-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έθαψες το astra; ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έθαψες το astra; ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!είναι ήδη αφού το οδηγεί
+1
Δηλαδή εγώ που οδηγούσα και ενίοτε οδηγώ και τώρα corsa που ήμουν???
Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.
Εγώ οδηγώ Bora 1.4
Καααααλά στρίψτε πρώτα colt και μετά ξαναελάτε να μιλήσουμε.
-
A, έχουμε και colt... το cz3......
Λοιπόν σήμερα είναι η πρώτη φορά που έχω εκνευριστεί με την αστυνομία
Ήμουν στην Αττική οδό λίγο πριν την έξοδο για Ραφήνα...
Στο σημείο εκείνο έχει συνεχείς στροφές με όριο 80 και μετά την τελευταία μία αρκετά μεγάλη ευθεία. Αμέσως μετα την τελευταία στροφή ήταν στημμένο μπλόκο. Μου έκαναν νόημα και με ενημέρωσε ότι πήγαινα με 130...
Το πρόβλημα μου είναι ότι ήταν επίτηδες στημμένοι μετά από στροφή σε σημείο που δεν φρόντιζαν για την ασφάλεια των πολιτών αλλά μόνο για την είσπραξη...
Ο αστυνομικός δεν μου έδωσε την ευκαιρεία να του τα χώσω γιατί ήταν ευγενικός και με τις εκφράσεις του μου έλεγε ότι δεν μπορει να κάνει αλλιώς...Το ακόμα πιο εκνευριστικό είναι ότι 50 μέτρα μετά το μπλόκο είχε άλλη πινακίδα με όριο τα 120...
Όταν έχω άδικο δεν αρνούμαι να πληρώνω τις κλήσεις, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το θεωρώ κοροιδία
Ξέρει κάποιος τι γίνεται αν δεν πάω να την πληρώσω??? -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.Εγώ οδηγώ Bora 1.4
Δεν είσαι στην κατάσταση κόλαση, έχεις πάει σε άλλα επίπεδα:
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έθαψες το astra; ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!
Έθαψες το astra; ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!
είναι ήδη αφού το οδηγεί
+1
Δηλαδή εγώ που οδηγούσα και ενίοτε οδηγώ και τώρα corsa που ήμουν???
Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.
Εγώ οδηγώ Bora 1.4
Καααααλά στρίψτε πρώτα colt και μετά ξαναελάτε να μιλήσουμε.
το cz3 λες;;;;
Ευκολα!
το στριβεις μονο γιρο απο κολωνα..... -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
A, έχουμε και colt... το cz3......Λοιπόν σήμερα είναι η πρώτη φορά που έχω εκνευριστεί με την αστυνομία
Στο σημείο εκείνο έχει συνεχείς στροφές με όριο 80 και μετά την τελευταία μία αρκετά μεγάλη ευθεία. Αμέσως μετα την τελευταία στροφή ήταν στημμένο μπλόκο. Μου έκαναν νόημα και με ενημέρωσε ότι πήγαινα με 130...
Το πρόβλημα μου είναι ότι ήταν επίτηδες στημμένοι μετά από στροφή σε σημείο που δεν φρόντιζαν για την ασφάλεια των πολιτών αλλά μόνο για την είσπραξη...
Ο αστυνομικός δεν μου έδωσε την ευκαιρεία να του τα χώσω γιατί ήταν ευγενικός και με τις εκφράσεις του μου έλεγε ότι δεν μπορει να κάνει αλλιώς...Το ακόμα πιο εκνευριστικό είναι ότι 50 μέτρα μετά το μπλόκο είχε άλλη πινακίδα με όριο τα 120...
Όταν έχω άδικο δεν αρνούμαι να πληρώνω τις κλήσεις, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το θεωρώ κοροιδία
Ξέρει κάποιος τι γίνεται αν δεν πάω να την πληρώσω???α - Θα σου ρθει μπλε χαρτακι....απο την εφορεια της περιοχης που θα σ ενημερωνει οτι χρωστας την κλιση *2 +τα εξωδα δικαστηριου
β - Καταδικαζεσαι ερημιν και μετα απο 3 χρονια σε μαζευουν στο Ελ.Βενηζελος..... 5 λεπτα πριν την πτιση σου.... -
Δηλαδή τα πληρώνεις 2πλάσια + μέσω της εφορίας μετά από κάποια χρόνια...
Θα παω να τα πληρώσω τα γ@μημεν@...
Δεν είναι τα λευτα...
Είναι ότι έχω τσιτώσει γιατί το θεωρώ τρελή αδικία... -
Δεν βγαίνει άκρη με την εισπρακτική λογική της τροχαίας.
Εμένα όπως είχα γράψει σε άλλο θρεντ με γράψανε σε σημείο που δεν απαγορευόταν (χωρίς πινακίδες κ.λ.π.).
Έβγαλα φωτογραφίες το αμάξι και τον γύρω χώρο και πήγα στην αστυνομία, και η απάντησή τους ήταν, 'Δε γίνεται τίποτε, κλήσεις δεν σβήνονται και ο αστυνομικός αποκλείεται να έκανε λάθος'.
-
Δηλαδή τα πληρώνεις 2πλάσια + μέσω της εφορίας μετά από κάποια χρόνια...
Θα παω να τα πληρώσω τα γ@μημεν@...
Δεν είναι τα λευτα...
Είναι ότι έχω τσιτώσει γιατί το θεωρώ τρελή αδικία...Πιστευεις οτι θα σε ξεχασει το δημοσιο;;;;;;
Αν δεν την πληρωσεις εντως 10 ημερων -αν δεν κανω λαθος- φτανει το τριπλασιο αυτο που θα σου ρθει μεσω εφοριας..... -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δεν βγαίνει άκρη με την εισπρακτική λογική της τροχαίας.Εμένα όπως είχα γράψει σε άλλο θρεντ με γράψανε σε σημείο που δεν απαγορευόταν (χωρίς πινακίδες κ.λ.π.).
Έβγαλα φωτογραφίες το αμάξι και τον γύρω χώρο και πήγα στην αστυνομία, και η απάντησή τους ήταν, 'Δε γίνεται τίποτε, κλήσεις δεν σβήνονται και ο αστυνομικός αποκλείεται να έκανε λάθος'.
Χμ....
Περιμενεις το δικαστηριο, πας με το φωτογραφικο υλικο.... Κ ελπιζεις να δικαιωθεις.
Ο πλεων ειδικος σ αυτο το θεμα ειναι ο Κεϊσυ.....
ΡΜ -
Εγώ και να πάω να διαμαρτυρηθώ δεν θα βγει άκρη γιατι από την καθαρά νομότυπη σκοπιά, ήμουν παράνομος.
Πάντως και ο αστυνομικός που με έγραψε δεν αρνήθηκε ότι ήταν γελοία η υπαρξη του μπλόκου στο συγκεκριμένο σημείο, με καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα
Ίσως να εκνευρίζομαι τόσο γιατί ήταν η πρώτη φορά που με έγραψαν ' για είσπραξη ' και όχι για την δικιά μου προστασία και των υπολοίπων οδηγών -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εμένα όπως είχα γράψει σε άλλο θρεντ με γράψανε σε σημείο που δεν απαγορευόταν (χωρίς πινακίδες κ.λ.π.).
Χμ....
Περιμενεις το δικαστηριο, πας με το φωτογραφικο υλικο.... Κ ελπιζεις να δικαιωθεις.
ΡΜH κλήση ειναι για 34,5 ευρώ. Αξίζει η ταλαιπωρία; Θα δικαιωθώ;
Επίσης αν δεν την πληρώσω, την χρεώνεσαι στην εφορία;
Η κλήση ειναι της δημοτικής αστυνομίας και μου είπαν 'Την πληρώνεις όποτε μπορείς, άσε τι γράφει πάνω για 10 μέρες'...
-
Στο σημείο εκείνο έχει συνεχείς στροφές με όριο 80 και μετά την τελευταία μία αρκετά μεγάλη ευθεία. Αμέσως μετα την τελευταία στροφή ήταν στημμένο μπλόκο. Μου έκαναν νόημα και με ενημέρωσε ότι πήγαινα με 130...Με πόσα έγραψαν στην κλήση ότι πήγαινες; Ρωτάω γιατί με όριο 80 πήγαινες με +50χλμ/ώρα από το γελοίο όριο, τουτέστιν αφαίρεση άδειας, πινακίδων, διπλώματος, κτλ αν δεν κάνω λάθος.
Πρέπει να σε έγραψαν είτε με κάτω από 120, οπότε πήρες κάποιους πόντους και μια κλήση, είτε με κάτω από 100, οπότε πήρες μόνο μια κλήση.
Τι από αυτά συνέβη; -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στο σημείο εκείνο έχει συνεχείς στροφές με όριο 80 και μετά την τελευταία μία αρκετά μεγάλη ευθεία. Αμέσως μετα την τελευταία στροφή ήταν στημμένο μπλόκο. Μου έκαναν νόημα και με ενημέρωσε ότι πήγαινα με 130...Με πόσα έγραψαν στην κλήση ότι πήγαινες; Ρωτάω γιατί με όριο 80 πήγαινες με +50χλμ/ώρα από το γελοίο όριο, τουτέστιν αφαίρεση άδειας, πινακίδων, διπλώματος, κτλ αν δεν κάνω λάθος.
Πρέπει να σε έγραψαν είτε με κάτω από 120, οπότε πήρες κάποιους πόντους και μια κλήση, είτε με κάτω από 100, οπότε πήρες μόνο μια κλήση.
Τι από αυτά συνέβη;Για 99 με έγραψαν...
Μόνο μία κλήση πήρα...
Το όριο ήταν 120 χλμ , 100 μέτρα μετά το μπλόκο... -
Χμ....
Η κλήση ειναι της δημοτικής αστυνομίας και μου είπαν 'Την πληρώνεις όποτε μπορείς, άσε τι γράφει πάνω για 10 μέρες'...
Χμ....
Αυτο δεν το ξερα..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χμ....
Χμ....
Αυτο δεν το ξερα.....Νομίζω οτι η συγκεκριμένες κλήσεις δεν πάνε στο δικαστήριο, τουλάχιστον δεν έχω δει να αναγράφεται κάτι σχετικό πάνω στο χαρτί.
Σύμφωνα με το website της δημοτικής αστυνομίας μπορεί κανεις να κάνει ενσταση συμπληρόνωντας το κατάλληλο έγγραφο...
-
Η κλήση ειναι της δημοτικής αστυνομίας και μου είπαν 'Την πληρώνεις όποτε μπορείς, άσε τι γράφει πάνω για 10 μέρες'...Mήηηηπως την πήρες στην Πάτρα; Γιατί έχω και εγώ μία της δημοτικής. Μήπως ρώτησες αν περνάει εφορία; Γιατί τις άλλες τις τροχαίας δεν θα τις πληρώσω ποτέ αφού παραγράφονται.
@νδρέας
-
Ναι, στην Πάτρα την τσίμπησα. Τώρα τι ακριβώς παίζει δε ξέρω, αλλα θα μάθω...
-
σε περίπτωση που σε γράψουν για λίγα χλμ παραπάνω από το όριο, μπορείς να ισχυρισθείς ότι το κοντέρ 'κλέβει', οπότε και νόμιζες ότι είσαι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια? Ή μπορείς αν θες να μηνύσεις την εταιρία επειδή σε γράψανε 'άθελά' σου?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
σε περίπτωση που σε γράψουν για λίγα χλμ παραπάνω από το όριο, μπορείς να ισχυρισθείς ότι το κοντέρ 'κλέβει', οπότε και νόμιζες ότι είσαι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια?Τα κοντέρ απ' τη μάνα τους δείχνουν περισσότερα απ' όσα πραγματικά πας και όχι λιγότερα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
σε περίπτωση που σε γράψουν για λίγα χλμ παραπάνω από το όριο, μπορείς να ισχυρισθείς ότι το κοντέρ 'κλέβει', οπότε και νόμιζες ότι είσαι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια?
Τα κοντέρ απ' τη μάνα τους δείχνουν περισσότερα απ' όσα πραγματικά πας και όχι λιγότερα
Εχεις μπει σε Opel???
100 στο κοντερ.... 107 βαση Τζι-Πι-Ες
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!