Aug 21, 2006, 3:34 PM

Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Oσo κανεις δεν πληρωνει για υπογεια δικτυα τα εναερια δικτυα θα υπαρχουν οπως σε ολα τα χωρια του κοσμου.

Πχ, ποιός να πληρώσει;

Oμoιως η ΔΕΗ θα σταματησει να ζηταει προκαταβολη εναντι καταναλωσης οταν σταματησει και η οποιαδηποτε εταιρεια να ζηταει εγγυησεις απο τους πελατες της που θα τους πουλησει τα προ'ι'οντα της χωρις να πληρωθει προκαταβολικα.

Εεεε, το παράκανες τώρα. ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός ΣΤΑΘΕΡΟΣ προμηθευτής δεν ζητάει εγγύηση.

Εν πασει περιπτωσει οι μετρητες με προπληρωμενη αξια ρευματος ειναι κοντα.
Θα εχει η καρτα κιλοβατωρες θα εχεις ρευμα.Σε διαφορετικη περιπτωση λυχναρακι.

Δεν πιστεύω να το λες για καλό μας αυτό;

Σου χρεωσε η ΔΕΗ κουτια??
Ποτε που και ποσο??

Πχ σήμερα, 235,15 ευρώα.

Εδω θα μου επιτρεψεις να θυμωσω κατα πως λεει κι γαβριλης.
Αν ποτε δεν εχεις δει τις προσπαθειες που καταβαλλονται απο τα συνεργεια σε ζημια ή βλαβη ωστε να αποκατασταθει στο συντομωτερο δυνατο η ηλεκτροδοτηση δε μπορεις να μιλας για σκασιλα...

Εδώ θα μου επιτρέψεις να θυμώσω εγώ. Αντιπαρέρχομαι τα υπόλοιπα, ανάξιά σου άλλωστε, για να σου μιλήσω για τις ξαφνικές διακοπές και συνεπακόλουθα κατεβασμένα τηλέφωνα - και δεν με νοιάζει που ΚΑΘΕ Πάσχα κόβεται το ρεύμα στο σπίτι μου και 'κάθεται' το γλυκό, αλλά για τις πολλές φορές που κόβεται απροειδοποίητα το ρεύμα στη δουλειά και τα τηλέφωνα της ΔΕΗ είναι κατεβασμένα. Ξέρω ότι προσπαθούν, αλλά ΑΠΑΙΤΩ να καταλάβουν ότι έχω κι εγώ κάποιος εργάτες που πληρώνω και προϊόντα που μουλιάζουν στα πλυντήρια και θέλω να ξέρω αν θα ξαναέχω ρεύμα σε 5, 55 ή 155 λεπτά.
700 χιλ δρχ πλήρωσα εγγύηση το 1986, ξαναπλήρωσα αλλάζοντας την παροχή πριν από 2 χρόνια - και πληρώνω μηνιαίους λογ/σμούς max 800 ευρά. Ε, δε μου κάνουν και χάρη...
Και πάλι στη ΔΕΗ θα συνδεόμουν, αν υποτεθεί ότι είχα εναλλακτική, από ιδεολογία και μόνο. Αλλά αραχτούς έχει και πολλούς, διαφωνείς;