-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Νομιζω μλκια ειναι αυτο που λεει οτι ειναι μονο 5g για τα μαχητικα, αν ξερει καποιος καλυτερα ας μας διαφωτισει...Ρε εδώ λέμε πως λιώνουμε και μας μιλάς για τα g;;;
Σα να έχεις δίκιο. Νομίζω πως τα F-16 χτυπάνε 9άρια...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε εδώ λέμε πως λιώνουμε και μας μιλάς για τα g;;; -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο J. WAlKER έρχετε ο Κιμι φεύγει πάντως, του αρέσει μόνο η βότκα και για αυτό έφυγε.
Μωρε δεν του αρεσει η βοτκα.. η 'σαμπανια' του αρεσει.. Και δυστυχως στην Μακλαρεν δεν την πινει συχνα...
Παντως η διαφημιση ειναι... Την εχω δει καμια 20αρια φορες καπακι κι ακομα να συνελθω...
εχουμε μπόλικη σαμπάνια στο Μαρανέλλο !!!
καλή πρόταση θα ήταν για διαφήμιση του J. WAlKER , να έβγαινε απο το μονοθέσιο ο Χουάν και να ακουγόταν το Hips dont lie, της Shakira ....
Αλλά μας τα χάλασε ο μπούλης, αφου την έκανε για τις etats unis (ωραία λένε τις ΗΠΑ οι Γάλλοι : εταζουνί ...... ).... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Νομιζω μλκια ειναι αυτο που λεει οτι ειναι μονο 5g για τα μαχητικα, αν ξερει καποιος καλυτερα ας μας διαφωτισει...
Ρε εδώ λέμε πως λιώνουμε και μας μιλάς για τα g;;;
Σα να έχεις δίκιο. Νομίζω πως τα F-16 χτυπάνε 9άρια...
ναι μεχρι 10g αλλα μαλλον δε θα προβληθει στην ελλαδα που ταχουμε μαθει απεξω και ανακατωτα με τους τουρκους,οποτε μπορει να λεει οτι θελει
-
Επίσης οι πιλότοι των μαχητικών τρώνε τα 10g φορώντας ειδικές στολές, που ανθίστανται στα g (ή κάτι παρόμοιο κάνουν ... ) , οι οδηγοί της Φόρμουλα 1, τρώνε σε μερικές στροφές μέχρι και 5g φορώντας μόνα τις αντιπυρικές φόρμες ....
Υπάρχει διαφορά ..... -
Οι Blue Angels τραβάνε 9-10g χωρίς να φοράνε anti-g φόρμα
-
-
Robert Kubica - the Polish path to Formula One
In 1997, a young Robert Kubica watched his first Grand Prix race at the Hungaroring. Nine years on, he returns to the track to make his race debut for BMW Sauber. Speculation about Jacques Villeneuve’s withdrawal aside, Kubica’s route to his first Formula One race drive has been an interesting one - not least because he will be the first Polish national to ever compete in a Grand Prix.
Poland, a former eastern-bloc state with little motorsport tradition, is not renowned for producing famous drivers. And yet, aged just four, the young Kubica was already showing leanings towards his future vocation, persuading his parents to buy him his first car - a miniature petrol off-roader that he spotted in a local dealership.
Soon tiring of racing this around bottles in his front yard, Kubica graduated to karting and quickly came to dominate the Polish series. Then in 1997, after winning six domestic titles, the young protege headed to Italy to test his skills on foreign soil. He was promptly signed up by a competitive factory team and a year later became the first non-Italian to win the Italian championship.
Staying in Italy, he graduated to Formula Renault in 2001. The move paid off and in his second season he won four races to finish second overall in the Italian series, as well as taking seventh spot in the Formula Renault Eurocup. But after two years, Kubica was looking for a fresh challenge and in 2003 he won his debut race in the Formula 3 Euro series at the Norisring.
Kubica’s next move towards Formula One racing was to prove his most crucial - signing to race for Spanish team Epsilon Euskadi in the 2005 Renault World Series. After clinching four victories, 11 podiums and three pole positions he was declared champion with three races left to run.
The reward for that achievement was a Formula One test outing with Renault. Last December, Kubica drove the R25 at Barcelona’s Circuit de Catalunya, finishing his debut session a very respectable 11th fastest. It certainly impressed BMW Sauber - just weeks later they offered him a contract to be the team’s third driver for 2006.
So far this season Kubica has lived up to his early promise. He has put in consistently fast testing times and on Grand Prix Fridays his name has become a regular feature at the top of the practice order. Not surprisingly then, his race debut in Hungary this weekend is widely anticipated, not least by BMW Motorsport Director, Mario Theissen.
“Robert has made an outstanding impression with the team so far, both in testing and on the Friday of the race weekends,” explained Theissen. “Now we will see how he performs in a Formula One race...”
Poland’s Formula One fans can’t wait to find out.
Παντως Ηλέκτρα, είναι ομορφαντρας. Πως σου φαίνεται; Αντε καλές κατακτήσεις ....
-
-
Villeneuve: Schumacher is a liar
Εγώ αυτό το ονομάζω κόμπλεξ κατωτερότητας
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Villeneuve: Schumacher is a liarΕγώ αυτό το ονομάζω κόμπλεξ κατωτερότητας
Μπορεις αν θες να γινεις πιο σαφης?
Αν εννοεις την προσωπικοτητα του ms, ο jv την ξερει καλυτερα απο εμας και δικαιουται να εχει γνωμη, οποτε δεν ειμαστε σιγουροι οτι το λεει λογω κομπλεξ.
Αν εννοεις το 'liar' για τα 3 συμβαντα, εχει αδικο?
-
Villeneuve: Schumacher is a liar
Εγώ αυτό το ονομάζω κόμπλεξ κατωτερότητας
Μπορεις αν θες να γινεις πιο σαφης?
Αν εννοεις την προσωπικοτητα του ms, ο jv την ξερει καλυτερα απο εμας και δικαιουται να εχει γνωμη, οποτε δεν ειμαστε σιγουροι οτι το λεει λογω κομπλεξ.
Αν εννοεις το 'liar' για τα 3 συμβαντα, εχει αδικο?
Εννοώ ότι πολλές δηλώσεις του JV το μόνο περιεχόμενο που έχουν είναι ''βολές'' εναντίον του Σουμάχερ. Λες και δεν έχει με τίποτε άλλο να ασχοληθεί (ξεκινάει και τουρνέ για το cd του ). Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του, όπως έχω και εγώ να λέω την δική μου. Μιλώντας πάντα για τις επιτυχίες (δεν λέω για ικανότητα κλπ) εντός πίστας, ο JV για να κοιτάξει τον MS στα μάτια, πρέπει να πάρει σκάλα κάτι το οποίο δεν του αρέσει καθόλου, οπότε του βγαίνει να κάνει αυτές τις δηλώσεις αρκετά συχνά. Γνώμη μου πάντα.
-
Εννοώ ότι πολλές δηλώσεις του JV το μόνο περιεχόμενο που έχουν είναι ''βολές'' εναντίον του Σουμάχερ. Λες και δεν έχει με τίποτε άλλο να ασχοληθεί (ξεκινάει και τουρνέ για το cd του ). Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του, όπως έχω και εγώ να λέω την δική μου. Μιλώντας πάντα για τις επιτυχίες (δεν λέω για ικανότητα κλπ) εντός πίστας, ο JV για να κοιτάξει τον MS στα μάτια, πρέπει να πάρει σκάλα κάτι το οποίο δεν του αρέσει καθόλου, οπότε του βγαίνει να κάνει αυτές τις δηλώσεις αρκετά συχνά. Γνώμη μου πάντα.- Πιστευω οτι η συγκεκριμενη συνεντευξη δεν αναφερεται μονο στον ms, απλα αυτο ειναι που δημιουργει εντυπωσεις γι'αυτο και απομονωνεται απο τα διαφορα sites.
- Φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει τη γνωμη του, απλα επειδη ο jv ειναι λιιιιιγο πιο μεσα στα πραγματα και κατι ξερει παραπανω για χαρακτηρες οδηγων κτλ, η γνωμη του εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τη δικη μας.
- Εννοειται οτι πρεπει να παρει σκαλα για να κοιταξει τις επιτυχιες του ms, η διαφορα ειναι οτι στην προκειμενη δε μιλαει για επιτυχιες, οποτε ας τον κρινουμε γι'αυτο που σχολιαζει.
- Οπως αν καταλαβα μαλλον υπονοεις κι εσυ, οι επιτυχιες δεν ειναι απορροια ικανοτητας μονο αλλα και αλλων παραγοντων (κορυφαιο μονοθεσιο κυριως, budget, υποστηριξη ομαδας, σταθεροτητα καριερας, ... )
-
Εννοώ ότι πολλές δηλώσεις του JV το μόνο περιεχόμενο που έχουν είναι ''βολές'' εναντίον του Σουμάχερ. Λες και δεν έχει με τίποτε άλλο να ασχοληθεί (ξεκινάει και τουρνέ για το cd του ). Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του, όπως έχω και εγώ να λέω την δική μου. Μιλώντας πάντα για τις επιτυχίες (δεν λέω για ικανότητα κλπ) εντός πίστας, ο JV για να κοιτάξει τον MS στα μάτια, πρέπει να πάρει σκάλα κάτι το οποίο δεν του αρέσει καθόλου, οπότε του βγαίνει να κάνει αυτές τις δηλώσεις αρκετά συχνά. Γνώμη μου πάντα.
- Πιστευω οτι η συγκεκριμενη συνεντευξη δεν αναφερεται μονο στον ms, απλα αυτο ειναι που δημιουργει εντυπωσεις γι'αυτο και απομονωνεται απο τα διαφορα sites.
- Φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει τη γνωμη του, απλα επειδη ο jv ειναι λιιιιιγο πιο μεσα στα πραγματα και κατι ξερει παραπανω για χαρακτηρες οδηγων κτλ, η γνωμη του εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τη δικη μας.
- Εννοειται οτι πρεπει να παρει σκαλα για να κοιταξει τις επιτυχιες του ms, η διαφορα ειναι οτι στην προκειμενη δε μιλαει για επιτυχιες, οποτε ας τον κρινουμε γι'αυτο που σχολιαζει.
- Οπως αν καταλαβα μαλλον υπονοεις κι εσυ, οι επιτυχιες δεν ειναι απορροια ικανοτητας μονο αλλα και αλλων παραγοντων (κορυφαιο μονοθεσιο κυριως, budget, υποστηριξη ομαδας, σταθεροτητα καριερας, ... )
- Δεν γνωρίζω
- Συμφωνώ
- Ειπα ηδη την γνώμη μου
- Συμφωνώ. Δεν κερδίζει μόνος του ο πιλότος. Κερδίζει το πακέτο (μηχανικοί, πιλότοι, προυπολογισμος, ''διασυνδέσεις'' κλπ.) , μέρος του οποίου είναι και ο πιλότος, ο οποίος ανάλογα την περίπτωση συμβάλλει περισσότερο ή λιγότερο στην επιτυχία. Άλλο δηλαδή να οδηγεί την Ferrari o Yoong και άλλο ο Schumi. Δηλαδή με τον Υοοng (και τον κάθε Yoong) ποτέ η Ferrari (σαν ομάδα και μονοθέσιο) δεν θα είχε φτάσει στο επίπεδο του 2000-2004.
-
... καλα εχει πολυ πλακα που καθε πικραμενος κανει δηλώσεις με το που τον σουταρουν ....
Ο Μοντογιας δηλωσε οτι η Φ1 ειναι βαρετη ... οστωσο θα συνεχισει να πληρωνετε τα 'βαρετα' χρηματα απο την McLaren μεχρι να ληξει το συμβολαιο του .
ο αιοδος JV ( ειναι και τραγουδιστης .... έτσι ? ) κανει δηλωσεις περι MS ... οταν τον σουταρε η ομαδα ( γ@μημενη επικαιροτητα πως να εισαι συνεχως στο προσκηνιο ) . Εν τω μεταξυ θυμιζω ότι εκεινο το συμβολαιο επι Pollock διδασκεται στα σεμιναρια του managment για το πως παιρνεις αερα λεφτα ( εσυ και ο κολλητος σου που σε πλητωνει με τα λεφτα άλλων ) ... ενω φερνεις τον τιτλο του πΑγκοσμιου πΡωτατθλητη που εκανε 'ντερμπι' ενα πρωταθλημα που ηταν καθαροτατα του μονοθεσιου του ( ακομα στην Renault λενε ότι ο JV πηρε τα λιγοτερα απο το το super μονοθεσιο του 97 )
Λοιπον λιγο σεβασμος στον 7 ** ... το λιγοτερο απαξιωνουμε το αθλημα που αγαπαμε .
υγ .... κρατουσα την ερωτηση για το 'quiz' αλλα τεσπα ...
ποιος πΑγκοσμιος πΡωταθλητης δεν ηγηθηκε σε κανεναν γυρο απο την στιγμη που κερδισε το πρωταθλημα ...
Τωρα ξερεται ποιος .... και εχουνε περασει 8,5 χρονια απο τοτε .
Αυτα περι JV ... της πορειας του ... των επιλογων του ...κτλ . -
Είναι σίγουρο ότι η MERCEDES αγόρασε την McLaren;, γιατί στο rally.gr http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0, δεν το αποσαφηνίζει ακριβώς.
-
Montoya - I was bored at McLarenλογικο, μετα απο τοσες νικες...
-
-
Raikkonen out of pocket -
Συμβαίνουν αυτα μωρε...
F1 - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006