Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καλλιθεα δεν ειχαμε ρευμα απο τις 2:30 περιπου μεχρι τις 3 και 15 3 κ μιση!!!!!
Η πλακα ειναι οτι ο υπευθυνος της ΔΕΗ ειχε βγει λιγο πριν γινει η διακοπη στο δελτιο ειδησεων του Mega κ ελεγε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει black out!!!!!!
Γελοιοι.....
Φιλικη παρατηρηση και με το συμπαθειο:
Αν δεν ξερεις τη διαφορα μεταξυ black out και τοπικης βλαβης διαρκειας μιας ωρας μη κανεις τετοιους χαρακτηρισμους γιατι πολυ απλα γινεσαι περιπου οτι ο χαρακτηρισμος σου περιγραφει...
Γιατί δεν τα κόβει από το πάγιο μόλις έχει διακοπή????
Μήπως αποζημιώνει???? Καταχρηστική σύμβαση ξέρει κανείς τι εστί?????
Eχεις διαβασει ποτε συμβαση παροχης Ηλεκτρικου ρευματος??
Αν ναι σε ποια σημεια ειναι καταχρηστικη??
Αν οχι πως ξερεις οτι ειναι καταχρηστικη??
Γιατί δεν μας κάνει δώρο η ΔΕΗ και σταθεροποιητές τάσης ????
Δωρο??Ποιος σου κανει δωρο (πραγματικο, οχι μα'ι'μου)??
Οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας??
Οι τραπεζες??
Ο περιπτερας της γειτονιας σου??
Και στο τελος τελος δικη σου/μου/μας προστασια ειναι...
Αλλα ειπαμε προτιμαμε να βαλουμε επιχρυση χεστρα των 3000 ευρω και να αφησουμε το σπιτι μας απροστατευτο...
Όταν καίγονται οι συσκευές που είναι οι πάπιες???? Ποιος αποζημιώνει????
Ποτε σου καηκε κατι και δεν αποζημιωθηκες??
Μήπως οι υπάλληλοι της ΔΕΗ δεν έχουν καταναλωτική συνείδηση???? Εντάξει έχεις πιο φθηνό ρεύμα επειδή διορίστηκες, αλλά μην γίνεσαι και προκλητικός!!!! (δυστυχώς είχα γείτονα υπάλληλο ΔΕΗ, όλα ανοικτά και το χειμώνα μόνο air condition)
Eσυ εχεις εναν γειτονα και εγω ξερω αλλους 50...
Σε μια κοινωνια εικοσι εξη χιλιαδων ανθρωπων δεν μπορει να ειναι ολοι σωστοι ετσι δεν ειναι??
Οσο για το προκλητικος αστο καλυτερα...
Εχω κι εγω εναν γειτονα που εργαζεται στη Μερσεντες στη Στουτγαρδη και καθε χρονο μου ερχεται με μοντελακι καινουριο και σενιο...
Ενταξει ρε μεγαλε μη γινεσαι προκλητικος....
Ομοιως ενας αλλος δουλευει σε φουρνο και με το ψωμι που παιρνει καθε μερα τα'ι'ζει τα σκυλια.....
Όσο για το πόσο αποτελεσματική είναι η εταιρεία το είδαμε εκτός των άλλων και από την συμπεριφορά της στις αυξήσεις του κόστους παραγωγής (πετρέλαιο ).. μεταξύ 2004 και 2005 έχασε τα μισά της κέρδη. Προστασία έναντι κινδύνων φαίνεται είναι πολυτέλεια αφού μπορούμε εύκολα να ρίξουμε μια αύξηση της τιμής στους καταναλωτές... Τι μονωπόλιο έχουμε άλλωστε?????
T επρεπε δηλαδη να κανει και δεν το εκανε??
Και στη τελικη τι εκαναν αλλες Ηλεκτρικες εταιρειες περισσοτερο απο τη ΔΕΗ??
Οσο για τις αυξησεις αστο καλυτερα...
Οταν τα καυσιμα αυξηθηκαν 120% και το ρευμα 6% μονο ετσι που λες δεν σκεφτεται η ΔΕΗ.
Καιρος ομως ειναι να αποφασισουμε:
Θελουμε ΔΕΗ να λειτουργει με τους κανονες της αγορας??
Θελουμε ΔΕΗ να ασκει κοινωνικη πολιτικη??
Ως γνωστον τα δυο αυτα δε συνδυαζονται....
Αν υπήρχε ανταγωνιστής να ξέρεις ότι σίγουρα θα έιχε προστασία έναντι της αύξησης της τιμής του πετρελαίου (άσε που δεν θα χρησιμοποιούσε) οπότε θα ωλέπαμε και ποιος θα ήταν και πιο ανταγωνιστικός!!!!
Eξηγησε μου τι εννοεις με την φραση προστασια εναντι της αυξησης της τιμης του πετρελαιου.
Μπας και μπορεσουμε και εμεις εδω να προστατευτουμε...
Δηλαδη κατα τη γνωμη σου τι αλλο μπορουν να καψουν τα εργοστασια των νησιων, ή ο στολος των αυτοκινητων της??
Τοχουμε ξαναπει και ξαναγραψει 100 φορες.
Η μονη λυση για απεξαρτηση απο το πετρελαιο και γενικα τα ορυκτα καυσιμα ειναι η πηρηνικη ενεργεια.
Τελεια και παυλα.
Ολα τα αλλα (αιολικα, ηλιος νερο) λειτουργουν συμπληρωματικα.
Λοιπον τι λες??Οργανωνουμε μια διαδηλωση υπερ της πυρηνικης ενεργειας??
Επίσης ξαναυπενθυμίζω ότι τα δικαιώματα εκπομπής ρύπων που πήρε η ΔΕΗ, στα πλαίσια της εφαρμογής της Συνθήκης του Κιότο, ήταν πολύ πέρα του κανονικού όπως άλλωστε και οι εκπομπές ρύπων των μονάδων της, οπότε στο μέλλον αυτή θα αγοράζει συμβόλαια ρύπων και τα αιολικά πάρκα θα της πουλάνε...
Κατσε γιατι μπερδευτηκα τωρα:
Η ΔΕΗ αγορασε δικαιωματα (τα οποια ανεβαζουν το κοστος) γιατι κακως καιει Λιγνιτη αντι να καιει πετρελαιο το οποιο ακριβαινει και κακως το χρησιμοποιει η ΔΕΗ σαν καυσιμο γιατι ειναι ακριβο και ανεβαζει το κοστος.
Η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα??
καθήστε σε μια πολυθρόνα και να δείτε τι έχει να γίνει σε δυο - τρία χρονάκια και που θα φθάσει το κόοτος παραγωγής της ΔΕΗ λόγω των δαπανών για την αγορά συμβολαίων εκπομπής ρύπων.
Aπo 1/7/2007 θα εχει ανταγωνιστες η ΔΕΗ...
Για να δουμε λοιπον....