-
Η Φώφη εξασκεί επιτυχώς την Τέχνη Του Να Μη Κάνεις Τιποτα, όπως και άλλοι υποψήφιοι, μέχρι πρόσφατα πετυχημένοι υπουργοί...
Την εκλογη του Ψωμιάδη ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω. Είπαμε ότι ο κόσμος ψηφίζει με κομματικά κριτήρια, αλλά ΤΟΣΟ πια;
Τι είπε σήμερα; Ότι είναι Μεγάλο Αστέρι, κόμητης, κάτι τετοιο...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Απορία των ημερών:Ρε γαμώτο μου, πώς διάολο οι Θεσσαλονικείς ψηφίζουν αυτόν τον κρετίνο για νομάρχη!!!????
Μιλάμε για ζώον γιγαντιαίων διαστάσεων.Κι εγώ την έχω αυτή την απορία. Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει
-
Εγώ αναρωτιόμουν το ίδιο πράγμα για τις προηγούμενες δημοτικές στον Πειραιά, όπου ξαναβγήκε ο Αγραπίδης.
Δυστυχώς βγαίνει αυτός που μάς αξίζει...
-
Σκέψου πως θα είναι οι άλλοι στο Σαλόνικα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απορία των ημερών:
Ρε γαμώτο μου, πώς διάολο οι Θεσσαλονικείς ψηφίζουν αυτόν τον κρετίνο για νομάρχη!!!????
Μιλάμε για ζώον γιγαντιαίων διαστάσεων.Κι εγώ την έχω αυτή την απορία. Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει
να σας διαφωτησω εγω με ενα ερωτημα....οι ηπα πως εβγαλαν τον μπους?? και υπαρχουν χιλια δυο παρομοια παραδειγματα
-
Επειδή η Θεσσαλονίκη είναι εδώ και χρόνια μπλε βοηθάει πολύ την κατάσταση αυτή,να βγαίνει συνέχεια δεξιός νομάρχης αλλά και δήμαρχος, αλλά και το Πασοκ κάνει οτι μπορεί για να χάνει γιατί δεν έχει ποτέ επιλέξει σωστά πρόσωπα να αντιπαραχθούν μπροστά στην Ν Δημοκρατυία
Οταν σου βάζει την Πατουλίδου με μηδενική πείρα και καμια ενασχοληση με τα κοινά να διεκδικεί τον Θώκο από τον Ψωμιάδη τι αποτελεσμα να επιφερει η κίνηση αυτή?/Διασυρμός θα γίνει της Βούλας Πατουλίδου.
Καταβαίνει και ο Φασουλας στον Πειραια αλλά η προετοιμασία είχε γίνει από νωρίτερα και ο αντίπαλος του είναι χαμένος από μόνος του
Ο ψωμιαδης θα βγαίνει για πολλες τετραετίες ακομη δυστυχως και όσο πάει η εξουσία τον κάνει ακόμη πιο αλλάζονα.
Ολες οι τελευταίες τοθ δηλώσεις είναι τραγικες,άστοχες και άκυρες
Όσο για τον Πορφθρογέννητο φτερωτο γιατρο τι να πει κανεις .Προσεχει πιο πολύ την εμφάνιση του από τις γκομενες στην υποδοχη των καφε.
Απο έργα και οι δυο μηδεν έχουν να υποδείξουν εκτος από πεζοδρομια και κάδους απορριμάτων
Δυστυχως και η Αραπογλου θα πάρει πολύ μικρο ποσοστο απέναντι στον φτερωτό όπως επίσης και ο καθόλα αξιολογος Μπουτάρης που κατεβαίνει ανεξάρτητος -
Κυκλοφορεί ένα Polo-Ψωμιάδης...
-
Απορία των ημερών:
Ρε γαμώτο μου, πώς διάολο οι Θεσσαλονικείς ψηφίζουν αυτόν τον κρετίνο για νομάρχη!!!????
Κι εγω ετσι ελεγα,αλλα μετα ειδα τον Πολυδωρα, γνωστο εριφιοτρόφο,υποψηφιο νομικο συμβουλο του Παλαιοκώστα,και διδακτωρ λατινικων στις συγκεντρώσεις της ΕΛ.ΑΣ. και αρχισα να αναρωτιέμαι μηπως τελικα και εμεις οι χαμουτζήδες δεν παμε πισω
-
Απορία των ημερών:
Σας διαφωτίζω:
- Τόσο στη νομαρχία όσο και στο δήμο Θεσσαλονίκης, ως επί το πλείστον οι ψηφοφόροι ψηφίζουν κομματικά, οπότε όποιον και να βάλει η ΝΔ θα εκλεγεί. Τελευταία φορά που υπήρχε νομάρχης ΠΑΣΟΚ ήταν στα 90s ο Παπαδόπουλος, δήμαρχος ΠΑΣΟΚ στα 80s ο Μαναβής (αν τον θυμάται κανένας).
- Λόγω του (1) το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν κατεβάζει κάποιον 'δυνατό' υποψήφιο, παρά μόνο κάποιους που δεν το νοιάζει αν θα τους κάψει. Έτσι, ακόμα κι αν κάποιοι ψηφοφόροι της ΝΔ με υψηλό μορφωτικό επίπεδο δε θέλουν να ψηφίσουν τον Ψωμιάδη, οι διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές είναι εξίσου φαιδρές (η Πατουλίδου πχ). Το ίδιο και για τον Παπαγεωργόπουλο.
- Ο Ψωμιάδης έχει μία άκρως λαϊκίστικη και πολύ έντονη επικοινωνιακή πρακτική, μέσω της οποίας έχει καλλιεργήσει πολύ επιτυχημένα το προφίλ του 'δικού μας παιδιού', του 'ανθρώπου που νοιάζεται για μας' κλπ. Αυτό έχει εξαιρετικά μεγάλη απήχηση σε συγκεκριμένες μερίδες του πληθυσμού.
- Και οι Ιταλοί βγάλανε το Μπερλουσκόνι, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.
-
Απορία των ημερών:
Εδώ απορούμε εμείς θες να σε διαφωτίσουμε κι όλας?
Σοβαρά τώρα με κάτι δηλώσεις του στύλ 'οι Αθηναίοι μπλα μπλα ' κτλ κτλ ανεβάζει τα ποσοστά του και καταφέρνει να έχει ψηφοφόρους από την άκρα Αριστερά ( ναι ναι ) μέχρι την άκρα Δεξιά
Το πιο λαμπρό αστέρι της πόλης -
Πράγματι, συν τοις άλλοις αποτελεί την αποθέωση της μιζέριας ('το κράτος των Αθηνών', 'οι δημοσιογράφοι των Αθηνών', 'τα στέκια των Αθηνών', 'το Κολωνάκι των Αθηνών', 'οι καμπινέδες (και μπινέδες) των Αθηνών', μπλλα, μπλλλα, μπλλλλα)!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κι εγω ετσι ελεγα,αλλα μετα ειδα τον Πολυδωρα, γνωστο εριφιοτρόφο,υποψηφιο νομικο συμβουλο του Παλαιοκώστα,και διδακτωρ λατινικων στις συγκεντρώσεις της ΕΛ.ΑΣ. και αρχισα να αναρωτιέμαι μηπως τελικα και εμεις οι χαμουτζήδες δεν παμε πισω
Επειδή η Θεσσαλονίκη είναι εδώ και χρόνια μπλε βοηθάει πολύ την κατάσταση αυτή,να βγαίνει συνέχεια δεξιός νομάρχης αλλά και δήμαρχος, αλλά και το Πασοκ κάνει οτι μπορεί για να χάνει γιατί δεν έχει ποτέ επιλέξει σωστά πρόσωπα να αντιπαραχθούν μπροστά στην Ν Δημοκρατυία
Οταν σου βάζει την Πατουλίδου με μηδενική πείρα και καμια ενασχοληση με τα κοινά να διεκδικεί τον Θώκο από τον Ψωμιάδη τι αποτελεσμα να επιφερει η κίνηση αυτή?/Διασυρμός θα γίνει της Βούλας Πατουλίδου.
Καταβαίνει και ο Φασουλας στον Πειραια αλλά η προετοιμασία είχε γίνει από νωρίτερα και ο αντίπαλος του είναι χαμένος από μόνος του
Ο ψωμιαδης θα βγαίνει για πολλες τετραετίες ακομη δυστυχως και όσο πάει η εξουσία τον κάνει ακόμη πιο αλλάζονα.
Ολες οι τελευταίες τοθ δηλώσεις είναι τραγικες,άστοχες και άκυρες
Όσο για τον Πορφθρογέννητο φτερωτο γιατρο τι να πει κανεις .Προσεχει πιο πολύ την εμφάνιση του από τις γκομενες στην υποδοχη των καφε.
Απο έργα και οι δυο μηδεν έχουν να υποδείξουν εκτος από πεζοδρομια και κάδους απορριμάτων
Δυστυχως και η Αραπογλου θα πάρει πολύ μικρο ποσοστο απέναντι στον φτερωτό όπως επίσης και ο καθόλα αξιολογος Μπουτάρης που κατεβαίνει ανεξάρτητοςEντάξει όλα αυτά. Αλλά άλλος δεξιός ικανός να πάρει τη νομαρχία εκτός από αυτόν τον βλαχο-κάγκουρα δεν υπάρχει;
-
Show δίνει στο Μεγάλο Κανάλι ο Νομάρχης ( δεν υπάρχει άλλος μόνο αυτός )
-
Mεγάλος...******* ...!
Εν τω μεταξύ μόνο τον παππού του δεν έχει βολέψει...
-
Mήπως ξέρει κανείς αν θα έχει τζαμπέ πτήσεις από Λονδίνο,για να έρθουμε να ψηφίσουμε όσοι είμαστε Αγγλία?
Στείλτε πμ για ινφο.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Mήπως ξέρει κανείς αν θα έχει τζαμπέ πτήσεις από Λονδίνο,για να έρθουμε να ψηφίσουμε όσοι είμαστε Αγγλία?Στείλτε πμ για ινφο.
Not a bad idea
-
Ψωμιαδης Rules
Eγω τον γουσταρω τον Ψωμιαδη γιατι 'πανω στη τρελλα του πανω στην αφασια του', τα ριχνει σε κατι Πρετεντερηδες και κατι Χατζηνικολαηδες που αφου ακουνε τον εξαψαλμο το βουλωνουν και μοιαζουν σαν κατι ζαλισμενα κοτοπουλα.
Στο τελος τελος ο Ψωμιαδης ισως να μην ειναι σοβαρος αλλα σιγουρα δεν ειναι ουτε και σοβαροφανης σαν τους αστερες των παραθυρων που κανουν τα αδυνατα δυνατα για να τον ξανακανουν νομαρχη οπως και στις προηγουμενες εκλογες που ακροδεξιο τον ανεβαζαν, φασιστα τον κατεβαζαν και τελικα τον εκαναν ηρωα με ενα ποσοστο 55% απο την πρωτη Κυριακη
-
Μπααα! ΙΜΗΟ τίποτε από όλα αυτά.
Απλώς βλάκας.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Show δίνει στο Μεγάλο Κανάλι ο Νομάρχης ( δεν υπάρχει άλλος μόνο αυτός )Με τον καλο Βορρα και τον κακο νοτο,με τα στριγκακια και τοσες αλλες κοτσανες ο κ. μοναρχης καταφερε ολα τα καναλια να του παρουν 'συνεντευξη'.
Ποιος αλλος υποψηφιος ειχε τοσες ωρες τζαμπα προβολη ;
Που πας ρε Βουλα; Ο κ. μοναρχης υπολογιζει ,συμφωνα με τα λεγομενα του, να παρει 42%. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Show δίνει στο Μεγάλο Κανάλι ο Νομάρχης ( δεν υπάρχει άλλος μόνο αυτός )
Με τον καλο Βορρα και τον κακο νοτο,με τα στριγκακια και τοσες αλλες κοτσανες ο κ. μοναρχης καταφερε ολα τα καναλια να του παρουν 'συνεντευξη'.
Ποιος αλλος υποψηφιος ειχε τοσες ωρες τζαμπα προβολη ;
Που πας ρε Βουλα; Ο κ. μοναρχης υπολογιζει ,συμφωνα με τα λεγομενα του, να παρει 42%.Εγώ έχω την εντύπωση πως θα το καταφέρει κιόλας το 42%...Και αυτός και ο Πρίγκηψ-Δήμαρχος...
Δημοτικές εκλογές