-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους, σε μένα όμως ο FF κάνει μαλακίες με τις γραμματοσειρές. Αν ανοίξω π.χ. την ίδια σελίδα σε διαφορετικές καρτέλες, στην 1η μου τα βγαζει οκ και στις άλλες με μικρά γράμματα. Πολλες φορές μου το κάνει και στη ίδια καρτέλα όταν ανανεώνω τη σελιδα.Νοp σε μενα δεν το κάνει αυτό.
Το μόνο που μου την σπάει στον FF είναι ότι κάνει 15-20 δευτ. να ανοίξει στην αρχή.
Εμένα μου το κάνει και στο ΠιΣι και στο Λάπτοπ. Είμαι συνέχεια με Ctrl + Mouse Wheel ανά χείρας όποτε πάω να τον χρησιμοποιήσω για λίγο σοβάρό browsing.
-
Kaspersky Internet Security 6.0 κομπλέ.
Μια χαρά! -
...μια χαρά...ΒΑΡΥ!
Είναι πολύ καλό αλλά εάν είναι σερνόμαστε...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Επίσης το άλλο pc έχει F-secure antivirus, λέτε να έχει πρόβλημα αν εγκαταστήσω κ εκεί το kerio? να το σουτάρω κ να βάλω κ εκεί το antivir?
Κάπως καθυστερημένα αλλά:
ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ F-SECURE ΗΣΥΧΟ
Kerio και λοιπές βλακείες δεν χρειάζονται. Βάλε το F-secure και στο άλλο και κοιμήσου ήσυχος.Δεν το είδα να κάνει συχνά updates κ επειδή μου ήταν τελείως άγνωστο στην χρήση το απεγκατέστησα χθες.
Με μπέρδεψες λίγο, καλύτερο από συνδυασμό Antivir-Kerio?Επίσης κάτι άλλο, μια κ είδα κ αναφέρθηκε πιο πριν το θέμα για updates σε κάποιο crackarισμένο πρόγραμμα. Έχω το Adobe Pro 7 δεν πρέπει να το αφήσω να κάνει κάποια critical updates που ζητάει?
-
Μια χαρά συνδιασμός είναι. Το Antivir είναι πολύ καλό και ας μην ξεχνάμε ότι
πρόκειται για δωρεάν antivirus. Εγώ το συνδιάζω με το Sygate firewall.Eγώ 'αγορασμένο' πρόγραμμα δεν το αφήνω ποτέ να κάνει update.
-
Ωχχχχχ δηλάδη να το απεγκαταστήσω καλύτερα? Γιατί έχω ήδη κάνει 1 update ήδη τώρα που το θυμήθηκα. Εχει βέβαια 30 days trial αλλά καλύτερα να το πετάξω κ να το εγκαταστήσω ξανά χωρίς τα updates?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...μια χαρά...ΒΑΡΥ!Είναι πολύ καλό αλλά εάν είναι σερνόμαστε...
'Ντάξ' τι να πω; Δεν ανήκω στους 'πάουερ γιούζερς' που μετράνε με μιλισεκόντ τον χρόνο που κάνει να να φορτώσει το Φοτοσοπ... μια χαρά μου φαίνεται οτι πάει το μηχανάκι μου με το KIS (φιλάκια!)
-
hrdoukas
ρε πατριώτη δεν στην λέω...αλλά σε χαμηλότερης ισχύος μηχανάκια έχει μεγάλη διαφορά. Δεν μιλάμε για μιλισεκόντ αλλά για το σπαστικό του πράγματος.
ο καθένας με ότι βολεύεται.
-
EDIT: DOUBLE POST
-
Δεν ξέρω Κλεισθένη...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
hrdoukasρε πατριώτη δεν στην λέω....
Οχι ρε συ τι λες τωρα;
σε χαμηλότερης ισχύος μηχανάκια έχει μεγάλη διαφορά. Δεν μιλάμε για μιλισεκόντ αλλά για το σπαστικό του πράγματος.
ο καθένας με ότι βολεύεται.
Η αλήθεια είναι οτι σε ένα ελεεινό και τρισάθλιο χιλιάρι celeron που έχω ακόμα και η προπέρσινη έκδοση του απλού Antivirus της Kaspersky το έκανε να σέρνεται. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για Athlon 64 3200+ 512RAM. Σιγουρα δεν είναι χαμηλής ισχύος αλλά δεν είναι και τίποτα το φοβερό...
-
Για ADSL modem/router έχουμε πει? Τι προτείνετε? Ασύρματο τε κι ενσύρματο.
-
Τελικά κατέβασα το Paintshop 10 ...καλά τρέχει στον 1,5άρη Celeron Mobile μου...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για ADSL modem/router έχουμε πει? Τι προτείνετε? Ασύρματο τε κι ενσύρματο.Μερικές μέρες τώρα χρησιμοποιώ ένα ασύρματο Zyxel WiFi 660. Υποτίθεται πως είναι καλό με αρκετές δυνατότητες για Home use. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον κανένα πρόβλημα.
-
Για ADSL modem/router έχουμε πει? Τι προτείνετε? Ασύρματο τε κι ενσύρματο.zyxel και us robotics
-
Ναι ρε μην το χρησιμοποιήσετε... Κάνει κακό στην υγεία...λιγότερο από κάτι firefox αλλά κάνει...
Γιατί το λες αυτό ρε? Χρησιμοποιώ εδώ και 2,5 χρόνια τον FF και δεν έχω πάθει τίποτα.
Εσύ ότι ήταν να πάθεις το έπαθες.
( Δεν κρατιέμαι να μη του τη πω)
-
tazio
Ενώ εσύ δεν έχεις πάθει τίποτα...
n_olympios
cisco...(αν αντέχει η τσέπη σου..)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Για ADSL modem/router έχουμε πει? Τι προτείνετε? Ασύρματο τε κι ενσύρματο.
zyxel και us robotics
+1
660W και 9107-08 αντίστοιχα
-
Για ADSL modem/router έχουμε πει? Τι προτείνετε? Ασύρματο τε κι ενσύρματο.Τα Zyxel και Robotics που αναφερθηκαν ειναι καλα, εγω θα πω κατι ποιο εγγυημενο σε οτι αφορα την αξιοπιστια ακομα και οταν το γονατιζεις με p2p. Θα πας σε ενα καταστηματακι του ΟΤΕ και θα ζητησεις το Thomson 585 Speedtouch. Πανευκολο στο σεταρισμα, με προρυθμισμενο QoS για να μην χρειαζετε να σκαλιζεις, αντεχει μεχρι και 1000 connections, εχει το firewall του, το ασυρματο του δουλευει ΟΚ και υποστηριζει και περιορισμο στο ποιος θα συνδεθει μεσω MAC adress. Και ολα αυτα για μολις 77 ευρω οταν τα αλλα για τα ιδια και λιγοτερα ζητουν 100-110 και εχουν και καποια μικρα προβληματακια (τα μεν zyxel στο wireless και τα robotics με κατι p2p)
Δες και στο ADSLGR, μην νομιζεις πως μιλαω τυχαια...
-
Ααααα...σ αυτά τα λεφτά μιλάμε...; άκυρος ο cisco τότε..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]