-
Χάσμα γενεών
-
Ουφ, επιτέλους τελείωσα...
Ωραία, και τώρα τι κάνουμε; Έχει τίποτα η tv να χαζέψουμε; Ή θα πάω για ύπνο με τις κότες;
Μπορώ βέβαια να πάω και για...Καλά, θα δούμε!
-
Για φαγητό πήγαινε παραλιακώς με καμιά φίλη σου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για φαγητό πήγαινε παραλιακώς με καμιά φίλη σου..Δεν υπάρχει φίλη και δεν λέει να τρέχω μόνος τώρα... Άσε, πάω να κάνω καμια δουλειά στις αυλές (καθάρισμα) και μετά θα δούμε...
-
Εγώ βλέπω scrubs... τρελό γέλιο!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν υπάρχει φίλη και δεν λέει να τρέχω μόνος τώρα... Άσε, πάω να κάνω καμια δουλειά στις αυλές (καθάρισμα) και μετά θα δούμε...
Καλά, δεν έχεις μια γυναίκα φίλη? Ούτε μία?
-
Funniest post ever!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ακούς εκεί τράβα μια να στανιάρεις... έλεος, υπάρχουν και μικρά παιδιά!
Ναι! Το Kid και ο Vasilakis!
Θα είμαι ακόμη μικρό αθώο παιδάκι όταν θα δεις τα πρόσφατα αποτελέσματα του WRC?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ακούς εκεί τράβα μια να στανιάρεις... έλεος, υπάρχουν και μικρά παιδιά!
Ναι! Το Kid και ο Vasilakis!
Θα είμαι ακόμη μικρό αθώο παιδάκι όταν θα δεις τα πρόσφατα αποτελέσματα του WRC?
Εεεε, το παραπάνω ποστ γράφτηκε εκ παραδρομής και δεν θα επαναληφθεί, κύριε Βασίλη!
-
Γμτ με έστεισε η δικιά μου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γμτ με έστεισε η δικιά μου...εγω πειναω....
θες να ανταλλαξουμε προβληματα;
-
Και εγώ πεινάω...άρα;
This sucks, goddamn iτ.
-
Τι να σας πω εγώ χτυπάω αυτή την στιγμή μπύρες και πίτες (όχι χυλόπιτες) για να μην σχολιαστεί δηλαδή!!! Δεν έχετε τηλέφωνο κοντά σας; Καλή μας όρεξη.
-
εγω σε λιγο θα φαω το γιαουρτακι μου 0% με μια φετα ψωμι
-
Μερικά χιλιόμετρα με το ποδήλατο κάθε μέρα βοηθούν να μπορείς να κάνεις και παρασπονδίες χωρίς πολλές τύψεις!!!
-
αυτά είναι! Καλό βράδυ από εμένα!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μερικά χιλιόμετρα με το ποδήλατο κάθε μέρα βοηθούν να μπορείς να κάνεις και παρασπονδίες χωρίς πολλές τύψεις!!!ναι αλλα μερικα χιλιομετρα ποδηλατο και ΧΩΡΙΣ παρασπονδιες ειναι ακομα καλυτερο
-
πηρα μια πιτσα.. 30 λεπτα λεει...
μου τη σπαει που εχουν πεπσι αντι για κοκα κολα
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Μερικά χιλιόμετρα με το ποδήλατο κάθε μέρα βοηθούν να μπορείς να κάνεις και παρασπονδίες χωρίς πολλές τύψεις!!!
ναι αλλα μερικα χιλιομετρα ποδηλατο και ΧΩΡΙΣ παρασπονδιες ειναι ακομα καλυτερο
Αφού την παρασπονδία σου την κάνεις ήδη!!! Άκου εκεί μια ολόκληρη φέτα ψωμί αντί για μια φρυγανιά!!! Τς τς τς!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν υπάρχει φίλη και δεν λέει να τρέχω μόνος τώρα... Άσε, πάω να κάνω καμια δουλειά στις αυλές (καθάρισμα) και μετά θα δούμε...
Καλά, δεν έχεις μια γυναίκα φίλη? Ούτε μία?
Έχω, αλλά οι γυναίκες φίλες μου δεν είναι διαθέσιμες Κυριακή βράδυ για να πάνε για φαγητό μαζί μου, και επιπλέον δεν θα τις καλούσα...
:ysterical:
Funniest post ever!
egkathet-est post ever μήπως;;;
ΡΕ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ Κ ΓΕΛΑΤΕ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ;;;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]