-
Σπέρααααα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ήσασταν με γυναίκες ρε, οπότε είπα να μην ενοχλήσω... Ε ρε φάτσες!!!
Εγώ είδα την απόλυτη μαλακία των τελευταίων ετών, το πeowolf.
και επειδη?
δε βλεποταν αυτο που ειδες?
οι πειρατες ηταν καλοι...λιγο μεγαλοι σε διαρκεια βεβαια...
Σε group buy τις πήρατε;
ω τι καφρος θεε μου!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σπέρααααασπερρααααααααααααααααααααα....
-
Tελείωσα (λέμε τώρα) το διάβασμα και πήγα και επλυνα τα ρούχα μου και τώρα θα τα σιδερώσω...
Η καλή νοικοκυρά... (παράλληλα θα πιώ καμια μπύρα)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Tελείωσα (λέμε τώρα) το διάβασμα και πήγα και επλυνα τα ρούχα μου και τώρα θα τα σιδερώσω...Η καλή νοικοκυρά... (παράλληλα θα πιώ καμια μπύρα)
τα πηγες σε πλυντηραδικο;
πωωωωωωωωω τι μου θυμιζεις..τρελη βαρεμαρα να περιμενεις να πλυθουν και να στεγνωσουν..
επαιρνα το γουοκμαν και καθομουν και βαριοοοοοοοοοοομουν
μετα πηγαινα διπλα στο ιντερνετ καφε
μεχρι που τα φτιαξα με τη ρουμανα και της μαθαινα ελληνικα (χωρις μαλακιες) -
Πειράζει που πίνω Τζάκ Ντάνιελς σε ποτήρι Frappe; Τουλάχιστον δεν είναι το πλαστικό…
-
Α! είναι και με πάγο… και κάνω μπφφιιιιι καθώς τα παγάκια μπαίνουν στο στόμα μου και δεν μπορώ να ρουφήξω καλά το ποτό μου!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Tελείωσα (λέμε τώρα) το διάβασμα και πήγα και επλυνα τα ρούχα μου και τώρα θα τα σιδερώσω...
Η καλή νοικοκυρά... (παράλληλα θα πιώ καμια μπύρα)
τα πηγες σε πλυντηραδικο;
πωωωωωωωωω τι μου θυμιζεις..τρελη βαρεμαρα να περιμενεις να πλυθουν και να στεγνωσουν..
επαιρνα το γουοκμαν και καθομουν και βαριοοοοοοοοοοομουν
μετα πηγαινα διπλα στο ιντερνετ καφε
μεχρι που τα φτιαξα με τη ρουμανα και της μαθαινα ελληνικα (χωρις μαλακιες)Oχι ακριβώς.. Σε κάθε κτήριο έχουμε και απο ενα laundry room που το πλυσιμο ειναι δωρεάν. Πας εκει τα ρούχα σου, κλειδώνεις το πληντύριο με ενα ειδικο κλειδί γυρνάς σπίτι και ξαναπάς σε 40 λεπτά... Καλό ε;;;
Αυριο έχει πάρτυ το κτίριο μου... ΧΑΜΟΣ (και την επομενη παραδίδω εργασία....)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Oχι ακριβώς.. Σε κάθε κτήριο έχουμε και απο ενα laundry room που το πλυσιμο ειναι δωρεάν. Πας εκει τα ρούχα σου, κλειδώνεις το πληντύριο με ενα ειδικο κλειδί γυρνάς σπίτι και ξαναπάς σε 40 λεπτά... Καλό ε;;;
πφφφ.. φλωρικες καταστασεις
( παρα πολυ καλο!!!! ειναι μεγαλη βλακεια να καθεσαι να περιμενεις )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@kid θα παντρευτείς πριν από μένα
Εννοείται, εσένα καμία δεν σε παίρνει.
Την είπε στον εγκάθετο το εγκαθετόπουλο
έχει καλό δάσκαλο
...που του μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος:
...το διδάσκει να προσέχει τα ύπουλα και βδελυρά φίδια, που τρώνε ανθρώπους:
...και διαβάζουν μαζί για τις μεγάλες προσωπικότητες του γένους, πανανθρώπινα και διαχρονικά πρότυπα ηθικών αξιών:
-
Αναρωτιέμαι πότε θα γίνει η πρώτη εμφύτευση σκληρού δίσκου σε ανθρώπινο εγκέφαλο...
Ο χρήστης το γ@μωβιβλίο που διαβάζω έγραψε:
Η 6-θειογουανίνη, όταν μετατρέπεται στη δραστική της μορφή, δηλαδή στο θειο-GMP, αναστέλει την αμινοτρανσφεράση του γλουταμινο5-φωσφοριβοσυλπυροφωσφορικού, καθώς και την δεϋδρογονάση του ινοσικού οξέος.
Δεν μπορώ ούτε να το διαβάσω, ούτε καταλαβαίνω τι σημαίνουν, ούτε μπορώ να τα μάθω απ' έξω (εννοείται)...
Τα χάπια μου!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η 6-θειογουανίνη, όταν μετατρέπεται στη δραστική της μορφή, δηλαδή στο θειο-GMP, αναστέλει την αμινοτρανσφεράση του γλουταμινο5-φωσφοριβοσυλπυροφωσφορικού, καθώς και την δεϋδρογονάση του ινοσικού οξέος.
WTF?
οπως θα'λεγε και ο n_olympios
γλουταμινο5-φωσφοριβοσυλπυροφωσφορικού λεει... στανταρ
-
ελα ρε χαρμακ....σιγά το δύσκολο... Κάτσε για δυο λεπτά και κοίτα το και μετά προσπάθησε να το πεις απ έξω... Εγγύηση.. Εγώ το μαθα..θες να στο πώ;
-
Ο χρήστης το γ@μωβιβλίο που διαβάζει ο charmak66 έγραψε:
-
Καλά που δεν πήγα ιατρική...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά που δεν πήγα ιατρική...Αυτή η μαλακία δεν είναι ιατρική!
Φαρμακολογία είναι! Μοιάζει με τη βιοχημεία στην οποία είμαι ά-μ-π-α-λ-ο-ς!
-
Ε, ιατρική δεν είσαι και τα κάνεις; Το ίδιο και το αυτό!
-
'Ετσι, να πήζετε ψάρακλες! Διαβάζετε!!!
Μη με ακούτε ρεεεε, τα καλύτερα χρόνια ζείτε!!! ΌΛΟΙ εδώ θα το επιβεβαιώσουν!
Να το βάλω ψηφοφορία;
Ποιος θέλει να γυρίσει στα φοιτητικά του χρόνια;
Καλό βραδάκι!
-
Πού πας από τώρα;
-
Επ!!!!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]