-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ τι να πω που είμαι με τα πόδια και όλο σκοντάφτω..................
εσυ μαλλον εχεις κοντα ποδια!
Εσύ μάλλον ζηλεύεις...
οχι γιατι πριν ειχα πουντο 75!
-
Eγώ θα πάρω Ζ....
άρα....... -
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μάλλον το Ζ θα διάλεγα, ποιο γρήγορο, ποιο φτηνό και εξίσου καλοστημένο. Οκ, δεν ειναι Porsche, αλλα στα @@ μου... Και ειναι και πανέμορφο...Μα ούτε η cayman είναι.
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Xτες που ημουν παραλιακή πιο πολύ έβλεπες Porsche παρα σαξοραλα..όλοι έχουν αρχίσει να θεωρούν το αμάξι σαν προέκταση του πουλιού τους και πραγματικά πιστεύω ότι δεν το ευχαριστιούνται...
Όποιος την έχει μικρή παίρνει Porsche...
Όποιος την έχει όμως μεγάλη παίρνει Ζ...Παρακαλώ υπάρχει κάποια πρόταση αυτοκινητού για τους; 'φυσιολογικούς';
(Όλο το θέμα μετά την δημοσιευσή σου Spanti χωράει στο θέμα με τις αστειότερες δημοσιεύσεις)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μάλλον το Ζ θα διάλεγα, ποιο γρήγορο, ποιο φτηνό και εξίσου καλοστημένο. Οκ, δεν ειναι Porsche, αλλα στα @@ μου... Και ειναι και πανέμορφο...
Μα ούτε η cayman είναι.
Τρομερή ατάκα, κεράστε τον tazio μια σαμπάνια από εμένα...!
-
Ολοι θα γουσταρατε μια ''porsche'' στο γκαραζ σας, και ας ειναι και η φτωχη cayman(καιει μαν δεν παιζει ..γιατι με μεση καταναλωση 9,6lt/100khm δεν την λες και ρουφηχτρα) , μην κρυβεστε...
αλλα αν δειτε κανεναν με 350z θα τον κακοχαρακτηρισετε ως 'datsunα'....
κατ'εμε οποιος εχει budget ανω των 50.000
-
speak for yourself
-
+1
-
+1
-
+2 (του εγκάθετου μετράει διπλή )
-
Ζ-
-
καταρχην νομιζω οτι σε αυτην τη κλαση το τι παιρνεις ειναι καθαρα υποκειμενικο
Τωρα, αν αποφασιζα ποτε να παρω κατι τετοιο θα επαιρνα την Ζ σε σχεση με την Cayman γιατι
-
η πορσε ειναι και πιο κυκλοφορημενη και ως επι το πλειστον απο ανθρωπους που δεν εγκρινω το στυλ οποτε δεν θα ηθελα με βαλουν στον ιδιο κουβα με αυτους να
-
πορσε και φτηνο μοντελλο ειναι tres banale
-
η Ζ εμενα μου δεινει την εντυπωση ανθρωπου που παιρνει κατι πρωτα για να το ευχαριστηθει και μετα να το δειξει
-
Αν ειχα παθει κολλημα με πορσε θα κοιταζα ενα απο τα μοντελλα της 911 σειρας
-
Ακουγοντας και τα σχετικα για την αντιπροσωπεια της porsche θα κοιταζα μεταχειρισμενη ή classic απο αλλη χωρα.
-
-
[quote='kolabrou']Ολοι θα γουσταρατε μια ''porsche'' στο γκαραζ σας, και ας ειναι και η φτωχη cayman(καιει μαν δεν παιζει ..γιατι με μεση καταναλωση 9,6lt/100khm δεν την λες και ρουφηχτρα) , μην κρυβεστε...
αλλα αν δειτε κανεναν με 350z θα τον κακοχαρακτηρισετε ως 'datsunα'....
κατ'εμε οποιος εχει budget ανω των 50.000
-
Εγώ ΕVO θα έπαιρνα.
-
Δεκτό, αλλά off topic...
-
Αν είχα τα χρήματα, θα έπαιρνα την Cayman. Με τόσα χρήματα για sport αυτοκίνητο θέλω και κάτι παραπάνω, που η Porsche στα δίνει: Χλιδή, prestige, αδιαμφισβήτητη ποιότητα, & οδηγική απόλαυση. Θα ήθελα να έχει βέβαια μερικά άλογα παραπάνω..
Βέβαια και το 350Z το θεωρώ εξίσου καλό, (απίστευτο θα έλεγα!) , και του έχω και ιδιαίτερη συμπάθεια λόγω ύπαρξης Nissan 200SX στην οικογένεια, που υπενθυμίζει τι μπορεί να φτιάξουν οι Ιάπωνες.
Απλά η Porsche είναι Porsche, και το Nissan είναι Nissan.Σημείωση, το συγκριτικό με την Cayman S και το 350Z στο Top Gear Αυγούστου είναι κατατοπιστικότατο πάνω στο θέμα! (Αν και έχει την μεγάλη Cayman)
-
Ο χρήστης Babis_ECE έγραψε:
Αν είχα τα χρήματα, θα έπαιρνα την Cayman. Με τόσα χρήματα για sport αυτοκίνητο θέλω και κάτι παραπάνω, που η Porsche στα δίνει: Χλιδή, prestige, αδιαμφισβήτητη ποιότητα, & οδηγική απόλαυση. Θα ήθελα να έχει βέβαια μερικά άλογα παραπάνω..
Βέβαια και το 350Z το θεωρώ εξίσου καλό, (απίστευτο θα έλεγα!) , και του έχω και ιδιαίτερη συμπάθεια λόγω ύπαρξης Nissan 200SX στην οικογένεια, που υπενθυμίζει τι μπορεί να φτιάξουν οι Ιάπωνες.
Απλά η Porsche είναι Porsche, και το Nissan είναι Nissan.Σημείωση, το συγκριτικό με την Cayman S και το 350Z στο Top Gear Αυγούστου είναι κατατοπιστικότατο πάνω στο θέμα! (Αν και έχει την μεγάλη Cayman)
Η μικρή είναι 'λίγη' για το Ζ, γι'αυτό
-
Z4 Coupe με 52.000€
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Z4 Coupe με 52.000?Ποια έκδοση;
Porsche Cayman 2.7 vs Nissan 350z