-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ειπα οτι τηρω παντα το νομο;
διαβασε πρωτα τι γραφει ο αλλος και μετα κανε κριτικη.
βεβαια εσυ δεν κανεις κριτικη αλλα ειρωνευεσαι και χλευαζεις.
απορω πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν γνωριζω το ΚΟΚ .
απορω πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι ακυρος .
απαντηση δεν παιρνω,μονο κακοπροαιρετη ειρωνεια.
το ποιος ξεκινησε το flaim baiting ειναι ολοφανερο λιγο πιο πανω.
το ποιος το συνεχιζει με ειρωνικα σχολια φαινεται στο προηγουμενο σου ποστ.
το ποιος πεταξε το πρωτο off topic και προκλητικοτατο σχολιο ειναι επισης ολοφανερο.
εγω δεν αναφερθηκα σε εσενα,αλλα εγραψα κατι που ειπες εσυ και το οποιο στη δικη περιπτωση ταιριαζει πιο πολυ απο οτι στη δικη μου.
εσυ απλα επρεπε να πεταξεις το χλευασμο σου.
κατηγορεις τον αλλον χωρις να τον ξερεις και χωρις επιχειρηματα.
αναφερεις το ΚΟΚ τον οποιο τον παραβιαζεις εσυ οποτε γουσταρεις,κανοντας κοντρες οπως δηλωνεις εσυ ο ιδιος,αλλα εχεις την απαιτηση απο τους αλλους να τον τηρουν παντα.
και θα σε παρακαλεσω να μην εισαι τοσο ειρωνικος απεναντι σε ατομα που δεν γνωριζεις καν.χαβαλες ΟΝ
σταματα να κοιταγεσαι στον καθρεπτη οταν μιλας
με κανεις και κοκκινιζω με την ειλικρινεια σουχαβαλες OFF
σοβαρα ΟΝ
σταματα να κοιταγεσαι στον καθρεπτη οταν μιλας
με κανεις και κοκκινιζω με την ειλικρινεια σουσοβαρα OFF
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
καλυτερη χαραξη και ασφαλτοταπητας ειναι η λυση
Το δεύτερο έγινε ήδη. Μένει να δούμε κατά πόσο θα συμβάλλει στην μείωση των 'στατιστικών της μπαριέρας'.
Οφείλω να ομολογήσω πάντως, ότι μου κάνει εντύπωση το ότι θεωρείται από πολύ κόσμο ως λογικό και δεδομένο ότι κάποιοι θα τρέχουν στον συγκεκριμένο σημείο με δύο φορές το όριο και ότι θα πρέπει να προσαρμόσουμε τους αστικούς δρόμους και τα μέτρα αστυνόμευσης σε αυτούς στις επιταγές των δικών τους ταχυτήτων.
Στατιστικα.....
Μονο 1ας στους 10 απο αυτους που εχω βγαλει απο τις λαμαρινες στις μπαριερες 'ετρεχαν'
9 στους 10 ηταν πιτσιρικια που απλα δεν ειχαν ξαναπερασει απο κει! -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
βασικα μαντ μαξ εσυ δεν κανεις κοντρες;
οποτε μας συμφερει αγνοουμε το ΚΟΚ,π.χ. ξεσκιζοντας τα ορια,τρελλες προσπερασεις,
και οποτε μας συμφερει εχουμε την απαιτηση ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ να τον τηρουν κατα γραμμα.
για πες μου λοιπον ποτε εγραψα εγω οτι κανω κατι τετοιο.και μην πεταξεις τη μπουρδα με τη νταλικα,γιατι αυτο εχει 7 χρονια τωρα.
χαλαρωσε φιλαρακο.δες λιγο τη νοοτροπια που εχει το κλαμπακι σου,
**Οπα..... Μαθευτικε το Reina???? Γιατι 'κλαμπακι' δεν εχουμε εδω κ ενα χρονο!**και ασε το ΚΟΚ.
και επειδη δεν θελω να αχισω παλι τις ειρωνιες και τις προκλησεις σαν εσενα,
πες μου που εχω αδικο για το θεμα του μπλοκου μετα απο στροφη. -
βαγκνερ,οχι δεν ζω στη γερμανια,απλα εκει σπουδασα και τελειωνω ειδικοτητα τωρα.
ενταξει,τουλαχιστον εγω δεν εχω δει τετοιο μπλοκο ειπα,δεν ειπα οτι δεν υπαρχει.
και εξηγησα οτι μπλοκο μετα απο κλειστη στροφη η σε σημειο οπου δεν φαινονται οι μπατσοι με αποτελεσμα να πεταγονται ξαφνικα μπροστα σου,
ειναι παραλογο και πολυ επικινδυνο για την ασφαλεια των οδηγων,ασχετα με τι ταχυτητα κινουνται. -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Το δεύτερο έγινε ήδη. Μένει να δούμε κατά πόσο θα συμβάλλει στην μείωση των 'στατιστικών της μπαριέρας'.
Η άσφαλτος ειναι πολύ καλύτερη τώρα αλλά οι μπαρίερες εξακολουθούν να διαλύονται. Το πρόβλημα είναι η κλίση της στροφής και η λύση απλή: χαμηλή ταχύτητα σε αυτό το κομμάτι
Α μπραβο!
Εβαλαν ασφαλτο, εβαλαν καινουριες μπαριερες ....στις οποιες καρφωθηκε ενα Νισσαν Μικρα που οδιγουσε φοιτιτης απο την Πατρα!!! -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
βαγκνερ,οχι δεν ζω στη γερμανια,απλα εκει σπουδασα και τελειωνω ειδικοτητα τωρα.
ενταξει,τουλαχιστον εγω δεν εχω δει τετοιο μπλοκο ειπα,δεν ειπα οτι δεν υπαρχει.Δεν εχεις δει γιατι δεν υπαρχει τετοιο μπλοκο πουθενα..... Στη Γερμανια!
και εξηγησα οτι μπλοκο μετα απο κλειστη στροφη η σε σημειο οπου δεν φαινονται οι μπατσοι με αποτελεσμα να πεταγονται ξαφνικα μπροστα σου,
ειναι παραλογο και πολυ επικινδυνο για την ασφαλεια των οδηγων,ασχετα με τι ταχυτητα κινουνται. -
οχι ρε βαγκνερ.στην ελλαδα δεν εχω δει.δεν ετυχε δηλαδη.και εχω γυρισει σχεδον ολη την ελλαδα,αρκετες φορες.
το θεμα δεν ειναι αυτο.
το θεμα ειναι οτι ειναι βλακωδες να στηνεται μπλοκο σε τυφλο σημειο. -
και κατι τελευταιο μιας και ανεφερες τη γερμανια.αν σου πω σε τι σημεια εχω δει μπλοκα για ζωνη και ταχυτητα σε γερμανικους δρομους,θα τραβας τα μαλλια σου.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Η άσφαλτος ειναι πολύ καλύτερη τώρα αλλά οι μπαρίερες εξακολουθούν να διαλύονται. Το πρόβλημα είναι η κλίση της στροφής και η λύση απλή: χαμηλή ταχύτητα σε αυτό το κομμάτι
Α μπραβο!
Εβαλαν ασφαλτο, εβαλαν καινουριες μπαριερες ....στις οποιες καρφωθηκε ενα Νισσαν Μικρα που οδιγουσε φοιτιτης απο την Πατρα!!!Φταίνε οι χιλιάδες πινακίδες με γελοία χαμηλά όρια ταχύτητας εκεί που δεν χρειάζεται. Έτσι όλοι αγνοούμε τα χαμηλά όρια και αν κάποτε χρειάζεται πραγματικά να είναι χαμηλή η ταχύτητα έχουμε ατυχήματα.
-
Στατιστικα.....
Μονο 1ας στους 10 απο αυτους που εχω βγαλει απο τις λαμαρινες στις μπαριερες 'ετρεχαν'
9 στους 10 ηταν πιτσιρικια που απλα δεν ειχαν ξαναπερασει απο κει!Αν σου είναι εύκολο, μήπως θα μπορούσες να παραθέσεις την πηγή αυτής της στατιστικής;
-
Τα ιδια του τα ματια...
-
Συγνώμη, δεν πρόσεξα το 'έχω βγάλει'.
Να ρωτήσω λοιπόν τον Αλέξανδρο, μια και ήταν αυτόπτης μάρτυς* . Όταν συνέβησαν τα 10 αυτά ατυχήματα, ήταν μπροστά στην σκηνή, ή απλώς βοήθησε τους τραυματίες όταν περνώντας με το αμάξι του αντιλήφθηκε ότι έχει γίνει ατύχημα; Πως γνωρίζει με τόση σιγουριά ότι 9/10 δεν έτρεχαν; Από αυτά που ισχυρίστηκαν οι οδηγοί, ίσως;
(*καταπληκτική σύμπτωση, BTW. Εγώ που οδηγώ 26 χρόνια -αρκετά περισσότερα από τον Αλέξανδρο- σε αυτό το μέρος δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι μπροστά στη στιγμή που γίνεται το συμβάν)
-
XΡΗΣΤΟ δεν ξερω τι εχει κανει ο αλεξ αλλα ειλικρινα αν σε βροχη δοκιμασεις να περασεις με το οριο 8α χαροπαλεψεις....προσωπικα εχω σταματησει 2 φορες για βοηθεια μιας και υπηρχε μονο ενα σταματημενο εκτος απο το τρακαρισμενο 2 φορες...την μια ηταν οικογενειαρχης στα 50+ που ειπε οτι απλα νομισε οτι πατησε παγο (ηταν βρεγμενα) ενω την δευτερη φορα ηταν περιπου στα 30-35 ο οποιος δεν ξερω με ποσα πηγαινε αλλα κρινοντας απο την επαφη δεν πρεπει να ετρεχε μιας και η ζημια ισα ισα που εφτασε στο ψυγειο....(το οποιο ειχε σπασει)
-
Ναι ρε συ, δεν αμφισβητώ ότι ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος, απλώς μου κάνει εντύπωση ο αριθμός των τροχαίων στα οποία έτυχε να παρίσταται ο φίλος μας ο Αλέξανδρος.
-
και γνωστός μου με ΜΧ-5 ΜΚ ΙΙ έφερε σβούρες -ευτυχώς ένα ψαλίδι και ζάντα μόνο- πηγαίνοντας με την αστρονομική των... 40
'δεν έκανα τίποτα... απλώς μου γύρισε'
ψιλόβρεχε... που είναι χειρότερο από τη δυνατή βροχή
-
Συγνώμη, δεν πρόσεξα το 'έχω βγάλει'.Να ρωτήσω λοιπόν τον Αλέξανδρο, μια και ήταν αυτόπτης μάρτυς* . Όταν συνέβησαν τα 10 αυτά ατυχήματα, ήταν μπροστά στην σκηνή, ή απλώς βοήθησε τους τραυματίες όταν περνώντας με το αμάξι του αντιλήφθηκε ότι έχει γίνει ατύχημα; Πως γνωρίζει με τόση σιγουριά ότι 9/10 δεν έτρεχαν; Από αυτά που ισχυρίστηκαν οι οδηγοί, ίσως;
(*καταπληκτική σύμπτωση, BTW. Εγώ που οδηγώ 26 χρόνια -αρκετά περισσότερα από τον Αλέξανδρο- σε αυτό το μέρος δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι μπροστά στη στιγμή που γίνεται το συμβάν)
Τυχερος εισαι!
Εμενα εχουν βαρεθει να με βλεπουν οι του Τ.Τ. Καισαριανης..... -
Ναι ρε συ, δεν αμφισβητώ ότι ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος, απλώς μου κάνει εντύπωση ο αριθμός των τροχαίων στα οποία έτυχε να παρίσταται ο φίλος μας ο Αλέξανδρος.Σχεδον καθε μερα κινουμε στην Καρεα Κατεχακη.
σπιτι->γραφειο->σπιτι ειναι 2 φορες την ημερα
αλλες 2 αν παω καπου βορεια, αρα εως και 4 φορες την ημερα.1 εως 2 τροχαια το μηνα x 10 χρονια = 120 εως 240....
Καταραμενα μαθηματικα!
Απο αυριο θα πηγαινω μεσω κεντρου! -
Ναι ρε συ, δεν αμφισβητώ ότι ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος, απλώς μου κάνει εντύπωση ο αριθμός των τροχαίων στα οποία έτυχε να παρίσταται ο φίλος μας ο Αλέξανδρος.
Σχεδον καθε μερα κινουμε στην Καρεα Κατεχακη.
σπιτι->γραφειο->σπιτι ειναι 2 φορες την ημερα
αλλες 2 αν παω καπου βορεια, αρα εως και 4 φορες την ημερα.1 εως 2 τροχαια το μηνα x 10 χρονια = 120 εως 240....
Καταραμενα μαθηματικα!
Απο αυριο θα πηγαινω μεσω κεντρου!Τι το θελα και το πα;;;;
Κοντεψα να φερω σπιτι μου..... 4 παπακια, 2 ΤΑΧΙ, 1 λεοφωρειο, 3 τρολεϊ και 2 Μερτσεντε..... -
Συγνώμη, δεν πρόσεξα το 'έχω βγάλει'.Να ρωτήσω λοιπόν τον Αλέξανδρο, μια και ήταν αυτόπτης μάρτυς* . Όταν συνέβησαν τα 10 αυτά ατυχήματα, ήταν μπροστά στην σκηνή, ή απλώς βοήθησε τους τραυματίες όταν περνώντας με το αμάξι του αντιλήφθηκε ότι έχει γίνει ατύχημα; Πως γνωρίζει με τόση σιγουριά ότι 9/10 δεν έτρεχαν; Από αυτά που ισχυρίστηκαν οι οδηγοί, ίσως;
Εγώ τα τελευταία 5 χρόνια περνάω κατα μέσω όρο 2 φορές απο εκεί, έχω δει ΤΑ σκηνικά, μέχρι και μετρκεντέ απο το ρεύμε προς καρέα να έχει περάσει τις μπαριέρες και να είναι τουμπα! απλά εσύ είσαι τυχερός και δεν βλέπεις τέτοια πράγματα να σου χαλάει η μέρα!
-
Είσουν δίπλα, ή πίσω από το αυτοκίνητο αυτό όταν έγινε το ατύχημα; Μπορείς να μας πεις με σιγουριά με πόσα πήγαινε ο οδηγός του;
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!