-
Λειπει κατι..πως ενωνω τους υποτιτλους με την ταινια;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λειπει κατι..πως ενωνω τους υποτιτλους με την ταινια;Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλώς δίνεις στο αρχείο των υποτίτλων το ίδιο όνομα με την ταινία, το βάζεις και στο ίδιο folder, και ο media player θα τους φορτώσει αυτόματα.
-
A, έχει σημασία και ο player που θα χρησιμοποιήσεις. Ο windows media player δεν τους παίζει (εκτός αν είναι dvd απ' όσο ξέρω). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πχ το PowerDVD, WinDVD, BSPlayer, JetAudio κ.ά.
(Μήπως ξέρει κανείς πως παίζουν οι υπότιτλοι στον Media Player Classic;)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
A, έχει σημασία και ο player που θα χρησιμοποιήσεις. Ο windows media player δεν τους παίζει (εκτός αν είναι dvd απ' όσο ξέρω).Μάνο, τους παίζει κανονικά και ο windows media player, νομίζω.
Άλλη ερώτηση τώρα: υπάρχει κάποια πρόταση για μικρό, ελαφρύ, freeware προγραμματάκι καθαρισμού του δίσκου μου από άχρηστα .dll και περιττά αρχεία;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
A, έχει σημασία και ο player που θα χρησιμοποιήσεις. Ο windows media player δεν τους παίζει (εκτός αν είναι dvd απ' όσο ξέρω).
Μάνο, τους παίζει κανονικά και ο windows media player, νομίζω.
Άλλη ερώτηση τώρα: υπάρχει κάποια πρόταση για μικρό, ελαφρύ, freeware προγραμματάκι καθαρισμού του δίσκου μου από άχρηστα .dll και περιττά αρχεία;
ccleaner εάν δεν το βρεις δώσε μου mail να στο στείλω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ccleaner εάν δεν το βρεις δώσε μου mail να στο στείλω.
Σάββα, thx, αυτό χρησιμοποιώ ήδη, απλώς επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, είπα να ρωτήσω
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλώς δίνεις στο αρχείο των υποτίτλων το ίδιο όνομα με την ταινία, το βάζεις και στο ίδιο folder, και ο media player θα τους φορτώσει αυτόματα.
Μεχρι στιγμης, Media player (εκδοση 9),winamp,rat dvd,power dvd εχουν αποτυχει
Εσεις με ποιον player βλεπετε; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλώς δίνεις στο αρχείο των υποτίτλων το ίδιο όνομα με την ταινία, το βάζεις και στο ίδιο folder, και ο media player θα τους φορτώσει αυτόματα.
Μεχρι στιγμης, Media player (εκδοση 9),winamp,rat dvd,power dvd εχουν αποτυχει
Εσεις με ποιον player βλεπετε;Windows media player 10. Αλλά και στο power dvd λειτουργούν κανονικά.
-
Πώς μπορώ στο Paintshop Pro (5.5 έχω αλλά λογικά το κάνει σε όλα) να
αποθηκεύει σε jpeg και όχι κάθε φορά που θέλω να αποθηκεύσω να μου έχει
προεπιλογή το ηλίθιο .psp τους...και να πρέπει να το αλλάζω χειροκίνητα? -
Στο PowerDVD δεξί κλικ την ώρα που παίζει η ταινία και...
-
Έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς κάρτα τηλεόρασης;
Ψάχνω για τον φορητό αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση. -
Για φορητό μόνο κάποια με usb... Είχα δοκιμάσει παλιά κάποιες (και εξωτερικές και εσωτερικές) και δεν είχα δει καλά αποτελέσματα, αλλά πλέον με το χαμό που γίνεται λόγω HTPC και Media Center απ'ό,τι ακούω έχουν βελτιωθεί αρκετά τα πράγματα...
Τη θέλεις μόνο για να βλέπεις tv ή και για να χρησιμοποιείς τις εισοδοεξόδους της για video editing?
-
Μόνο για να βλέπω Νικόλα.
-
Τότε θέλεις κάτι απλό. Εχε υπόψη σου ότι υπάρχουν και σε μορφή PCMCIA (κάρτες για φορητούς) αλλά δεν τις θεωρώ αξιόπιστες λύσεις. Και είναι και πιο ακριβές.
Η φτηνότερη λύση είναι αυτή (ΚWORLD):
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808103
στα 38 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
A, έχει σημασία και ο player που θα χρησιμοποιήσεις. Ο windows media player δεν τους παίζει (εκτός αν είναι dvd απ' όσο ξέρω). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πχ το PowerDVD, WinDVD, BSPlayer, JetAudio κ.ά.(Μήπως ξέρει κανείς πως παίζουν οι υπότιτλοι στον Media Player Classic;)
Πας στα View -> Options, Playback -> Output και επιλεγεις:
VMR9 renderless (για .avi αρχεια)
Κλεινεις και ξανανοίγεις το βίντεο και μπορείς πλέον να φορτώσεις υπότιτλους απο το File -> Load Subtitle
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τότε θέλεις κάτι απλό. Εχε υπόψη σου ότι υπάρχουν και σε μορφή PCMCIA (κάρτες για φορητούς) αλλά δεν τις θεωρώ αξιόπιστες λύσεις. Και είναι και πιο ακριβές....................................................................................
Φυσικά δε περιμένεις να σου πω ευχαριστώ.
-
Σιγά μην περίμενα οτιδήποτε καλό από σένα. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει στοιχειώδη γνώση καλής συμπεριφοράς και savoir vivre.
-
Ρε παιδιά, οι φωτογραφίες του Google Earth, είναι τραβηγμένες πριν ή μετά τον Β' Π.Π.;;;
Ψάχνω κάτι κτίρια που κατασκευάστηκαν το 2003 και δεν υπάρχουν, ενώ έχω βρει την περιοχή! Τι πράγμα είναι αυτό;;;
Με τη συνδρομή έχει τις ίδιες φωτογραφίες, ή αγοράζεις καινούριο, φρέσκο πράγμα;;;
-
Χμμμ, παράξενο μου φαίνεται. Νομίζω πως μέχρι και το 2004 είχαν πάρει φωτογραφίες (κοίταζα στην περιοχή του αεροδρομίου και ήταν όλα σωστά, βρήκα και το σπίτι μου αλλά όπως ήταν πριν από το περσινό καλοκαίρι, τώρα έχει κάποιες αλλαγές).
-
Μπορεί εκεί που ψάχνω εγώ να είναι παλιό, Κουτουλουφάρι Χερσονήσου κοιτάω... Ε, δεν είναι και το πιο κεντρικό σημείο.
Κατάλαβα... Η συνδρομή έχει πρόσφατες ή πάλι κονσέρβα θα βλέπουμε;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]