-
Κανονικα θα επρεπε να γραψω θαψτε το γκολφ, αλλα καλυτερα να τους παρει ολους το ποταμι. (αν θελετε να βγαλουμε το S6 απο τη μεση γιατι εχει ιταλικη ψυχη... )
Ελπιζω να κρατηθουν τα προσχηματα και την αρχη θα την κανω εγω :
Αχρωμα, αοσμα, αυτοκινητα που χρησιμοποιουν ακομα τα φτηνα αλογα των τουρμπο και πεφτουν τα τζαμια απο τις πορτες. Επισης σκανε και τα λαστιχα απο τις ροδες. Εχω ακουσει ακομα μετα απο παραμονη στο συνεργειο το αυτοκινητο μυριζε κλεισουρα και ο ιδιοκτητης αναγκαστηκε να βαλει αρωμα αυτοκινητου.
Επισης ειναι πανακριβα και χωρις λογικη. Δηλαδη ενα Α4 ειναι ιδιο με ενα οκταβια. ενα RS4 ιδιο με ενα Oktabia RS , ενα Phaeton 1,8Τ ιδιο με ενα SuperB ενα S3 με ενα Fabia σπορτ κοκ.Ακομη ειναι μια φιρμα που την προτιμουν μονο αργοι ανθρωποι οι οποιοι σε καθε αντικρυσμα στροφης θα προτιμουσαν να βγαινουν απο το αυτοκινητο και να στριβουν με τα ποδια.
Επισης οι κατοχοι τους κρυβουν ενα αδικαιολογητο μισος για τις Αλφα
Θα δουμε
-
Κανονικα θα επρεπε να γραψω θαψτε το γκολφ, αλλα καλυτερα να τους παρει ολους το ποταμι. (αν θελετε να βγαλουμε το S6 απο τη μεση γιατι εχει ιταλικη ψυχη... )
Αχρωμα, αοσμα, αυτοκινητα που χρησιμοποιουν ακομα τα φτηνα αλογα των τουρμπο και πεφτουν τα τζαμια απο τις πορτες. Επισης σκανε και τα λαστιχα απο τις ροδες. Εχω ακουσει ακομα μετα απο παραμονη στο συνεργειο το αυτοκινητο μυριζε κλεισουρα και ο ιδιοκτητης αναγκαστηκε να βαλει αρωμα αυτοκινητου.
Επισης ειναι πανακριβα και χωρις λογικη. Δηλαδη ενα Α4 ειναι ιδιο με ενα οκταβια. ενα RS4 ιδιο με ενα Oktabia RS , ενα Phaeton 1,8Τ ιδιο με ενα SuperB ενα S3 με ενα Fabia σπορτ κοκ.Ακομη ειναι μια φιρμα που την προτιμουν μονο αργοι ανθρωποι οι οποιοι σε καθε αντικρυσμα στροφης θα προτιμουσαν να βγαινουν απο το αυτοκινητο και να στριβουν με τα ποδια.
Θα δουμε
-
Θα δουμε
-
TA LADA ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ;;;;;;;;
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
:whatever: -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Εχω ακουσει ακομα μετα απο παραμονη στο συνεργειο το αυτοκινητο μυριζε κλεισουρα και ο ιδιοκτητης αναγκαστηκε να βαλει αρωμα αυτοκινητου. -
Δεν ξέρω ρε παιδί μου...αλλά ακόμα κι εδώ μέσα....τα Opel θέλω να θάψω....!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δεν ξέρω ρε παιδί μου...αλλά ακόμα κι εδώ μέσα....τα Opel θέλω να θάψω....!!! -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δεν ξέρω ρε παιδί μου...αλλά ακόμα κι εδώ μέσα....τα Opel θέλω να θάψω....!!!Εγώ πάλι θέλω να θάψω την Alfa.
-
Βασικα οι ιδιοκτητες GOLF GTI πρεπει να εχουν παρει και πολυ τα πανω τους τωρα ειδικα που το αυτοκινητο τους τσαγιαζει ανετα μια Αλφα Μπρερα 3,2 σιγουρα ομως δεν ειναι ολα οπως φαινονται
-
Πάντως ένας φίλος ξυλουργός έγινε επίσημος διανομέας ανταλακτικών του ομίλου.
Πουλάει ξυλόσφηνες για τα παράθυρα.
-
δεν θάβουμε τίποτε....μια χαρα αυτοκίνητα ειναι όλα...
απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group και μια χαρα τους ικανοποιεί...
οσο για την 3,2 brera που το πας που το φερνεις στην alfa παλι...και πολυ ακυρος
-
Αμάν βρε παιδιά... σχεδόν συμπληρώσαμε μια σελίδα και δεν αρχίσαμε ακόμα το θάψιμο!
Δε μου λέτε, πόσο σας χρεώνει την αλλαγή λαδιών η αντιπροσωπία VW και σε πόσα χιλιόμετρα σας καίει το λάδι που βάζετε;;; Ρωτάω γιατί προσπαθώ να βγάλω ένα μέσο κόστος ανα χιλιόμετρο: Τιμές Service, 100άρα βενζίνη για τους καταπληκτικής απόδοσης FSI, λάδια, ασφάλεια, έ, δε θα προκύψει και καμια βλάβη μετα τα 2(!!!) ολόκληρα χρόνια γερμανικής αξιοπιστίας (κανα παράθυρο, κανα ηλεκτρικό)...
Φίλος με A3 FSI έκαψε σε 2 χρόνια 3 φορές εγκέφαλο! Μετά από πιέσεις, δικηγόρους κτλ του το πήρε η αντιπροσωπία 7000
-
Το GTI τσαγιάζει άνετα μια Brera 3,2; Σε ποιον πλανήτη;
Οι 4Τ είχαν βγάλει ένα 7' στο 0-100 αν και στο εξωτερικό δεν υπάρχει μέτρηση πάνω από 6,8 (γιατί άραγε;).
Ακόμα και έτσι αυτό που ισχύει είναι τι γίνεται στο δρόμο. Και για την 147 βγάζουν 0,5' πιο αργή στο 0-100 από μια Corolla αλλά δεν το έχω δει σε καμμία περίπτωση στην πράξη. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το GTI τσαγιάζει άνετα μια Brera 3,2; Σε ποιον πλανήτη;
Οι 4Τ είχαν βγάλει ένα 7' στο 0-100 αν και στο εξωτερικό δεν υπάρχει μέτρηση πάνω από 6,8 (γιατί άραγε;).
Ακόμα και έτσι αυτό που ισχύει είναι τι γίνεται στο δρόμο. Και για την 147 βγάζουν 0,5' πιο αργή στο 0-100 από μια Corolla αλλά δεν το έχω δει σε καμμία περίπτωση στην πράξη.eddie μην ασχολείσαι......ελπιζω να καταλαβαίνεις
-
[quote='nickval']
Φίλος με A3 FSI έκαψε σε 2 χρόνια 3 φορές εγκέφαλο! Μετά από πιέσεις, δικηγόρους κτλ του το πήρε η αντιπροσωπία 7000 -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για τον εγκεφαλο του φιλου σου δεν εχεις τπτ να πεις που πηρε Α3??????
και πρεπει να ταν το γρηγορο ε?
κανονικα θα επρεπε να τον ειχαν εκτελεσει....
Περίπου 25000
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
ΥΓ: Να ενώσουμε τα thread θαψίματος ALFA και VW; Θα βόλευει πολύ κόσμο...
Τώρα που το λες.....αν δεν διαβάσεις για πια μάρκα μιλάνε, τα ίδια γράφονται παντού. Εγώ λεω να ενώσουμε και το οπελ μαζι και το άλλο με τα γενικά θαψίματα. Κανένας δεν θα έχει παράπονο, ουτε θα χρειαζόνταν να ανοίξουν τοπικ και στο αλφίστι για να θάψουν το 4ΤΦ γενικότερα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΥΓ: Να ενώσουμε τα thread θαψίματος ALFA και VW; Θα βόλευει πολύ κόσμο...
Τώρα που το λες.....αν δεν διαβάσεις για πια μάρκα μιλάνε, τα ίδια γράφονται παντού. Εγώ λεω να ενώσουμε και το οπελ μαζι και το άλλο με τα γενικά θαψίματα. Κανένας δεν θα έχει παράπονο, ουτε θα χρειαζόνταν να ανοίξουν τοπικ και στο αλφίστι για να θάψουν το 4ΤΦ γενικότερα.
-
Το θέμα που θάβουμε τα Όπελ, **ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ!!! Η Όπελ πρέπει να κλείσει.- **
-
Τα υπόλοιπα, κάντε οτι θέλετε
-
Ένα καλό θάψιμο του 4TF στα άλλα φόρα, πάντα χρειάζεται
...σαν τη σκάστρα στα τούρμπο, εκτονώνει τις... υπερβολικές πιέσεις αερίων (και υγρών ενίοτε)
-
Θαψτε τον ομιλο {TURBO}-VAG - μην τους λυπηθειτε καθολου