-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ρε παλιοκολλημενοι Ιταλοφιλοι παραδεχτειτε οτι τουλαχιστον η Μερσεντες ειναι κλασεις ανωτερη απο οποιαδηποτε Αλφα ρομεο.Says who?
Και εμενα μου κωλοαρεσει η Brera αλλα μετα απο αρκετων ετων εμπειρια με Αλφα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Να τελειωσει το συμβολαιο με την 156facelifted που υπαρχει να απαλλαγουμε απο τις Αλφα μια και καλη.
Άπειρες αντίστοιχες ιστορίες υπάρχουν και με mercedes.
Παρτε το κι αλλιως, η καλυτερη Spider που ειναι και το καλυτερο-ακριβοτερο της φιρμας κοστιζει 50.000+ περιπου και η καλυτερη SLK που δεν ειναι και το καλυτερο της φιρμας κοστιζει 90.000.
Ε και?
Και με το SLK 280 Να το συγκρινεις παλι η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη υπερ της merc.
Σε ποιον τομέα ακριβώς? Επειδή για οδηγική ευχαρίστηση επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου.
-
kid σε βάρεσε η ζέστη
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
kid σε βάρεσε η ζέστηΕδώ και πολύ καιρό, απλά εσύ τώρα το κατάλαβες.
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τώρα είναι καλό για οποιαδήποτε Alfa να φτάσει να συγκρίνεται με Mercedes ?Μήπως το παράκανε στο Premium και ξέχασε την ...Alfa ?
Μαλλον το αντίθετο ισχύει φίλε μου....
Alfa και παλι Alfa....κι οταν σκεφτεις να αγορασεις κανα ταξάκι πάρε αστεράκι μπροστα να τελείωνεις...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο. Η Αλφα εχει καλυτερη ακαμψια απο τις Πορσε. Θα βγω εκτος θεματος αν θελετε σβηστε μου το ποστ δεν με απασχολει.[b]Τελικα μπορει καποιος (αλφιστι, κατοχος αλφα, καποιος που αγαπαει τις αλφα) να μου απαντησει ΕΝ ΤΕΛΕΙ τι αποπνεουν τα αυτοκινητα τις Αλφα? .
προσγειώσου
τι αλλο θα ακούσουμε...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Σε τι κοινο απευθυνονται? .
Εσυ ποιοι νομιζεις οτι θα αγαραζαν αλφα ? Μα φυσικα οι ιδιοι που θα αγοραζαν volksvagen ... Ειναι η φεραρι των φτωχων(ιεροσυλια)
Εχει περασει απο τα χερια μου μια 166 και μια 156. Ε δεν προκειται να ξαναπαρω αλφα ποτε στη ζωη μου. Με το που οδηγησα Μερσεντες και μπεμπα ειπα ΠΟΤΕ ξανα αλφα.
Σου σπανε τα νευρα.Με λιγα λογια απευθυνεται σε ανθρωπους που ανεχονται πολλα για μια αγαπη.... διαλεγεις και παιρνεις
- μην ξεχνας απο που ξεπηδησε η ferrari
2)Μη σωσεις και ξαναπαρεις alfa (παρολαυτα αγορασες 2 μοντελα και οχι ενα) - Θεωρεισαι πλουσιος με την μερκεντα?
- μην ξεχνας απο που ξεπηδησε η ferrari
-
Ο χρήστης Harris_alfistigr έγραψε:
Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο. Η Αλφα εχει καλυτερη ακαμψια απο τις Πορσε. Θα βγω εκτος θεματος αν θελετε σβηστε μου το ποστ δεν με απασχολει.
[b]Τελικα μπορει καποιος (αλφιστι, κατοχος αλφα, καποιος που αγαπαει τις αλφα) να μου απαντησει ΕΝ ΤΕΛΕΙ τι αποπνεουν τα αυτοκινητα τις Αλφα? .
προσγειώσου
τι αλλο θα ακούσουμε...
Δεν δέχεσαι ότι σε μερικούς μπορεί να μη λέει τίποτα το σηματάκι με το φιδάκι στην μάσκα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο. Η Αλφα εχει καλυτερη ακαμψια απο τις Πορσε. Θα βγω εκτος θεματος αν θελετε σβηστε μου το ποστ δεν με απασχολει.
[b]Τελικα μπορει καποιος (αλφιστι, κατοχος αλφα, καποιος που αγαπαει τις αλφα) να μου απαντησει ΕΝ ΤΕΛΕΙ τι αποπνεουν τα αυτοκινητα τις Αλφα? .
προσγειώσου
τι αλλο θα ακούσουμε...
Δεν δέχεσαι ότι σε μερικούς μπορεί να μη λέει τίποτα το σηματάκι με το φιδάκι στην μάσκα;
Το δέχομαι φίλε μου.....άλλοι δεν δέχονται οτι ισχυει ΚΑΙ το αντίθετο και στην κυριολεξια χαλάνε το topic που αν διαβάσουν τον τιτλο είναι τελείως off topic (και απαντωντας τους συμβαλλω και γω)..... [/list]
-
ΠΑΛΙ με βάζετε να σβήνω ποστ. Να δούμε που θα πάει αυτό...
[mod]
-
Προσωπικά είχα πολύ περισσότερα και ακριβότερα προβλήματα σε Γερμανικά παρά σε Ιταλικά.
Όταν π.χ μετά από Service στην Μ3 μου έβγαλαν λογαριασμό 4200
-
Οδήγησε και τα δύο και αποφάσισε.
Εγώ πάντως θα έπερνα το SLK.
Πολύ γκάζι και όσοι λένε πως δεν στρίβουν κ δεν έχουν αίσθηση τα Merc, φαίνεται δεν έχουν οδηγήσει το R171. -
Montecarlo
συν Ενα απΟ μΕνα
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Montecarloσυν Ενα απΟ μΕνα
Aπό εμπειρία το λες?
Eσύ δεν είχες Golf IV και V και μερικά Fiat Tipo? -
Yaristern σε μΕνα αναφΕρεσαι...;
πΩς σου Ηρθε αυτΟ?
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Yaristern σε μΕνα αναφΕρεσαι...;πΩς σου Ηρθε αυτΟ?
Γράψε λάθος, σε πέρασα για άλλον
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πΩς σου Ηρθε αυτΟ?
Η κρεατίνη φταίει Σπύρενστερν.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πΩς σου Ηρθε αυτΟ?
-
ρε παιδιΑ τι Εχετε πΑθει Ολοι σας;
συμπεριφΕρεσθε παρΑξενα. χωρΙς πλΑκα
-
ΨΗΦΙΖΩ SPIDER
Οι λόγοι:
-
Η μεγαλύτερη ακαμψία που εχει επιτευχθεί ποτε σε ανοιχτό
αυτοκίνητο (οπως εχει γραψει και ο Felleas)
(Και αν για καποιους δε λεει κατι η ακαμψια τοτε γιατι ολα
τα περιοδικα σχολιαζουν παντα την ακαμψια των ανοιχτων
αυτοκινητων σε σχεση με τα κλειστα?) -
Ανάρτηση (Διπλά ψαλίδια+Πολλαπλοί σύνδεσμοι ανώτεροι των
αλλων αυτοκινητων) λεπτομερειες εχει γραψει παλι ο Felleas -
Άπίστευτη οδική συμπεριφορά. (πλαίσιο-αναρτηση-q4)
Μιλάμε για το καλύτερο σύστημα τετρακίνησης τύπου torsen-c
2ης γεννιάς
Τorsen C/II Brera/159/Spider/159 Sportwagon
Torsen C 156 Sportwago/Crosswagon/RS4/S6/A8
Torsen B A4,A6,A8
Haldex A3,TT----μετάδοση, τετρακίνηση με τρία διαφορικά από τα οποία το κεντρικό Torsen-C δεύτερης γενιάς με περιεχόμενο εμπρόσθιο διαφορικό που δημιουργεί δυναμικά μπλοκέ στο εμπρός διαφορικό ως 20% με αρχική αναλογία μετάδοσης 43/57 που ανάλογα με τις συνθήκες κυμαίνεται από το 22/78 ως το 72/28 ανάλογα με τις συνθήκες και την φάση vs κλασσικής πισωκίνησης με κιβώτιο σε ζεύγος με τον κινητήρα εμπρός
-
Σύστημα πέδησης της 3.2:
οι εμπρόσθιοι δίσκοι της 3.2 είναι σημαντικά μεγαλύτεροι και συνολικά έχει ένα ισχυρότερο σύστημα πέδησης σε σχέση με το επίσης εξαιρετικό
της Cayman S...
Brera 3.2JTS Q4 εμπρός αεριζόμενοι δίσκοι 330mm τετραπίστονoι με 4 πιστόνια 42mm, πίσω αεριζόμενοι δίσκοι 292mm
Cayman S εμπρός αεριζόμενοι δίσκοι 318mm τετραπίστονοι, πίσω αεριζόμενοι 299mm -
σαφήνια και ταχύτητα του συστήματος διεύθυνσης κατά 40% καλύτερη από την Cayman S.
P.S. Οι νέοι βενζινοκινητήρες Alfa Romeo έχουν μόνο το μπλοκ κοινό(το οποίο είναι και το άψυχο μέρος ενός κινητήρα) με άλλα σύνολα Fiat GM
-
ALFA ROMEO SPIDER NEW OR MERC SLK 350?????