-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
Κε Παπαπαχριστοπουλε επειδη το θεμα ειναι σοβαρο , γι αυτο πιστευω οτι δεν παιρνουν θεση.
Πρωτα να σε συγχαρω για την πολυ ωραια εμφανιση σου στο Βελβενδο.
Θα κανω 3 πολυ μα πολυ σοβαρες προτασεις .
1ο.Για να βγαλει καποιος λισανς να παρουσιαζει εκκαθαριστικο της εφοριας πανω απο 500000 ευρω.
2ο.Να κανουν οτι υσχιει στην Ελβετια.Απλα δια νομου απαγορευονται οι αγωνες αυτοκινητου.
3ο.Να τρεχουμε μεσω ΠΛΕΙ ΣΤΕΣΙΟΝ απο το σπιτι μας.Αγαπητε μου αυτο που θα δεχομουν αδιαμαρτυρητα θα ηταν ενα αλκοτεστ στην εκκινηση & αναλυση αιματος στο τερματισμο για τυχον ουσιες .Φυσικα οχι σε αλλα δια κληρωσεως σε 3-4 οδηγους.
Παντως νομιζω οτι για να μας πανε σε ψυχιατρο θελει ειτε εισαγγελικη παραγγελια ειτε δια νομου του κρατους.
Θα εχει πλακα να υιοθετηθει καμια απο τις προρασεις μου.Ολα να τα περιμενεις.Προκειται για προτασεις που θα λυσουν ολα τα προβληματα ακαριαια 100%.
Αν θελεις να εχεις πολλους συνομιλητες, ανοιξε ενα θεμα με το πως στριβεις με το κιτ καρ σε μια φουρκετα ερχομενος με 6η.
Και κατι ακομα ,επειδη οπως ειδα μπορεις, μην τυχον και παρεις κανενα πρωταθλημα , ειναι ικανοι να σου παρουν την λισανς .ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ ΣΩΤ.
AΓΑΠΗΤΕ ΗΥΡΙΕ ΚΟΥΚΚΙΔΗ,
ΤΟ ΟΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΜΩΣ, ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΡΕΙΩΝ-ΝΟΤΙΩΝ.
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΕL-EM.
Το κειμενο το εγραψα για χιουμορ & χαιρομαι αν σας εκανα να χαμογελασετε λιγο.Πιστευω οτι αυτα που συμβαινουν στο χωρο μας οντως ειναι για γελια.
Αυτο που γραφεται για μιση παρελθοντος μεταξυ βορειων & νοτιων ,παρακαλω να το ανακαλεσετε .Μακρια απο εμενα τετοιοι χαρακτηρισμοι.Εγω προσωπικα ειμουν ικανοποιημενος οταν ετρεχα σε ενα αγωνα , που συμμετειχαν οδηγοι οπως ο ΜΟΣΧΟΥΣ ,ο ΤΖΙΓΚΕΡ ,ο ΙΑΒΕΡΗΣ, οΣΤΡΑΤΗΣ ,ο ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ο ΚΥΡΚΟΣ, ο ΒΩΒΟΣ, ο ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ & αλλοι πολοι αξιολογοτατοι οδηγοι απο ολοι την Νοτοιο Ελλαδα.Για μενα ηταν συναθλητες μου οχι εχθροι μου.Ουτε απο την αρχη του σπορ εχω πολλα παραπονα προσωπικα . Αυτο τον καιρο νομιζω οτι εχουν χασει την μπαλλα & πρεπει να τ'ακουσουν απο ολους.
Ειναι δυνατο να δεχτω αυριο που θα παει να βγαλει λισανς ο γυιος μου(εχει τρεξει ηδη),να του πουνε πηγαινε στον ψυχιατρο & του γειτονα το παιδι να βγαζει αδεια κυνηγου ,να ζωνεται μια καραμπινα δειχνοντας μονο την ταυτοτητα του! Αν ξερεις καποιο τροπο να μπορεσω να απομακρυνω το παιδι μου απο το σπορ, πες το μου & θα σε ευγνωμονω.
Παντως αν θελουν να βρουν τους τρελλους ας ζητησουν τα απολυτηρια στρατου.Τι ποιο απλο.
Αγαπητε μου να ξερεις παντως οτι & γεγονοτα ξερω & αυτοπτης μαρτυρας ειμουνα σε καποιο σημειο.Μετα απο χρονια βρεθηκε ενας οδηγος να εκπροσωπεισει την Β.Ε & να πρωταγωνιστει στο Π.Π.Ρ.& του κοψανε τους αγωνες.Οτι διαφορες εχει με οποιονδηποτε, υπαρχουν δικαστηρια.Αν εχει κανει πειθαρχικο παραπτωμα ,να τον περνουσαν πειθαρχικο.
Παντως να ξερετε οτι η σημετοχη του Σωκρατη λειπει απο την Β.Ε γιατι ανεβαζε πολυ κοσμο στο βουνο.Οσοι χαιρονται που λειπει κανουν κακο στο σπορ.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ ΣΩΤ.
Y .Γ. Βορειοι & Νοτειοι μαζι να κοντραρουμε το τσουναμι που ερχετε ,γιατι δεν προκειται να μεινουν ουτε το 30 % απο τους αγωνιζομενους στο χωρο. Υπαρχουν πληρωματα που τρεχουν, στεροντας τον εαυτο τους αλλα πραγματα για να κανουν το χομπυ τους.
-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
Υπαρχουν πληρωματα που τρεχουν, στεροντας τον εαυτο τους αλλα πραγματα για να κανουν το χομπυ τους.Αυτο ξαναπεστο...
Δεν θυμαμαι κιολας ποια ηταν η απαντηση της ΕΘΕΑ σχετικα με τα αυξημενα εξοδα..... Μια βοηθεια μηπως....? -
ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΩΣ ΑΦΕΛΗ.
ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ LICENCE ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο Μ. ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΛΑ Η ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΙΚΑΝ ΑΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΤΟ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. Ο ΕΛ ΕΜ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ, Ο Κ ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ, Ο APR ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΘΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ .........
ΘΕΟΔ. ΝΙΚ ΚΟΥΛΗΣ -
Και τελικα μπηκε και επισημα και στο rally.gr
Εγω μπορω να μαθω, γιατι δεν εχω καταλαβει?1)Σε ποιες χωρες του εξωτερικου εκδιδουν ετσι τις αδειες?
2)Μπορει μια φορα η ΕΘΕΑ να μην χρησημοποιει το 'Αποφασιζουμε και διατασουμε', αλλα να εξηγησει ολους τους παραγωντες και τα κριτηρια που την οδηγησανε σε αυτο το μοντελο?Αλεξανδρος Αννιβας
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
...αλλα να εξηγησει ολους τους παραγωντες και τα κριτηρια που την οδηγησανε σε αυτο το μοντελο?Αλεξανδρος Αννιβας
Φαντάζομαι ο πιο βασικός παράγοντας ήταν το να δείξει ότι παίρνει μέτρα.
Επίσης φαντάζομαι οτι έχει πάρει και άλλα κρυφά μέτρα, όπως το να κάνει συνεχείς επικκλήσεις στο Θεό των Ελληνικών Αγώνων να μη ξανατύχει το Κακό. Γιατί με τα μέτρα που έχει πάρει προς το παρόν, μόνο Αυτός θα μας σώσει.
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μα με τόσους νεκρούς και δεν παραιτήθηκε ούτε ένας τους.
Γλυκό το βάζο με το μέλι άλλωστε...
Άραγε υπήρξε ποτέ τόσο αιματοβαμένη ΕΘΕΑ στην ιστορία;
Και θέλετε να μας δώσουν και λογαριασμό για τους τρόπους που θα μας σώσουν από δώ και στο εξής...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -
takinen σωστα τα λες αλλα εγω εχω αλλη απορια.για γελια ειναι ολα αυτα η για κλαματα?
-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΕL-EM.Το κειμενο το εγραψα για χιουμορ & χαιρομαι αν σας εκανα να χαμογελασετε λιγο.Πιστευω οτι αυτα που συμβαινουν στο χωρο μας οντως ειναι για γελια.
Αυτο που γραφεται για μιση παρελθοντος μεταξυ βορειων & νοτιων ,παρακαλω να το ανακαλεσετε .Μακρια απο εμενα τετοιοι χαρακτηρισμοι.Εγω προσωπικα ειμουν ικανοποιημενος οταν ετρεχα σε ενα αγωνα , που συμμετειχαν οδηγοι οπως ο ΜΟΣΧΟΥΣ ,ο ΤΖΙΓΚΕΡ ,ο ΙΑΒΕΡΗΣ, οΣΤΡΑΤΗΣ ,ο ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ο ΚΥΡΚΟΣ, ο ΒΩΒΟΣ, ο ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ & αλλοι πολοι αξιολογοτατοι οδηγοι απο ολοι την Νοτοιο Ελλαδα.Για μενα ηταν συναθλητες μου οχι εχθροι μου.Ουτε απο την αρχη του σπορ εχω πολλα παραπονα προσωπικα . Αυτο τον καιρο νομιζω οτι εχουν χασει την μπαλλα & πρεπει να τ'ακουσουν απο ολους.
Ειναι δυνατο να δεχτω αυριο που θα παει να βγαλει λισανς ο γυιος μου(εχει τρεξει ηδη),να του πουνε πηγαινε στον ψυχιατρο & του γειτονα το παιδι να βγαζει αδεια κυνηγου ,να ζωνεται μια καραμπινα δειχνοντας μονο την ταυτοτητα του! Αν ξερεις καποιο τροπο να μπορεσω να απομακρυνω το παιδι μου απο το σπορ, πες το μου & θα σε ευγνωμονω.
Παντως αν θελουν να βρουν τους τρελλους ας ζητησουν τα απολυτηρια στρατου.Τι ποιο απλο.
Αγαπητε μου να ξερεις παντως οτι & γεγονοτα ξερω & αυτοπτης μαρτυρας ειμουνα σε καποιο σημειο.Μετα απο χρονια βρεθηκε ενας οδηγος να εκπροσωπεισει την Β.Ε & να πρωταγωνιστει στο Π.Π.Ρ.& του κοψανε τους αγωνες.Οτι διαφορες εχει με οποιονδηποτε, υπαρχουν δικαστηρια.Αν εχει κανει πειθαρχικο παραπτωμα ,να τον περνουσαν πειθαρχικο.
Παντως να ξερετε οτι η σημετοχη του Σωκρατη λειπει απο την Β.Ε γιατι ανεβαζε πολυ κοσμο στο βουνο.Οσοι χαιρονται που λειπει κανουν κακο στο σπορ.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ ΣΩΤ.
Y .Γ. Βορειοι & Νοτειοι μαζι να κοντραρουμε το τσουναμι που ερχετε ,γιατι δεν προκειται να μεινουν ουτε το 30 % απο τους αγωνιζομενους στο χωρο. Υπαρχουν πληρωματα που τρεχουν, στεροντας τον εαυτο τους αλλα πραγματα για να κανουν το χομπυ τους.
ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΚΟΥΚΚΙΔΗ
ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ KATAΓΟΝΤΑΙ/
Η ΜΟΜΦΗ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΦΗΣΑΤΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ (ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Π.Π.Ρ)
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ) ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ 2006.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ κ.ΚΟΥΚΚΙΔΗ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ (ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΑΡΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΣΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ακόμα δεν έχω καταλάβει μια στροφή με 300 μέτρα γκρεμο τι διαφορά έχει αν είναι σε rally ή σπριντ ή ανάβαση.
Το πιο σωστό μέτρο που έχω ακούσει δεν θυμάμαι ποιος το έγραψε είναι να αποκτήσουν οι ειδικές ταυτότητα. -
..αν δείτε που τρέχουνε στο εξωτερικό τότε θα πάθουμε όλοι πλάκα. δεν είναι οι ειδικές το πρόβλημα. ο μηχανισμός είναι το πρόβλημα. από την ώρα που θα σχεδιαστεί, θα στηθεί και θα τρέξει ο αγώνας.
-
Τι τα θέλετε.....Από Γενάρη όλοι θα πάμε στο εργομετρικό να παίξουμε με τα μπλιμπλίκια, θα μας πάρουν αιματάκι θα κάνουμε και κάνα τρίπλεξ άμα λάχει (και μπαλονάκι οι 'παππούδες'), θα δώσουμε 110+150ευρώ, θα πάμε να τρέξουμε σε αγώνες φιάσκο πάλι, θα σκοτωθούν κάνα δύο πάλι(χτύπα ξύλο) και το 2008 θα τρέξουμε με Πάντσερ και Λέοπαρντ, με HANS για οδηγό και αρχηγό πληρώματος, με θωράκηση για φονικά κλαδιά και ανθεκτικά σε πτώσεις σε χαράδρες και με καταδείκτες λέιζερ για εύκολο εντοπισμό αν τύχει και πας από κάτω στο Καράβωμα......Όλα καλά!!!!!
-
α ναι!!! τώρα το θυμήθηκα !!
GPS δε βάλαμε ακόμα !!!!!!
ρε WRC επιπέδου οδηγούς θα βγάλουμε. άσχετο το που θα τρέχουμε..
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
α ναι!!! τώρα το θυμήθηκα !!GPS δε βάλαμε ακόμα !!!!!!
ρε WRC επιπέδου οδηγούς θα βγάλουμε. άσχετο το που θα τρέχουμε..
Γιατί, αμφισβητείς πως είναι θετικό για την ασφάλεια κάτι τέτοιο ?
Αν θυμάμαι καλά, σχολίασες θετικά το ράλι της Βουλγαρίας που είχαν GPS...
Μην τα απαξιώνουμε όλα...
-
ΑΓΑΠΗΤΕ EL-EM
Σπανω το κεφαλι μου να καταλαβω γιατι ενα χιουμοριστικο σχολιο προς τον κυριο Παπαχριστοπουλο θα ειναι αιτια για πολεμο Βορειων-Νοτιων.Μα το παλληκαρι ειναι βερος ΑΘΗΝΑΙΟΣ & τιμη του.
Τωρα αν πιστευετε οτι θελω να κανω απελευθεροτικο πολεμο, κανετε λαθος.Δεν υπαρχει λογος.Ασε & που να υπηρχε με ποιους ?σημερα κυριαρχει το δογμα, του μακρια απο τον ποπο μου & ας παει οπου θελει.
Παντως να ξερετε οτι εξακολουθω να σας εκτιμω,αν ανακαλουσατε ομως η εκτιμηση μου θα ηταν μεγαλυτερη.Ολοι μπορουμε να ερμηνευσουμαι κατι λαθος.
Τωρα για τον Σωκρατη.Φιλος μου δεν ειναι γιατι δεν ηθελα εγω, διοτι καποιο διασημα εβλεπα γυρο του ενα καρο γλυφτες.Αλλα οι φιλοι ,φιλε μου,στα δυσκολα φαινονται.
Οσο για τους κανονες που αναφερετε σας ξαναλεω οτι & δικαστηρια διαθετει η χωρα & πειθαρχικο η ΕΘΕΑ.Το απαφασιζομαι & διαταζομαι τσουζει.Επειδη εγω & απο πειθαρχικο περασα & σε δικαστηριο κοντρα στην ΕΛΠΑ βρεθηκα, ξερω καλα τη σημαινει κανονας & ασφαλεια αγωνος,την αδιαφορια & τον χλευασμο τον ενοιωσα στο πετσι μου.Παρολα αυτα πολεμησα & δικαιοθηκα.Ο Σωκρατης κολοσε.
Αν προβαλουν ως αιτια του αποκλεισμου του την φασαρια τωνΣερρων,
επειδη ειμουν αυτοπτης μαρτυς ξερω τι εγινε .Ειναι αδικο.Αυτα που διαδιδονται για οικονομικες & αλλες διαφορες δεν εχουν καμμια σχεση με το σπορ ,να τα βρουνε αλλου.ΦΙΛΑΚΙΑ - ΚΟΥΚΚ.
Υ.Γ. Το τηλεφωνο μου ειναι 6948548309 θα χαρω να τα πουμε & μακρια απο το φορουμ .
-
ΚΑΙ εξαιτιας της μη υπαρξης gps δεν σωθηκαν/εντοπιστηκαν καποιοι!
Ειδικα στην περιπτωση Κοσμοπουλου,θα εκανε θαυματα!
(δεν θα εμπαιναν καν στην διαδικασια να ρωτησουν που ειναι το πληρωμα )Οπως και στην περιπτωση Κολιοπανου θα εκανε πολλα,που δεν ειχε ο ενδιαμεσος(?) VHF(η ο,τι εχουν)!!!
Αυτος θυμιστε μου,τιμωρηθηκε?Ο παρατηρητης?Η λεσχη?
Εξεταστηκε καθολου το θεμα?
Τι?Το ρολλκειτζ ηταν απο αλλο αμαξι?
Δεν το πιστευω ,φημες θα ειναι.......Υπενθυμιζω πως το μεγκα-τζιμ εχει προσφορα για τα μελη του ΣΟΑΑ 149 ευρω το χρονο!
(νεα συμφωνια που κλειστηκε ενοψει ΚΕΨΑ)
Επισης φιλος λοχαγος στα ΟΥΚ,προτιθεται να μας κανει σεμιναρια αντοχης νευρικου συστηματος.
(αν και εγω του λεω οτι και μονο που συνεχιζουμε και τρεχουμε μας φτανει για τεστ) -
ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΟΥΚΚ , ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥ ΜΟΥ , ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΨΕΙ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ ΤΥΠΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ .
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΛΟΥ ΜΟΥ , ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΦΑ , ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ , ΑΣ ΤΟΝ ΕΚΕΙ , ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΤΩ
-
Τα φιλακια φιλε APR καθε αλλο παρα ειρωνικα ηταν προς τονΕΛ-ΕΜ.
Δεν θα ηθελα να ειμαι εγω αιτια για ειρωνικες συζητησεις.
Το οτι αναφερθηκα στο θεμα Τσολακιδη ειναι καθαρα & μονο για να καταλαβουν πολοι πως ενεργει η αρχη του σπορ.
Το θεμα που συζητητε εδω ειναι πολυ σοβαρο, γιαυτο μπορουμαι εστω & καυγαδιζοντας , να δωσουμαι ιδεες χρησιμες.Απο την στιγμη που λογω ηλικιας ειδαν πολα τα ματια μας & υποτιθετε ξερουμε πιο πολλα (την μαυρη την τυφλα ξερουμαι σε πολες περιπτωσεις)καλο ειναι να τα βγαζουμαι εδω .
Το κομπιουτερ εμαθα να το δουλευω εδω & 7-8 μερες για αυτο το λογο.
Παντως κουλ τυπος δεν ειμαι .
Με αρεσουν τα συκα-συκα, η σκαφη-σκαφη , σιχαινομε τις γλιτσες & τους συμφεροντολογους.Στεναχωριεμε με αυτα που γινονται στο χωρο.
Εδω ειμαι & πιστευω οποτε εχουμε χρονο να τα λεμε.ΚΟΥΚΚ.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Οπως και στην περιπτωση Κολιοπανου θα εκανε πολλα,που δεν ειχε ο ενδιαμεσος(?) VHF(η ο,τι εχουν)!!!
..ακριβώς...
Νάσο, δε λέω οτι το GPS μπορεί να χρειαστεί μια στις 1000.
ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ... ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ GPS ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ?
ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ, ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΟΥΚΚ , ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥ ΜΟΥ , ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΨΕΙΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ ΤΥΠΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ .
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΛΟΥ ΜΟΥ , ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΦΑ , ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ , ΑΣ ΤΟΝ ΕΚΕΙ , ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΤΩ
ΒΡΕ ΦΩΤΕΙΝΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΑΚΟ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ 'ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ LICENCE' ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ?
ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ 2004 ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ LICENCE ΤΟ 2006 ? Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ? ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ κ.ΚΟΥΚΚΙΔΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ (ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ K. ΚΟΥΚΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ),ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΚΟΥΚΚΙΔΗ ΘΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ