-
Ο χρήστης pad έγραψε:
to tsantaki akoumpaei pano sth ferrari..
tha to gdarei to oximaΓια να μην αναφερουν καποιοι -δικαιολογημενα- οτι βρισκομαστε εκτος θεματος, πιστευω οτι οι εχοντες τετοια οικονομικη ανεση και τετοια υπεραυτοκινητα -οπως οι LP640 ή 599GTB για να ειμαστε εντος θεματος- δεν τρεφουν μοιρολατρικο σεβασμο απεναντι στα αυτοκινητα αλλα εχουν μια πιο πρακτικη σχεση μαζι τους. Δεν βαριεσαι αν γδαρθουν... θα αγορασουν καινουργια.
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Το πολυ πολυ να την αγορασει και αυτην!!!
Σιγα τα λεφτα που κανει!! -
Καλα, μπορει να είναι και χερου η κοπέλλα, ας μην ειμαστε προκατειλημμενοι!
Επειδη δε βλεποτανε η Μουτον, δε σημαίνει πως είναι και ολες οι χερουδες άσχημες. Μπορει (θεωρητικώς) να ειναι και ωραίες, η εστω ξεκωλες, κλπ
Εξ αλλου, μη μου πειτε οτι θα σας χαλαγε η (απειρως κομψοτερη) Μονικα Μπελουτσι στο τιμονι μιας Φερράρι η Λαμπο, κι ας μη μπορουσε να την οδηγησει. Δυο έργα τέχνης σε ενα.
Αγγελε, χωρίς να θελω να ηθικολογησω, διαφωνω (πολιτικώς) με το Μακιαβελισμο. Τα μέσα καθοριζουν μέτρω τινι τον σκοπο. Κανοντας το κακο, ρυπαινεις (με πολλες εννοιες και σε πολλά επιπεδα) την κοινωνία, καθιστωντας άτοπο μέσα σε αυτην το οποιο επιγενομενο καλο.
-
Παναγία μου, ό,τι και να πω είναι λίγο! Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν κάποιο από τα δύο οχήματα ήταν δικό μου!
Προχθές είχα ολόκληρο καβγά επειδή είπα ότι όσοι πέρνουν Ferrari και πηγαίνουν με αυτές στα club είναι μεγάλοι μ@l@keσ... Κανείς δεν μπορούσε να με καταλάβει ότι αυτά τα οχήματα δεν είναι κατασκευασμένα γι'αυτού του είδους την χρήση!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Καλα, μπορει να είναι και χερου η κοπέλλα, ας μην ειμαστε προκατειλημμενοι! Επειδη δε βλεποτανε η Μουτον, δε σημαίνει πως είναι και ολες οι χερουδες άσχημες. Μπορει (θεωρητικώς) να ειναι και ωραίες, η εστω ξεκωλες, κλπΔες το παρακάτω video, Νίκο, και έλα να μου ξαναπείς τη γνώμη σου
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλα, μπορει να είναι και χερου η κοπέλλα, ας μην ειμαστε προκατειλημμενοι! Επειδη δε βλεποτανε η Μουτον, δε σημαίνει πως είναι και ολες οι χερουδες άσχημες. Μπορει (θεωρητικώς) να ειναι και ωραίες, η εστω ξεκωλες, κλπ
Δες το παρακάτω video, Νίκο, και έλα να μου ξαναπείς τη γνώμη σου
Οτι και να πω ειναι λιγο. Τα ειδε ολα ο Jason. Οσο για τις προηγουμενες φωτο κατι τετοια βλεπω και τσαντιζομαι δεν ξερω. Και ναι ειμαι απολυτος στο θεμα γυναικες και οδηγηση (ειδικα αν ειναι η Παρις Χιλτον και ειδικα αν οδηγαει σουπερκαρς)
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Κατι μου λεει οτι στο βωμο του κερδους(και της φιλικοτητας στα χερια της καθε paris hilton, victoria beckam και καθε λογης celebrity και αντρες εννοειται) η Murcielago θα ειναι ισως το τελευταιο αγνο σουπερκαρ . Ενα ατιθασο ατι που δεν το καβαλαει οποιος κι οποιος και ας εχει αρκετα εκατομμυρια ευρω στον τραπεζικο του λογαριασμο....
Α, μπα? Εγω νομιζω πως τα εκατομμυρια τιθασευουν ακομα και την ατιθαση Μurcielago...
Εδω κολλαει το εχει χαθει η μπαλα. Δηλαδη απο τη μια κανεις την πορνοσταρ(δουλεια την οποια οι περισσοτερες κανουν για να ζησουν λιγο καλυτερα απο το μεσο ορο) και πας να πουμε να φωτογραφηθεις γυμνη με την SLR σου και τη Φεραρι σου? Τι να πω.. τις δουλειες αυτες τις κανουν ατομα τα οποια συντηρουνται απο αυτη τη δουλεια...
Εχει και αλλη διασταση το θεμα, εισαι μοντελο ας πουμε οποτε θα σε κυνηγουν οι πλουσιοι και για να σε ριξουν θα χρησιμοποιοησουν ενα ακριβο αυτοκινητο για παραδειγμα ετσι ωστε να φανουν.-παρενθεση μολις περασε μια βυσσινι Gallardo στην ΑΟ.
Τωρα να εισαι μοντελο και να εχεις ενα ολοκληρο γκαραζ απο σουπερκαρς και να πηγαινεις με γλαστρες απο δω κι απο κει ειναι λιγο μα'ι'ντανια(απο το μαιντανος)
Σε λιγο αυτο θα παει να κανει και τον υπαλληλο σε κανενα mcdonalds και θα παρκαρει με κανενα Apache απο εξω.
Οπως καταλαβατε ειμαι ΑντιΠαρις Χιλτον... και γενικα αντι ολων αυτων των μικρων που παιζουν με τα λεφτα και προκαλουν χωρις να διαθετουν καν ενα ιχνος απο γονιδια σταρ η καποιου ειδους προσωπικοτητα.
-
Μηπως να συνεχισουμε σε ενα πιο καταλληλο θεμα (αν και νομιζω πως ειχε θιχτει παλαιοτερα σε καποιο θεμα ο ρατσισμος εναντι των πλουσιων οδηγων 'που δεν μπορουν να οδηγησουν το υπεραυτοκινητο ετσι οπως του αξιζει')?
Επιτροχαδην παντως, το βρισκω ακρως φασιστικο να μην δικαιολογουμε την χρηση υπεραυτοκινητων σε ανθρωπους που πιθανοτατα δεν εχουν την κουλτουρα ή ικανοτητα να τα οδηγησουν. Δικαιωμα τους!
Τελος, η Paris Hilton, παρολο που αναφερεις πως παιζει με τα λεφτα και προκαλει, εκτος απο το να παιρνα καλα (που υποθετω) εχει ασχοληθει με αρκετα πραγματα και πιστευω πως ειναι εξαισια σε αυτο που κανει (να χτιζει το brand Paris Hilton).
-
Μία βόλτα στη Μόσχα θα σας πείσει για το ποιοι οδηγούν ανάλογα αυτοκίνητα, αγορασμένα με 'ρούβλια' βγαλμένα με νόμιμους τρόπους
-
Μια 599 σε Ferrari Rosa ( ναι τώρα βγαίνουν και σε ροζ αφού είναι για γκόμενες και λούληδες μόνο ) για μένα....πολύ βαρβατίλα σε αυτό το forum
Αλήθεια έχετε δεί live και το κυριότερο ακούσει live 599? Αν όχι ( οσοι πείτε όχι ) δεν ξέρετε τι χάνετε ομοίως για το έτερο supercar με το ταυράκι...
Υ.Γ1 Ελάχιστοι κάτοχοι supercars ( και οταν λέω supercars δεν εννοώ Boxster απλές 911, 430 και Murcielago αυτά είναι low ως moderately priced supercars ) περιορίζονται σε ένα μόνο...Απλα αγοράζουν οτι τους αρέσει και το βάζουν στο γκαραζάκι τους ( παραγκούλα μια σταλιά 2Χ2 που λέει και το άσμα ) ενίοτε το βγάζουν και βόλτα για ξεκαπνίσει....
Υ.Γ2 Εσύ στην Μόσχα τα αμάξια κοίταζες ή τις οδηγούς τους? Αν έκανες το πρώτο πάς για Ferrari ( not varvatos enough ) αν έκανες το δεύτερο πάς για Lambo ( varvatos enough )
Y.Γ3 και off topic Καλά Νο 1 στα charts του Βελγίου ( γνωστοί ανώμαλοι παιδεραστές κτλ ) αλλά τους Oύγγρους τους είχα για πιο normal....Αναφέρομαι στην θέση του Cdιου της PH
Υ.Γ4 Μας έπρηξες με τα Υ.Γ σου ρε mirage ( αυτοκριτική mode on ) -
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Μηπως να συνεχισουμε σε ενα πιο καταλληλο θεμα (αν και νομιζω πως ειχε θιχτει παλαιοτερα σε καποιο θεμα ο ρατσισμος εναντι των πλουσιων οδηγων 'που δεν μπορουν να οδηγησουν το υπεραυτοκινητο ετσι οπως του αξιζει')?Επιτροχαδην παντως, το βρισκω ακρως φασιστικο να μην δικαιολογουμε την χρηση υπεραυτοκινητων σε ανθρωπους που πιθανοτατα δεν εχουν την κουλτουρα ή ικανοτητα να τα οδηγησουν. Δικαιωμα τους!
Τελος, η Paris Hilton, παρολο που αναφερεις πως παιζει με τα λεφτα και προκαλει, εκτος απο το να παιρνα καλα (που υποθετω) εχει ασχοληθει με αρκετα πραγματα και πιστευω πως ειναι εξαισια σε αυτο που κανει (να χτιζει το brand Paris Hilton).
Αποκλειεται να περναει καλα. Αν δεν εχεις περασει ασχημα δεν ξερεις τι σημαινει το καλα. Η κοπελα απλα ζει βιολογικα χωρις να ξερει που παταει, τι πρεπει να κανει και τι οχι, τι ειναι σωστο και τι λαθος.Κανει τα παντα,δοκιμαζει τα παντα οπως ενα μωρο που τρωει τα παντα μεχρι να του πουν οι γονεις του οτι αυτο ειναι κακο που στην περιπτωση της δεν υπαρχει κανενας.Και αν τα μωρα δεν τα προσεχεις τοτε ειναι επικινδυνα τα πραγματα. Απλα φανταζομαι οτι θα ειναι περιτριγυρισμενη απο διαφορους συμβουλους και θα κανει οτι της λενε. Το μονο καλο που βλεπω ειναι οτι δεν την εχουν ριξει στα ναρκωτικα και μαλλον αυτο θα γινει οταν συνειδητοποιησει ποια ειναι και τι κανει και που παταει... Σε λιγο θα κυκλοφορει και με τον Μπραντ Πιτ η τον Τομ Κρουζ μεσα στα αμαξια της για να κανει επιδειξη (ποιος ξερει ισως και να νιωθει οτι επιμυκεινεται το εργαλειο της μεσα σε μια Λαμπο) ...
-
-
OFF TOPIC: Θέμη βίντεο αδύνατον, είμαι δυστυχώς με PSTN, προς ώρας
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Êáôé ìïõ ëååé ïôé óôï âùìï ôïõ êåñäïõò(êáé ôçò öéëéêïôçôáò óôá ÷åñéá ôçò êáèå paris hilton, victoria beckam êáé êáèå ëïãçò celebrity êáé áíôñåò åííïåéôáé) ç Murcielago èá åéíáé éóùò ôï ôåëåõôáéï áãíï óïõðåñêáñ . Åíá áôéèáóï áôé ðïõ äåí ôï êáâáëáåé ïðïéïò êé ïðïéïò êáé áò å÷åé áñêåôá åêáôïììõñéá åõñù óôïí ôñáðåæéêï ôïõ ëïãáñéáóìï....
Á, ìðá? Åãù íïìéæù ðùò ôá åêáôïììõñéá ôéèáóåõïõí áêïìá êáé ôçí áôéèáóç Ìurcielago...
http://img83.imageshack.us/img83/2471/parishiltonmurcielagoxf8.jpg
.
ÐïëëÜ åêáôïììýñéá áðáéôïýíôáé ãéá íá** áãïñáóôåß** ü÷é êáé íá ôéèáóåõôåß Ýíá áõôïêßíçôï ôï ïðïßï åßíáé ãéá êáôçãïñßåò ïäçãþí Wrc ,f1 êáé äåí óõììáæåýôáé ..Ôï íá êÜíåéò ìåñéêÜ ÷éëéüìåôñá ó÷åôéêÜ ãñÞãïñá Ýóôù êáé ìå ôï Åsp óôï ÏÍ ôï êÜíïõí üëïé -êáé åãþ áêüìá- áëëÜ üôáí áñ÷ßóïõí íá áíåâáßíïõí ôá ÷éëéüìåôñá äåí ôï íïìßæù .
Áëëùóôå áõôÝò ïé êáôçãïñßåò 'éäéïêôçôþí¨' åßíáé ðéï åõêïëï íá áêïëïõèÞóïõí ìéá Üóðñç ãñáììÞ ìå ôçí ...ìýôç ðáñÜ êñáôþíôáò ôéìüíé
Lamborghini LP640 & Ferrari 599GTB