-
Διπλό μήνυμα. Κάτι έπαθε ο χαζοΙΕ!
-
Το ειδα σαν τιτλο σε καποια εφημεριδα:
' Νικησαν ολοι και χασαν ολοι οι αλλοι'.
Εχθες το βραδυ ολλοι οι ομιλητες προσπαθουσαν να μας το δωσουν να το καταλαβουμε.
-
Μόλις γύρισα απο το χωριό μου,πάνω στην Πίνδο.
Τρείς ολόκληρες μέρες δέν βγήγκα απο το σπίτι μου,γιατί όποια συζήτηση και να έβρισκα μπροστά μου (ΡΕ!!Ο Αντρέας!!!Δεκαπέντε χρόνια είχα να σε δώ!!!........Τι θα ψηφίσεις; ) θα ήτανε ψηφοθηρευτικού ενδιαφέροντως.
Δέν πήγαινε ο Μωάμεθ στο βουνό όμως,και πήγαινε το βουνό στόν Μωάμεθ.
Περάσανε οι περισσότεροι απο το σπίτι (φέρανε και ντομάτες,και ρακή,και τυρί ) για να μου αναλύσουνε το ποιόν θα πρέπει να ψηφίσωΟλόκληρο το χωριό,είναι μαλωμένοι μέχρι αηδίας.
Πενήντα νοματαίοι όλοι κι'όλοι,και μαζί με εμάς τους εταιροδημότες καμιά πεντακοσιαριά.
Αντί ο ένας να προσέχει τόν άλλον (απο αύριο και στο εξής,μαζί θα ζούνε και πάλι ρε πούστη μου),ο ένας κοιτάει να φάει ζωντανό τόν άλλον.-Αυτόοοος!!! (ο υποψήφιος) Μου έταξε τοιχείο και δέν μου τό'φτιαξε
-Ο αλλοοοος!!!Που ο θείος του ήταν χουντικός;Γάμησέτα!!!!
Αποκορύφωμα ήταν και η προεκλογική ομιλία ενός υποψηφίου που αναμετάδωσε ένα τοπικό κανάλι.
Το ακροατήριο ήταν καμιά εβδομήντα-ογδόντα παπούδια, στούς οποίους έταζε ένα καλύτερο...αύριο
Τα παπούδια δέν κοιτούσανε κάν προς τή μεριά του ομιλητή,αλλά κάθε τρείς ολοκληρωμένες προτάσεις...χειροκροτούσανCirco MEDRANO
Κερασάκι στήν τούρτα,η στιγμή που ο υποψήφιος μίλησε στούς υπερήλικες Γρεβενιώτες* για....'άκρατο βερμπαλισμό'
Πήγα τέσσερις βόλτες στό φεγγάρι εκείνη την ώρα- ('τι φτιάνς;Πάς σιακάτ αρα ζαγάρ;' ο ένας,και 'άκρατος βερμπαλισμός' ο άλλος)
-
Τί ηταν παλι αυτες οι π@π@ριες του Ευαγγελατου να καθεται να ασχολειται με το γιατι η Αττικη ειναι μπλε ή πρασινη.
'Εδω υπαρχει θεμα' ελεγε με εμφαση. Αυτος και οι προσκεκλημενοι του δεν ειχαν να ασχοληθουν με καποιο σοβαροτερο θεμα;
Ποσες Νομαρχιες/Δημοι δεν ειχαν οριακες νικες απο την πρωτη Κυριακη με πολυ μικρες διαφορες απο τον δευτερο; Αυτο δεν δημιουργει εντυπωσεις δηλαδη αν ο Ψ εκλεγεται ειναι οριακα πρασινος ή μπλε; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τί ηταν παλι αυτες οι π@π@ριες του Ευαγγελατου να καθεται να ασχολειται με το γιατι η Αττικη ειναι μπλε ή πρασινη.
'Εδω υπαρχει θεμα' ελεγε με εμφαση. Αυτος και οι προσκεκλημενοι του δεν ειχαν να ασχοληθουν με καποιο σοβαροτερο θεμα;
Ποσες Νομαρχιες/Δημοι δεν ειχαν οριακες νικες απο την πρωτη Κυριακη με πολυ μικρες διαφορες απο τον δευτερο; Αυτο δεν δημιουργει εντυπωσεις δηλαδη αν ο Ψ εκλεγεται ειναι οριακα πρασινος ή μπλε;Και αντε και καλα η Αττικη εχε νοημα.... το Αγιο ορος τι σημασια ειχε τι χρωμα ηταν???
Ας ηταν και κανελή με βουλες, αφου δεν ψηφιζουν οι καλογεροι τι σημασια εχει??
-
Φτου!!!Γκαντεμια!! Την Κυριακη επαναληπτικη εκλογη για νομαρχη.
Τουλαχιστον εγω θα ειμαι μακρυα και θα πινω το φραπε μου κοντα στην θαλασσα
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
'Εδω υπαρχει θεμα' ελεγε με εμφαση. Αυτος και οι προσκεκλημενοι του δεν ειχαν να ασχοληθουν με καποιο σοβαροτερο θεμα;Και στο MEGA η (αγενεστατη χθες) Τρεμη τα ιδια. Μεχρι που βγηκε στο τηλ ο τυπας απο τη Singular και τους λεει: Το χρωμα ειναι γκρι, γιαυτο δεν ξεχωριζει και το διαλεξε το ΜΕΓΚΑ. Σε αλλα καναλια, που διαλεξαν αλλο χρωμα, ξεχωριζει αν και μικρη στον χαρτη η περιοχη'.
Οποτε το εκαναν γαργαρα με συνοπτικες διαδικασιες το 'μεγα' ζητημα και πηγαν παρακατω, τα σαινια. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ποσες Νομαρχιες/Δημοι δεν ειχαν οριακες νικες απο την πρωτη Κυριακη με πολυ μικρες διαφορες απο τον δευτερο; Αυτο δεν δημιουργει εντυπωσεις δηλαδη αν ο Ψ εκλεγεται ειναι οριακα πρασινος ή μπλε;Και αντε και καλα η Αττικη εχε νοημα.... το Αγιο ορος τι σημασια ειχε τι χρωμα ηταν???
Ας ηταν και κανελή με βουλες, αφου δεν ψηφιζουν οι καλογεροι τι σημασια εχει??
Eίχε πρόβλημα με το χρώμα του Αγίου Όρους τι άλλο θα ακούσω σε αυτή την χώρα....
-
ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!
Ψήφισα Πάντζα 1) για πλάκα 2) επειδή νόμισα ότι ήταν με το ΣΥΝ
και σήμερα βλέπω ότι είναι με το ΚΚΕΘα πάω να ρίξω καμμιά μολότωφ στον Περισσό μπας και εξιλεωθώ...
-
Τελείωσε φίλε Εντυ.Απο εδώ και πέρα θα ονομάζεσαι 'ο Κομμουνιστής'
-
Ρε γμτ, πάλι 4 χρόνια με τους ίδιους!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως στην Κύμη, παρά τα όσα έγιναν και λέχθηκαν πριν τις εκλογές, ο κόσμος ψήφισε για άλλη μία 4ετια τον ανεξάρτητο νυν Δήμαρχο!Δεν το περίμενα και το είδα με ευχαρίστηση να συμβαίνει.
Και οι 2 επίσημοι υποψήφιοι των κομμάτων...πάτωσαν!!
Δηλάδη η ανάβαση Κύμης δεν κινδυνεύει?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελείωσε φίλε Εντυ.Απο εδώ και πέρα θα ονομάζεσαι 'ο Κομμουνιστής'Χμ...
Να προσθέσω...
-
Αφου βγηκε και φετος ο Ψωμιαδης-παρτε το αποφαση...
Αλεξισφαιρος ειναι,οτι και να συμβει μεχρι να πεθανει η να μην βαζει υποψηφιοτητα νομαρχης θα ναι.Και σεις και τα παιδια σας και τα εγγονια σας,θα μεγαλωσουν με νομαρχη,οχι ο,τι κι ο,τι αλλα Ψωμιαδη Παναγιωτη.Μεχρι να βαρεθει να παει για Προεδρος της Δημοκρατιας και να ησυχασει η Θεσ/νικη.
-
Υπάρχει κάποιο site που να λέει για τους Δημοτικούς συμβούλους;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Άκουσα στο ΣΚΑΪ μια τοποθέτηση που είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα.
Σε κάποια σχολεία υπάρχουν καταλήψεις (θου Κύριε....).
Όμως σε μερικές μέρες γίνονται οι δημοτικές εκλογές και ατα σχολεία αυτά είναι και εκλογικά κέντρα.
Υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των εκλογών δεν είναι πια ο στρατός ή η αστυνομία αλλά οι δημοτικές αρχές.
Άρα οι δημοτικές αρχές πρέπει να πάνε και να πετάξουν τους καταληψίες (αν επιμείνουν) έξω. Αυτό θέλω να το δω.Κι εγω να δω να εφαρμοζεται η Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου του 99 ...
Παντως γελασα με το τσογλανακι της Α Γυμνασιου που ειπε οτι κανει καταληψη γιατι τα Πανεπιστημια γινονται Ιδιωτικα....
Το κακο ειναι οτι ο Καιαδας εκλεισε εδω και κατι χρονια και οτι ο Ηρωδης δεν ζει πια....Εκείνο το βλήττο που έβγαλε ο Λαζόπουλος το είδες; Αφού πέταξε την ειρωνία και τη χοντράδα του για τους πολιτικούς μετά ξέχασε τι ήθελε να πει...
Ώρες ώρες σκέφτομαι τι θα γινόταν αν γινόμουν καθηγητής σε Λύκειο... Ή που θα τα είχαμε βρει αλλά θα στέκονταν κλαρίνο ή θα είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας.yo
Γι αυτό και δεν γίναμε καθηγητές τελικά ....που να τα αντέξεις αυτά και να είσαι και χαμηλόμισθος....
-
Θυμάστε τον Τσαγανέα που είπε - ως καθηγητής γυμνασίου - το φοβερό 'α ρε Ηρώδη! Θεός σχωρές τα πεθαμένα σου!';
-
Μάλλον ο Παπαγιαννόπουλος, όχι, ο Ορέστης Μακρής. Ο Τσαγανέας ήταν ο βεβαίως-βεβαίως γλύφτης γυμνασιάρχης.
-
Ο Μακρής ήταν, έχεις δίκιο. Τέτοια βλαμμένα που τα'χει κάνει το γεγονός ότι οι γονείς δεν ασχολούνται με την ανατροφή τους... Το να προσπαθήσεις να τους μάθεις ακόμα και να δένουν τα κορδόνια τους είναι ανθυγιεινό επάγγελμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φτου!!!Γκαντεμια!! Την Κυριακη επαναληπτικη εκλογη για νομαρχη.Τουλαχιστον εγω θα ειμαι μακρυα και θα πινω το φραπε μου κοντα στην θαλασσα
Mε αδιάβροχα και ομπρέλες?
Ο καιρός είναι χάλια. Τόση βροχή έχει να ρίξει πολλά χρόνια...
Δημοτικές εκλογές