-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ερωτηση: Ποιος ειναι ο πιο πρήχτης Σαλονικιος;
Απαντηση: Αναμφιβολα ο 'φροντιστηρια Πλατων - Παναγιωτης Φωτιαδης'. Χθες περιμενοντας καπου ειπα να διαβασω το διαφημιστικο που μου εδωσε (για 1000στη φορά). Και τι λεει;
'Υποψηφιος διδακτορας στο Κρατικο Πανεπιστημιο.... Αμπχαζίας! '
Σπουδαγμενος ο Πλατων [/img]Δεν αντέχω άλλα χαρτάκια του Φωτιάδη!!!
Το καλοκαίρι που γυρνούσα απ' τις Κυκλάδες με το που κατεβαίνουμε με το ταίρι απ' το καράβι στο λιμάνι της Ραφήνας, τσουπ! Μοίραζαν χαρτάκια του πρήχτη. Ο τύπος είναι απαράδεκτος.Eμένα που χθες χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα του πρηχτη; Χωρίς πλάκα!
-
Και εμένα!!!!
-
τι δεν μπορούμε πια να βρίζουμε;;;
-
διαδικαστικό ερώτημα:Τι ώρα κλείνουν οι κάλπες?
-
Άκουσα στο ΣΚΑΪ μια τοποθέτηση που είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα.
Σε κάποια σχολεία υπάρχουν καταλήψεις (θου Κύριε....).
Όμως σε μερικές μέρες γίνονται οι δημοτικές εκλογές και ατα σχολεία αυτά είναι και εκλογικά κέντρα.
Υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των εκλογών δεν είναι πια ο στρατός ή η αστυνομία αλλά οι δημοτικές αρχές.
Άρα οι δημοτικές αρχές πρέπει να πάνε και να πετάξουν τους καταληψίες (αν επιμείνουν) έξω. Αυτό θέλω να το δω. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όμως σε μερικές μέρες γίνονται οι δημοτικές εκλογές και ατα σχολεία αυτά είναι και εκλογικά κέντρα.
Υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των εκλογών δεν είναι πια ο στρατός ή η αστυνομία αλλά οι δημοτικές αρχές.
Άρα οι δημοτικές αρχές πρέπει να πάνε και να πετάξουν τους καταληψίες (αν επιμείνουν) έξω. Αυτό θέλω να το δω.Κι εγω να δω να εφαρμοζεται η Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου του 99 ...
Παντως γελασα με το τσογλανακι της Α Γυμνασιου που ειπε οτι κανει καταληψη γιατι τα Πανεπιστημια γινονται Ιδιωτικα....
Το κακο ειναι οτι ο Καιαδας εκλεισε εδω και κατι χρονια και οτι ο Ηρωδης δεν ζει πια....
-
-
Λοιπόν?
-
τα ιδια...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Άρα οι δημοτικές αρχές πρέπει να πάνε και να πετάξουν τους καταληψίες (αν επιμείνουν) έξω. Αυτό θέλω να το δω.Κι εγω να δω να εφαρμοζεται η Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου του 99 ...
Παντως γελασα με το τσογλανακι της Α Γυμνασιου που ειπε οτι κανει καταληψη γιατι τα Πανεπιστημια γινονται Ιδιωτικα....
Το κακο ειναι οτι ο Καιαδας εκλεισε εδω και κατι χρονια και οτι ο Ηρωδης δεν ζει πια....
-
Καλή εντύπωση από Φασούλα-Αγραπίδη (αξιοπρεπείς στο έμπα και έβγα). Καλός κι ο Σκανδαλίδης, όπως και ο Ντινόπουλος.
Τα γνωστά από Ψωμιάδη (κατανοητή όμως η αντίδραση μετά τα όσα του έσουραν οι αναμάρτητοι).
ΚΑΚΗ εντύπωση από τη χαμένη (γενικώς) Αράπογλου που ενώ έφαγε τρομερή μαυρίλα έλεγε ότι θα κάνει και θα δείξει και αλίμονό τους (περίπου).
Για γιαούρτια ο Χαλβατζής που ενώ είδε ότι τον πήρε φαλάγγι ο Τσίπρας του ΣΥΝ βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων και των exit-poll, έλεγε ότι αυτά μπορεί να ανατραπούν και έδειχνε να έχει χάσει τα λόγια του. Μάλλον έτσουζε.
Επίσης [τελείως προσωπική γνώμη] άσχημη εντύπωση τελικά από τον φέρελπι Τσίπρα που τσαμπούναγε κάτι πολιτικά σχόλια γενικής εφαρμογής. Τον βλέπω να εξελίσσεται σε μια περίπτωση Βούγια με πασαλείμματα από Μπίστη (δηλαδή προς το χειρότερο) - κάτι μου λέει ότι σύντομα θα περάσει στο γνωστό κόμμα εξουσίας εξαργυρώνοντας όπως κι άλλοι την επιτυχία του, μακάρι να κάνω λάθος. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το κακο ειναι οτι ο Καιαδας εκλεισε εδω και κατι χρονια και οτι ο Ηρωδης δεν ζει πια....Εκείνο το βλήττο που έβγαλε ο Λαζόπουλος το είδες; Αφού πέταξε την ειρωνία και τη χοντράδα του για τους πολιτικούς μετά ξέχασε τι ήθελε να πει...
Ώρες ώρες σκέφτομαι τι θα γινόταν αν γινόμουν καθηγητής σε Λύκειο... Ή που θα τα είχαμε βρει αλλά θα στέκονταν κλαρίνο ή θα είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το κακο ειναι οτι ο Καιαδας εκλεισε εδω και κατι χρονια και οτι ο Ηρωδης δεν ζει πια....Εκείνο το βλήττο που έβγαλε ο Λαζόπουλος το είδες; Αφού πέταξε την ειρωνία και τη χοντράδα του για τους πολιτικούς μετά ξέχασε τι ήθελε να πει...
Ώρες ώρες σκέφτομαι τι θα γινόταν αν γινόμουν καθηγητής σε Λύκειο... Ή που θα τα είχαμε βρει αλλά θα στέκονταν κλαρίνο ή θα είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας.yo
-
Εμείς στην Έδεσσα βγάλαμε τον ίδιο, πετυχημένο δήμαρχο...
Στην Θεσ/νίκη τι έγινε; Σε κάποια φάση είχα δει 2ο τον Μπουτάρη με 18% και μου έκανε εντύπωση.
-
ο μπουταρης ειναι αυτος με τα κρασια;
-
Γουστάρεις; Μπουτάρης!
Έχει τέτοια διαφήμιση, μου είπαν...Ναι, αυτός είναι!
-
Στην Ηλεία άλλαξαν χέρια οι μισοί Δήμοι, αλλά όχι η Νομαρχία.
Στην 'ομάδα' της Νομαρχίας ανήκουν, πλέον, οι περισσότεροι Δήμοι.
Για να δούμε τι θα δούμε, που να μην το 'χουμε ξαναδεί...
Πάντως κι ο Δήμαρχος Πύργου απεσύρθη αξιοπρεπώς, πρώτα τηλεφώνησε στον 'αντίπαλο' να τον συγχαρεί και μετά μίλησε στα 'κανάλια'...
Τα κόμματα εντάξει, νίκησαν, όπως πάντα, όλοι.
-
Ψιλοάσχετο με εκλογές, αλλά με ευκαιρία τις εκλογές το συνειδητοποίησα.
Βάσει της απογραφής του 2001, η χώρα μας έχει 10.934097 κατοίκους (νόμιμος πληθυσμός).
Τα Μ.Μ.Ε. αυτές τις μέρες έλεγαν πως το σώμα των εκλογέων είναι περίπου 9 εκατ. και κάτι παραπάνω.
Ρωτάω εγώ τώρα! Είναι δυνατόν, σε σύνολο 11 περίπου εκατομμυρίων, ούτε 2 εκατ. να μην είναι κάτω των 18 ετών;
Ξέρει κανείς το Μ.Ο. ηλικίας του πληθυσμού της Ελλάδας;
Θα το ψάξω τώρα.
-
Ο δικός μας θα χτίσει ελικοδρόμια κα κολυμβητήρια σε κάθε πολυκατοικία! Ένα δάσος σε κάθε τετράγωνο (αν περιλαμβάνεται και πάρκο, θα ονομάζεται 'δημοτικός δρυμός') και κάτι άκουσα για υπερθαλάσσια συγκοινωνία Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Βιέννης-Παρισίων, στην οποία φυσικά πρωτοβουλία θα αναπτύξει η πόλη μας!
Άντε να δούμε...αυτός ο δήμαρχος πρέπει να είναι φοβερός, ευτυχώς που τον ψηφίσαμε!!!
Σοβαρά τώρα, κάποιος που να γνωρίζει ποιες είναι οι δικαιοδοσίες των δημάρχων ρεαλιστικά στα πολεοδομικά συγκροτήματα με διαφορετικούς δήμους υπάρχει; Θα ήθελα να ακούσω τι μπορεί να κάνει ένας δήμαρχος στην πραγματικότητα...
-
Β γύρος για Θεσσαλονίκη. Κρίμα που πάει με λάθος αντίπαλο και δεν θα είναι ντέρμπι.....
Από την άλλη αναρωτιέμαι γιατί τόσοι πολλοί οπαδοί του κόμματος που στηρίζει τον Παπαγεωργόπουλο τον ψήφισαν με μίση και λιγότερη καρδιά...για να μην φανεί οτι χάνει το κόμμα τους και μετά του έσερναν τα εξ αμάξης σε κατ' ιδίαν συνομιλίες. Ομοίος και για την αντίπαλο του στον β γύρο.
'Αβυσσος η ψυχή του ψηφοφόρου....
Δημοτικές εκλογές