-
Δυστυχώς Spiros δεν μπορώ να σε διαφωτίσω περισσότερο!!!! Για το RR είχα διαβάσει σε παλαιότερο autocar( στην λίστα αναμονής)! Απλώς παραθέτω την πληροφορία. Αν μάθεις κάτι πάντως μην με ξεχάσεις!!!
-
Το θέμα της κατανάλωσης του RR ( αν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη...Spiros περιμένω για info) θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Η σύγκριση με υπερτροφοδοτούμενα gti (βλ. Golf GTI, Astra OPC, Focus ST κτλ.) θα είναι επίσης ενδιαφέρουσα! Αναμένουμε...
-
Το RR είναι απλά φήμες...
-
Απλά τα πράγματα... αν δεν έχεις πρόβλημα με το ότι το S3 θα είναι δίπορτο, τότε δεν το συζητάμε...
S3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν θέλεις 5π, τότε,
εγώ θα πρότεινα να περιμένεις λίγους μήνες το...
Golf VI!!!!
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
εγώ θα πρότεινα να περιμένεις λίγους μήνες το...
Golf VI!!!!
μάλλον κάτι παραπάνω απο λίγους μήνες θα έλεγα
-
το Type RR ειναι ακομα φημη και τιποτα αλλο.
το νεο Type R θα εχει ως βαση το μοτερ του παλιου-πλεον- μοντελου με τα 200 αλογα, αλλα σημαντικα εξελιγμενο... δεν ειναι γνωστη ακομη η υποδυναμη του (εικαζεται στα 220 με 240 αλογα).το παλιο-πλεον- Type R που ειμαι κατοχος εχει μια χαρα καταναλωση
-
S3 γίατι έχει γεμίσει ο κόσμος κάγκουρες με gti που νομίζουν οτι είναι και γρήγοροι.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
S3 γίατι έχει γεμίσει ο κόσμος κάγκουρες με gti που νομίζουν οτι είναι και γρήγοροι.Άσχετα αν όντως είναι γρήγοροι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
S3 γίατι έχει γεμίσει ο κόσμος κάγκουρες με gti που νομίζουν οτι είναι και γρήγοροι.
Άσχετα αν όντως είναι γρήγοροι..
ειδικα απο καποιους που ακομη και τωρα που εμφανισθηκαν τα GTi νομιζουν οτι ειναι γρηγοροι...
-
εγώ κάνω ήδη γερή οικονομία
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειδικα απο καποιους που ακομη και τωρα που εμφανισθηκαν τα GTi νομιζουν οτι ειναι γρηγοροι...
Πάντως και απο Subaru και απο GTA, GTI έφαγε άπειρο ξύλο. Τι να κάνεις. Τι να πείς, ατυχη στιγμή για τον καημένο οδηγό του τζι τι αι. Σε σχέση με κάτι rx-8, celica ts και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, το gti στάθηκε καλύτερα απέναντι στα προαναφερθέντα. Πράγμα που αποδυκνύει το γεγονός, ότι όντως είναι γρήγορο. Απλά κάποιοι είναι λίγο πιο γρήγοροι.
Περιμένω S3 πως και πως.
Υ.Γ και προλαβαίνω όσους θα γράψουν το γνωστό, παντού υπάρχει κάποιος πιό γρήγορος. Υπάρχει, υπάρχει
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
εγώ κάνω ήδη γερή οικονομίαEγώ σου λέω, ότι όση οικονομία και να κάνεις, Α3 1.6 θα πάρεις στο τέλος.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
εγώ κάνω ήδη γερή οικονομία
Eγώ σου λέω, ότι όση οικονομία και να κάνεις, Α3 1.6 θα πάρεις στο τέλος.
no, no!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
GTi ........ χωρίς να ξεπεράσεις τα 30-32Καν σε παίρνει οικονομικά .... ΤΤ
Το ελαφρύτερο πλαίσιο και το στυλ νομίζω δικαιολογούν τη διαφορά+1
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Πάντως και απο Subaru και απο GTA, GTI έφαγε άπειρο ξύλο. Τι να κάνεις. Τι να πείς, ατυχη στιγμή για τον καημένο οδηγό του τζι τι αι. Σε σχέση με κάτι rx-8, celica ts και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, το gti στάθηκε καλύτερα απέναντι στα προαναφερθέντα. Πράγμα που αποδυκνύει το γεγονός, ότι όντως είναι γρήγορο. Απλά κάποιοι είναι λίγο πιο γρήγοροι.
Περιμένω S3 πως και πως.
Υ.Γ και προλαβαίνω όσους θα γράψουν το γνωστό, παντού υπάρχει κάποιος πιό γρήγορος. Υπάρχει, υπάρχει
ναι κριμα ο οδηγος του GTi...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
είναι όμως μέχρι να τους πετύχει όλους αυτούς κανα 'μουχλιασμένο κρουασανάκι'(*1) ή καμια 'ξεχασμένη σπαγγέτι'(*2) ,να τους καταπιεί και να κλαίνε με μαύρο δάκρυ....
*1 R5gt / *2 uno turbo
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
είναι όμως μέχρι να τους πετύχει όλους αυτούς κανα 'μουχλιασμένο κρουασανάκι'(*1) ή καμια 'ξεχασμένη σπαγγέτι'(*2) ,να τους καταπιεί και να κλαίνε με μαύρο δάκρυ....
**1 R5gt / 2 uno turbo
Εργοστασιακά πάντα ε;
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
*1 R5gt / *2 uno turbo
ναι, γεματος ειναι ο τοπος απο R5 & uno...
οχι οτι αν υπηρχαν δεν θα επεφτε γελιο...
-
ή σχεδόν εργοστασιακά....
τουλάχιστον το uno μου με μια εξάτμιση και +0,2 πίεση (0,95bar δλδ) καθώς έναν ρυθμιστή πίεσης πάει μαζί με GTI, μιλάμε για ένα κόστος 450€ όλα μαζί.
-
Στρίβει κιόλας όπως το GTi?
Golf GTI full extra, Audi A3 TFSI ή οικονομία για νέο S3???