-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μου έκανε εντύπωση το 50 - 50. Περίμενα να υπερισχύουν οι υπέρ της εισβολής...
ε βεβαια, αφου εχουν ψηφισει ολοι οι χιπις.....
Μην τα λέμε πολλές φορές
Το CNN είναι αριστερό ειδησεογραφικό δίκτυο, κάτι αντίστοιχο του 902 στην Ελλάδα -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ε βεβαια, αφου εχουν ψηφισει ολοι οι χιπις.....
Μην τα λέμε πολλές φορές
Το CNN είναι αριστερό τηλεοπτικό δίκτυο, κάτι αντίστοιχο του 902 στην Ελλάδαα ναι, το ειχα ξεχασει αυτο!!!!!
-
Δεν ξέρω αν αυτό πάει εδώ ή στο άλλο θέμα...
Χτές τρωγαμέ το μεσημερί με φίλους Αμερικανούς και συζητούσαμε γενικοτέρα και για το πόσο άσχημη είναι η εικόνα της χώρας λόγω του Θάμνου και της Παρέας του...Πώς τα λέει ο Gabrilhs ε καμία σχέση...36% η δημοτικότητα του Θάμνου στις States από οτι μου είπανε και αίσθημα ντροπής για την εικόνα της χώρας από πολλούς Αμερικανούς...Οι χίπηδες πολλαπλασιάζονται κάποιος να φωνάξει τον Super G να τους εξοντώσει:whistlink:
Για την σύγκρουση πάντως θεωρώ οτι είναι λάθος να μιλάμε για 'κακούς' Ισραηλινούς και 'καλή' Χεζμπολάχ...πέφτουμε στην παγίδα του Cowβλάκα.... -
Όλοι 'κρα' και οι αμερικάνοι 'ζήτω'. Χθες σε όλον τον κόσμο γίνονταν συλλαλητήρια για την επίθεση των Ισραηλινών στο Λίβανο, κι η πρώην αυστριακή 'ντουλάπα', (ex)terminator και νυν κυβερνήτης της Καλοφόρνιας μιλούσε μπροστά σε 2.000 συμπ@π@ρες του κραδαίνοντες σημαιάκια με το άστρο του Δαβίδ για το δίκαιο της αυτοάμυνας.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το κλίμα επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από το θάνατο τεσσάρων παρατηρητών του ΟΗΕ από ισραηλινό βομβαρδισμό την προηγουμένη στο Λίβανο.Μεγάλη πατάτα από τη μεριά του Ισραήλ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι χίπηδες πολλαπλασιάζονται κάποιος να φωνάξει τον Super G να τους εξοντώσει:whistlink:Αυτος καθαριζει σε αεροπλανα. Στις επιγειες επιχειρησεις μπορει να βαζει αλλους
Πλακα πλακα αν και εχω αποψη για το ποιος κυριως ευθυνεται για την κριση, αυτη η μανιχαιστικη αντιληψη 'ξερουμε/αποφασισαμε/εννοειται ποιος ειναι κακος και ποιος καλος' λιγακι μου τη δινει. Στον πόλεμο καλοι δεν υπαρχουν.-
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Όλοι 'κρα' και οι αμερικάνοι 'ζήτω'. Χθες σε όλον τον κόσμο γίνονταν συλλαλητήρια για την επίθεση των Ισραηλινών στο Λίβανο, κι η πρώην αυστριακή 'ντουλάπα', (ex)terminator και νυν κυβερνήτης της Καλοφόρνιας μιλούσε μπροστά σε 2.000 συμπ@π@ρες του κραδαίνοντες σημαιάκια με το άστρο του Δαβίδ για το δίκαιο της αυτοάμυνας.Μισθωτός της AIPEC θα είναι κι ο Σβάρτσι. Δεν δαγκώνει το χέρι αυτού, που τον ταϊζει γιατί μετά θα μείνει νηστικός.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το κλίμα επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από το θάνατο τεσσάρων παρατηρητών του ΟΗΕ από ισραηλινό βομβαρδισμό την προηγουμένη στο Λίβανο.
Μεγάλη πατάτα από τη μεριά του Ισραήλ
Όσο 'πατάτα' ήταν κι ο βομβαρδισμός της κινέζικης πρεσβείας στο Βελιγράδι. Θεωρώ ότι πρόκειται για σκόπιμα χτυπήματα που δείχνουν στους 'ενοχλητικούς' ότι δεν μασάμε μία.
Γκρίνιαζε η Κίνα για τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία, πάρτη κάτω την πρεσβεία.
Φώναζε ο παρατηρητής του ΟΗΕ για όσα είδε με τα μάτια του, πάρε κάτω τέσσερις συνεργάτες του.Μετά θλίβονται οι Ισραηλίτες για τους φρικιαστικούς θανάτους παιδιών από βόμβες φωσφόρου, 'εκπλήσσονται' για τις δηλώσεις του Αυνάν εις βάρος τους και συνεχίζουν να εξολοθρεύουν.
-
Ο βομβαρδισμος της κινεζικης πρεσβειας (και η ολη ιστορια στην Σερβία),ειχε να κανει με κατι πολυτιμο που εκλεψαν καποιοι Γιουγκοι,και ηθελαν να πουλησουν στους Κινεζους.
Πιθανοτατα η αγοραπωλησια θα γινοταν σε ασχετο μερος,απλα οι ΗΠΑ ηθελαν με τον βομβαρδισμό να πουν οτι 'ξερουμε τι κανατε και με ποιον αυτο το καλοκαιρι'.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μου έκανε εντύπωση το 50 - 50. Περίμενα να υπερισχύουν οι υπέρ της εισβολής...Αυτο πρεπει να ειναι σημαδι ποσο ξερετε τους Αμερικανους και την Αμερικη (η μαλλον ποσο δεν την ξερετε).
Νικος
-
Σχετικα με τον βομβαρδισμο των κυανοκρανων...
Μην ξεχνατε τι ειχαν πει πριν μερες οι Ισραηλινοι... πως θα δεχτουνε μια ειρηνευτικη δυναμη υπο την αιγιδα του ΝΑΤΟ. Την ιδια στιγμη ο ΟΗΕ και ο υπολοιπος πλανητης μιλουσε για ειρηνευτικη δυναμη υπο την αιγιδα του ΟΗΕ.
Με ενα 'λαθος' χτυπηματακι οι Ισραηλινοι περασαν το μηνυμα σχετικα με το ποσο καλοδοχουμενος ειναι ο OHE. Δεν τους βολευει... Υπο την προστασια του ΝΑΤΟ θα συνεχισουν απροβληματιστα το πλιατσικο, με τον ΟΗΕ θα ειναι λιγακι ποιο δυσκολα τα πραγματα.Μακαρι καποια μερα τα σαπουνια να φανε στο κεφαλι κανα SS-25 SICKLE και να τους πουνε: 'Σορρυ, κατα λαθος...'
-
Γιατί, μόνο Αμερικάνοι ψηφίζουν στο CNN ?
-
Χτύπησαν βάση του ΟΗΕ
http://news.ert.gr/7/245794.asp*Τις πρώτες του απώλειες μετρά από το βράδυ της Τρίτης, ο ΟΗΕ στο Λίβανο. Στόχος των ισραηλινών πυρών έπεσε βάση των παρατηρητών της δύναμης του ΟΗΕ στο νότιο Λίβανο, στην περιοχή του Κιάμ, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η διεθνής διάσκεψη στη Ρώμη, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε όλους τους πρόσφυγες. Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης επιδρομής ήταν να σκοτωθούν τέσσερις παρατηρητές του διεθνούς οργανισμού. Ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Ανάν, δήλωσε συγκλονισμένος από τον 'προφανώς σκόπιμο βομβαρδισμό'. 'Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα στενοχωρημένος από το βομβαρδισμό των ισραηλινών δυνάμεων, που προφανώς έγινε σκοπίμως εναντίον βάσης παρατηρητών του ΟΗΕ στο νότιο Λίβανο', τόνισε ο Ανάν σε ανακοίνωσή του από τη Ρώμη, επισημαίνοντας, πως 'η συντονισμένη επίθεση πυροβολικού και αεροπορίας εναντίον βάσης του ΟΗΕ στο Κιάμ, που έφερε ξεκάθαρα τα διακριτικά του οργανισμού και βρισκόταν εκεί πολύ καιρό, συνέβη παρά τις διαβεβαιώσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού Εχούντ Ολμερτ ότι οι βάσεις των Ηνωμένων Εθνών δεν κινδυνεύουν'. Ακόμα, ζήτησε από την κυβέρνηση του Ισραήλ να διεξάγει εντατικές έρευνες, ενώ απαίτησε να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον βάσεων και εργαζόμενων στον ΟΗΕ. Στο μεταξύ, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Όλμερτ, μίλησε με τον Κόφι Αναν για να του εκφράσει ' τη βαθύτατη λύπη του' για το θάνατο των τεσσάρων παρατηρητών.
Θα διεξαχθούν έρευνες λέει το Ισραήλ
Οι τέσσερις αξιωματούχοι του ΟΗΕ ήταν ένας Αυστριακός, ένας Καναδός, ένας Κινέζος και ένας Φινλανδός , που είχαν καταφύγει στο καταφύγιο κάτω από το φυλάκιο, το οποίο νωρίτερα είχε χτυπηθεί 14 φορές από τους Ισραηλινούς. Η συγκεκριμένη βάση του ΟΗΕ βρίσκεται στην περιοχή από το 1978.*
-
σκεφτειτε μονο τι θα ειχε συμβει εαν η αλλη πλευρα χτυπουσε τον ΟΗΕ....
τωρα, μονο ευχολογια ακουγονται...
-
Και γιατί πρέπει να είναι είδηση ο βομβαρδισμός της βάσης του O.H.Ε. και όχι ότι ο παραλογισμός συνεχίζεται χωρίς καμμιά 'πολιτισμένη' κυβέρνηση ν' αντιδρά; Επειδή μιλάμε για τον 'άγιο' και 'ειρηνοποιό' αυτόν 'οργανισμό'; Παρεμπιπτόντως, πολύ θα ΄θελα να 'ξερα τι θα γινόταν αν το Iσραήλ την έπεφτε στο Κουβέιτ, όπως είχε γίνει με το Ιράκ (Αϊράκ για τα αμερικανά, που 'λεγε και η Μαλβίνα...) προ 15ετίας ...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αυτο πρεπει να ειναι σημαδι ποσο ξερετε τους Αμερικανους και την Αμερικη (η μαλλον ποσο δεν την ξερετε).
Νικος
edit [Krusenstern]
Εμεις ξερουμε τους Αμερικανους....
Καποιοι αλλοι δε ξερουν τι τους γινεται και νομιζουν οτι ολος ο κοσμος (πρεπει να) ειναι σα τα μουτρα τους..... -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αυτο πρεπει να ειναι σημαδι ποσο ξερετε τους Αμερικανους και την Αμερικη (η μαλλον ποσο δεν την ξερετε).
Μου μιλάς στον πληθυντικό;
Κοίτα, αν οι μισοί ΗΠΑμερικάνοι είναι εναντίον της εισβολής του Ισραήλ στον Λίβανο, πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ στηρίζει, εξοπλίζει και χρηματοδοτεί το Ισραήλ;
-
Μου μιλάς στον πληθυντικό;
Κοίτα, αν οι μισοί ΗΠΑμερικάνοι είναι εναντίον της εισβολής του Ισραήλ στον Λίβανο, πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ στηρίζει, εξοπλίζει και χρηματοδοτεί το Ισραήλ;
Μήπως το όνομα United States of Israel, σου λέει τίποτα; Νομίζει κανείς ότι είναι μυστικό ότι οι ΗΠΑ ελέγχονται ΠΛΗΡΩΣ από το Ισραήλ το ισραηλινοαμερικανικό λόμπυ;
Είναι τυχαίο που σε μια χώρα με τόσες εθνότητες όπως η ΗΠΑ, σχεδόν το 1/3 της κυβέρνησης ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ(είτε Ρεπουμπλικάνοι είτε Δημοκρατικοί), από υπουργούς μέχρι γραμματείς υπουργείων, έχουν εβραϊκή ρίζα;Μήπως κάποιος θα ανοίξει το στόμα του για να με κατηγορήσει για αντισημιτισμό;(δεν πάει να κουρευτεί, λέω εγώ). Τι νόμισε το Ισραήλ, ότι είναι υπεράνω πάσας κριτικής;
Το αστείο είναι ότι αυτά τα κέντρα που προωθούν παγκοσμιοποίηση και τέτοιες παπαριές, είναι τα πιο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ καθάρματα πάνω στη ΓΗ: εναντίον οποιασδήποτε 'ανάμιξής τους' με άλλους λαούς και φυλές, μήπως λέω ψέματα; Έτσι ήταν πάντα. -
King Alexander,
Πως, τότε, οι μισές ψήφοι είναι εναντίον της εισβολής; -
King Alexander,
Πως, τότε, οι μισές ψήφοι είναι εναντίον της εισβολής;Οι μισές ψήφοι τίνος, των ΗΠΑμερικανών; Απλά δηλώνουν την αντίθεσή τους, αυτό είναι όλο, και δεν είμαι σίγουρος αν το 1/3 από αυτούς τους μισούς που αντιτίθενται δεν αντιδρούν απλά επειδή μισούν τον Μπους και μόνο(χωρίς να είναι ιδιαίτερα εναντίον του Ισραήλ).
Διόρθωση 1:
Όπως και να έχει, αυτοί που ελέγχουν τις ΗΠΑ είναι εβραϊκής ρίζας/καταγωγής, αυτοί παίρνουν πάντα τις αποφάσεις, είτε κυβερνούν οι μεν είτε οι δε, αυτοί κάνουν όλη την ώρα προπαγάνδα στα ΜΜΕ της χώρας τους, και έχουν γραμμένο τον μέσο ΗΠΑμερικανό για το τι θέλει(γιατί, οι εδώ πολιτικοί δεν κάνουν ότι θέλουν ή, κάποιοι από αυτούς δεν ανήκουν σε λέσχεις Μπίντελμπεργκ και διάφορες μασονείες; --- γίνεται ότι θέλει/επιθυμεί ο λαός που τους ψήφισε;)Σημείωση: νομίζω ότι και ο Γ.Παπανδρέου είναι μέλος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, όπως και η Ν.Μπακογιάννη, μεταξύ άλλων, αν δεν απατώμαι(κάτι είχα διαβάσει σχετικά ή σε ελληνική ή σε ξένη ιστοσελίδα). Ο Κ.Καραμανλής μάλλον είναι υψηλόβαθμος Μασόνος(στην πρώτη τριάδα).
Η ουσία δεν είναι τόσο στα ονόματα, αλλά στο γεγονός ότι πολλοί πολιτικοί(και επιχειρηματίες) ανήκουν σε, σχετικά, 'κλειστούς κύκλους' χάραξης πολιτικής ή αποφάσεων ή απλά, αλληλουποστήριξης, ένα θέμα που δεν γνωρίζει ο απλός κοσμάκης.
Nέος αραβοϊσραηλινός