-
mia eygenikh προσφορα του skyeeeee
Orishas-El kilo (2005)
http://rapidshare.de/files/19593202/ORI ... 2005.rar
mhn ψαρωνετε, δεν το ανεβασα εγω, αλλα αξιζει///
προσοχη: η πειρατια σκοτωνει τη μουσικη.
ο σκαι και το φορουμ των 4τροχων δε συμφωνουν με το να κατεβαζετε παρανομη μουσικη. σας δινω απλα το λινκ για να ξερετε να μεινετε μακρια απο παρανομα αρχεια. μην πατησετε αυτο το λινκ για να κατεβασετε το αλμπουμ των orishas, ειναι παρανομο
γαμαει το σιντακι -
Τώρα που το θυμήθηκα...μου χε πει κάποτε (πρόσφατα ) μια γνωστή...για το αν ταίριαζε με το συγκεκριμένο άτομο που είχε σχέση..Τώρα πλέον δεν είναι μαζί...Είχαμε ανοίξει πριν συζήτηση για...το οικονομικό μιας σχέσης... Και με άφησε όταν (αφού της απάντησα ότι νομίζω πως ταίριαζαν..) μου είπε ότι δεν ταίριαζαν γιατί αυτή του έκανε δώρα αρκετής χρηματικής αξίας ενώ το παληκάρι όχι τόσο...
Και μετά αναρωτιόμαστε...τι θέλουν οι γυναίκες...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και μετά αναρωτιόμαστε...τι θέλουν οι γυναίκες...
εγώ δε βλεπω κανεναν να αναρωτιέται παντως. Εσύ πού τον ειδες;
-
Γενικά Καρυοθραύστη το είπα...όπως όταν λέμε ότι τις γυναίκες ποτέ δεν θα τις καταλάβουμε...το λέει και το σχετικό ανέκδοτο..
Εσύ ξέρεις δηλαδη τι θέλουν;;
-
re αφηστε τις γυναικες υπαρχοθν τοσα σοβαρα πραγματα να ασχοληθεις
χβοχ κλπ χαχαχαμπορει καποιος να μου λυσει μια απορια; σοβαρα_
γιατι στην ελλαδα δεν κανουν surf? εννοω σκετη σανιδα, χωρις πανι.
μου ειπανε οτι γινεται επειδη λεει εχουμε αερα κ κυμα, αλλα δεν ειναι παχια κ μεγαλα οπως στους ωκεανους
ισχυει ή μαλακια; -
ε μάλλον...εκτός αμα πας στην Τήνο κατα τις 10 Αυγούστου που σηκώνει 8 μποφόρια για πλάκα..
-
λογικο μου φαινεται
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια; σοβαρα_γιατι στην ελλαδα δεν κανουν surf? εννοω σκετη σανιδα, χωρις πανι.
μου ειπανε οτι γινεται επειδη λεει εχουμε αερα κ κυμα, αλλα δεν ειναι παχια κ μεγαλα οπως στους ωκεανους
ισχυει ή μαλακια;Ισχύει.
Αέρα έχουμε να φαν κι οι κότες. Δεν έχουμε χοντρό ωκεανίσιο κύμα όμως, για δύο λόγους: αφενός δεν έχουμε ωκεανό ( ) και αφετέρου έχουμε γενικά βαθιές θάλασσες κοντά στις ακτές.
Σκέψου ότι οι ακτές του baywatch και της Χαβάη που βλέπεις έχουν νερό μέχρι το γόνατο για ΠΟΛΛΑ μέτρα, το οποίο ευνοεί το χοντρό κύμα να δημιουργεί 'πλυντήριο'.
Για να κάνεις σερφ, θέλει μεγάλο μήκος κύματος εκτός από ύψος, κάτι που μονο στον ωκεανό συναντάς, όπου το κύμα 'ταξιδεύει' πολλά μίλια πριν σκάσει στην ακτή.
Ξέρω κάποιους που κάνουν σερφ στη Βουλιαγμένη το χειμώνα πάντως. Αν κάνει ΠΟΛΥ φρέσκο νοτιά που να κρατήσει ΚΑΙ το βράδυ, την άλλη μέρα κάνεις άνετα.
-
Καλησπέρα σας κύριοι! (και κυρίες, αν υπάρχετε...)
Η σημερινή βόλτα μέχρι εδώ παραδίπλα στα 30 χλμ για καφέ εξελίχθηκε σε μια μεγαλούτσικη βόλτα 200 χλμ, πολλά από τα οποία γίναν σε βουνό χωρίς κίνηση! Αν δεν είχα και τους άλλους μέσα θα ήταν πάρτυ! Αν και δεν πήγαινα και τόοοοσο αργά, απ' ότι είπαν...
Έπαιξα και με μια ωραία κιθάρα μετά...Ζήλεψα! Θέλω και γωωωω!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γενικά Καρυοθραύστη το είπα...όπως όταν λέμε ότι τις γυναίκες ποτέ δεν θα τις καταλάβουμε...το λέει και το σχετικό ανέκδοτο..Εσύ ξέρεις δηλαδη τι θέλουν;;
Ξέρει, ξέρει!!! Θέλουν ΑΥΤΟΝ!!!
(Γι' αυτό τρέχει και δεν φτάνει, )
-Διάλειμμα τέλος, τα κεφάλια μέσα πάλι.-
-
Νάσο αν είναι έτσι να φωνάξω τον Ράντομ να τον βάλει στη θέση του...
Πολύ δουλέυεις τελευταία... Μπορέι να περιμένει λιγο παραπάνω το Honda... -
Τί εγινε;;Πού είναι ο Asimov να μας πει αν βρήκε καμία της προκοπής... Κανείς άλλος εδώ..;; Μπα...θα πω στον παρκαδόρο να φύγει τότε...
-
Εδώωωω!
-
Καλώς το παιδί μας... Διακοπές δε θα πας ρε καθόλου;;
-
Ή τετάρτη ή παρασκευή φεύγω..
Εσύ?
-
Μόνος ή με τους γονείς σου;;; Εγώ το Σ/Κ αυτό μάλλον για Ναύπλιο και μετά Σαντορίνη...Ναι ναι ναι....με κορίτσι....
-
Μύκονο πάω my friend, χωρίς κορίτσι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μύκονο πάω my friend, χωρίς κορίτσι..Αυτό δα έλειπε. Είναι σα να πας στην Αμαλιάδα με το πεπόνι από το σπίτι σου.
-
Σιγά τα ωά... Μύκονο πάει και η κουτσή Μαρία.. Όσο εσύ θα ψάχνεις για κορίτσι..εγώ θα το έχω έτοιμο....my friend..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μύκονο πάω my friend, χωρίς κορίτσι..
Αυτό δα έλειπε. Είναι σα να πας στην Αμαλιάδα με το πεπόνι από το σπίτι σου.
Exactly my point.. Οπότε ας πάει ο Πασχάλης διακοπές με κορίτσι ( ) και ας αφήσει εμάς τους υπόλοιπους να περάσουμε ενα όμορφο καλοκαίρι..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]