-
Είχαμε μια μικροοτρακούλα τις προάλλες και έσπασε το πίσω αριστερο φανάρι.
Τιμή γνήσιου 167 ευρώ. Τιμή made in Thailand 28 ευρώ. Το πήρα σήμερα στα χέρια μου. Καμμία διαφορά με το αδερφάκι του στη δεξιά μεριά!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είχαμε μια μικροοτρακούλα τις προάλλες και έσπασε το πίσω αριστερο φανάρι.
Τιμή γνήσιου 167 ευρώ. Τιμή made in Thailand 28 ευρώ. Το πήρα σήμερα στα χέρια μου. Καμμία διαφορά με το αδερφάκι του στη δεξιά μεριά!!!Ο χρονος θα δειξει
-
Φάε τη γλώσσα σου!!!
-
Φάε τη γλώσσα σου!!!Σε L300 που βαλαμε φτηνο πισω φαναρι μετα απο 2 χρονια ειχε γινει κατακιτρινο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φάε τη γλώσσα σου!!!
Σε L300 που βαλαμε φτηνο πισω φαναρι μετα απο 2 χρονια ειχε γινει κατακιτρινο.
'Δάχτυλος' Κούκου ή Bagus να υποθέσω?
Κι εκεί παράγκα? Έλεος!!! -
Φάε τη γλώσσα σου!!!
'Δάχτυλος' Κούκου ή Krus να υποθέσω?
δεν σε πιανω Μανωλη.Ενταξει μαλλον ειχαμε βρει το χειροτερο φαναρι αλλα μου εκανε εντυπωση ποσο χαλια εγινε.Επισης καποια στιγμη αλλαξαμε και τους μοχλους με τα φλας και υαλοκαθαριστήρες και ειχαν διαφορετικη φυσα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φάε τη γλώσσα σου!!!
'Δάχτυλος' Κούκου ή Krus να υποθέσω?
δεν σε πιανω Μανωλη.Ενταξει μαλλον ειχαμε βρει το χειροτερο φαναρι αλλα μου εκανε εντυπωση ποσο χαλια εγινε.Επισης καποια στιγμη αλλαξαμε και τους μοχλους με τα φλας και υαλοκαθαριστήρες και ειχαν διαφορετικη φυσα .
Κατακίτρινο είπες. Πώς λέμε ΑΕΚ δηλαδη?
-
Σε βλεπω με μπαν.Ο Κρους ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε βλεπω με μπαν.Ο Κρους ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤο ξέρω και το διόρθωσα λίγο μετά που έκανες το quote.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έψαξα πολύ αλλά δεν βρήκα τέτοιο θέμα. Αν υπάρχει ας μεταφερθεί.
...Υπάρχει και τυγχάνει να είμαι και πρόεδρος αυτού.
viewtopic.php?f=15&t=19047Kαλή δουλειά πρόεδρε
-
-
Αυτό θα πει αξιοπιστια ... 9 μήνες ανέπαφο το συγκεκριμένο θέμα! Ανασκαφή έκανα για να το βρω!
Τεσπά!Σήμερα περιεργάστηκα απο κοντά ένα καινούριο 5θυρο Lancer 1,5!
Εξωτερικά μου άρεσε πολύ, εσωτερικά δεν με ενθουσίασε αλλά ΟΚ. Ούτε κρύο ούτε ζέστη!
Εκεί που κόλλησα ήταν στην ασημί εξάτμιση που φαίνεται κάτω απο τον προφυλακτήρα σχεδόν ολόκληρος! Το 3θυρο GrandVitara μου θύμισε που οριακά χωράει κάτω απο το αμάξι! -
... και 7 σελιδες σε 4 χρονια!!!
Ας το εμπλουτισουμε λιγο
Το αγαπημενο μου
και ο θρυλος
-
Σ' αυτη τη γενιά πάντως το υπερ-όπλο έγινε και πανέμορφο!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εξωτερικά μου άρεσε πολύ, εσωτερικά δεν με ενθουσίασε αλλά ΟΚ. Ούτε κρύο ούτε ζέστη!
Εκεί που κόλλησα ήταν στην ασημί εξάτμιση που φαίνεται κάτω απο τον προφυλακτήρα σχεδόν ολόκληρος! Το 3θυρο GrandVitara μου θύμισε που οριακά χωράει κάτω απο το αμάξι!Όντως το εγκάρσια τοποθετημένο καζανάκι είναι τεράστιο.
-
Yπερφυσικά τεράστιο!
-
Αυτό το Colt/Mirage ηρθε ποτέ στην Ελλάδα?
-
http://www.autoblog.com/2011/03/02/repo ... e-is-dead/
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:sorry: http://www.autoblog.com/2011/03/02/repo ... e-is-dead/Καταραμμένη οικολογία, θα καταστρέψεις την αυτοκίνηση!!!
-
Τώρα το είδα και εγώ
http://www.dailytech.com/Mitsubishi+Kil ... e21040.htmΜετά τη Honda ήρθε η ώρα της Mitsubishi για εγχείρηση αλλαγής φύλου
Daaamnnnnn!!!!!!
Πολύ ταιριαστό το άσμα
Mitsubishi Motors Forum