-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.uv.tietgen.dk/Staff/Mlha/Download/WIN/#JASC
(βρες αλλού κανένα κρακ, είναι εύκολο).Φτου και από την αρχή...!
3η φορά που ξεκινώ download σήμερα. Κατεβάζω την 7. Για να δούμε.
Είναι καλή? Σε σχέση με την 10? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι καλή? Σε σχέση με την 10?Μια χαρά είναι. Η 10 έτσι κι αλλιώς θα σου έσπαγε τα νεύρα στον παλιό λάπτοπ (θα σερνόταν άσχημα).
ΥΓ. Τι εδώ και αρκετό καιρό βρε Σάββα, ζήτημα να έχει περάσει μια βδομάδα από τότε που έβαλες το Sygate (και σε καμια βδομάδα, άντε δυο, σε βλέπω να ξαναλλάζεις πάλι )
-
Ο χρονος ειναι σχετικη εννοια
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είναι καλή? Σε σχέση με την 10?Μια χαρά είναι. Η 10 έτσι κι αλλιώς θα σου έσπαγε τα νεύρα στον παλιό λάπτοπ (θα σερνόταν άσχημα).
ΥΓ. Τι εδώ και αρκετό καιρό βρε Σάββα, ζήτημα να έχει περάσει μια βδομάδα από τότε που έβαλες το Sygate (και σε καμια βδομάδα, άντε δυο, σε βλέπω να ξαναλλάζεις πάλι )
Νοp ...το Sygate είναι διαμάντι. Στο συνιστώ!
+1 στον Βασίλη...όλα είναι σχετικά!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο χρονος ειναι σχετικη εννοιαΌντως, ένα σκυλίσιο έτος για παράδειγμα ισοδυναμεί με περίπου 4 ανθρώπινα έτη
-
Όχι με 4 αλλά με 7....
-
Εχει δοκιμάσει την τελευταία beta [ 3 ] του IE 7.0?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νοp ...το Sygate είναι διαμάντι. Στο συνιστώ!
[snip]Thanks, αν και προς το παρόν δεν βλέπω για ποιο λόγο να αλλάξω το Kerio. Μια χαρά μου δουλεύει και με προστατεύει, χώρια ότι έχω πλέον μάθει πολλά από τα όποια τερτίπια του και νιώθω άνετα μαζί του.
-
Για όποιον ενδιαφέρεται...
-
Εμένα ρώτησες Σάββα; Σορρυ δεν το κατάλαβα...Οχι δεν το χω δοκιμάσει ακόμα...Δε βρίσκω χρόνο..
-
γενικά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για όποιον ενδιαφέρεται...Ουουου 666.
-
Ναι ρε μην το χρησιμοποιήσετε... Κάνει κακό στην υγεία...λιγότερο από κάτι firefox αλλά κάνει...
-
Γράφεις με μικρά γραμματάκια, αλλά με ένα extension του FF πατώντας δεξί κλικ και γυρνώντας τη ροδέλα του ποντικιού αύξησα σταδιακά το μέγεθος απεικόνισης στο 170% και διαβάζω χωρίς να γουρλώσω τα μάτια.
Mε Ι.Ε. υπάρχουν άλλοι τρόποι για τους χρήστες-τζιμάνια ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι ρε μην το χρησιμοποιήσετε... Κάνει κακό στην υγεία...λιγότερο από κάτι firefox αλλά κάνει...Γιατί το λες αυτό ρε? Χρησιμοποιώ εδώ και 2,5 χρόνια τον FF και δεν έχω πάθει τίποτα.
-
edit:Η ζημιά θα φανεί αργότερα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γράφεις με μικρά γραμματάκια, αλλά με ένα extension του FF πατώντας δεξί κλικ και γυρνώντας τη ροδέλα του ποντικιού αύξησα σταδιακά το μέγεθος απεικόνισης στο 170% και διαβάζω χωρίς να γουρλώσω τα μάτια.Mε Ι.Ε. υπάρχουν άλλοι τρόποι για τους χρήστες-τζιμάνια ....
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, σε μένα όμως ο FF κάνει μαλακίες με τις γραμματοσειρές. Αν ανοίξω π.χ. την ίδια σελίδα σε διαφορετικές καρτέλες, στην 1η μου τα βγαζει οκ και στις άλλες με μικρά γράμματα. Πολλες φορές μου το κάνει και στη ίδια καρτέλα όταν ανανεώνω τη σελιδα.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Επίσης το άλλο pc έχει F-secure antivirus, λέτε να έχει πρόβλημα αν εγκαταστήσω κ εκεί το kerio? να το σουτάρω κ να βάλω κ εκεί το antivir?Κάπως καθυστερημένα αλλά:
ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ F-SECURE ΗΣΥΧΟ
Kerio και λοιπές βλακείες δεν χρειάζονται. Βάλε το F-secure και στο άλλο και κοιμήσου ήσυχος.Το ccleaner που αναφέρθηκε να το δοκιμάσω; Δεν έχω κάτι παρόμοιο.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, σε μένα όμως ο FF κάνει μαλακίες με τις γραμματοσειρές. Αν ανοίξω π.χ. την ίδια σελίδα σε διαφορετικές καρτέλες, στην 1η μου τα βγαζει οκ και στις άλλες με μικρά γράμματα. Πολλες φορές μου το κάνει και στη ίδια καρτέλα όταν ανανεώνω τη σελιδα.Νοp σε μενα δεν το κάνει αυτό.
Το μόνο που μου την σπάει στον FF είναι ότι κάνει 15-20 δευτ. να ανοίξει στην αρχή.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
[snip]
Kerio και λοιπές βλακείες δεν χρειάζονται.
[snip]??????????
Δεν χρειάζεται firewall ???????
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]