-
Hannibal, η θέση του Kacey τότε, όπως και τώρα διατυπώθηκε για την αστυνομία. Τα δύο νήματα έχουν περισσότερα κοινά από όσα φαντάζεσαι. Ο καυγάς είναι και πάλι για το ίδιο ακριβώς θέμα. Και μάντεψε ποιοί το ξεκίνησαν. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι δυνατό να βγάζει κανείς όλη του την χολή για την αστυνομία με κάθε ευκαιρία σε ένα δημόσιο forum και μάλιστα χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως 'καραγκιοζάκια' και 'μπατσάκια' και να έχει την απαίτηση να γίνεται δεκτό από όλους. Υπάρχουν ξέρεις και χρήστες (λίγοι κατά πάσα πιθανότητα, αλλά υπάρχουν) που δεν βλέπουν την αστυνομία ως εχθρό.
Mad δεν θα επιχειρούσα ποτέ να υποβιβάσω (υποβαθμίσω;) την νοημοσύνη σου, θα ήταν αδύνατο, άλλωστε.
-
Γιατί να κλειδωθεί;;; Διάλογο κάνουμε...
Απλά θα έπρεπε από την αρχή αυτός που ξεκίνησε τις ειρωνίες προσπαθώντας να χαλάσει τη συζήτηση, να προειδοποιηθεί και να σβηστεί το post του. Και όχι να τους πέρνει η μπάλα όλους επειδή προσβλήθηκαν και θέλουν να αμυνθούν.
-
πω ρε μλκ
ειστε ακραια τυπακια ολοι ομως..
και κουραστικοι full στους 40 βαθμους..ο ενας νταξ βρηκε ευκαιρια να χωσει ποστ 15ετιας που ενας τυπας ειχε πει καποτε μπατσακια καποιους που παιζει να'χε και δικιο για τη συγκεκριμενη περιπτωση..
οι αλλοι να πουμε νταξ
μαθαν οτι γμιμαστε πλακωσαν και οι γυφτοι
σε οποιοδηποτε θεμα διαφωνισεις με καποιον του πρωην τουφουρουσου δεχεσαι on line group attack απο θιγμενα τυπακια που σε καθε διαφωνια σου λενε α εμεις ειμαστε καγκουρες, κοντρακηδες αλητες κλπ
original παντως δε μπορω να πω...
μλκ τραγελαφικη κατασταση..
χτυπηστε κανα τσοκο μαγκνουμ ρε και αφηστε τις πολλες φιλοσοφιες
οπως τα λεει ο τυπας στο θεμα εχει δικιο. τα πραγματα ειναι απλα. και τη στηνουν πολλες φορες σε σταντε σημεια για να τσιμπησουν γκαφρα.
αυτο ειναι ολο το στορι.-
ουτε ειναι ολοι μπατσακια, ουτε ειναι κ εγκλημα να πηγαινεις με 121 στο Αυτοκινητοδρομοopen up your mind
-
respect και σταματάω εδώ.
-
Ο MAD-MAX οπως και ο Kacey ειπαν οτι υπαρχουν και ελαχιστες εξαιρεσεις.... Οχι πολλεσ αλλα υπαρχουν.... Το θεμα μας ομως δεν ειναι για τις εξαιρεσεις αλλα για το αν εκμεταλευοντε την στολη τους και κανουν χρηση της εξουσιας αλογιστα και επειδη ετσι γουσταρουν.... Καταλαβατε τωρα κυριε skye?
Α... δεν ειναι roup attack οπως λετε. Απλα ολοι μας διαβαζουμε το φορουμ ασχετα αν δεν μιλαμε ολοι στο περι αυτοκινησης, γιατι πολυ απλα οι περισσοτεροι δεν μπορουν να κανουν υγειη διαλογο και οποτε καποιος δεν συμφωνει με καποιον αλλο πεφτει ο χλευασμος και οι χαρακτηρισμοι....
-
Mr Skye by the way, μηπως μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με την προταση 'μαθαν οτι γμιμαστε πλακωσαν και οι γυφτοι' και σε ποιους αναφερεσαι με το επιθετο 'γυφτοι' ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
open up your mindΑυτό προυποθέτει την ύπαρξη μυαλού...Γιατί ο στόκος έχει εισχωρήσει παντού από ότι βλέπω...
-
ειδατε τί ωραια που τα βρηκαμε;
Hannibal εχεις δικιο, πολλοι το κανουν.. ασχετο με το θεμα βεβαια.
αλλα πες μου σε ποιον κλαδο δε γινεται αυτο στην Ελλαδα;
απλα ρε φιλε αν δεν εισαι ακραιος τυπας και τους εχεις γραμμενους, στις περισσοτερες των περιπτωσεων δε σ'ενοχλουν..
τουλαχιστον σ'εμενα ετσι γινεται..
αλλα ξεφυγαμε τελειως απ'το θεμα.. ποιο ειναι το προβλημα της διαφωνιας δε μπορω να καταλαβω και κανει και ζεστη.. -
Τώρα μιλάς σωστά...
Ειδικά στην αστυνομία γνωρίζουμε όλοι ότι ή πλειοψηφία του δυναμικού είναι άνθρωποι της επαρχίας με κατώτερο μορφωτικό επίπεδο, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα μόλις τους δωθεί μια εξουσία να νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα @@ρια και βγάζουν κάθε κόμπλεξ που έχουν...Για αυτό παίρνει η μπάλα τους περισσότερους...
-
Μα κυριε skye εκει ειναι το θεμα.... οτι παραπανς απο 60% το κανει..... Για αυτο και αυτοι οι χαρακτηρισμοι....
Το θεμα της διαφωνιας ειναι οτι θιχτηκε καποιος που αποκαλεσαι ενας αλλος χρηστης τα οργανα της ταξης με καποιον αλλο χαρακτηρισμο κλπ κλπ (και με το δικιο του βεβαια με ολα αυτα τα παραδειγματα που εφερε) και ξεκινησε ο χλεβασμος απο τον αλλο/ους επειδη απλα δεν συμφωνουσε με αυτους τους χαρακτηρισμους... -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
κατι ασχετο.θεωρειται ολοι τον εαυτο σας τοσο σημαντικο και σπουδαιο ωστε να αποκαλειτε εναν τροχονομο μπατσακο και καραγκιοζακο;αυτην τη νοοτροπια εχουν οι περισσοτεροι που τρεχουν λες και ειναι σε πιστα αγωνων με τα καραφτιαγμενα τσικρικια τους,και δεν σεβονται τιποτα.E NAI...οταν δεν εχει την στοιχειωδη λογικη ,ωστε να μην σε γραφει εκει που δεν πρεπει,και οτα;ν το πρατει να προσπαθει να σε πυσει οτι εισαι επικινδυνος οταν το οριο ειναι 50 και πας με 63κμ ......και σε γραφει για αυτο!ε ναι τοτε ειναι το λιγοτερο βλακας μετα συνχωρησεως κιολας..
μεχρι να τσιμπησεις και εσυ καμια τετοια κληση,και μετα θα σου κοπει και εσενατο χαμογελο.....χαχαχαχα
εγω για να μην τους κανω την χαρη αλλα και για να μπορω να πηγαινω αερας παντου κυκλοφωρω και ταξιδευω σχεδον παντα με μηχανη και εχω το κεφαλι μου ησυχο...και βλεπω και που εχουν μπλοκα ωστε να φυλαγομαι με το αμαξι... -
οι αδικιες των αστυνομικων που αναφερατε ειναι απειροελαχιστες.δεν λεω οτι η αστυνομια κανει παντα καλα τη δουλεια της,αλλα με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να χαρακτηρισουμε καραγκιοζακους τους υπαλληλους στις δημοσιες υπηρεσιες,τους γιατρους,τις τραπεζες,τα ταξι και και και.ΩΡΑΙΑ.
και μαγκα alfa 156,οχι ακομα δεν με εχουν γραψει ποτε οι μπατσοι στα 12 χρονια που εχω διπλωμα και οδηγω.
τα εχετε ισοπεδωσει ολα.πηρατε μεμονωμενες περιπτωσεις και θαβετε τους μπατσους.οταν βλεπω δεκαδες ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ,και υπαρχουν φανταζομαι αρκετοι εδω μεσα,που την βρισκουν με κοντρες,επικινδυνη οδηγηση,τελικιασματα και βαζουν σε κινδυνο τη ζωη αλλων,τους ριχνετε λιγοτερο θαψιμο.αλλα ο μεγαλυτερος καθυστερας ειναι ο μπατσος επειδη με εγραψε,ενω εκει που πρεπει να γραψει δεν γραφει.ολοι γιναμε προφεσορες σε θεματα οδικης ασφαλειας.τι ξερει ο μπατσος της επαρχιας με το χαμηλοτατο επιπεδο.ΑΛΛΟ ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.στην επαρχια ειναι βλεπετε ειναι καθυστερημενοι οι ανθρωποι επειδη μεχρι τωρα ζουσαν πισω απο το φεγγαρι ενω οι αθηναιοι ειναι αλλο επιπεδο.
απο τις 100 κλησεις που θα φαει ενας οδηγος,ειμαι σιγουρος οτι οι 90 τουλαχιστον ειναι απολυτα δικαιολογημενες.
κανεις δεν ειναι τοσο μεγαλος ωστε να υποβιβασει τον πιο μικρο. -
kasel
οι αδικιες των αστυνομικων που αναφερατε ειναι απειροελαχιστες
τοτε γιατι εδω εχει τοσες σελιδες;
δεν λεω οτι η αστυνομια κανει παντα καλα τη δουλεια της,αλλα με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να χαρακτηρισουμε καραγκιοζακους τους υπαλληλους στις δημοσιες υπηρεσιες,τους γιατρους,τις τραπεζες,τα ταξι και και και.ΩΡΑΙΑ.
ε ναι ρε φιλος γι'αυτο χαρακτηριζουμε τους συγκεκριμενους.. ετσι ειναι. απο την αλλη συμπτωση που επαναλβανεται δεν ειναι συμπτωση
παμε στοιχημα; για ριξε μια ματια εδω
300 σελιδουλες..τι ξερει ο μπατσος της επαρχιας με το χαμηλοτατο επιπεδο.ΑΛΛΟ ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.στην επαρχια ειναι βλεπετε ειναι καθυστερημενοι οι ανθρωποι επειδη μεχρι τωρα ζουσαν πισω απο το φεγγαρι ενω οι αθηναιοι ειναι αλλο επιπεδο.
κανεις δεν ειπε κατι τετοιο.. απλα υπαρχουν αρκετοι αστυνομικοι που κατεβηκαν απ'τα χωρια τους και βρεθηκαν με εξουσια στα χερια, και αυτο τους βαρεσε στο κεφαλι..
απο τις 100 κλησεις που θα φαει ενας οδηγος,ειμαι σιγουρος οτι οι 90 τουλαχιστον ειναι απολυτα δικαιολογημενες.
αυτο δεν κολλαει, δε μπορεις να το δικαιολογησεις, ουτε εγω μπορω να πω το αντιθετο, γιατι απλα ειναι κατι που δε μπορεις να τεκμηριωσεις.
παντως ειναι γεγονος οτι σε πολλα κραχτα πραγματα κανουν τα στραβα ματια αστυνομικοι για καποιους (? ) λογους. -
Σωστός και πάλι ο kasel...
Σίγουρα δεν κάνουν όλοι σωστά τη δουλειά τους. Απλά μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι... Υπάρχουν μπάτσοι οι οποίοι είναι σωστοί, ευγενικοί και κάνουν απλά κι ωραία τη δουλειά τους.
Πιστεύω ότι οι περιπτώσεις που αναφέρθηκαν πριν είναι μεμονωμένες και δεν αποτελούν τον κανόνα. Και λακαμίες του τύπου 'δεν έπρεπε να φάω κλήση, ο μπάτσος ήταν καραγκιόζης, με έγραψε άδικα' αφήστε τα για άλλη φορά... Οι κλήσεις δίνονται και κόβονται βάσει κανόνων που ορίζει ο ΚΟΚ. Το αν δεν συμφωνούμε με αυτά (ούτε εγώ συμφωνώ με αρκετά) δεν νομίζω πως αυτόματα κάνει τον μπάτσο καραγκιόζη ή ότι φταίει ο μπάτσος γιατί υπάρχουν όρια 60 km/h στην Ε.Ο.Το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ από έναν μπάτσο είναι όταν εκμεταλλεύεται τη στολή του και το σήμα του για να πουλήσει μαγκιά κ τσαμπουκά... Αλλά τέτοιοι μπορούν να μπουν πολύ εύκολα στη θέση τους χωρίς κόπο...
ΥΓ : Ούτε μπάτσος είμαι, ούτε ήθελα ποτέ να γίνω, ούτε τους πολυσυμπαθώ ιδιαίτερα...
-
Θα συμφωνήσω χονδρικά με τον Kasel- όχι ότι δεν υπάρχουν βλαμμένοι τροχαίοι, αλλά σκεφτείτε με τι έρχεται σε επαφή ο μέσος αστυνομικός κάθε μέρα (από μαστούρηδες οδηγούς μέχρι δεν ξέρω κι εγώ τι).
Αλλά, εάν είναι 'χωριάτες' οι αστυνομικοί, τότε τι είναι όλοι αυτοί οι ανίδεοι δάσκαλοι/ καθηγητές που γονατίζουν την πρωτό/δευτεροβάθμια εκπαίδευση; Τουλάχιστον οι μισοί ούτε για να τους δέσεις το άρωτρο δεν άξιζαν όταν πήγαινα σχολείο. Τυχαίο παράδειγμα, αλλά μη ξεχνάμε πως οι αστυνομικοί έχουν μάθει κάτι από πειθαρχία και σέβονται κάποιους κανόνες πλέον- αντίθετα οι υπόλοιποι ημών έχουν γίνει εντυπωσιακά ασύδοτοι. Γιατί λοιπόν στο στόχαστρο οι αστυνομικοί και όχι οι λοιποί κηφήνες (ΟΤΕ rulz!) που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα;
Δεν έχω καμία σχέση με την αστυνομία, αλλά άμα βλέπω το κάθε κακομαθημένο ζώο να αιτείται επίπεδα σεβασμού τα οποία, ενώ συχνά λαμβάνει, ούτε καν αξίζει... ε πάει πολύ.
Και ναι, έχω τσακωθεί με βλαμμένο μπάτσο... απλά αναγνωρίζω πως ενώ βελτιώνεται το επίπεδο της αστυνομίας, χειροτερεύει του μέσου Έλληνα.
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...
-
Καλα και αγια ολα αυτα.... Οταν ομςσ αστυνομικος απο υπερβαλοντα ζηλο και για να ξεψαρωσει ο νεος του συναδελφος σας στησει για σωματικο ελεγχο, χωρις να εχει δει ταυτοτητα χωρις τπτ, επειδη εισαι 27 χρονων και οδηγεις ακριβο αυτοκινητο (νομιζει οτι το εκλεψες) και σε κανει ρομπα, σε φτυσει, σε κανει σκουπιδι, και οταν του κανεις αναφορα σου λενε εκανε τα προβλεπομενα ενω δεν εχει κανει ουτε τα μισα απο αυτα που αναγραφοντε στο γαμοβιβλιο που τους δινουν, να δω τι θα λετε μετα και ποσα μεσα θα βαλετε να φυγει αυτος καπου μακρυα απο την Αθηνα ετσι για να τον εκδικη8ειτε....
Οι περισσοτεροι εδω μεσα κρινετε βαση ηληκιας και αυτο ειναι το μεγαλο σας λα8ος..... Πραγματικα ορισμενοι κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας. Ακου εκει κολοπαιδα που απιτουνε σεβασμο απο τα οργανα της ταξης χωρις καν να τον αξιζουν.... Ωπα ρε φιλαρα δεν σε καταλαβα? Απο που και ως που σε ορισανε σαν δικαστη Dread και κατακρινεις τους αλλους χωρις να ξερεις? Επειδη τρεχουν στον δρομο? Εσυ δηλαδη εισαι ο νομοταγης πολιτης και αξιζεις σεβασμο ενω ολοι οι αλλοι να πανε να κοψουν τον λαιμο τους. Στην πυρα ολοι τους τοτε.....Ο πιτσιρικας που τρεχει σε πειραξε και δεν αξιζει σεβασμο γιατι λες οτι 8ετει σε κινδινο τους υπολοιπους χρηστες του δρομου.... Ο παππους δεν σε ενοχλει που πεταγεται να κανει αναστροφη με 30 χλμ πανω σε τυφλη στροφη? Τα φορτηγα που πιανουν ολες τις λωριδες σκορποντας ανταλακτικα και κομματια αναγωμμοσεων ουτε αυτο εεεε?
Αλλα θα σε ενοχλησει που το οργανο της ταξης θα σε γραψει με 121 χλμ. Αφου παρανομησες, γιατι φωναζεις? Οταν ομως την τρωμε διαμαρτυρομαστε. Οταν ομως βλεπουμε να την γλυτονει καποιος φωναζουμε και λεμε οτι δεν κανουν καλα την δουλεια τους...... Ουφ.... Ορισμενοι τελικα ειστε πολυ βαθια νυχτωμενοι..... Νομιζετε οτι εσεις ειστε οι τελειοι και ολοι οι υπολοιποι οι μαλακες...... Οχι λοιπον κυριοι..... Μαλλον εσεις ειστε που εχετε το προβλημα......Δεν επιτηθομαι προσωπικα ουτε αναφερομαι σε κανεναν συγκεκριμενα..... Το ξεκαθαριζω για να μην εχουμε παλι με βριζεις οχι δεν σε βριζω κλπ κλπ.
-
Μου το ... το θεμα. Εγω δεν ειπα ουτε για κοντρες ουτε εβρισα τους αστυνομικους απλως ηθελα να μαθω γιατι ακριβως ημουνα παρανομος...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οι αδικιες των αστυνομικων που αναφερατε ειναι απειροελαχιστες.δεν λεω οτι η αστυνομια κανει παντα καλα τη δουλεια της,αλλα με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να χαρακτηρισουμε καραγκιοζακους τους υπαλληλους στις δημοσιες υπηρεσιες,τους γιατρους,τις τραπεζες,τα ταξι και και και.ΩΡΑΙΑ.
και μαγκα alfa 156,οχι ακομα δεν με εχουν γραψει ποτε οι μπατσοι στα 12 χρονια που εχω διπλωμα και οδηγω.
τα εχετε ισοπεδωσει ολα.πηρατε μεμονωμενες περιπτωσεις και θαβετε τους μπατσους.οταν βλεπω δεκαδες ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ,και υπαρχουν φανταζομαι αρκετοι εδω μεσα,που την βρισκουν με κοντρες,επικινδυνη οδηγηση,τελικιασματα και βαζουν σε κινδυνο τη ζωη αλλων,τους ριχνετε λιγοτερο θαψιμο.αλλα ο μεγαλυτερος καθυστερας ειναι ο μπατσος επειδη με εγραψε,ενω εκει που πρεπει να γραψει δεν γραφει.ολοι γιναμε προφεσορες σε θεματα οδικης ασφαλειας.τι ξερει ο μπατσος της επαρχιας με το χαμηλοτατο επιπεδο.ΑΛΛΟ ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.στην επαρχια ειναι βλεπετε ειναι καθυστερημενοι οι ανθρωποι επειδη μεχρι τωρα ζουσαν πισω απο το φεγγαρι ενω οι αθηναιοι ειναι αλλο επιπεδο.
κανεις δεν ειναι τοσο μεγαλος ωστε να υποβιβασει τον πιο μικρο.ειναι μεχρι να φας την πρωτη,...και συνηθως ειναι εκει που δεν το περιμενεις.. σε κανα δρομο με οριο 50 με διαχωριστικο στηθαιο στην μεση...μετα θα στρωσεις και εσυ...
ολοι τα ιδια λετε μεχρι να σας γραψουν αδικα,μετα ισιωνετε! -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
κανεις δεν ειναι τοσο μεγαλος ωστε να υποβιβασει τον πιο μικρο.ειναι μεχρι να φας την πρωτη,...και συνηθως ειναι εκει που δεν το περιμενεις.. σε κανα δρομο με οριο 50 με διαχωριστικο στηθαιο στην μεση...μετα θα στρωσεις και εσυ...
ολοι τα ιδια λετε μεχρι να σας γραψουν αδικα,μετα ισιωνετε!Τι σε κάνει να το λές αυτό?
Γιατι θεωρείς ότι όλοι θα σκεφτούμε όπως εσυ?Εχω φάει αρκετές κλήσεις. Πολλές άδικες ή στημένες. Αλλά δεν συμφωνω΄με το τσουβάλιασμα όλων των αστυνομικών ούτε με τις αποψεις σου. Κακό είναι?
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
κατι ασχετο.θεωρειται ολοι τον εαυτο σας τοσο σημαντικο και σπουδαιο ωστε να αποκαλειτε εναν τροχονομο μπατσακο και καραγκιοζακο;αυτην τη νοοτροπια εχουν οι περισσοτεροι που τρεχουν λες και ειναι σε πιστα αγωνων με τα καραφτιαγμενα τσικρικια τους,και δεν σεβονται τιποτα.
E NAI...οταν δεν εχει την στοιχειωδη λογικη ,ωστε να μην σε γραφει εκει που δεν πρεπει,και οτα;ν το πρατει να προσπαθει να σε πυσει οτι εισαι επικινδυνος οταν το οριο ειναι 50 και πας με 63κμ ......και σε γραφει για αυτο!ε ναι τοτε ειναι το λιγοτερο βλακας μετα συνχωρησεως κιολας..
μεχρι να τσιμπησεις και εσυ καμια τετοια κληση,και μετα θα σου κοπει και εσενατο χαμογελο.....χαχαχαχα
εγω για να μην τους κανω την χαρη αλλα και για να μπορω να πηγαινω αερας παντου κυκλοφωρω και ταξιδευω σχεδον παντα με μηχανη και εχω το κεφαλι μου ησυχο...και βλεπω και που εχουν μπλοκα ωστε να φυλαγομαι με το αμαξι...Λογική ε.....;
Σεβασμό στα όργανα ΝΑΙ, στους ανθρώπους που είναι κάτω από τις στολές ΟΧΙ (και αναφέρομαι στις κλασικές περιπτώσεις που όλοι μας ξέρουμε και δεν τσουβαλιάζω).
Όταν έχει όριο στα ξαφνικά 50 από τα 80 που είχε τα 100 προηγούμενα χλμ (αναφέρομαι σε άλλη περίπτωση και λέω 'ξαφνικά' γιατί δεν υπήρχε απολύτως τίποτα για να δικαιολογεί το 50άρι), στήνει ενέδρα ο μπασκίνας ακριβώς στην κορυφή του δρόμου και ακριβώς 3 μέτρα από την ταμπέλα των 50, σε σταματά γιατί έκανες τη 'μαλακία' να μην πατήσεις φρένα πάνω στο χάσιμο (προσωπικά πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος των ατυχημάτων είναι από το απότομο-δυνατό πάτημα φρένων), σε πιάνει να πηγαίνει με 82 και σου λέει: άιντε θα σε γράψω ότι πήγαινες με 79 γιατί κρίμα είναι να πας δικαστήριο για 2 χλμ/ω, τότε ε ναι είσαι ένας μπασκινάκος μικρός και βλάξ που τρως ξύλο από την κυρά σου.-
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!