-
Εμεις Ηλιουπολη βγαζουμε για πολλοστη τετρετια (4η ή 5η) τον ιδιο δημαρχο, ο οποιος οναμαζει τον συνδυασμο του 'δημοτικη αλλαγη'... Οξυμορο;
Τωρα, σε συνολο 54131 εγγεγραμμενων συμμετειχε το 76,61%, εκ των οποιων 2746 ηταν ακυρα ή λευκα. Πολιτικο μηνυμα; Κατι πρεπει να αλλαξει; Δεν ξερω, πανως εμενα αυτο δε μου καθεται καλα... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Β γύρος για Θεσσαλονίκη. Κρίμα που πάει με λάθος αντίπαλο και δεν θα είναι ντέρμπι.....
Από την άλλη αναρωτιέμαι γιατί τόσοι πολλοί οπαδοί του κόμματος που στηρίζει τον Παπαγεωργόπουλο τον ψήφισαν με μίση και λιγότερη καρδιά...για να μην φανεί οτι χάνει το κόμμα τους και μετά του έσερναν τα εξ αμάξης σε κατ' ιδίαν συνομιλίες. Ομοίος και για την αντίπαλο του στον β γύρο.
'Αβυσσος η ψυχή του ψηφοφόρου....Κρίμα! Και γω πίστευα πως ο Μπουτάρης μπορούσε να κάνει κάτι! Τουλάχιστον πολλά περισσότερα απ' το να βγαίνει και να περιαυτολογεί στην Δημοτική τηλεόραση, την οποία ο ίδιος χρηματοδοτεί (σαν μερικούς-μερικούς ).
Ο Καρατζαφέρης έχει δηλώσει τη στήριξή τους στον 2ο γύρο προς τον Παπαγεωργόπουλο, οπότε με γειά τον καινούριο σας δήμαρχο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο Καρατζαφέρης έχει δηλώσει τη στήριξή τους στον 2ο γύρο προς τον Παπαγεωργόπουλο, οπότε με γειά τον καινούριο σας δήμαρχο!...και τον καινούριο νομάρχη... δεν πάει καλά ο κόσμος
-
Καλά δεν μου λές κάτι που δεν ξέρω
Για το θέμα Μπουτάρη θα μπορούσε να είναι στον β γύρο αν ψήφιζε περισσότερος κόσμος με 'αυτοδιοικητικά' και όχι 'κομματικά' κριτήρια...Το παράδοξο είναι το κράξιμο των 2 που πάνε στον β γύρο από πολλούς από τους οποίους τους ψήφισαν σε συνδυασμό με την ελπίδα που είχαν ( χτες το απόγευμα ) να είναι ο Μπουτάρης στον επόμενο γύρο μπας και άλλαζε κάτι...Το θέμα βέβαια είναι γιατί δεν κάναν και αυτοί κάτι για να αλλάξει αλλά όπως είπα άβυσσος η ψυχή του ψηφοφόρου... -
Πάντως στην Κύμη, παρά τα όσα έγιναν και λέχθηκαν πριν τις εκλογές, ο κόσμος ψήφισε για άλλη μία 4ετια τον ανεξάρτητο νυν Δήμαρχο!
Δεν το περίμενα και το είδα με ευχαρίστηση να συμβαίνει.
Και οι 2 επίσημοι υποψήφιοι των κομμάτων...πάτωσαν!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλά δεν μου λές κάτι που δεν ξέρω
Για το θέμα Μπουτάρη θα μπορούσε να είναι στον β γύρο αν ψήφιζε περισσότερος κόσμος με 'αυτοδιοικητικά' και όχι 'κομματικά' κριτήρια...Το παράδοξο είναι το κράξιμο των 2 που πάνε στον β γύρο από πολλούς από τους οποίους τους ψήφισαν σε συνδυασμό με την ελπίδα που είχαν ( χτες το απόγευμα ) να είναι ο Μπουτάρης στον επόμενο γύρο μπας και άλλαζε κάτι...Το θέμα βέβαια είναι γιατί δεν κάναν και αυτοί κάτι για να αλλάξει αλλά όπως είπα άβυσσος η ψυχή του ψηφοφόρου...Αυτοί έχουν να στηρίξουν τη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το Κίνημα, το Κόμμα και δεν μπορούν, κωλύονται!
Τσίμπησε και ένα 7% ο Βελόπουλος (ναι, ο γνωστός ) στην Πέλλα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Β γύρος για Θεσσαλονίκη. Κρίμα που πάει με λάθος αντίπαλο και δεν θα είναι ντέρμπι.....
Από την άλλη αναρωτιέμαι γιατί τόσοι πολλοί οπαδοί του κόμματος που στηρίζει τον Παπαγεωργόπουλο τον ψήφισαν με μίση και λιγότερη καρδιά...για να μην φανεί οτι χάνει το κόμμα τους και μετά του έσερναν τα εξ αμάξης σε κατ' ιδίαν συνομιλίες. Ομοίος και για την αντίπαλο του στον β γύρο.
'Αβυσσος η ψυχή του ψηφοφόρου....Κρίμα! Και γω πίστευα πως ο Μπουτάρης μπορούσε να κάνει κάτι! Τουλάχιστον πολλά περισσότερα απ' το να βγαίνει και να περιαυτολογεί στην Δημοτική τηλεόραση, την οποία ο ίδιος χρηματοδοτεί (σαν μερικούς-μερικούς ).
Ο Καρατζαφέρης έχει δηλώσει τη στήριξή τους στον 2ο γύρο προς τον Παπαγεωργόπουλο, οπότε με γειά τον καινούριο σας δήμαρχο!
6 στους 10 Σαλονικιους, ειναι αξιοθρηνητοι παντως ή τουλαχιστον η πλειοψηφια απο αυτους. Ψηφισαν καποιον (οποιον απο τους 2 πρωτους) μονο και μονο επειδη καποια κλικα μετονομασμενη σε πολιτικη παραταξη τους το επεβαλλε. Ειμαι χαρουμενος ομως που για πρωτη φορα, ειναι μονο οι 6 στους 10 που με κανει να ελπιζω οτι η πολη σιγα-σιγα ξυπναει. Παντως χασαμε καλη ευκαιρια, γιατι αν ηταν δευτερος ο Μπουταρης, πιστευω οτι θα γλιτωναμε επιτελους. Τωρα παμε για 60-40
-
Greo αισιόδοξο σε βλέπω για την κυρία υποψήφιο που ξέχασε να μεταφέρει τα εκλογικά της δικαιώματα και δεν ψήφισε ούτε η ίδια τον εαυτό της...Δεν ξέρω αλλά το 40 με την συγκεκριμένη υποψήφιο το βλέπω χλωμό Αν το πλησιάσει θα πρέπει να είναι χαρούμενη και αυτή και αυτοί που την επέλεξαν για να έχουν ντε και καλά υποψήφιο με κομματική ταυτότητα στην Θεσσαλονίκη. Αξιοθρήνητοι δεν ξέρω αν είναι αλλά δεν έχουν δικαίωμα να γκρινιάζουν μετά, την ευκαιρία τους την είχαν και την έχασαν.
Με το παλιό πλειοψηφικό σύστημα και ο Ψωμιάδης θα πήγαινε σε 2ο γύρο και αυτό θα ήταν γερό στραπατσάρισμα στην εικόνα του Θεσσαλονικάρχη κατα την γνώμη μου -
Α ναι; Αληθεια που ψηφιζει; Αν κρινω απο ονομα και φατσα, κανα Κill Kiss
-
Πολύ μακριά πήγες. Καλαμαρία ψηφίζει...και έκανε αίτηση να μεταφέρει τα δικαιώματα της τον Σεπτέμβριο ενώ η προθεσμία είχε λήξει στις 30 Ιουνιού
Kill Kiss -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...και τον καινούριο νομάρχη... δεν πάει καλά ο κόσμος
ε αυτοι που τον ψηφισαν, ας τον λουστουν τωρα!
οχι τιποτα αλλο, αλλα για να μην λεμε συνεχως οτι φταινε οι πολιτικοι ενω οι πολιτες ειναι αμοιροι ευθυνων...
-
Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά εγώ μόνο αξιοθρήνητη δεν τη βλέπω τη Θεσσαλονίκη! Ο μόνος είμαι;
Για περάστε μια βόλτα από το Νομό Ηλείας όπου οι ίδιοι τύποι ανακυκλώνονται χρόοοοοοοονια τώρα, να δείτε τι αλλάζει και πως! Να δείτε σκοτεινούς χωματόδρομους στα παράκεντρα των πόλεων και υπερφωτισμένα πεζοδρόμια με πέτρα Καρύστου στα κέντρα. Να δείτε πόλεις χωρίς σχέδιο πόλης, ιδιοκτησίες δεσμευμένες από το 1970, δουλειές δίχως άδειες, βιβλιοθήκες κλειστές, 'μουσεία' δίχως εκθέματα-
Μόνον ο Πύργος εξελίχθηκε κάπως - κι εκεί ο Δήμαρχος ... άλλαξε.
(Δίκαια, όπως λένε, λόγω αλαζονείας).
Α - και η Αμαλιάδα: Στον όμορφο κεντρικό πεζόδρομο υπάρχουν 8 - 10 καφετέριες που κονομάνε τρελά. -
mirage Καλαμαρια, Kill Kiss το ιδιο κανει. Ο ιδιος συλλογισμος δηλαδη αν με εννοησες
-
ililias δε γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος; Οταν λες δεν ειναι αξιοθρηνητη εννοεις απο αποψη ποιοτητας ζωης; Διαφωνω καθετα, αλλα εγω δεν ειπα αυτο.
Ειπα οτι ειναι αξιοθρηνητοι οι δημοτες Θεσσαλονικης, οταν ενω (στο λενε 2 χρηστες εγκυρα και οταν μπουνε κι αλλοι θα στο πουνε κι αλλοι) ΔΕΝ γουσταρανε τους υποψηφιους του κομματος τους, τους ψηφισαν μονο και μονο για να στηριξουν το κομμα. Αυτο ειναι το αξιοθρηνητο.Για τα χάλια του νομου σου (και του καθε μικρου νομου ή δημου) δε φταιει κανεις! Λιγοι ειστε, θα επρεπε να πεφτει και καμια φαπα (δεν κυριολεκτω προφανως )
-
Το κομμα της αποχης δυναμώνει
Παμε και στο δευτερο γυρο για μεγαλυτερα ποσοστά -
Ο χρήστης greo έγραψε:
ililiasΕιπα οτι ειναι αξιοθρηνητοι οι δημοτες Θεσσαλονικης, οταν ενω (στο λενε 2 χρηστες εγκυρα και οταν μπουνε κι αλλοι θα στο πουνε κι αλλοι) ΔΕΝ γουσταρανε τους υποψηφιους του κομματος τους, τους ψηφισαν μονο και μονο για να στηριξουν το κομμα. Αυτο ειναι το αξιοθρηνητο.Κοίτα, μπορεί να το έκαναν γιατί η 'άλλη' πρόταση είναι χειρότερη από τη 'δική τους'. Και, μεταξύ μας, η Αράπογλου δύσκολα θα έπαιρνε τον ψήφο μου...
Για μένα που τη βλέπω μία τόσο και βιαστικά, η Θεσ/νίκη είναι κάθε φορά και πιό όμορφη.Για τα χάλια του νομου σου (και του καθε μικρου νομου ή δημου) δε φταιει κανεις! Λιγοι ειστε, θα επρεπε να πεφτει και καμια φαπα (δεν κυριολεκτω προφανως )
Τους ρίχνουμε φάπες: Τους ξαναψηφίζουμε, να μάθουνε.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
mirage Καλαμαρια, Kill Kiss το ιδιο κανει. Ο ιδιος συλλογισμος δηλαδη αν με εννοησεςΣε εννοήσα αλλά μην μας την πέσουν και οι Πόντιοι δεν λέει
Το κόμμα της αποχής δεν δυνάμωσε και τόσο πολύ πάντως αλλά στον δεύτερο γύρο της Θεσσαλονίκης προβλέπω αύξηση στην αποχή και στα λευκά/άκυρα. -
Στην Πάτρα, όλοι χάσανε.... και όλοι το παίζανε Νικητές.
Φλωράτος , ακόμα πιο κατώ και απο το 2002 ...
Φούρας, Μόνο 34% για πράσινο στον πράσινο Νομό ...
Δημαράς, μόνο 19% το μεγάλο ανεξάρτητο κίνημα που έχει δείξει και έργο ... -
Πάλι με τον ίδιο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ και ΠΑΝΙΗΛΙΘΙΟ Νομάρχη ρε γαμ@τη μου μέσα.. Και να σκεφθεί κανείς, ότι παλαιότερα τον είχα υποστηρίξει καθώς νόμιζα ότι μπορούσε - και το κυριότερο - είχε τη ΘΕΛΗΣΗ να κάνει κάτι... αλλά πού... ο Βλαξ. Όλοι οι άλλοι λαμόγιοι όταν αποκαλύπτονται σκάνδαλά τους, προσπαθούν να τα δικαιολογήσουν, αλλά αυτός, ΔΕΝ το ξέρετε; Φταίνε οι κουφάλες οι Αθηναίοι-δημοσιογράφοι που του κάνουν βρώμικο πόλεμο αποκαλύπτοντας πράγματα για αυτόν...ΡΕ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ γαμ#το μου...
Ρε την πουτ@να την Αθήνα! ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΛΕΟΝ; Ακόμα και για τα σκάνδαλα που βγαίνουν εις βάρος μας, πάλι η Αθήνα φταίει ΡΕ!Και αυτός και ο αδερφός του, αν κοιτάξεις στο λεξικό τον όρο 'ΒΛΑΚΕΙΑ', θα βρεις τα ονόματά τους δίπλα σαν παράδειγμα...
Ο ΒΛΑΞ είχε πει στις προηγούμενες εκλογές ότι θα έκανε πράγματα για την πόλη και θα προσπαθούσε όσο δεν πήγαινε για να προκόψει η πόλη και ότι αν δεν εξασφάλιζε τα κονδύλια από την κεντρική εξουσία, θα παραιτούνταν από υποψήφιος για δεύτερη φορά. Είχε δημιουργήσει και εικόνα ανθρώπου που νοιάζεται για την πόλη-τόπο, και πολλοί τον πίστεψαν. Φυσικά, ο 'υπερπατριώτης', δεν πήγε στο παμμακεδονικό συνέδριο, ενώ ήρθαν άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου.
Πώς είπατε; Νοιάζεται για τη Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία περισσότερο απ' το να βολέψει τον κώλο του στη Νομαρχία και να υπακούσει στη Ρηγίλλης σαν καλό σκυλάκι;
Και μην έρθει κανείς να μου πει ότι είμαι και εγώ εγκάθετος και ότι είμαι με αντίπαλους-πράσινους, γιατί ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ! Τουλάχιστον, εγώ δεν είμαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ που ψηφίζει συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους από συνήθεια και βλακεία και, παρότι ΔΕΝ με εκφράζει ικανοποιητικά ΚΑΝΕΝΑ κόμμα(απλά), μπορώ να ψηφίσω σε ένα μεγάλο εύρος της αριστεροκεντροδεξιάς(έστω και σαν ανανέωση του πολιτικού σκηνικού).
Στο κάτω-κάτω της γραφής, τον δοκιμάσαμε κάποιον και ήταν άχρηστος; Στο σπίτι του να πάει και να μην ξαναγυρίσει! Αλλά η εμμονή σε ανθρώπους που αποδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων, τρελαίνει...Τέλος πάντων, δεν θα συνεχίσω άλλο. Αυτοί είμαστε, αυτούς ΑΞΙΖΟΥΜΕ να έχουμε, να τους χαιρόμαστε.
-
Για τη Θεσσαλονικη, με καλυψε ο greo. 48%+ ο Πανικας!
Εχουμε πραγματι το Νομαρχη που μας αξιζει...Στις Σερρες καλη φαση. 1 ανταρτη το ΠΑΣΟΚ και 2 η ΝΔ. Ο νυν δημαρχος, ανταρτης ο ιδιος της ΝΔ το 2002, βυσματωθηκε (3ος) απο νεο ανταρτη. Και οι 2 'επισημοι' υποψηφιοι εκτος β' γυρου. Ξερει κανεις τι παιχτηκε εκει με τα προσωπα;
Οι τηλεοπτικες συζητησεις τελειως ΓΤΠ. Ολοι νικητες παλι.
Το καλυτερο πανελ στο STAR.
Υπερτιτλος στη συζητηση: Νικησε η τοπικη αυτοδιοικηση
Αιμιλιος παΛιατσος, Χριστινα Λαμπιρη, Εμυ Λιβανιου, Μαρια Σταματερη, Ιασωνας Τραινταφυλλιδης, Τσαλικης live να τραγουδαει παραγγελιες και να κανει ντουετο με τη Σταματερη απο το παραθυρο.
Και ο Παπαχρηστος* σε ρολο γλαστρας, αμιλητος στο παραθυρο να περιμενει για να κανει σοβαρο-και-καλα πολιτικο σχολιο.
Οτι να'ναι...*Ποσα του ακουμπανε για να ξεφτιλιζεται ετσι ρε γμτ;
Δημοτικές εκλογές