-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρηλζούς, θα προσπαθήσω εμμέσως να σού εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση σε τέτοιες φάσεις απολυταρχικών καθεστώτων.Επί Χούντας της ελληνικής, έγραφε η γκόμενα ενός 'υπουργού':
Πηγαίναμε παντού χωρίς να πληρώνουμε οτιδήποτε, κάναμε ό,τι θέλαμε, κανείς δεν μας ζητούσε λογαριασμό. Χρήματα; Δεν τα χρειαζόμαστανΌπως πάντα, σχετικός με το θέμα!
Εγώ δεν μπλέκω τίποτα, η διαστρέβλωση της αλήθειας ήταν πάντα το οσκαρ στα χρόνια των κόκκινων.
Κλασική περίπτωση ένδειας επιχειρημάτων.
Quadra: Πείτε μου μια ΔΕΚΟ που δεν είχε διαφθορά.
RZ: Θα σου πούμε αν μας πει κι εσύ μια ιδιωτική επιχείρηση που δεν έχει διαφθορά.
Quadra: Οι ιδιώτες που είχαν συνδιαλλαγή με το Δημόσιο ήταν διεφθαρμένοι.
RZ: Δεν σου ζήτησα να μου πεις μόνο για αυτούς αλλά γενικά για όλους. Π.χ. τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και χρηματισμού σε γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες που δεν είχαν σχέση με προμήθειες του Δημοσίου.
Quadra: Ναι αλλά και στην ΕΣΣΔ οι άνθρωποι του Κόμματος ζούσανε στην πολυτέλεια!Τι κάνεις Γιάννη;
Χαβάη 5-0!!! Άσσος στο Προ-Πο!@Trident: Θεσμός είναι οτιδήποτε είναι θεσμοθετημένο! Ούτε εμένα με βολεύουν οι απεργίες της ΔΕΗ, ειδικά αν μου κόβουν την παραγωγή ή τις επικοινωνίες στην δουλειά μου, αλλά τις δέχομαι σαν μέσο πάλης των εργαζομένων. Και στην τελική ούτε εγώ θέλω να πουληθεί η Μικρή ΔΕΗ.
-
Παίδες το έχετε πάρει χαμπάρι θαρρώ πως το θέμα δεν είναι οι απολύσεις ΔΥ αλλά η πώληση μέρους της ΔΕΗ.
και όπως έγραψε και μια ψυχή: αν όσοι είναι αντίθετοι με την πώληση είναι υπερασπιστές του Φωτόπουλου, τότε το μόνο λογικό είναι πως όσοι είναι υπέρ της πώλησης είναι υπερασπιστές των μεγαλοεπιχειρηματιων. Διαλεχτε λοιπόν, γιατί η ταμπελοποίηση works both ways.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρηλζούς, θα προσπαθήσω εμμέσως να σού εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση σε τέτοιες φάσεις απολυταρχικών καθεστώτων.
Επί Χούντας της ελληνικής, έγραφε η γκόμενα ενός 'υπουργού':
Πηγαίναμε παντού χωρίς να πληρώνουμε οτιδήποτε, κάναμε ό,τι θέλαμε, κανείς δεν μας ζητούσε λογαριασμό. Χρήματα; Δεν τα χρειαζόμαστανΌπως πάντα, σχετικός με το θέμα!
Έπρεπε να το πιάσεις. Αφού δεν το έπιασες, δεν πειράζει.
Παίδες το έχετε πάρει χαμπάρι θαρρώ πως το θέμα δεν είναι οι απολύσεις ΔΥ αλλά η πώληση μέρους της ΔΕΗ.
και όπως έγραψε και μια ψυχή: αν όσοι είναι αντίθετοι με την πώληση είναι υπερασπιστές του Φωτόπουλου, τότε το μόνο λογικό είναι πως όσοι είναι υπέρ της πώλησης είναι υπερασπιστές των μεγαλοεπιχειρηματιων. Διαλεχτε λοιπόν, γιατί η ταμπελοποίηση works both ways.
Both ways λειτουργούν κι άλλα πράγματα.
Πχ όταν το ζήτημα είναι η μείωση της σπατάλης, ο εξορθολογισμός δαπανών, η βελτίωση των δομών και κάποιοι λένε ότι θίγεται η περιουσία του λαού. Δεν το λέω για τη ΔΕΗ, αλλά για το όλο κλασικό σκηνικό.Ειδικά για τη ΔΕΗ όμως, εμένα μού αρκεί η αισχρότατη παραδοχή προ ετών από φορουμά ΔΕΗτζή, ότι με το νόμο που είχε υπογράψει ο τάδε υπουργός, πρακτικά, η ΔΕΗ ανήκει στη ΓΕΝΟΠ, άαααρα απαγορεύεται να πωληθεί οτιδήποτε χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Είχε γίνει σχετική κουβέντα βέβαια για τη νομιμότητα αυτής της κατάστασης, είχε πλάκα, νομίζω ότι τώρα 'ενεργοποιήθηκε' η άσκηση του 'δικαιώματος' από τη ΓΕΝΟΠ και θα δείξει το μέλλον το ποιος είχε δίκιο τότε. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έπρεπε να το πιάσεις. Αφού δεν το έπιασες, δεν πειράζει.Κοίτα τις βλακείες που θεωρείς εσύ εξυπνάδες, με την εξίσωση της χούντας με το καθεστώς της ΕΣΣΔ, τις πιάνει και ένα 5χρονο. Το θέμα είναι πως το ίδιο γελάει και αυτό το 5χρονο όσο εμείς.
-
Manosk συνεχίζεις να απαντάς εκτός θέματος. Και δεύτερον αυτό που ανέφερα είναι καθόλα υπαρκτό. Η αντίθετη άποψη ταυτιζει την μη πώληση με την υπεράσπιση των βολεμενων παιδιών των πρασινομπλε (για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιος μιλάει). Που είναι και ανεδαφικη, με μόνο σκοπό την κάλυψη της έλλειψης επιχειρήματων(διότι σοβαρή κουβέντα υπέρ της πώλησης δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής ). Όσο δε αυτά περί βελτίωση δομών και εξορθολογισμο δαπανών είναι τόσο ευχολογια που οποίος θυμάται την energa καταλαβαίνει πολύ καλά τη διαφορά από την πρακτική εφαρμογή τους.
Τέλος, αν είναι να πουλήσουμε υ/κα επειδή σου μίλησε άσχημα ένας ΔΕΗτζης, άστο να πάει στο καλό.
-
Realzeus
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, δεν έχω ένδεια επιχειρημάτων, θεωρώ χαμένες ώρες να ασχολούμαι με άτομα που ο φανατισμός τους, ( για ότιδήποτε ) τους στερεί από την κριτική ματιά αυτών που πραγματεύονται, έτσι είναι ουτοπία όποια περαιτέρω συζήτηση ότι θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα από αυτήν, η όποια συζήτηση με κόκκινους οπαδούς είναι συζήτηση πίγκ-πόνγκ που όταν αυτή τείνει να ακουμπήσει στο κόκκαλο και στην αλήθεια τότε το μπαλάκι πάει στην εξέδρα, αρχίζουν τα άτοπα επιχειρήματα μέχρι εξαντλήσεως της υπομονής του αντιπάλου, είναι σαν μια πολύ ελαφριά έκδοση ανακριτικής γραμμής μέχρι ο αντίπαλος να αποδεχθεί την αντίπαλη θέση από εξάντληση.
Συνέχισε μόνος σου όπως κάνει εδώ και χρόνια, καλή εβδομάδα νάχεις.
Αλήθεια η αγάπη για τις Ferrari και όχι για τα προϊόντα του κόκκινου μπλόκ που κολλάει ? Εκεί είναι καλοί οι δυτικοί ?
Δεν περιμένω και δεν θέλω απάντηση επ' αυτού, απλή απορία μου είναι για τήν επικρατούσα αριστερή ιδεολογία αλά κάρτ. -
Δεν υπαρχει λογος στοχοποιησης κανενος. Δικαιο ξεδικαιο του εργατη η ιδιωτικοποιηση θα γινει και οποιος δουλευει οπως πρεπει δε πρεπει και δε μπορει να φοβαται τιποτα. Τα υπολοιπα που αφορουν εισφορες λογαριασμους κτλ ειναι θεμα σιγουρα . Δε ξερω αν η κυβερνηση εχει λαβει το μηνυμα των ευρωεκλογων . Ειπαμε.Τριτο κομμα η ΧΑ. Για ποιο κοκκινο πρασινο πορτοκαλι χρωμα και ΕΣΣΔ μιλατε.
-
η δικη μας Ιδιοτικοποιηση θα γινει κατα το ιταλικο πρωτυπο που τελικα δειχνει επιτυχημενο σε βαθος χρονου, και σε αλλα κρατη που εγινε δεν εγιναν καλλυτερα τα πραγματα αλλα εμεις δεν εχουμε το ενεργειακο δυναμικο για να κανουμε ο,τι θελουμε στην Ευρωπη.. Λιγνητη (χωμα δλδ) για 50 χρονια εχουμε.. Πυρινικα δεν θελουμε.. οποτε τι??
-
Πυρηνικο εργοστάσιο στελεχωμενο με Ελληνες ΔΥ αφισοκολλητες, συνταγη για ταινια καταστροφης.
-
Ποσά ατυχήματα έχει το χρονο η ΔΕΗ στα εργοστάσια της με τους ΔΥ;
Sent from Corsair's brick
-
Ναι, είδαμε και στο Τσερνόμπιλ
ΥπερΑΤΟΥ
-
Ενω ο ιδιωτης που θα παρει τα λιγνιτικα θα κανει μακροχρονιο σχεδιασμο για μετα τα 50 χρονια ε 224?
Τοση μπουρδα μαζεμενη καιρο ειχε να παιξει, δωστε πονο -
Αρα κατεβΣτε το διακοπτηκ βουρ στα χωρια σας κα τις στανες χωρις ηλεκτρικο.
-
Είναι δύσκολο να ελέγχουμε τι γράφουμε στο iPad μας;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αρα κατεβΣτε το διακοπτηκ βουρ στα χωρια σας κα τις στανες χωρις ηλεκτρικο.Μιχάλη Ταμήλο, εσύ;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ενω ο ιδιωτης που θα παρει τα λιγνιτικα θα κανει μακροχρονιο σχεδιασμο για μετα τα 50 χρονια ε 224?
Τοση μπουρδα μαζεμενη καιρο ειχε να παιξει, δωστε πονοΕσυ που δεν λες μπουρδες κατα την αποψη σου, πες μας ποσα χρονια λιγνητη - χωμα, εχουμε να καιμε.....και τι θα κανει η Δημοσια ΔΕΗ για αυτο???
-
Εσυ μας παρουσιασες την ιδιωτικοποιηση ως βελτιωση, οταν λοιπον μας εξηγησεις πως ακριβως θα λυσει το προβλημα που περιγραφεις, ευχαριστως να συζητησουμε τις αποριες σου
-
Γιατί, ο ιδιώτης όταν τελειώσει ο λιγνίτης, θα μας φτιάξει κάνα πυρηνικό να γουστάρουμε;
Έχουμε καταλάβει πως η ιδιωτικοποίηση γίνεται για να ακριβύνει το ρεύμα και όχι το αντίθετο; Και για να μπουν και μερικά λεφτά στο ταμείο βέβαια...
Δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα πουθενά στον κόσμο, όπου η ιδιωτικοποίηση έφερε φθηνότερο ρεύμα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.capital.gr/News.asp?id=2058264
... είπε ο Κατηγορούμενος ως καταχραστής δημοσίου χρήματος (έλα μωρέ 150 χιλιάρικα ήτανε, τι είναι μπροστά στα υποβρύχια)
Στη μπάντα, στη μπάντα χ@νει ο εξώστης!!!!
-
Το ρευμα δεν προκειται να ακριβυνει.
Εχει ακριβυνει καμια 200αρια φορες απο τοτε που μπηκαμε στο μνημονιο,πλεον τα εσοδα ειναι ικανοποιητικα για οποιον την παρει.
Περί ΔΕΗ