-
Κάτσε τώρα. Ο σφίχτεν (χοχοχο) από τη Θεσσαλία είναι ΝΔ. Το ραντεβού στα τυφλά είναι ΚΚΕ και ο κούτσαβλος ποδοσφαιριστής με το ν. 9 ΠΑΣΟΚ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτσε τώρα. Ο σφίχτεν (χοχοχο) από τη Θεσσαλία είναι ΝΔ. Το ραντεβού στα τυφλά είναι ΚΚΕ και ο κούτσαβλος ποδοσφαιριστής με το ν. 9 ΠΑΣΟΚ;Μωρέ δεν είναι τρελοί που κατεβαίνουν στις εκλογές... τρελοί είναι όσοι θα τους ψηφίσουν.
-
Ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σε ΠΟΙΟΥΣ απευθυνονται...
-
Στα Χανιά, ο Αρχοντάκης που κατεβαίνει για νομάρχης έχει βάλει ως υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο τον Γιώργο Κονταξάκη, πρώην αρσιβαρίστα, που είχε προσληφθεί ως ΜΠΡΑΒΟΣ από την έκπτωτη 'πρυτανική' τριανδρία Χρήστου Σκιαδά, Δημήτρη Σωτηρόπουλου και Μανώλη Χριστοδούλου για να τρομοκρατεί και να ξυλοκοπεί φοιτητές, καθηγητές και υπαλλήλους του Πολυτεχνείου Κρήτης - 'δουλειά' στην οποία ΔΙΕΠΡΕΨΕ.
Όσοι είστε από Χανιά ενημερώστε τους γνωστούς σας. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, που έχουν τέτοιο θράσος, να ζητούν και επιβράβευση για τους τραμπουκισμούς τους.
-
Σ' ένα μικρό δήμο του Ν. Ηλείας, δλδ ένα κωλοχώρι του κερατά όπου τα βράδια του χειμώνα οι κάτοικοι αδειάζουν τους βόθρους στους δρόμους, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έβαλε στο ψηφοδέλτιο κάμποσους από το ΚΚΕ, για να τον στηρίξει το κόμμα και να μην μπει τρίτος συνδυασμός.
Μόλις μου τηλεφώνησε πρώτος ξάδελφος, ΚΚΕς, ο οποίος μέχρι πρότινος μου έκανε κήρυγμα για την ποιότητα ως ανθρώπου του υποψ. Δημάρχου, ότι μόλις έληξε η προθεσμία για την υποβολή των συνδυασμών ο τυπάς άρχισε να βγάζει έναν - έναν από το ψηφοδέλτιό του τους ΚΚΕδες! Και τώρα τι κάνει ο ξάδελφος; Συνεχίζει να τον στηρίζει μένοντας συνεπής σε όσα μέχρι χθες έλεγε ή πάει ... με τον υποψήφιο της ΝΔ;Ε, ρε, γλέντια........
-
Σήμερα δημοτικος σύμβουλος Θεσσαλονίκης κερνούσε τους ψηφοφόρους στα starbucks
-
συνεχίζω...
το Polo-Ψωμιάδης, ζεί και βασιλεύει!
κυκλοφορεί ακόμα
κάθε μέρα το βλέπω ρε γμτ, όλο στη γειτονιά μου παρκάρει
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στα Χανιά, ο Αρχοντάκης που κατεβαίνει για νομάρχης έχει βάλει ως υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο τον Γιώργο Κονταξάκη, πρώην αρσιβαρίστα, που είχε προσληφθεί ως ΜΠΡΑΒΟΣ από την έκπτωτη 'πρυτανική' τριανδρία Χρήστου Σκιαδά, Δημήτρη Σωτηρόπουλου και Μανώλη Χριστοδούλου για να τρομοκρατεί και να ξυλοκοπεί φοιτητές, καθηγητές και υπαλλήλους του Πολυτεχνείου Κρήτης - 'δουλειά' στην οποία ΔΙΕΠΡΕΨΕ.Όσοι είστε από Χανιά ενημερώστε τους γνωστούς σας. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, που έχουν τέτοιο θράσος, να ζητούν και επιβράβευση για τους τραμπουκισμούς τους.
Ωραίος ο Κωνσταντίνος!!! Φαντάσου να εκλεγεί κιόλας ο τύπος!!! Και να κάνει την ίδια δουλειά και στα Νομαρχιακά Συμβούλια... Αυτή είναι η Πολιτική στη χώρα μας!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σ' ένα μικρό δήμο του Ν. Ηλείας, δλδ ένα κωλοχώρι του κερατά όπου τα βράδια του χειμώνα οι κάτοικοι αδειάζουν τους βόθρους στους δρόμους, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έβαλε στο ψηφοδέλτιο κάμποσους από το ΚΚΕ, για να τον στηρίξει το κόμμα και να μην μπει τρίτος συνδυασμός.
Μόλις μου τηλεφώνησε πρώτος ξάδελφος, ΚΚΕς, ο οποίος μέχρι πρότινος μου έκανε κήρυγμα για την ποιότητα ως ανθρώπου του υποψ. Δημάρχου, ότι μόλις έληξε η προθεσμία για την υποβολή των συνδυασμών ο τυπάς άρχισε να βγάζει έναν - έναν από το ψηφοδέλτιό του τους ΚΚΕδες! Και τώρα τι κάνει ο ξάδελφος; Συνεχίζει να τον στηρίζει μένοντας συνεπής σε όσα μέχρι χθες έλεγε ή πάει ... με τον υποψήφιο της ΝΔ;Ε, ρε, γλέντια........
Αυτό κερδίζει σίγουρα ένα βραβείο cunning plan!
Χωρίς ντροπή και όρια πλέον...Μα καλά, οι ΚΚΕδες πως και δέχτηκαν;
-
υπάρχει βιντεάκι με Ψωμιάδη που βγάζει λόγο
και ψάχνει τη μάνα του?
-
δες για παρηγορια αυτο: http://youtube.com/watch?v=puku84o4vSs
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χωρίς ντροπή και όρια πλέον...Μα καλά, οι ΚΚΕδες πως και δέχτηκαν;Ας μην πω τίποτα για την προσφορά του ΚΚΕ στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεκανίκι μερικών από τους μεγαλύτερους κλέφτες 'για να μη βγει η δεξιά'. Όποιος είναι από τον Πειραιά κάτι ξέρει...
-
να δειτε σημερα στον θεμο τη ποιοτητα της χθεσινης εκπομπης του καμπουρακη και των υποψηφιων...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δες για παρηγορια αυτο: http://youtube.com/watch?v=puku84o4vSsδε μου φτάνει αυτο!
το άλλο θέλω!
-
technik
τι αποψη εχετε αληθεια γιαυτον τον τυπο εσεις στη Θεσ/νικη?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
technikτι αποψη εχετε αληθεια γιαυτον τον τυπο εσεις στη Θεσ/νικη?
καλύτερα να ρωτήσεις έναν Θεσ/κιό, μιας κι εγώ δεν είμαι....
αλλά..πολλοί τον θεωρούν τον μεγαλύτερο τυπά
ως άνθρωπο, πολιτικό,άλλοι τον απεχθάνονται πλήρως,
εγώ τον θεωρώ αστείο, με κάνει και γελάω...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
πολλοί τον θεωρούν τον μεγαλύτερο τυπά
ως άνθρωπο, πολιτικό,πρεπει να εισαι (οχι εσυ γενικα το λεω) ελαφρως λοβοτομημενος για να πιστευεις κατι τετοιο για τον ψωμιαδη.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Στα Χανιά, ο Αρχοντάκης που κατεβαίνει για νομάρχης έχει βάλει ως υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο τον Γιώργο Κονταξάκη, πρώην αρσιβαρίστα, που είχε προσληφθεί ως ΜΠΡΑΒΟΣ από την έκπτωτη 'πρυτανική' τριανδρία Χρήστου Σκιαδά, Δημήτρη Σωτηρόπουλου και Μανώλη Χριστοδούλου για να τρομοκρατεί και να ξυλοκοπεί φοιτητές, καθηγητές και υπαλλήλους του Πολυτεχνείου Κρήτης - 'δουλειά' στην οποία ΔΙΕΠΡΕΨΕ.
Όσοι είστε από Χανιά ενημερώστε τους γνωστούς σας. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, που έχουν τέτοιο θράσος, να ζητούν και επιβράβευση για τους τραμπουκισμούς τους.
Ωραίος ο Κωνσταντίνος!!! Φαντάσου να εκλεγεί κιόλας ο τύπος!!! Και να κάνει την ίδια δουλειά και στα Νομαρχιακά Συμβούλια... Αυτή είναι η Πολιτική στη χώρα μας!!!
Κι έβγαλε και κάρτα ο τύπος... Τίμησε λέει τα Χανιά παίρνοντας πρωτάθλημα άρσης βαρών... Χέστηκε η Φατμέ στο Γεντί Κουλέ τώρα! Κι επειδή πήρε κάποτε ένα πρωτάθλημα πρέπει να τον κάνουμε και νομαρχιακό σύμβουλο; Αλλά και πάλι, πόσο βλάκες πρέπει να'ναι μερικοί-μερικοί για να τον στείλουν στο νομαρχιακό συμβούλιο, όταν είχε γίνει γνωστός στα Χανιά από το '98 ως το 2000 για την τραμπούκικη δράση του; Και μιλάμε για άγριο τραμπούκο, δολοφόνο. Εμένα μου τον είχε στείλει ο Σκιαδάς στις 19/1/1999 για να με εκφοβίσει και υπάρχει το περιστατικό στην Αστυνομία... Αλλά το πλήρωσε με αρνητικότατη δημοσιότητα.
Βεβαίως, ΠΟΤΕ δεν προχώρησαν οι 'δικαστές' των Χανίων σε διώξεις εναντίον του, λόγω ΤΖΟΥΛΑΚΗ (ξέρετε, αυτόν που είναι στο παραδικαστικό) και Χρήστου Μαρκογιαννάκη. Βέβαια, θα άφηνε ο Μαρκόγιαννης τον μπράβο του να μπει φυλακή; Μετά παρακαλώ τον προσέλαβε η 'κυβέρνηση' της Ν.Δ. στο υπουργείο 'δικαιοσύνης'.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πολλοί τον θεωρούν τον μεγαλύτερο τυπά
ως άνθρωπο, πολιτικό,πρεπει να εισαι (οχι εσυ γενικα το λεω) ελαφρως λοβοτομημενος για να πιστευεις κατι τετοιο για τον ψωμιαδη.
Ξέρω μερικούς Για την ακρίβεια το 55% του νομού της Θεσσαλονίκης στις προηγούμενες εκλογές
-
σε ενα πολιτικο κλιμα οπως αυτο της ελλαδας και σε εναν τομεα οπως της τοπικης αυτοδιοικησης δε χριεαζεται να πουμε τιποτα παραπανω...
δεν εχω ψηφισει ψωμιαδη αλλα καταλαβαινω αυτους που τον ψηφιζουν...
ειναι κλασικος τυπος θεσσαλονικιου μιας καποιας ηλικιας, με γλωσσα που την καταλαβαινει ο πιο απλος κοσμος, παιρνει το μηχανακι του και γυρναει απο δω και απο κει αμα πιασουν χιονια και γενικα ο κοσμος τον αισθανεται σαν δικο του...
δεν ειναι τυχαια τα καλα ποσοστα του..ειδικα αμα δεις τους αντιπαλους του...απο κει και περα μια καλη ερωτηση, επειδη οι αθηναιοι μαλλον ασχολουνται πολυ με τον ψωμιαδη και τα σκανδαλα του, ειναι το πως βλεπουν τη φωφη και το εργο της....
Δημοτικές εκλογές