-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... άρα δεν ε΄χουν να φοβούνται τίποτα για το 2013 -
Καλησπέρα. Σε ένα σπίτι που έχει η μητέρα μου, έφυγε ο ενοικιαστής και έκανε αίτηση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Μίλησα με τη ΔΕΗ και μου είπαν ότι έχει κοπεί το ρεύμα και σφραγιστεί το ρολόι (από τις 2 Νοεμβρίου).
Το σπίτι όμως έχει ρεύμα. Πώς γίνεται αυτό; Ξαναμίλησα με τη ΔΕΗ και μου είπαν μήπως έχει παραβιαστεί ο μετρητής, αλλά πήγα και το κοίταξα και είναι σφραγισμένο.
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
-
Θα πεις στον επόμενο ενοικιαστή σου ότι έχει benefit τσάμπα ρεύμα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Θα πεις στον επόμενο ενοικιαστή σου ότι έχει benefit τσάμπα ρεύμαΠολύ καλή λύση ! Και το πρόβλημα μόλις έγινε προτέρημα!
-
it s not a bug, it s a feature
Άγονος ο διαγωνισμός για την διασύνδεση των Κυκλάδων o oποίος είχε προκυρηχθεί πέρυσι
http://www.energypress.gr/news/Diktyo/B ... n-Kykladwn
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4768925
σύμφωνα με το road map της ΡΑΕ υπήρχαν δύο ενδεχόμενα, είτε με ΗVDC είτε με AC.
http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?file ... uage=el-GR
αυτή η διασύνδεση έχει που κουβεντιάζεται ούτε κι εγώ ξέρω από πότε, ήταν μάλιστα μέσα και στα πιλοτικά προτζεκτ της EU.
-
κανε την νισαν και πουλα ρευμα σε ευνοικοτατες τιμες
-
Το ότι ο Αλαφούζος πλήρωσε τελικά ΤΑΠ και ΕΕΤΗΔΕ το αναφέραμε?
link -
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Καλησπέρα. Σε ένα σπίτι που έχει η μητέρα μου, έφυγε ο ενοικιαστής και έκανε αίτηση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Μίλησα με τη ΔΕΗ και μου είπαν ότι έχει κοπεί το ρεύμα και σφραγιστεί το ρολόι (από τις 2 Νοεμβρίου).Το σπίτι όμως έχει ρεύμα. Πώς γίνεται αυτό; Ξαναμίλησα με τη ΔΕΗ και μου είπαν μήπως έχει παραβιαστεί ο μετρητής, αλλά πήγα και το κοίταξα και είναι σφραγισμένο.
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
Ο μετρητης γυριζει/γραφει;
Το να εχεις ρευμα οταν η ΔΕΗ στο εχει κοψει,λογικα σημαινει οτι εσυ εχεις κανει πουστια και παιρνεις απο αλλου ρευμα,δεν βλεπω αλλο τροπο.
-
σε οικιακο φωτοβολταικο δηλωσα ετοιμοτητα πριν ενα μηνα. Στις 9 αυτου ηρθε το συνεργειο και εκανε τα 'εργα'. τοποθετησε το νεο καλωδιο και τις ασφαλειες δηλαδη.
Για το μετρητη ποσο καιρο να περιμενω? Να ρωτησω-ενοχλησω τη τοπικη ΔΕΔΔΗΕ? -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Το ότι ο Αλαφούζος πλήρωσε τελικά ΤΑΠ και ΕΕΤΗΔΕ το αναφέραμε?
linkόχι βέβαια, μπορείς όμως να μιλήσεις για τη ΓΕΝΟΠ, αυτό σίγουρα θα γΚαβλώσει πολλούς εδω μέσα
το κορυφαίο
Ανασκευάζει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τις καταγγελίες περί μη καταβολής του τέλους ακινήτων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, το ενιαίο τέλος ακινήτων έχει καταβληθεί κανονικά τόσο από την εταιρεία που διαχειρίζεται το κτήριο στο όποιο στεγάζεται και ο ΣΚΑΪ».
Κύριοι: Θα μπορούσατε τουλάχιστον να διασώσετε την αξιοπρέπειά σας στο τέλος αυτής της υπόθεσης. Το κουτόχορτο δεν αναδασώνεται, και ως εκ τούτου δεν καταναλώνεται από όλους.
ούτε καν τα @ να το βουλώσουν. Όχι μόνο δε ζήτησαν συγνώμη, αλλά πολεμάν να βγουν κι απο πάνω
-
για να ζητησω αλλαγη ονοματος στο ρολοι της δεη πρωτο αναμεσα στα δικαιολογητικα ειναι το ΥΔΕ
για το οποιο ειπαμε μου ζητανε 250ε οι large ηλεκτρολογοι της περιοχης μου.
κοιτωντας καποια φυλλαδια της δεη και συγκεκριμενα αυτο για το κοινωνικο οικιακο τιμολογιο
(ειμαι δικαιουχος σαν τριτεκνος , χωρις ομως να εχω γραφτει επειδη ειναι κοροιδια)
αναφερει
οτιστην περιπτωση που η παροχη δεν ειναι στο ονομα μου πρεπει να υπογραψω νεο συμβολαιο προμηθειας ρευματος και εχουν δοθει οι εξης διευκολυνσεις ΔΕΝ χρειαζεται η υποβολη ΥΔΕ ακομα και αν αυτη εχει ληξει.
με λιγα λογια μπορω να αλλαξω ονομα στο ρολοι με αυτο το κολπο και να μην πληρωσω τον ηλεκτρολογο?
ποια η γνωμη σας? -
Η Γενοπ για τον Τσίπρα που δεν πλήρωσε το χαράτσι θα βγάλει αραγε ανακοίνωση ή ο Αλέξης είναι υπεράνω.
Σαν να πήρε το μάτι μου οτι και στην περίπτωση Αγγελόπουλου ολα είναι νόμιμα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Η Γενοπ για τον Τσίπρα που δεν πλήρωσε το χαράτσι θα βγάλει αραγε ανακοίνωση ή ο Αλέξης είναι υπεράνω.Πω πω μεγάλε, τι λαβράκι είδηση έβγαλες? Η ΓΕΝΟΠ δεν τολμάει να ανακοινώσει ότι ο Τσίπρας δεν πλήρωσε αν και ο Τσίπρας το έχει πει δημόσια στην τηλεόραση τουλάχιστον από τον Οκτ του 2011! Σκανδαλάρα από τις λίγες! Ακούς εκεί, να το λέει και να το εννοεί, απαράδεκτο πράγμα για πολιτικό!
Αντίθετα δεν αποτελεί καν είδηση ότι ο ΣΚΑΙ δεν πλήρωνε ούτε ΕΕΤΗΔΕ ούτε καν ΤΑΠ και εγκαλούσε όλο τον κόσμο που δεν πλήρωνε ΕΕΤΗΔΕ!
Φίλε ειλικρινά δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά παράτησε τα όλα και γίνε αρχισυντάκτης ειδήσεων, η χώρα σε χρειάζεται! -
O skai πλήρωσε. Ο Αλέξης
Βέβαια πουλάει στα υπανθρώπων αριστεροειδή το παραμύθι 'Ο κακός Πλούσιος' οπότε καταλαβαίνω.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
O skai πλήρωσε. Ο ΑλέξηςΒέβαια πουλάει στα υπανθρώπων αριστεροειδή το παραμύθι 'Ο κακός Πλούσιος' οπότε καταλαβαίνω.
υπαρχει σοβαροτατος λογος που ο Αλεξης δεν πλερωνει
viewtopic.php?p=2665414#p2665414πως σου περασε απο το μυαλο οτι ειναι λαμογιο;
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Η Γενοπ για τον Τσίπρα που δεν πλήρωσε το χαράτσι θα βγάλει αραγε ανακοίνωση ή ο Αλέξης είναι υπεράνω.
Φίλε ειλικρινά δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά παράτησε τα όλα και γίνε αρχισυντάκτης ειδήσεων, η χώρα σε χρειάζεται!
επαγγελματίας δυσκοίλιος, δεν τον έχεις μάθει
-
νταξ μωρέ, θα βάλει ΕΤΑΚ στα γκαζάδικα του Λάτση
δεν θα χρειαστεί να ξαναπληρώσει φόρους ο Έλληνας
χώρια που μόλις κερδίσει η Αριστερά τις εκλογές, θα συρρεύσουν όλοι οι ψηφορόροι της στις ΔΟΥ για να στηρίξουν το όραμα -
χαράτσι ΔΕΗ (η μεγαλύτερη φορολογική μαλακία της δεκαετίας, και ίσως ό,τι πιο άδικο έχουν σκεφτεί)== νταξ μωρέ, θα βάλει ΕΤΑΚ στα γκαζάδικα του Λάτση δεν θα χρειαστεί να ξαναπληρώσει φόρους ο Έλληνας.
γεια σου ρε μανος μεγάλε
-
Ρε παιδί, δεν υπάρχει φοροφυγάς χωρίς δικαιολογία.
Ο italakias είχε κάμποσες. Έτσι έχει κάποιες και ο κάθε νεαρός Αλέξης.
Το κράτος δεν έχει λεφτά, αλλά δεν πειράζει, όσο δεν βρίσκει το μαύρο παραδάκι, είμαστε ικανοποιημένοι. Το κακό είναι ότι τα ακίνητα δεν μπορούμε να τα κρύψουμε εύκολα.Ο νεαρός Αλέξης έχει σχέδιο όμως: θα καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή και θα φορολογήσει το κεφάλαιο, πχ τους εφοπλιστές της ποντοπόρου. Έξυπνος.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
χαράτσι ΔΕΗ (η μεγαλύτερη φορολογική μαλακία της δεκαετίας, και ίσως ό,τι πιο άδικο έχουν σκεφτεί)== νταξ μωρέ, θα βάλει ΕΤΑΚ στα γκαζάδικα του Λάτση δεν θα χρειαστεί να ξαναπληρώσει φόρους ο Έλληνας.γεια σου ρε μανος μεγάλε
δηλαδη καλα κανει και δεν το πληρωνει ε;
Περί ΔΕΗ