Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Γυμνος ο Αlonso χωρίς το καλυτερο μονοθεσιο στη πιστα..
Γυμος δεν ηταν, απλα δεν εκανε καλο αγωνα. Το οποιο ειναι απολυτα φυσιολογικο, οι οδηγοι της F1 ειναι ανθρωποι με τις καλες και τις κακες μερες τους. Ασχετα αν το μαρκετινκ (παρεα με τα εντυπα που το υπηρετουν)* θελει ντε και καλα να δημιουργησει συγχρονους Θεους που αξιζουν ενα δευτερολεπτο στο γυρο και δε χανουν ποτε. Αυτα πολυ απλα δεν ισχυουν και οσοι τα πιστευουν πολυ απλα δε γνωριζουν σε βαθος το σπορ
Kαλά δεν ξέρω αν γνωριζω σε τοοοσο βάθος το σπορ, ουτε θεωρω Θεούς ή ημιθεους τους οδηγους..
Αλλά σε μια περιοδο που η Renault εχει μεινει πίσω, ο Alonsο εδειξε σαν οδηγός της σειράς,χωρίς το κατι παραπανω.
Ο Schumacher πέρυσι με την επιδοση τoυ 'έκρυβε' την αδυναμία της Ferrari, αντίθετα χθες ο Αlonso έδειχνε να κανει τη Renault να φαινεται χειροτερη και από οτι ηταν. Εξ ου και το 'γυμνός'..
Η δικαιολογία 'δεν ήταν στην μέρα του' πάντα υπάρχει και δεν την αρνουμαι ως μια εξηγηση της χθεσινης επιδοσης του Αlonso. Aλλά επειδη δεν ειμαι οπαδος του Alonso δεν του την χαριζω τοσο ευκολα!!
Μα εγώ για τους 10 τελευταίους γύρους πίσω από τις Renault μιλάω. *Το ότι μπορεί να πέρασε πριν καμιά red bull σίγουρα είναι πολύ λίγο για να τον μετατρέψει σε τεράστιο οδηγό.*Στο τέλος με τους σοβαρούς ανταγωνιστές δεν κατάφερε και πολλά και μάλλον βολεύτηκε αφού ούτε καν πίεσε. Μέχρι να τους φτάσει είχε αν θυμάμαι καλά ρυθμό μισό δευτερόλεπτο κάτω στο γύρο.
Αν μπορούσε να περάσει τις Renault έτσι ευκολα θα ηταν κατι πολυ περισσοτερο απο τεράστιος!! Καλυτερο μονοθεσιο δεν ειχε, λαθος ο Fisico δεν έκανε, ρυθμο ανεβασαν και οι Renault μόλις τις πλησίασε, πως να τις περάσει τότε;; Λίγο απίθανο..Οσο μπορούσε έμεινε κοντά τους μέχρι το τέλος και δεν νομιζω να σηκωσε το ποδι..