-
αυτός που έχει κατασκηώσει στην αριστερή έχει δίκιο
(έχει και τη μπαριέρα αριστερά και αισθάνεται ασφάλεια)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- δεν δικαιούται να μιλάει για παρανομίες τη στιγμή που εκείνος έχει περάσει κατά πολύ το όριο
says who?
Η κοινή λογική φίλε μου...
-
Νάσο τη κυκλοφορία τη ρυθμίζει η ευγένεια και η σωστή οδική συμπεριφορά. Ο οδηγός ενός φορτηγού είναι ζώον αν αρχίσει τη προσπέραση (νόμιμα) ενώ δει ότι σε λίγο θα αναγκαστούν να φρενάρουν άλλοι που έρχονται πιο γρήγορα. Μπορεί να περιμένει και να περάσει χωρίς πρόβλημα.
Επίσης, όταν βλέπω φορτηγό που θέλει να προσπεράσει, από μακριά κόβω ταχύτητα ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει ο άλλος τη προσπέραση του.
Ο ΚΟΚ προβλέπει όλες τις προτεραιότητες αλλά το σημαντικό είναι ένα και ισχύει παντού: προτεραιότητα έχει αυτός που έφτασε στη διασταύρωση πρώτος, αυτός που άρχισε τη προσπέραση πρώτος κλπ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Νάσο τη κυκλοφορία τη ρυθμίζει η ευγένεια και η σωστή οδική συμπεριφορά.Σε έναν ιδανικό κόσμο, ναι. Στην πραγματικότητα, εγώ θα έλεγα η αγένεια και το καφριλίκι...
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
- δεν δικαιούται να μιλάει για παρανομίες τη στιγμή που εκείνος έχει περάσει κατά πολύ το όριο
says who?
Η κοινή λογική φίλε μου...
καλα, εκτος απο τον ΚΟΚ ΔΕΝ λεει κατι τετοιο, η κοινη λογικη λεει οτι καποιος σε αδειο δρομο κινειτα ΔΕΞΙΑ και οχι τερμα αριστερα....
μακαρι να ισχυε η κοινη λογικη, τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.
Η κοινη λογικη αναγκασε τον αλλο (στη περιπτωση του Νασου) να φρεναρει?
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Παιδιά ήμαρτον! Είναι δυνατόν να μιλάμε για το αν κάποιος είναι νόμιμος ή παράνομος τι στιγμή που ο άλλος έρχεται με 200+? Όταν κάποιος πηγαίνει με τέτοιες ταχύτητες :
Καλό ε? Ελπίζω να συνεχίσεις να υποχρεώνεις τον κόσμο να εφαρμόσει τους νόμους όπως τους βλέπεις εσύ.
Άσε, χτες το βράδυ πέτυχα μια γιαγια και πέρναγε με τη μαγκουρίτσα της το δρόμο ΕΚΤΟΣ διάβασης!!!!!!!!
Τη βλαμμένη, την κόρναρα και άρχισε να τρέχει. Ελπίζω να το θυμάται και να μη το ξανακάνει. Α ξέχασα και μια μικρή λεπτομέρεια, δεν είχα ανάψει φώτα, έχουν καεί... -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
συγγνωμη για να καταλαβω.ο τυπος ειναι πανω απο 200 μετρα πισω μου.ο δρομος εχει κινηση.τρεχει σαν διαολος και οποιον παρει ο χαρος.βγαινω να προσπερασω.αν αυτος καρφωθει πισω μου θα φταιω εγω;ουτε την αστυνομια εκανα ουτε να τον κανω ζημια ηθελα.εξαλλου η αποσταση ηταν μεγαλη.καλα ρε φιλε ποιος εισαι τελος παντων!!νομιζω οτι η τροχαια εχει αναγκη απο τετοια ατομα σαν και εσενα....μπορεσες και υπολογισες,την ταχυτητα του αλλου αυτοκινητου με μικρη αποκληση(!)και τα μετρα τα οποια βρισκεται μακρια σου..καλα εισαι απιστευτος!
εχε υποψην σου οτι θα ησουν ο αποκλειστικος υπευθυνος αν θα σε χτυπαγε...τον ορο'αιτιωδη συναφεια'μαλλον δεν τον γνωριζεις...ε??ρωτα εναν δικηγορο και θα σου πει τι σημαινει...
αντε γιατιε χουμε γεμισει καγκουρες εδω περα.... -
Η κοινή λογική λέει επίσης: 'Ας πάω εγώ σαν άνθρωπος στη μεσαία, κι άσε τους βλαμμένους να σκοτωθούνε μόνοι τους στην αριστερή πηγαίνοντας με 200++'.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Η κοινή λογική λέει επίσης: 'Ας πάω εγώ σαν άνθρωπος στη μεσαία, κι άσε τους βλαμμένους να σκοτωθούνε μόνοι τους στην αριστερή πηγαίνοντας με 200++'.Αν είναι να σκοτωθείς μόνος σου, τότε οκ. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θα είσαι μόνος
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
καλα ρε φιλε ποιος εισαι τελος παντων!!νομιζω οτι η τροχαια εχει αναγκη απο τετοια ατομα σαν και εσενα....μπορεσες και υπολογισες,την ταχυτητα του αλλου αυτοκινητου με μικρη αποκληση(!)και τα μετρα τα οποια βρισκεται μακρια σου..καλα εισαι απιστευτος!
...Αν έχει και αυτί ντεσιμπελόμετρο τότε μπορεί να κάνει και καριέρα στην τροχαία.
-
Άσε, χτες το βράδυ πέτυχα μια γιαγια και πέρναγε με τη μαγκουρίτσα της το δρόμο ΕΚΤΟΣ διάβασης!!!!!!!!
Τη βλαμμένη, την κόρναρα και άρχισε να τρέχει. Ελπίζω να το θυμάται και να μη το ξανακάνει. Α ξέχασα και μια μικρή λεπτομέρεια, δεν είχα ανάψει φώτα, έχουν καεί...Πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσεις τον συσχετισμό του περιστατικού σου με το δικό μου.
-
Τρέμετε, έρχεται!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τρέμετε, έρχεται!!!Εμ βέβαια. Έδωσες το στίγμα και τώρα φεύγεις.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τρέμετε, έρχεται!!!στα 'ματια' μας, ξεκιναει η F1
-
Αν είναι να σκοτωθείς μόνος σου, τότε οκ. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θα είσαι μόνοςΑν έχω κάποιον και μου πεταχτεί επίτηδες μπροστά, τότε σίγουρα δεν θα είμαι μόνος μου.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
and the oscar goes to......KASEL
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αν είναι να σκοτωθείς μόνος σου, τότε οκ. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θα είσαι μόνος
Αν έχω κάποιον και μου πεταχτεί επίτηδες μπροστά, τότε σίγουρα δεν θα είμαι μόνος μου.
Εντάξει, αν κάποιος πεταχτεί επίτηδες τουλάχιστο θα έχεις την ηθική ικανοποίηση ότι σκοτώθηκες από λάθος άλλου
-
για πες μου tazio εσυ μεχρι τωρα οδηγουσες παντα φρονιμα και συνετα;οπως και ολοι εδω μεσα.
δεν κανατε ποτε βλακειες στο δρομο.δεν βαλατε ποτε σε κινδυνο αλλους οδηγους.οταν οδηγατε με 200 και 230 δεν ειστε δημοσιος κινδυνος.οδηγατε παντα συμφωνα με το νομο και ποτε δεν κοντεψατε να δημιουργησετε ατυχημα.ειστε αλανθαστοι,νοημων,με το μυαλο παντα στη θεση του οταν πιανετε τιμονι.
δεν οδηγησατε ποτε εχοντας καταναλωσει μπολικο αλκοολ.ειστε τοσο επιδεξιοι και ικανοτατοι οδηγοι που προλαβαινετε παντα τη βλακεια του αλλου.
αντε γιατι εχω βαρεθει να δικαιολογουμε.εκανα μια προσπεραση που βαση ΚΟΚ ηταν σωστη αλλα ηθικα λαθος,το δεχομαι αυτο, και μπουκαραν ολοι οι νομοταγεις,νοημων και αλανθαστοι οδηγοι να μου υποδειξουν το σωστο,ενω αυτοι κανουν παρομοιες και μεγαλυτερες βλακειες στο δρομο.
οποιος δεν εχει κανει ποτε εγκληματικο λαθος στο δρομο ας βγει να με χαρακτηρισει εγκληματια.
πολλοι εδω μεσα που με θαψαν στην κυριολεξια,παρατηρησα οτι πραγματικα δεν ειχαν ιδεα για τι μιλουσαν.
οταν εισαι με φορτηγο δεν μπορεις να κανεις προσπεραση σε λιγα δευτερολεπτα.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.στην ηλικια που ειμαι τωρα,ετων 30,και εχοντας κανει κοντα στα 750.000 χλμ,250.000 περιπου με φορτηγο,καταλαβαινω τη βλακεια που εκανα και το παραδεχομαι.
αλλα ολοι εσεις που με χαρακτηρισατε εγκληματια ειμαι σιγουρος οτι και σουρωμενοι εχετε οδηγησει,και πολλες φορες εχετε παραβιασει ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το οριο ταχυτητας,και πιο εγκληματικες προσπερασεις εχετε κανει.
μου μιλατε για αμυντικη οδηγηση ενω παραδεχεστε οτι οδηγειτε πολλες φορες με ταχυτητα ανω των 200χλμ.κατα τα αλλα αμυντικη οδηγηση.
το τυπο με την Μ6 που πηγαινε με 340 στην αττικη οδο,ελαχιστοι τον χαρακτηρισατε εγκληματια.αυτος ομως δεν ειναι.ειναι ο μαγκας και οι αλλοι δεν εχουν καμια δουλεια στη λωριδα του.
πισω απο ενα πληκτρολογιο ολοι ειναι αγιοι και σωστοι και λενε ποιο ειναι το σωστο.οταν ομως βγουνε στο δρομο,ελαχιστοι το εφαρμοζουν.
συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα μερικες φορες ενοιωσα σαν να μιλουσα με μωρα 5 χρονων. -
Αν είναι να σκοτωθείς μόνος σου, τότε οκ. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θα είσαι μόνος
Αν έχω κάποιον και μου πεταχτεί επίτηδες μπροστά, τότε σίγουρα δεν θα είμαι μόνος μου.
Εντάξει, αν κάποιος πεταχτεί επίτηδες τουλάχιστο θα έχεις την ηθική ικανοποίηση ότι σκοτώθηκες από λάθος άλλου
Ακριβώς...
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά όμως; Επειδή κινούμαι πάντα σε τέτοιους ρυθμούς, κάτι τέτοιους κομπλεξικούς έχω μάθει να τους μυρίζομαι από μακριά, και τους περνάω από δεξιά μόλις βγούνε χωρίς να έχουνε προλάβει να δούνε τι χρώμα ήταν το αυτοκίνητο που τους πέρασε. Εχω μια σχέση μ'αυτούς 'από μακριά κι αγαπημένοι'.
-
and the masturbation goes cloud
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς