-
the smell of napalm in the morning....
-
ειχαμε μια ανουσια συζητηση με εναν φιλο το απογευμα (βασικα, οαντα ανουσιες συζητησεις κανουμε... ) και αναρωτιομασταν τι παραγει η αγγλια...
-
γκόμενες και μπύρα...
-
Πάλι άργησα;;;
-
Νομίζω πως ειμαι ο μόνος online αυτή τη στιγμή... Άλλη μια νύχτα σερί ξενύχτι...
Θα αναρωτιέστε γιατί...
Έ, έχω κάποιες δουλειές πολύ νωρις το πρωί, περνάει η ώρα και δεν με παίρνει ύπνος και λέω, 'δε γ@μιέται, θα το πάω σερί!'
Η νύχτα μέρα κοινώς... Βιολογικό ρολόι = pwned.
Καλημέρα!
-
Καλημέρα από ακόμα έναν ξενύχτη....
-
Καλημέρα και από έναν που δεν ξενύχτησε!
-
Καλημέρα και από μένα και....πάμε για διάβασμα
-
yoooooyoyoyooy mothafakin niggazzzz
ειναι μαλακες αλλα
gamai η παραγωγηstill no lovin' police
still got love for the streetsA-K day nigga
-
Tί έγινε θα το ανοίξουμε σήμερα το μαγαζί;; πού πήγατε όλοι;Διαβάζετε σκουλήκια;;
-
Ναι...
-
Ελα μωρέ καλό είναι και το διάβασμα...Εγώ πάντως ξεκουράζομαι γιατί 5:30 ξυπνάω για ψάρεμα (συρτή επιφάνειας για όσους ξέρουν..).Επιασα προχτές με τον κουνιάδο και τον αδερφό 8 τονους 1,5 κιλού ο καθένας...ΚΟΡΥΦΗ δηλαδή.. Ειναι να το χεις μεσα σου...
-
Διαβάζω:
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επιασα προχτές με τον κουνιάδο και τον αδερφό 8 τονους....και λέω '8 τόνους από τι;'
αλλά συνεχίζεις:
..1,5 κιλού ο καθένας...ΚΟΡΥΦΗ δηλαδή..
..και συνειδητοποίησα πως νυστάζω πολύ κι είναι ώρα να πάω για ύπνο. Καληνύχτα!
-
Ακούστε σκηνικό.
Βγήκα σήμερα (εχθές πλέων) με κάτι φίλους και ξαδέρφια.
Εγώ παράγγειλα ένα φραπέ με μπέιλης. Η ξαδέρφη μου μια μαργαρίτα με λεμόνι.Αρχίζω και πίνω το καφεδάκι μου και ακούω την ξαδέρφη μου, να λέει ότι τελικά δεν την ήθελε την μαργαρίτα, όπως επίσης και κανένας άλλος από την παρέα.
Ε εγώ την ήθελα, φτάνοντας σε ένα σημείο να ρουφάω μία τζούρα καφέ (με μπέιλης όπως είπαμε) και μία τζούρα μαργαρίτα! Χχαχαχα ο καμένος ο ίδιος λέμε!
Επίσης πριν και μετά από αυτό τον περίεργο συνδυασμό ήπια μερικές Χάινεκεν!
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ακούστε σκηνικό.
Βγήκα σήμερα (εχθές πλέων) με κάτι φίλους και ξαδέρφια.
Εγώ παράγγειλα ένα φραπέ με μπέιλης. Η ξαδέρφη μου μια μαργαρίτα με λεμόνι.Αρχίζω και πίνω το καφεδάκι μου και ακούω την ξαδέρφη μου, να λέει ότι τελικά δεν την ήθελε την μαργαρίτα, όπως επίσης και κανένας άλλος από την παρέα.
Ε εγώ την ήθελα, φτάνοντας σε ένα σημείο να ρουφάω μία τζούρα καφέ (με μπέιλης όπως είπαμε) και μία τζούρα μαργαρίτα! Χχαχαχα ο καμένος ο ίδιος λέμε!
Επίσης πριν και μετά από αυτό τον περίεργο συνδυασμό ήπια μερικές Χάινεκεν!
δεν ακους καθολου τον drdino εσυ μου φαινεται........
ειπαμε, οι ξαδερφες ειναι υπουλες
-
Στη ξαδέρφη και στη θειά, .......
ξέρετε τι....
-
Αχά! Επεκτείνεται η αλητεία σε αυτό το φόρουμ! Αίσχος! Άκου τον skye, κάτι ξέρει...
-
yo
-
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]