-
Καλά καλά...θα μας παρεξηγησουν ρε συ στο τέλος!!
-
Το εμφανέστερο πρόβλημα, αν όλα πάνε καλά και δεν τρακάρεις, όταν πας με τόσο υψηλές ταχύτητες είναι ο δείκτης της βενζίνης... δραματική η διαφορά σε κατανάλωση.
-
Δραματικά δεν θα το έλεγα.Αν διατηρείς μια σταθερή ταχύτητα ακόμνα και υψηλή, μπορείς να συγκρατήσεις 'χαμηλά' την κατανάλωση (σχετικά πάντα)...
ΥΓ:πχ 8,3lt/100 km (τυχαίο το νούμερο... )
-
Σήμερα παραλίγο να την 'τσιμπήσω' στην ευθεία αμέσως μετά το φανάρι της Καισαριανής στο ρεύμα προς Α.Ο. Συνήθως στον Καρέα δεν τρέχω γιατί ο δρόμος έχει κίνηση, αλλά σήμερα είχα αργήσει για μια συνάντηση. Προφανώς πρέπει να πέρασα με λιγότερα από το όριο που είχαν θέσει οι αστυνομικοί (γύρω στα 105) γιατί με άφησαν να περάσω παρόλο που ο ένας με σημάδευε με το φορητό. Ένας άλλος συνάδελφος του είχε ήδη σταματήσει μια Porsche.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Σε εμένα το λες αυτό ΜΑD MAX?!
φυσικα και ΟΧΙ!
Καλα ρε μαλακα.......
Τα χετε;;;; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα παραλίγο να την 'τσιμπήσω' στην ευθεία αμέσως μετά το φανάρι της Καισαριανής στο ρεύμα προς Α.Ο. Συνήθως στον Καρέα δεν τρέχω γιατί ο δρόμος έχει κίνηση, αλλά σήμερα είχα αργήσει για μια συνάντηση. Προφανώς πρέπει να πέρασα με λιγότερα από το όριο που είχαν θέσει οι αστυνομικοί (γύρω στα 105) γιατί με άφησαν να περάσω παρόλο που ο ένας με σημάδευε με το φορητό. Ένας άλλος συνάδελφος του είχε ήδη σταματήσει μια Porsche.Σε ποιο ακριβως σημειο ηταν το μπλοκο;;;
Τωρα που στρωθηκε η Καρεα-Κατεχακη με φρεσκια ασφαλτο, ναι μεν μπορεις να πας γρηγορα..... Αλλα τοσο γρηγορα που να συμφαιρει να μπει μπλοκο;;;;;;; -
...στην ευθεία αμέσως μετά το φανάρι της Καισαριανής στο ρεύμα προς Α.Ο. ...στον Καρέα... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σήμερα παραλίγο να την 'τσιμπήσω' στην ευθεία αμέσως μετά το φανάρι της Καισαριανής στο ρεύμα προς Α.Ο. Συνήθως στον Καρέα δεν τρέχω γιατί ο δρόμος έχει κίνηση, αλλά σήμερα είχα αργήσει για μια συνάντηση. Προφανώς πρέπει να πέρασα με λιγότερα από το όριο που είχαν θέσει οι αστυνομικοί (γύρω στα 105) γιατί με άφησαν να περάσω παρόλο που ο ένας με σημάδευε με το φορητό. Ένας άλλος συνάδελφος του είχε ήδη σταματήσει μια Porsche.
Σε ποιο ακριβως σημειο ηταν το μπλοκο;;;
Τωρα που στρωθηκε η Καρεα-Κατεχακη με φρεσκια ασφαλτο, ναι μεν μπορεις να πας γρηγορα..... Αλλα τοσο γρηγορα που να συμφαιρει να μπει μπλοκο;;;;;;;Μπορείς να πας με πολλά εκεί αλλά είναι πολύ επικίνδυνα.
Κάθε μέρα γίνεται ατύχημα στον συγκεκριμένο δρόμο οπότε καλά κάνουν και στήνουν μπλόκο.
Η ένσταση μου είναι να το στήνουν μετά από στροφή έτσι ώστε να μη φαίνονται -
...στην ευθεία αμέσως μετά το φανάρι της Καισαριανής στο ρεύμα προς Α.Ο. ...στον Καρέα...
Ναι μεν....
Αλλα ποσο μετα;;;;
Δεν εχει πουθενα τοσο χωρο ο δρομος που να μην ενωχλει ενα περιπολικο και να μη θετει σε κινδυνο τον παραβατη....
Δεν μπορω να φανταστω σε ποιο σημειο μπορουν να στησουν μπλοκο, χωρις κινδυνευουν να περασει απο πανω τους ο Βάγκνερ που βιαζετε να παει Βορεια..... -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Τωρα που στρωθηκε η Καρεα-Κατεχακη με φρεσκια ασφαλτο, ναι μεν μπορεις να πας γρηγορα..... Αλλα τοσο γρηγορα που να συμφαιρει να μπει μπλοκο;;;;;;;Μπορείς να πας με πολλά εκεί αλλά είναι πολύ επικίνδυνα.
Κάθε μέρα γίνεται ατύχημα στον συγκεκριμένο δρόμο οπότε καλά κάνουν και στήνουν μπλόκο.
Η ένσταση μου είναι να το στήνουν μετά από στροφή έτσι ώστε να μη φαίνονταιΕχεις δει ποτε μπλοκο που να φαινετε;;;;;
Εχω την εντυπωση οτι σ εκεινο το σημειο το οριο ειναι 50......
Οποτε και με νεκρα να πηγαινεις......
Την συνησφορα σου στο ταμειο του Δημου Καισαριανης θα την πληρωσεις.
Οι κλησεις ειναι αμεσα δημοτικα τελη.....
Στρωθηκε ο δρομος με ασφαλτο.....
Βγαζουμε ενα πληρωμα με ρανταρ και μας καλυπτει τα εσωδα.... -
Ναι μεν....
Αλλα ποσο μετα;;;;...στην ευθεία **αμέσως **μετά το φανάρι της Καισαριανής στο ρεύμα προς Α.Ο. ...στον Καρέα...
Δεν εχει πουθενα τοσο χωρο ο δρομος που να μην ενωχλει ενα περιπολικο και να μη θετει σε κινδυνο τον παραβατη....
Δεν μπορω να φανταστω σε ποιο σημειο μπορουν να στησουν μπλοκο, χωρις κινδυνευουν να περασει απο πανω τους ο Βάγκνερ που βιαζετε να παει Βορεια.....Προφανώς δεν έχεις μεγάλη φαντασία. Υπάρχει άπλετος χώρος σε εκείνο το σημείο. Το (χαμηλό) πεζοδρόμιο είναι αρκετά μεγάλο για να σταματήσουν κάποιον με απόλυτη ασφάλεια όπως φαίνεται και στην φωτογραφία από τον δορυφόρο. Για να καταλάβεις πόσο μεγάλο είναι, το 'αδελφάκι' του στο αντίθετο ρεύμα το μετέτρεψαν σε λωρίδα κυκλοφορίας για να διευκολύνουν την κίνηση.
BTW, αν ο Βάγκνερ που βιάζεται να πάει βόρεια δεν θέλει να γίνει χαλκομανία πάνω σε κανένα χαλασμένο φορτηγό, καλό θα ήταν σε στροφές χωρίς ορατότητα να πηγαίνει λίγο πιο επιφυλακτικά.
-
Η ένσταση μου είναι να το στήνουν μετά από στροφή έτσι ώστε να μη φαίνονταιΕχεις δει ποτε μπλοκο που να φαινετε;;;;;
Εχω την εντυπωση οτι σ εκεινο το σημειο το οριο ειναι 50......
Οποτε και με νεκρα να πηγαινεις......
Την συνησφορα σου στο ταμειο του Δημου Καισαριανης θα την πληρωσεις.
Οι κλησεις ειναι αμεσα δημοτικα τελη.....
Στρωθηκε ο δρομος με ασφαλτο.....
Βγαζουμε ενα πληρωμα με ρανταρ και μας καλυπτει τα εσωδα....Tο έργο της αστυνομίας όμως είναι να προστατεύει τον πολίτη και όχι να γεμίζει τα ταμεία
-
Στο συγκεκριμένο σημείο καλά κάνουν και γράφουν. Έχουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα ατύχημα και οι τεχνικές υπηρεσίες δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν την μπαριέρα που χωρίζει τα δύο ρεύματα. Πάλι καλά που υπάρχει και αυτή, δηλαδή. Πάρα πολλοί οδηγοί υπερεκτιμούν τις ικανότητες τους και αυτές των αυτοκινήτων τους στην στροφή της φωτογραφίας.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Tο έργο της αστυνομίας όμως είναι να προστατεύει τον πολίτη και όχι να γεμίζει τα ταμεία
Ναι μεν..... Αλλα η αστυνομια δεν το ξερει......
-
Στο συγκεκριμένο σημείο καλά κάνουν και γράφουν. Έχουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα ατύχημα και οι τεχνικές υπηρεσίες δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν την μπαριέρα που χωρίζει τα δύο ρεύματα. Πάλι καλά που υπάρχει και αυτή, δηλαδή. Πάρα πολλοί οδηγοί υπερεκτιμούν τις ικανότητες τους και αυτές των αυτοκινήτων τους στην στροφή της φωτογραφίας.Λοιπον.
Τωρα που καταλαβα κυριε Χρηστο μου σε ποιο σημειο αναφερεσται, να φερω τις αντιρρησεις μου.1 - Το σημειο ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνο για πολους λογους.
α - Ειναι λαθως η κλιση του οδοστρωματος
β - Δεν υπαρχει ορατοτητα
γ - Υπαρχουν ζωα που περνανε το φαναρι με κοκκινο
δ - Υπαρχουν ζωα που στηνονται με ρανταρ πισω απο στροφη....Λιγο παραπανω να χεις στο κοντερ και να συμβει κατι που να σε
αναγκασει να κανεις 'φρεναρισμα πανικου', χανεις τον ελεγχο
του αυτοκινητου και πας για την νησιδα.
Γι αυτους τους λογους το φαναρι και η μπαριερα δεν προλαβαινουν
να πιασουν σκονη πριν πεσει καποιος πανω τους....2 - Θεωρω εγκληματικη αμελεια να μπει μπλοκο σ εκεινο το σημειο
καθως οποιος ερχεται με 70-80χαω και φρεναρει σ εκεινο το σημειο,
ειτε επειδη θα δει το μπλοκο και θα κοψει
ειτε επειδη θα του κανουν σημα να σταματησει οι του μπλοκου,
ειτε επειδη θα υπαρχει καποιος παραβατης που ανεβαινει πανω
στο πεζοδρομιο εκεινη την ωρα...
Ειναι 101% βεβαιο οτι θα βρεθει πανω στην νησιδα.3 - Με ποια λογικη γινετε μπλοκο σε σημειο οπου η σωματικη
μου ακαιρεοτιτα και η ακαιρεοτιτα των περιουσιακων μου στοιχειων
βρησκοντε σε ΑΜΕΣΟ κινδυνο;;;
Με ποια λογικη πρεπει να ανεβασω το αυτοκινητο μου πανω σε
πεζοδρομιο (με οτι αυτο συνεπαγεται)για να με ελεγξουν;
Με ποια λογικη καταλαμβανουν το πεζοδρομιο;;;;Προσωπικα, αν πετυχω μπλοκο σ εκεινο το σημειο, δεν σταματαω που να χουν και τον εισαγγελεα του Α.Παγου μαζι τους! Αν εχω
κεφια, θα σταματησω 50 μετρα ποιο κατω, οπου θα φαινομαι με τα
αλαρμ, δεν θα κινδυνευω και θα περιμενω να ρθουν να εισπραξουν
τα μπινελικια τους!!!
Αν δεν εχω κεφια.... Ε πολυ απλα.... Η Α.Ο. ειναι 68 *δευτερολεπτα
απο κει και απο 16 χρονων, εχω μαθει τον δρομο τον εχω μαθει τοσο καλα
που ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΤΕ!**
*1.500μ σε 68sec ειναι περιπου 80ΧΑΩ
Αρα.... Ουτε γκαζι δεν θα πατησω.....
** -
Αν δεν εχω κεφια.... Ε πολυ απλα.... Η Α.Ο. ειναι 68 *δευτερολεπτα απο κει και **απο 16 χρονων, εχω μαθει τον δρομο **τον εχω μαθει τοσο καλα που ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΤΕ!*1.500μ σε 68sec ειναι περιπου 80ΧΑΩ
Αρα.... Ουτε γκαζι δεν θα πατησω.....Τώρα πόσων χρονών είσαι αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αν δεν εχω κεφια.... Ε πολυ απλα.... Η Α.Ο. ειναι 68 *δευτερολεπτα απο κει και **απο 16 χρονων, εχω μαθει τον δρομο **τον εχω μαθει τοσο καλα που ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΤΕ!
*1.500μ σε 68sec ειναι περιπου 80ΧΑΩ
Αρα.... Ουτε γκαζι δεν θα πατησω.....Τώρα πόσων χρονών είσαι αν επιτρέπεται?
26
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πολυ μετα τα τουνελ, προς Πυργο...στην εξοδο Οβρυα...στην ευθεια!Σορρυ κιόλας αλλά είσαι γκαντέμης γιατί δεν το κάνουν συχνά. Πάντως για να ξέρεις ΜΟΝΟ εκεί κάνουν μπλόκο.
@νδρέας
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ ήξερα μετά τα τούνελ και μετά στην 111 στην διασταύρωση της ΧαλανδρίτσαςΜπα, όχι. Εκεί προς την έξοδο της Οβρυάς χτυπάνε πάντα. Η 111 και η διασταύρωση της Χαλανδρίτσας έχει μπλόκα αλλά είναι εντελώς αλλου.
@νδρέας
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
....να τελικιάζουν μικρά τερατάκια 300+ ίππων ....να γίνονται κόντρες με νιτρομπούκαλα στο full....σφήνες, αναστροφές,οπισθοπορίες ατόμων χαμένων στο διάστημα και όλα τα συναφή...Οι κόντρες πάντως γίνονται σε έναν παράδρομο στο ύψος του Γλαύκου. Όταν ακούς κόντρες και περιμετρική αυτό εννοούν ΣΥΝΗΘΩΣ.
Στην περιμετρική μου έχει τύχει το εξής: Πήγαινα προς καλοκαιρινό χάραμα από την κατεύθυνση προς Πύργο. Έτρεχα αρκετά γιατί βιαζόμασταν και δε είχε καθόλου κίνηση, φανταστείτε ότι ήταν 1 το βράδυ. Ήταν ένα Οκταβια καγκουρεμένο στην δεξιά λωρίδα το οποίο και πέρασα. Για να μην τα πολυλογώ άρχισε να με προσπερνάει, να κόβει, να ξαναπηγαίνει δεξιά και μόλις ξαναπέρναγα ξανά το ίδιο (εγω τραβιόμουν δεξιά όταν τον πέρναγα έτσι και αλλιώς). Δεν κατάλαβα ποτέ τι ήθελε.
@νδρέας
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!