-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Είναι σύνηθες για μία εταιρεία νομίζω ΟΤΑΝ έχει σκοπό να κάνει ένα πιο βαρβάτο face lift, σε μοντέλο που χρειάζεται να παραμείνει στην επικαιρότητα ή να συμβαδίσει με την υπόλοιπη ανανεωμένη γκάμα (ολοκαίνουρια Sonata, Accent, Elantra και με το μεγάλο πισωκίνητο να καταφθάνει), να χωρίζει τον κύκλο ζωής του μοντέλου σε 4 φάσεις: παρουσίαση, ελαφρύ f/l (άλλο χρώμα η κρύσταλλο στα φανάρια, νέες επενδύσεις εσωτερικά στην καλύτερη περίπτωση - γιατί συνήθως κανα καινούριο χρώμα και μια νέα γρίλια αρκεί), το βαρύ f/l (με διαφορές και στις λαμαρίνες, όπως και στην περίπτωσή μας στα μπροστά φτερά και καπω αν θυμάμαι καλά) και τέλος άλλη μια ελαφριά ανανέωση (τα ίδια με την πρώτη).
Θα διαφωνήσω εν μέρει μιας και γενικός κανόνας δεν υπάρχει. Κάθε περίπτωση ουσιαστικά αντιμετπίζεται διαφορετικά. Απο βαριά και ελαφριά f/l σε μοντέλα που αδυνατούν να σταθούν απέναντι στον ανταγωνισμό (coupe) έως σε ασήμαντα f/l (e46,Μazda 6, Yaris, Micra) ή και καθόλου (Golf, Astra B). Εννοείται βέβαια πως υπάρχουν και άλλες ενδιάμεσες καταστάσεις. Στις πωλήσεις ή την απουσία τους οφείλωνται όλα.
-
Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι πιστή αντιγραφή Celica. Τα φώτα μου θυμίζουν Laguna facelift. Κρίμα θα μπορούσαν να είναι πιο δημιουργικοί στο σχεδιασμό τους.
-
αμα το δεις ζωντανο ειναι μουναρα...οι φωτο το αδικουνε πολυ...ο προφυλακτηρας δεν εχει καμμια σχεση με σελικα ειναι ιδιος με το κουπε μοντ.2003..
Εγω παντως το παρηγγειλα και ερχεται γυρω στις 20 σεπτ.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εγω παντως το παρηγγειλα και ερχεται γυρω στις 20 σεπτ.Ρε! Πόσες φορές έχεις αλλάξει παραγγελία???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγω παντως το παρηγγειλα και ερχεται γυρω στις 20 σεπτ.
Ρε! Πόσες φορές έχεις αλλάξει παραγγελία???
Μέχρι τις 20.09 έχει ακόμη καιρό
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ο προφυλακτηρας δεν εχει καμμια σχεση με σελικαΓια ξαναδές.
-
Αν τολμούσαν να το βγαλουν έτσι θα πήγαιναν κατευθείαν στα διακαστήρια για κλπή πνευματικών δικαιωμάτων!
-
οσο πιο αμερικανικο γινεται...δεν ειναι κακο! αλλα πολλες οι ανανεωσεις...
-
Mα πέρισυ δε βγήκε facelift? Κάθε χρόνο θα το αλλάζουν? Δε λυπούνται τους πρώην ιδιοκτήτες που τους απαξιώνουν περισσότερο το αυτοκίνητο?
-
Κάθε έκδοση είναι κλασική.
-
Παρουσιάστηκε στην Κίνα και συγκεκριμένα στην έκθεση του Guangzhou. Το ανανεωμένο Hyundai Coupe έχει πολλές διαφορές σε σχέση με το υπάρχον, κυρίως όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση. Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του θα γίνει στην έκθεση του Παρισιού.
Οι επεμβάσεις στο αμάξωμα του Hyundai Coupe έγιναν με κύριο στόχο να ενισχύσουν τη σπορτίφ εικόνα του αυτοκινήτου. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το αυτοκίνητο δέχεται ανανεωτικές πινελιές, από το 2001 όταν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.
Διαφορές υπάρχουν τόσο μπροστά (προφυλακτήρας, φανάρια, καπό, φτερά κ.λπ.) όσο και πίσω (προφυλακτήρας, φανάρια, κεντρικά τοποθετημένο φως ομίχλης, απολήξεις εξατμίσεων, αεροτομή κ.λπ.).
Επεμβάσεις στους κινητήρες και γενικότερα στα μηχανικά μέρη δεν έχουν ανακοινωθεί. To νέο Hyundai Coupe θα παρουσιαστεί επίσημα στην Ευρώπη στη διεθνή έκθεση του Παρισιού, στα τέλη Σεπτέμβρη.
AUTOTRITH
-
Πολυ ομορφο!
Απο τα πλαγια παντως μοιαζει με την προηγουμενη celica
-
ετσι κι ετσι...
δε μου αρεσει που προσπαθουν να σωσουν το μοντελο με φεισλιφτ.....ας βγαλουν το καινουργιο -
Η PΟRSCHE του μπατίρη...
Παντως από εμφανιση ειναι αντικειμενικα ομορφο νομιζω και δε μοιαζει με celica. Για φθηνο Φερραροπορσικο θα ελεγα περισσοτερο οτι μοιαζει...
-
Μωρέ το μπροστινό προφυλακτήρα να αλλάξουν, και θα είναι αρκετά συμπαθητικό...
μοιάζει με διαστάυρωση viper, corvette και celica από μπροστά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μωρέ το μπροστινό προφυλακτήρα να αλλάξουν, και θα είναι αρκετά συμπαθητικό...μοιάζει με διαστάυρωση viper, corvette και celica από μπροστά...
Τότε δεν είναι διασταύρωση, ανισόπεδος κόμβος είναι.
-
-
Μου αρέσει εμφανισιακά,αλλά....χιουντάι
Με το όνομα του να είναι η καθιέρωση του 'δευτερης κατηγορίας' αυτοκίνητου στήν Ελλάδα,θα χρειαστεί να βγάλει κάτι εξωφρενικά καλό για να σκεφτώ να αγοράσω ένα.
Αυτά άν έψαχνα για κουπέ/σπόρ αυτοκίνητο
Αν έψαχνα σεντάν και φτηνό,θα ήταν ευκολότερο να καταλήξω σε κάποιο άξεντ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν έψαχνα σεντάν και φτηνό,θα ήταν ευκολότερο να καταλήξω σε κάποιο άξεντ -
Χμμ, καλύτερο έτσι μου φαίνεται:
Ανανεωμένο Hyundai Coupe