-
-
Ανδρέα πάλι σήμερα στο σημείο είχε στρουμφ. Και γράφανε αβέρτα κουβέρτα. Εγώ είχα ένα τσερόκι μπροστά μου και την έφαγε αυτός. Στις στροφές πάντως, εκεί που μου πες ότι ήταν επικίνδυνα, δεν πρόλαβα να τελειώσω την φράση 'Ξέρεις, εδώ είναι πολύ επικίνδυνα' που έλεγα σε μια κοπέλα που είχα δίπλα, και 3 αμάξια χτύπησαν μπροστά μου. Στο τσακ δεν την έφαγα και εγώ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με γραψανε σημερα με 147 και όριο τα 90,και με στελνουν στο δικαστηριο.Εχεις κανένας καμια ιδεα για το τι ποινές πέφτουνε;
Αντρεα μην ανησυχεις..οι ποινη η δικια μου(με πολλααα παραπανω ) ηταν μονο χρηματικη!
220 ευρω τα οποια ομως με κατι προσαυξησεις, αν καταλαβα καλα, πηγαν στα 400κατι!(Θα σου πω απο msn λεπτομερειες οταν μπορεσω γιατι ειμαι σε φορητο άλλου )
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Με γραψανε σημερα με 147 και όριο τα 90,και με στελνουν στο δικαστηριο.
Εχεις κανένας καμια ιδεα για το τι ποινές πέφτουνε;
Αντρεα μην ανησυχεις..οι ποινη η δικια μου(με πολλααα παραπανω ) ηταν μονο χρηματικη!
220 ευρω τα οποια ομως με κατι προσαυξησεις, αν καταλαβα καλα, πηγαν στα 400κατι!(Θα σου πω απο msn λεπτομερειες οταν μπορεσω γιατι ειμαι σε φορητο άλλου )
με τον νέο ΚΟΚ;
γιατί εκεί γράφει :
Πιο προσεκτικά και λιγότερο γρήγορα θα πρέπει να κινούνται στον δρόμο οι οδηγοί, καθώς σύμφωνα με τον νέο Kώδικα για την υπέρβαση του ορίου έως 20 χιλιόμετρα την ώρα θα επιβάλλεται πρόστιμο 40 ευρώ, για την υπέρβαση ορίου πάνω από 20 χιλιόμετρα την ώρα το πρόστιμο καθορίζεται στα 40 ευρώ, ενώ για την υπέρβαση ορίου πάνω από 30 χιλιόμετρα ο παραβάτης θα πληρώνει 350 ευρώ και θα του αφαιρείται η άδεια οδήγησης για 60 ημέρες. Aντίστοιχα, για οδήγηση με ταχύτητα μικρότερη του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου, ο οδηγός θα πληρώνει πρόστιμο 80 ευρώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
με τον νέο ΚΟΚ;
Προφανως και οχι μιας και συνεβη πριν κατι χρονια...ο νεος ΚΟΚ ισχυει ηδη ομως?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ανδρέα πάλι σήμερα στο σημείο είχε στρουμφ. Και γράφανε αβέρτα κουβέρτα. Εγώ είχα ένα τσερόκι μπροστά μου και την έφαγε αυτός. Στις στροφές πάντως, εκεί που μου πες ότι ήταν επικίνδυνα, δεν πρόλαβα να τελειώσω την φράση 'Ξέρεις, εδώ είναι πολύ επικίνδυνα' που έλεγα σε μια κοπέλα που είχα δίπλα, και 3 αμάξια χτύπησαν μπροστά μου. Στο τσακ δεν την έφαγα και εγώ.Ειδικά στο πήγαινε στις κατηφορικές
Κλασικό σημείο πάντως. Πρόσφατα πάντως που πέρασα με βροχή κι ομίχλη δεν έβγαζαν μεροκάματο
-
με τον νέο ΚΟΚ;
από όσο ξέρω ναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ανδρέα πάλι σήμερα στο σημείο είχε στρουμφ. Και γράφανε αβέρτα κουβέρτα. Εγώ είχα ένα τσερόκι μπροστά μου και την έφαγε αυτός. Στις στροφές πάντως, εκεί που μου πες ότι ήταν επικίνδυνα, δεν πρόλαβα να τελειώσω την φράση 'Ξέρεις, εδώ είναι πολύ επικίνδυνα' που έλεγα σε μια κοπέλα που είχα δίπλα, και 3 αμάξια χτύπησαν μπροστά μου. Στο τσακ δεν την έφαγα και εγώ.
Ειδικά στο πήγαινε στις κατηφορικές
Κλασικό σημείο πάντως. Πρόσφατα πάντως που πέρασα με βροχή κι ομίχλη δεν έβγαζαν μεροκάματο
Βροχη ειχε και προχτες,αλλά κατεβηκανε για δουλεια
-
Με ομίχλη την επόμενη
-
:lol: Περίμενες να ακούσεις 'κατέβασε το παντελόνι σου; '
Αντρέα, περαστικά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από όσο ξέρω ναι
Ο νέος ΚΟΚ ψηφίστηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο και θα ισχύσει σε τρεις μήνες από τη δημοσίευσή του. Επομένως ισχύει ακόμα ο παλιός.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:lol: Περίμενες να ακούσεις 'κατέβασε το παντελόνι σου; '
Οχι, αλλα περιμενα να μου παρουν το διπλωμα για καποιο χρονικο διαστημα!
Επρεπε παντως.. -
Απορία: έστω οτι με πιάνουν να παραβιάζω το όριο 1 χρόνο πριν και είναι να πάω δικαστήριο σήμερα. Ο νόμος έχει αλλάξει και ισχύει εδώ και ένα μήνα. Το δικαστήριο αποφασίζει σύμφωνα με τον καινούριο νόμο? ΙΜΗΟ αυτό θα ήταν άδικο, καθώς όταν κάνω μια παράβαση συνήθως ζυγίζω τις όποιες επιπτώσεις και πράττω. Όταν ξέρεις πχ οτι 30 ΧΑΩ πάνω από το όριο είναι 66 Ε και τελικά σου έρχεται μπουγιουρντί 160 Ε, είναι λίγο κοροϊδία...
Κανένας δικηγόρος να μας διαφωτίσει?
-
Νομιζω πως δεν ισχυει αναδρομικα ...ας πει καποιος με σιγουρια ομως.
-
στον καιρουργιο κοκ δεν εχει δικαστηριο τα προστημα ειναι διοικητικα
-
Ο χρήστης ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚ έγραψε:
στον καιρουργιο κοκ δεν εχει δικαστηριο τα προστημα ειναι διοικητικαΚαλώς όρισες στις δημοσιεύσεις...
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
από όσο ξέρω ναι
Ο νέος ΚΟΚ ψηφίστηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο και θα ισχύσει σε τρεις μήνες από τη δημοσίευσή του. Επομένως ισχύει ακόμα ο παλιός.
Μαλιστα.Και τί προβλέπει ο παλιός;Θυμάσαι μήπως;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και η γκαντεμια είναι ότι ήτανε πάνω σε προσπέραση σε δύο φορτηγα.Πουθενα αλλού δεν ξεπέρασα τα 110-120.Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία στο δικαστήριο αυτό, εγώ με ίδια δικαιολογία σε αντίστοιχη περίπτωση που με έπιασαν με 133 σε όριο 80 την γλίτωσα
Αλλιώς μην αγχώνεσαι μόνο χρήμα θα χάσεις (δυστυχώς αρκετό)...Περίπτωση που δικάστηκε την ίδια μέρα με 177 (δεν θυμάμαι όριο) είχε πρόστιμο λίγο πάνω από 400€...
Εγώ αν τελικά δικαζόμουν θα πλήρωνα σύνολο περίπου 300€.Προσοχή: Τα χρήματα τα έχεις μαζί σου διαφορετικά δεν σε αφήνουν να φύγεις...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Προσοχή: Τα χρήματα τα έχεις μαζί σου διαφορετικά δεν σε αφήνουν να φύγεις...Πολύ σημαντικό.
Γνωστός που χρωστούσε στο ΤΕΒΕ και δεν πλήρωνε (για πολύ καιρό) πήγε για Σ/Κ στη Βουλγαρία, φορώντας ακριβό γυαλί ηλίου και οδηγώντας μεγάλο SUV. Τον τσίμπησαν στο τελωνείο για το χρέος και τον έκλεισαν στο πίσω δωμάτιο με τους παράνομους μετανάστες από όπου έπαιρνε με το κινητό φίλους και τους παρακαλούσε να του πάνε λεφτά στα σύνορα να τον αφήσουν να φύγει.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Προσοχή: Τα χρήματα τα έχεις μαζί σου διαφορετικά δεν σε αφήνουν να φύγεις...
Ακριβώς αυτο ρωταω να μάθω.Μεχρι τι ποσόν μπορει να μου ρίξουνε πρόστιμο.Μην πάω και στην ψυρρού για υπέρβαση ταχυτητας
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!