-
tazio...Το επαγγελματίας το είπα ειρωνικά. Μην αγχώνεσαι.
kasel...από τη στιγμή που το έκανες για να του ''δείξεις'' όπως λες, είσαι εντελώς λάθος. Σκέψου να δημιουργόυσες ατύχημα προσπαθώντας να του δείξεις και να σκότωνε κανέναν από τα διπλανά αυτοκίνητα. Να δεις μετά αν θα έχεις τύψεις για όλη σου τη ζωή ή όχι. Μόνο και μόνο για να γελάσεις και να τον βάλεις στη θέση του αυτό...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
συγγνωμη για να καταλαβω.ο τυπος ειναι πανω απο 200 μετρα πισω μου.ο δρομος εχει κινηση.τρεχει σαν διαολος και οποιον παρει ο χαρος.βγαινω να προσπερασω.αν αυτος καρφωθει πισω μου θα φταιω εγω;ουτε την αστυνομια εκανα ουτε να τον κανω ζημια ηθελα.εξαλλου η αποσταση ηταν μεγαλη.και συνεχίζεις...
το ενδεχόμενο να καρφωθεί αυτός πίσω σου, να αποσταθεροποιηθεί το πίσω μέρος της νταλίκας -όσο βάρος και να 'χει η νταλίκα, μετράει και η ορμή που θα πέσει πάνω σου- και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ το χαος, το σκέφτηκες; -λέμε τώρα-
Πόσο μεγάλη ήταν η απόσταση; τη μέτρησες ακριβώς; ήξερες την ταχύτητά του; ξέρεις πόσα m/sec διανύει ένα αυτοκίνητο ανάλογα με την ταχύτητα που πηγαίνει; (λέμε τώρα)
-
Αν η απόσταση ήταν τόση, ώστε με την ταχύτητα που έβλεπες πως είχε δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν έβγαινες να προσπεράσεις τότε εντάξει.
Αν ήσασταν ψιλο-οριακά, οριακά ή κοντά, αξίζει να 'διορθώνεις' ένα λάθος με ένα άλλο;
Δεν παριστάνω τον αλάνθαστο (έχω κάνει και εγώ τις μλκιούλες μου), αλλά πιστεύω πως αν μπορείς να αποφύγεις έναν κίνδυνο είναι προτιμότερο απ' το να χρειαστεί να τον αντιμετωπίσεις ή, χειρότερα, να τον προκαλέσεις. Απλούστερα: αμυντική οδήγηση. -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Δεν παριστάνω τον αλάνθαστο (έχω κάνει και εγώ τις μλκιούλες μου),
Μιχάλη εδώ μιλάμε για εσκεμένη κίνηση 'τιμωρίας' κι όχι για λάθος που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε 'μλκιούλα'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν παριστάνω τον αλάνθαστο (έχω κάνει και εγώ τις μλκιούλες μου),
Μιχάλη εδώ μιλάμε για εσκεμένη κίνηση 'τιμωρίας' κι όχι για λάθος που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε 'μλκιούλα'.
Κράτησα μια πιο 'απόμακρη' στάση στο γράψιμο για να μη φανεί σαν 'κράξιμο' και να δωθεί η ευκαιρία για διόρθωση στο μέλλον. Έχεις σαφέσταστα δίκιο.
-
δεν ειπα οτι αυτο που εκανα ηταν και το σωστο.η λογικη λεει οτι θα επρεπε να περιμενω και μετα να βγω.εχετε δικαιο.αλλα καμια φορα αγανακτας με την ηλιθιοτητα μερικων.
και για την αποφυγη παρεξηγησεων.ποτε δεν εκανα προσπεραση χωρις να ειμαι σιγουρος.ο τυπος με ειδε οτι βγηκα και αντι να κοψει σιγα σιγα,μιας και η αποσταση που ειχαμε το επετρεπε,συνεχισε να γκαζωνει και πατησε αποτομα το φρενο οταν με πλησιασε στα 30 με 40 μετρα.εσεις δηλαδη με τετοια διαφορα αποστασεως δεν θα κανατε προσπεραση ε;
δεν θα νευριαζατε αν ειχατε ενα αργο οχημα,οπως εγω με τη νταλικα,βγαινετε για προσπεραση ενω βλεπετε οτι ο πισω ειναι αρκετα μακρια,και αντι να ελλατωσει σταδιακα τη ταχυτητα,συνεχιζει τα γκαζια και φρεναρει αποτομα στα 30 μετρα και αρχιζει τα σινιαλα και τα βρισιδια.ποιος ειναι ο βλακας τοτε; -
και φιλε Ikar, οταν εχεις κανει πολλα δρομολογια με νταλικα αποκτας την αισθηση της αποστασης.επειδη πας μεσο ορο με 85 και οταν θα βγεις για προσπεραση πρεπει να εισαι σιγουρος οτι ο πισω ειναι αρκετα μακρια.
και το ξαναλεω.ηταν τουλαχιστον 200 μετρα πισω.αν εσυ δεις μπροστα σου ενα αργο οχημα σε τετοια αποσταση δεν νομιζω οτι θα πατησεις τερμα τα φρενα στα τελευταια μετρα. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
και φιλε Ikar, οταν εχεις κανει πολλα δρομολογια με νταλικα αποκτας την αισθηση της αποστασης.επειδη πας μεσο ορο με 85 και οταν θα βγεις για προσπεραση πρεπει να εισαι σιγουρος οτι ο πισω ειναι αρκετα μακρια.
και το ξαναλεω.ηταν τουλαχιστον 200 μετρα πισω.αν εσυ δεις μπροστα σου ενα αργο οχημα σε τετοια αποσταση δεν νομιζω οτι θα πατησεις τερμα τα φρενα στα τελευταια μετρα.αν όπως λές πήγαινε με τουλάχιστον 180, σημαίνει 50 μέτρα το δευτερόλεπτο, δηλαδή σε 4 και κάτι δλ θα είχε φτάσει στο σημείο που ξεκινούσες το προσπέρασμα.
Όταν έχω αργό όχημα οποιουδήποτε τύπου, ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ και δεν βγαίνω στην αριστερή χωρίς αύριο. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ
(ευτυχώς λείπει ο kacey για την ώρα )
-
Βάλε και το ένα δευτερόλεπτο που είναι ο μέσος χρόνος αντίδρασης...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
(ευτυχώς λείπει ο kacey για την ώρα )
Κάτσε...τον παίρνω τηλέφωνο...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
δεν ειπα οτι αυτο που εκανα ηταν και το σωστο.η λογικη λεει οτι θα επρεπε να περιμενω και μετα να βγω.εχετε δικαιο.αλλα καμια φορα αγανακτας με την ηλιθιοτητα μερικων.Σκέφτηκες ότι το ίδιο θα λέει κι ο οδηγός του BMW που έκλεισες;
και για την αποφυγη παρεξηγησεων.ποτε δεν εκανα προσπεραση χωρις να ειμαι σιγουρος.ο τυπος με ειδε οτι βγηκα και αντι να κοψει σιγα σιγα,μιας και η αποσταση που ειχαμε το επετρεπε,συνεχισε να γκαζωνει και πατησε αποτομα το φρενο οταν με πλησιασε στα 30 με 40 μετρα.εσεις δηλαδη με τετοια διαφορα αποστασεως δεν θα κανατε προσπεραση ε;
δεν θα νευριαζατε αν ειχατε ενα αργο οχημα,οπως εγω με τη νταλικα,βγαινετε για προσπεραση ενω βλεπετε οτι ο πισω ειναι αρκετα μακρια,και αντι να ελλατωσει σταδιακα τη ταχυτητα,συνεχιζει τα γκαζια και φρεναρει αποτομα στα 30 μετρα και αρχιζει τα σινιαλα και τα βρισιδια.ποιος ειναι ο βλακας τοτε;Πάς να το σώσεις αλλά το έχεις κάψει στα πρώτα πόστ σου.
-
Οτι και να έχει γράψει κάποιος, η παραδοχή του λάθους είναι σημαντική!
Αντε...πάμε παρακάτω!
-
Δεν το καταλαβα αυτο περι κολοπαιδων που εχει ξαναχαρακτηρισει ο ιδιος χρηστης πολλους απο τους νεαρους που κινουντε γρηγορα σε δημοσιο δρομο....
Αμεσως μετα μας φερνει παραδειγμα πως πηγε ετσι για πλακιτσα αν οχι να σκωτωσει ανθρωπο απλα να τον τιμωρισει.....
Για εμενα που ναι παω με 200 στην αριστερη και αναμενο φλας( που για μερικους δεν σημαινει απολυτως τπτ το φλας) αυτος ειναι ο εγκληματιας....
Αυτος ειναι το κολοπαιδο και οι λοιποι χαρακτηρισμοι που συναπτουν πολλοι εδω μεσα για τους νεαρους σε ηλικια οδηγους.... Οταν οδηγεις φιλαρακο τα ματια σου και τις αισ8ησεις σου να τις εχεις 300 οχι απλα 14...
Ακου εκει ρε τι λεει το ατομο..... Εκλεισε με την νταλικα τον αλλο που ερχοταν με 180 απο την αριστερη ετσι για να τον κοψει και να τον τιμωρησει και λεει κιολας ασ επεφτε και πανω του για να του φτιαξει και τον πισω προφυλακτηρα......ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
-
αν φιλε ikar εισαι σε μια γερμανικη autobahn πρωινες ωρες,με νταλικα,και λες θα κανω τη παπια και θα βγω για προσπεραση οταν αδειασει ο δρομος,τοτε θα κανεις προσπεραση γυρω στις 11 το βραδυ.οποτε θα χρειαζοσουν για ενα δρομολογιο γυρω στις 20 μερες.
το σωστο ειναι η αποσταση να ειναι η μιση απο τη ταχυτητα σου.π.χ τουλαχιστον 50 μετρα οταν πας με 100χλμ.με 180χλμ καπου 100 μετρα.
ο τυπος ειχε τουλαχιστον 200 μετρα.αλλα πατησε το φρενο οταν με κολλησε απο πισω.πες μου ποιος νορμαλ οδηγος δεν θα εκανε προσπεραση με τετοια αποσταση.κανενας σας δεν ειπε τη βλακεια που εκανε ο τυπος με τη μπεμπα.που ετρεχε υπερβολικα μεσα σε κινηση με οριο 100.που βλεπει μπροστα του σε αρκετη αποσταση οχημα και συνεχιζει να παταει και να σε κανει σινιαλα για να ξεκουμπιστεις απο τη λωριδα του,ωστε να μην αναγκαστει να ακουμπησει λιγακι το φρενο.
αλλα εγω ειμαι ο απαραδεκτος,ο ανευθυνος επειδη τολμησα να κανω προσπεραση,ασχετα αν ο πισω ειχε μεγαλη αποσταση ωστε να μην υπαρχει κανενας κινδυνος.αλλα θα μου πειτε τι δουλεια εχει ο καγκουρας με τη νταλικα στην αριστερη λωριδα.και να αναγκαζει τη μπεμπα που βρισκετε 200 μετρα πισω να ελλατωσει ταχυτητα.
μπειτε λιγο στη θεση μου και θα καταλαβετε.αλλα οταν εχει ο αλλος συνηθισει να βρισκετε παντα στην αριστερη λωριδα και να τρεχει σαν τρελλος δεν θα δειξει ποτε κατανοηση. -
ενω εσυ που πας με 200 σε δημοσιο δρομο με αναμμενο φλας πας καλα ε;και διαβασε πρωτα πριν κατηγορησεις.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑ.μονος του κλειστηκε επειδη θα τον χαλουσε αν εκοβε λιγο ταχυτητα.με δουλευεις ρε αννιβα;κοινη λογικη.
-
Ωπα μαστορα, τι παμε παρακατω? Για κατσε...
Ikar
Δεν λειπω, απλα δεν μιλαω γιατι αμα πω αυτα που σκεφτομαι θα κλεισει το φορουμ...μερικες παρατηρησεις:α) στην ελλαδα ο κοκ λεει ξεκαθαρα οτι οταν βγαινεις για προσπεραση, πρεπει να ελεγξεις αν ερχεται αλλος απο πισω στην λωριδα που θα μπεις και ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ την διαφορα ταχυτητας να βγεις να προσπερασεις ΜΟΝΟ αν δεν προκαλεσεις κινδυνο. Και ΔΕΝ κανει διακριση για το αν ο αλλος 'τρεχει' η οχι. Υποθετω οτι και στην γερμανια ισχυει το ιδιο. Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα πεσει καποιος πανω σου απο πισω και ειναι αριστερα στον δρομο, το προβλημα το εχεις εσυ που πηγαινες πιο αργα απο εκεινον. Αυτο ισχυει ακομα και μεσα στο Nurburgring...
β) ποιες αποστασεις ασφαλειας αστερι μου? ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕΣ...Και ποια παρανομα σινιαλα παλικαρι μου? Αυτα που σου εκανε για να σε ξυπνησει να μην τον σκοτωσεις?
γ) τι δουλεια εχεις με νταλικα στην τερμα αριστερα λωριδα? Δεν απαγορευεται? Ή επειδη ειχε μονο δει μπορεις να βγεις τερμα αριστερα?
δ) Αφου κατεβαινε την αριστερη με οσα και οπως ειπες τον αναγκασες εσυ να κοψει, σημαινει οτι μεχρι και εσενα δεν ειχε κανενα μπροστα του. Αρα καλως εκανε οτι γουσταρε στην αδεια αριστερη λωριδα της autobahn στην οποια το τελευταιο πραγμα που περιμενε να δει ειναι καποιον να βγαινει για προσπεραση κοβωντας τον ετσι...
ε) ολα τα παραπανω καμμια σημασια δεν εχουν απο την στιγμη που δηλωσες οτι εκανες οτι εκανες επιτηδες, γνωριζοντας οτι πιθανως θα δημιουργησεις ατυχημα. Να υποθεσω οτι ολα αυτα ΔΕΝ τα ειπες στους γερμανοτροχομπατσους γιατι τωρα θα σου ειχαν ξηλωσει το διπλωμα, ξεχειλωσει τον πρωκτο και απελασει απο την χωρα.
ΥΓ Α και που΄σαι, αμα δεν ησουν με νταλικα θα το επαιζες αρχοντας του δρομου? Δεν νομιζω. Σαν την διαφημιση της Mercedes που κοροιδευουμε...
ΥΓ2 Αμα ημουν εγω στην BMW, θα σε ακολουθαγα να σε ρωτησω τι διαολο εκανες. Αμα μου ελεγες οτι το εκανες επιτηδες, δεν θα ξαναεβλεπες την οικογενεια σου καφρε...
ΥΓ3 Οποιος εχει προβλημα με τις προσωπικες επιθεσεις, tough luck. Τα παραπονα σας στον δολοφονο με την νταλικα...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
αλλα εγω ειμαι ο απαραδεκτος,ο ανευθυνος επειδη τολμησα να κανω προσπεραση,ασχετα αν ο πισω ειχε μεγαλη αποσταση ωστε να μην υπαρχει κανενας κινδυνος.
Βασικά το θέμα είναι οτι δεν τόλμησες να κάνεις προσπέραση αλλά κάτι άλλο...
.πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.
-
Ούτε η συμπεριφορά του φιλου επαγγελματία ήταν η ενδεικτική ούτε και συμπαθώ ιδιαίτερα τους καουμπόυδες που πανε του σκοτωμου αριστερα με αναμενο μονίμςως το φλας..
Αν είμαι αριστερα, μόλις μπορέσω θα κάνω δεξιά, είτε αναψεις φλας ειτε οχι..
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
**
ετσι ομως γελασα μια φορα στη γερμανια.ημουν με νταλικα σε δρομο autobahn με 2 λωριδες.πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.ο τυπος απο πισω κολλησε τα φρενα στην ασφαλτο.**Ρε φιλε μας κοροϊδευεις? Τι προσπαθεις να σωσεις? Επιτηδες βγηκες και οχι για να προσπερασεις επειδη επρεπε να προσπερασεις.....
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ενω εσυ που πας με 200 σε δημοσιο δρομο με αναμμενο φλας πας καλα ε;και διαβασε πρωτα πριν κατηγορησεις.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑ.μονος του κλειστηκε επειδη θα τον χαλουσε αν εκοβε λιγο ταχυτητα.με δουλευεις ρε αννιβα;κοινη λογικη.Ξεχνα την κοινη λογικη και παρε τους υποχρεωτικους νομους. Αν, με την ταχυτητα που ερχεται ο αλλος, νομιμη η παρανομη, οταν βγεις για προσπεραση θα τον κλεισεις, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ. ΕΣΥ περιμενεις, δεν αναγκαζεις να πλακωθει στα φρενα.
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς