-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ααααα...σ αυτά τα λεφτά μιλάμε...; άκυρος ο cisco τότε..η cisco αν δεν κανω λαθος σταματησε να βγαζει consumer προιοντα (ή εχει πολυ λιγα προιοντα σε αυτον τον τομεα) και εχει ως θυγατρικη τη linksys για consumer προιοντα
-
Σας ευχαριστώ όλους (εκτός από τον t%$@&...).
corsair, σήμερα που πέρασα από τον ΠΟΤΕ για να ρωτήσω για ADSL το 585i ήταν το μόνο μοντέλο που μου γέμισε το μάτι, και το έψαξα λίγο γυρνώντας στο γραφείο... Δε φαίνεται άσχημο... Και οι άλλες λύσεις βέβαια φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλά όντως δε θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα εκεί.
-
το καλύτερο OCR πρόγραμμα?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους (εκτός από τον t%$@&...).Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, κι επειδή εγώ αγαπάω τους κατώτερους σα κι εσένα, για ρίξε μια ματιά στη σελίδα http://www.avm.gr/ .
Έχω το FRITZ!box εδώ και καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ααααα...σ αυτά τα λεφτά μιλάμε...; άκυρος ο cisco τότε..
η cisco αν δεν κανω λαθος σταματησε να βγαζει consumer προιοντα (ή εχει πολυ λιγα προιοντα σε αυτον τον τομεα) και εχει ως θυγατρικη τη linksys για consumer προιοντα
Αν θέλει κανείς βρίσκει ακόμα... Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό που λες όμως...
-
Ερώτηξις, γιατί τα έχω πάρει στη γκράνα...
Έχει κανείς αυτό το ποντίκι???
Είναι λογικό η ρόδα να περιστρέφεται χωρίς να κάνει κλικ και χωρίς καθόλου αντίσταση? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.
-
Οχι δεν είναι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ερώτηξις, γιατί τα έχω πάρει στη γκράνα...Έχει κανείς αυτό το ποντίκι???
Είναι λογικό η ρόδα να περιστρέφεται χωρίς να κάνει κλικ και χωρίς καθόλου αντίσταση? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.
λογικο... η microsoft αλλαξε το συστημα στα νεα της ποντικια και μπορω να πω πως ειναι καλυτερα απο της Logitech σε οτι αφορα τον τροχο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ερώτηξις, γιατί τα έχω πάρει στη γκράνα...Έχει κανείς αυτό το ποντίκι???
Απίστευτο! Το αγόρασα μόλις σήμερα το απόγευμα από τον Γερμανό (
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ερώτηξις, γιατί τα έχω πάρει στη γκράνα...
Έχει κανείς αυτό το ποντίκι???
λογικο... η microsoft αλλαξε το συστημα στα νεα της ποντικια και μπορω να πω πως ειναι καλυτερα απο της Logitech σε οτι αφορα τον τροχο.
Ναι καλά... ο τροχός γυρνάει αέρα (ΔΕΝ το θέλω) + πατιέται ΔΥΣΚΟΛΑ μέσα (μεσαίο κλικ), κάτι που σημαίνει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ευκολίας του Firefox. Το έχει κανείς να μου πει σίγουρα αν πρέπει να είναι έτσι ή έπεσα σε ελαττωματικό?
edit: Από Πλαίσιο το πήρα 24 Χάρη και ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τα DPi. Το κέρατό μου, Logitech uber alles
-
το πατιεται δυσκολα ειναι ΛΑΘΟΣ.... πανε για επιστροφη 100%
-
Logitech
Eίχα πριν Μ$...αλλά δεν με βόλεψε ποτέ.
-
Θέμα συνήθειας είναι υποθέτω ρε παιδιά! Μην τρελλαίνεστε
-
Σωστός..Γι αυτό και γω δεν μπορώ να συνηθίσω τα logitech...Με βολεύουν τα Μ$...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σωστός..Γι αυτό και γω δεν μπορώ να συνηθίσω τα logitech...Με βολεύουν τα Μ$...Σε λίγο θα μου πεις πως είσαι και βάζελος... για τέτοια ομοιότητα μιλάμε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σωστός..Γι αυτό και γω δεν μπορώ να συνηθίσω τα logitech...Με βολεύουν τα Μ$...εσύ σε όλα αντίθετος...
-
Δεν ξέρω με ποιον να συμφωνήσω....
Πάντως θα παραμείνω γάβρος...συγνώμη Χάρη..
-
Εγώ γράφω σε όλα. Μόνο ένα πράγμα με ενοχλεί: το μικρό ENTER.
-
Το γυρίσαμε στα πληκτρολόγια? Εμένα εκτός από το μικρό enter με ενοχλούν τα στενά page up - page down, delete κλπ. Πάω να πατήσω insert και πατάω delete (δε βολεύει καθόλου όταν δουλεύεις λογιστικά προγράμματα, πιστέψτε με)...
-
και εγω πήρα TurboX γιατί με χάλασε το μικρό Enter.
Hello?
Καλό OCR πρόγραμμα που να διαβάζει Ελληνικά?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]