, αλλά επειδή πίσω από μία web-εφαρμογή κρύβονται πολύπλοκα πράγματα, μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις κάποιο συμβιβασμό. Ο developer δε σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς ΙΕ επειδή έχει βίτσιο, επειδή είναι καπιτάλας και υποστηρίζει το κεφάλαιο και τη Microsoft, αλλά -καλώς ή κακώς- μόνο με τον ΙΕ μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Γιατί δηλαδή να μην υποστηρίζει ActiveX ο Firefox και θα πρέπει ο web developer να μη χρησιμοποιή ActiveX για να είναι συμβατή η web-εφαρμογή του με όλους τους browsers; Γιατί πάντα φταίει η Microsoft;
Βέβαια, ο πελάτης-χρήστης δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά (και πολύ καλά κάνει) και στην τελική το μόνο που τον νοιάζει είναι να δουλεύει το κ@λόπραμα με τον browser της επιλογής του. Από αυτή την άποψη συμφωνώ μαζί σου Σπύρο. Απλώς προσπαθώ να σας εξηγήσω τους λόγους που μερικές φορές ο ΙΕ είναι μονόδρομος, γιατί συχνά ο κόσμος επινοεί ένα κάρο άλλους λόγους.
θα πω απλα οτι υπαρχουν standards (απο το W3C) και το activeX ΔΕΝ ειναι ενα απο αυτα
αμα ο developer ΔΕΝ μπορει να το καταλαβει αυτο κακο κανει στον πελατη του -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
θα πω απλα οτι υπαρχουν standards (απο το W3C) και το activeX ΔΕΝ ειναι ενα απο αυτα
αμα ο developer ΔΕΝ μπορει να το καταλαβει αυτο κακο κανει στον πελατη τουΚαι ποιο ειναι το W3C που θα υποδειξει στο πως θα φτιαχνονται οι ιστοσελιδες?
Αυτο που θελω να πω... πως ο ΙΕ ειναι στανταρ απο μονος του, τοσο απλα τα πραγματα. Ενα site απευθυνεται σε πολλους. Οι πολλοι σιγουρα δεν ειναι ο FF, ο Opera, κτλ... αρα ο developer δεν καιγεται να ικανοποιησει βιτσια αλλων browser.
-
Αν οι χρήστες είναι υποψήφιοι πελάτες, τότε να δέσει ο τέτοιος ένα σχοινί στο λαιμό του και να το τραβάει μέχρι να φτιάξει τη σελίδα σωστά.
Στην προσωπική του ιστοσελίδα ας δώσει πρόσβαση μόνο στη γκόμενα και τον γάτο του.
-
μηπως αυτοι που φτιαξανε το Internet ???
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν οι χρήστες είναι υποψήφιοι πελάτες, τότε να δέσει ο τέτοιος ένα σχοινί στο λαιμό του και να το τραβάει μέχρι να φτιάξει τη σελίδα σωστά.Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά άκου πως περιπλέκεται λίγο το πράγμα...
Πελάτης του developer είναι ο owner του site, δηλαδή εδώ, η BlueStar Ferries. Ο developer το μόνο που τον νοιάζει είναι να ικανοποιήσει αυτόν τον πελάτη. Από εκεί και πέρα, είναι 'υποτίθεται' μέριμνα της Blue Star αν η υπηρεσία μέσω του internet που προσφέρει ικανοποιεί τους πελάτες της ή όχι. Γραφειοκρατικό, αλλά έτσι είναι. Εκτός αν δε δώσεις προδιαγραφή εσύ σαν Blue Star Ferries ότι θέλω η web-εφαρμογή να παίζει σε όλους τους browsers, τότε ο developer πολύ πιθανόν να μην ασχοληθεί και θα κοιτάξει να φτιάξει όσο πιο εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή (άσχετα αν αυτό είναι λάθος).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]