-
Ενα τετοιο σε μαυρο υπάρχει και το βλέπω καθημερινά να κινείτε στην Χαριλάου/Πυλαία εδω πάνω.
Από ήχο τα σπάει!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αλλαγή ιμάντες στο L200 θέλουν λέει 450 ευρώ. Πάνε καλά μωρέ?Με 200 ευρώ έκανα τη δουλειά μου!!! Καλά δεν είναι?
-
Έπεσε το κλειδί του L200 μέσα στη θάλασσα στο παλιό λιμάνι του Ηρακλείου. Μην ρωτάτε που και πως...
Λες και δεν μου έφτανα όλα τα άλλα οικονομικά προβλήματα έτυχε κι αυτό.
Παίρνω τηλέφωνο στην αντιπροσωπία. 220 ευρώ το κλειδί συν 40 ευρώ για τον προγραμματισμό.
Πήγα να πω κανένα 'καντήλι' στο τηλέφωνο αλλά κρατήθηκα.
Πήγα σε ένα γνωστό μου κλειδαρά, μου έδειξε ακριβώς το ίδιο κλειδί και μου είπε ότι κοστίζει 70-75 ευρώ - ακριβώς δε θυμάμαι - συν τα 40 ευρώ που πρέπει να δώσω έτσι κι αλλιώς στην αντιπροσωπία για τον προγραμματισμό. Πέταξα από τη χαρά μου αλλά για κάποιο λόγο κρατήθηκα και δεν πήρα το κλειδί. Του είπα ότι θα το ψάξω και θα του πω. Έφυγα και πήγα σε ένα άλλο κλειδαρά ο οποιός μου είπε ότι με 50 ευρώ θα μου έφτιαχνε κλειδί και θα μου το προγραμμάτιζε αλλά δεν θα είχε κουμπάκια/ τηλεχειριστήριο. Δέχτηκα λοιπόν και πήρα το κλειδί. Δεν με χάλασε τόσο πολύ αφού υπάρχει κι άλλο κλειδί με κουμπιά. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι την ώρα που πλήρωνα και μου έδινε το κλειδί μου είπε ότι πρέπει να το προσέχω ιδιαίτερα να μην μου πέφτει κάτω γιατί είναι λέει γυάλινο. Έχει γούστο σε 1-2 εβδομάδες να χαλάσει το κλειδί και να του το πάω και να μου λέει ότι εγώ φταίω γιατί μου έπεσε. Άντε να αποδείξω μετά ότι δεν είμαι ελέφαντας. -
Με τοσο μεγαλη διαφορα τιμης λογικο ειναι να παρεις κλειδι που σπαει.Παρομοιο προβλημα αντιμετωπισα κι εγω στο lancer και εδω στην αθηνα τοιλαχιστον βρηκα το ιδιο κλειδι σε τιμη περιπου τη μιση απο αυτη που σου ειπε η αντιοπροσωπεια.Γενικα παντως οι τιμες εχουν ξεφυγει και ετσι οπως πανε αυτοκινητα ανταλλακτικα και σερβις αν δεν κατεβασουν τιμες θα πεσει πολυ κλαμα ακομα.
-
εμενα η mitsu μου ειπε 1500 ευρω για 2 πλαϊνα μαρσπιε για το lancer sportback 1600cc, δλδ 750ευρω το ενα .
Και τα βρηκα εξω 250 ευρω και τα δυο με την τοποθετηση κιολα .
Μιλαμε τα παλικαρια δεν ξερουν που βρισκονται, λενε καποιος μακακας θα τσιμπισει, και αυτα δεν γινονται μονο στην mitsu, και η πεζο τα ιδια σκ@τα ειναι -
Παντως παιδια το lancer σαν σασμαν και σαν μοτερ με εχει αφησει αναυδο εδω και 2 μηνες που το εχω, και όσο στρωνει τόσο το καλυτερο γινεται...το σασμαν απλα απαιχτο, και το μοτερ απαλευτο...και η μετριοφροσυνη περι mitsu πολυ μεγαλη
-
Μετα τα 15-20000 km ειναι που θα δεις πραγματικα τι ειναι το αμαξι.Το δικο μου εχει 28000 km και οσο περναει ο καιρος τοσο καλυτερο μου φαινεται.
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Μετα τα 15-20000 km ειναι που θα δεις πραγματικα τι ειναι το αμαξι.Το δικο μου εχει 28000 km και οσο περναει ο καιρος τοσο καλυτερο μου φαινεται.to 1600cc εχεις?
Καποιος εδω περα ισχυριζοταν οτι η mitsu βγαζει αξιοπιστα αμαξια επειδη εχει κρατησει την παλια τεχνολογια, δλδ εχει μεινει πισω δυο 5ετιες, ενω οι άλλοι...πχ της vag εχουν βγαλει τα tourbo που ειναι ποιο γρηγορα κατ αυτον και ποιο οικονομικα, εγω δεν εχω φιλο να εχει golf να μου πει τι καιει, άλλα πιστευω οτι παρόλο που το δικο μου ειναι ατμοσφαιρα με 7L/100 μικτο δεν θα εχει μεγαλη διαφορα με ενα vag ή renault turbo στην καταναλωση.Ακομη τα turbata δεν τα ειδα τοσο νευρικα στις χαμηλες στροφες στα test drive όσο τα ατμοσφαιρα, ενταξη δεν εκανα test drive πανω απο 140hp tourbato άλλα ηταν στα 120hp όσο το δικο μου δλδ.
Αυτο που δεν παλευεται κατ εμε στο mitso μου και σε όλα τα mitsu ειναι το σασμαν, το κλακ που κουμπονουν οι ταχύτητες.
Κατ τα άλλα δεν μπορω να εκφερω γνωμη επειδη δεντο εχω τσιτωσει ακομη σε στροφες-τελικες για να δω πως παει, διοτι ειμαι στο στρωσιμο.Στα ποσα χλμ το εστρωσες και αρχισες να το σκιζεις.
Και τέλος αν και οικογενειακό, μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλο για στροφιλικια .Ενα προβλημα που αντιμετωπίσω ειναι οτι μου κανει αραια και που ενα θορυβο οταν στριβω το τιμονι, αυτο συμβαινει κυριως οταν ειναι κρυο και ακινητοποιημενο πανω απο 10 ωρες, δλδ το πρωι που το παιρνω συνηθος, το κανει για καμια 300 μετρα και μετα χανετε, μου ειπαν οτι ειναι τα top mounts της μπροστα αναρτησης... και δεν ειναι κανα σοβαρο προβλημα..., μαζευουν σκονη και πετραδακια και κανει εναν θορυβο το ρουλεμαν.Τεσπα μπορει να το ανοιξω και να το γρασαρω λιγο στο μελλον, θα δω....εσενα στο κανει αυτο το προβλημα...αλλο ενα παλικαρι εδω στην πολη μου που το εχει 4 χρονια μου ειπε οτι του εκανε και αυτουνου.
-
Φιλε γιαννη το δικο μου ειναι 1800cc Οταν το αγορασα δεν υπηρχε ο κινητηρας των 1600cc οποτε προτιμησα κατι μεγαλυτερο καθως ο 1500cc μου φαινοταν μικρος.Το αυτοκινητο απο καταναλωση στο ταξιδι πεφτει πολυ κατω απο τα 7 λιτρα/100 αλλα μεσα στην πολη το φερνει γυρω στα 9.Στην πολη βεβαια κυκλοφορω συνηθως με ενα aygo το οποιο ειναι τσακωμενο με το βενζιναδικο.Το lancer προοριζεται κυριως για ταξιδια και διαδρομες λιγο εξω απο την Αθηνα και οταν χρειαζομαι χωρο.
Πριν το αγορασω δοκιμασα πολλα αυτοκινητα μεταξυ των οποιων και τα golf και το octavia με τον tsi των 122 ιππων καθως και το megane με τον 1,4 tce και σχεδον οτι κυκλοφορουσε στην κατηγορια αυτη απο πλευρας διαστασεων και τιμης.
Μπορει καποια να ειχαν πιο στιβαρη κατασκευη,μπορει να μου αρεσε ο τροπος που παταγε στο δρομο το ρενο, μπορει να μου αρεσαν οι χωροι του octavia,η ποιοτητα του εσωτερικου του golf,αλλα ξεφευγαν πολυ οικονομικα,χωρια που αν εξαιρεσεις το octavia οι χωροι για τα δεδομενα που χρειαζομουν ηταν μικροι.
Για την καταναλωση δεν μπορω να εκφερω γνωμη για αυτοκινητα που απλα οδηγησα για λιγη ωρα αλλα συναδελφοι που τυχαινει να εχουν αυτοκινητα με μικρους κινητηρες turbo μου γκρινιαζουν οτι με κρυο μοτερ το πρωι το αυτοκινητο καιει τα κερατα του,οποτε στις καθημερινες μετακινησεις ειναι λιγο ασυμφορα μεσα στην πολη.
Απο προσωπικη εμπειρια και εχοντας περασει απο την οικογενεια 2 αυτοκινητα με κινητηρες turbo (laguna 2.0t,mercedes c200 kompressor w203) δεν εχω παρα να συμφωνησω με τις αποψεις των συναδελφων μου. -
Στην οικογένεια είχαμε πάντα Mitsubishi καθώς εντός οικογένειας υπήρχε αντιπροσωπεία για 40+ χρόνια.
Εχω οδηγήσει όλα σχεδον τα Mitsubishi.
Πλέον ότι δεν φτιάχνεται στην Ιαπωνία delete.
Ιδίως ότι ειναι σε συνεργασίες απο Ολλανδία μακρυά και αγαπημένοι.
Να δείτε κιβώτια Renault κατεβασμένα το ένα μετα το άλλο και τους πελάτες εντρομους που είχαν συνηθίσει made in Japan. -
Απο οτι ξερω παντως το μονο made in japan που εισαγεται κανονικα στην Ελλαδα ειναι το lancer αι καποια μοντελα της mazda.Aν κρινω βεβαια απο το τι τραβηξαμε με τη laguna μακρια κι αγαπημενοι καλυτερα με τη ρενο.
-
Μη νομίζεις ότι και ο Ιάπωνας σε αστοχία ή κακοτεχνια θα κάνει χαρακίρι...
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
Απο οτι ξερω παντως το μονο made in japan που εισαγεται κανονικα στην Ελλαδα ειναι το lancer αι καποια μοντελα της mazda.Aν κρινω βεβαια απο το τι τραβηξαμε με τη laguna μακρια κι αγαπημενοι καλυτερα με τη ρενο.Όλα τα Mazda!
Επίσης τα Subaru και τα Daihatsu. -
OΚ φιλε σε ευχαριστω για την πληροφορια.Απλα οταν εψαχνα για αυτοκινητο τα μονα γνησια ιαπωνικα που ειδα ηταν το lancer και το mazda 3.
-
Επετειακό EVO Fucking Quick 440, μόνο για Αγγλία
http://www.autoblog.com/2014/03/27/mitsubishi-celebrates-40-years-uk-evo-festooned-with-aft/
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Επετειακό EVO Fucking Quick 440, μόνο για Αγγλίαhttp://www.autoblog.com/2014/03/27/mitsubishi-celebrates-40-years-uk-evo-festooned-with-aft/
εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα τα πανε απο αντοχη στον real world .Ειδικα αυτο με τα 412 λιμπροποδα ροπης σε ss/t εαν αντεχει.Στο μοτερ εχουμε δει τετοια νουμερα εδω και χρονια στην Ελλαδα και με το μαμα μαλιστα τουρμπο,αλλα τετοια ροπη σε ss/t οχι.Ακομα τουλαχιστον..
-
MITSUBISHI KILLS OFF THE LANCER EVOLUTION LEGACY...
Τέλος εποχής ... -
Είπα να ξεθάψω το θέμα μια και έχω απηυδήσει με το εξουσιοδοτημένο service της εταιρίας στην περιοχή μου.
4 χρόνια και 40000 km με το lancer μου και όμως προέκυψε πρόβλημα με το service στην περιοχή μου και συγκεκριμένα με τη βελμάρ στο γέρακα.
Κλείνω ραντεβού για τη Δευτέρα 2/6.Αφού πηγαίνω με ενημερώνουν ότι θα πρέπει επιπλέον των συνηθισμένων εργασιών να αλλαχθεί προληπτικά και το ψυκτικό υγρό του κινητήρα.Ως εδώ όλα καλά. Προς το τέλος των εργασιών διαπιστώνουμε ότι υπάρχει διαρροή ψυκτικού υγρού από τον κινητήρα και συγκεκριμένα από το κολλάρο του καλοριφέρ.
Στο σημείο αυτό μου λένε ότι το ανταλλακτικό θα έρθει σε 2-3 εργάσιμες ημέρες καθώς δεν το είχαν και θα έπρεπε να το παραγγείλουν.Μου κάθησε λίγο άσχημα αυτό αλλά δεδομένου ότι το αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση είπα να κάνω υπομονή. Επιπλέον σύσταση του μηχανικού ήταν να μην το χρησιμοποιώ πολύ και αν το χρησιμοποιήσω θα πρέπει να το κάνω με πολύ προσοχή,να μην κάνω ταξίδι και να προσέχω να μην ανεβάσει θερμοκρασία.
Ως εδώ όλα καλά,γιατί από εδώ και κάτω αρχίζουν τα δύσκολα. Πέμπτη πρωί μου στέλνουν sms και με ενημερώνουν ότι το ανταλλακτικό έχει έρθει και θα πρέπει να κλείσω ραντεβού για την τοποθέτησή του.Παίρνω τηλέφωνο για ραντεβού στις 11 το πρωί.Αδύνατο να βγάλω άκρη και φυσικά δεν έβρισκα και τον τεχνικό σύμβουλο στη γραμμή. Δοκιμάζω ξανά στις 12 στις 12.30,στις 1, στις 2 αφήνω μήνυμα να με πάρουν.Αμ δε!
Στις 3 τα ίδια,στις 4 ξανά. Βαρέθηκα και δεν τηλεφώνησα ξανά!
Σήμερα το πρωί νευριασμένος πήγα από εκεί.Με τα πολλά μου δώσανε ραντεβού για την Παρασκευή 13/6!! Δηλαδή θα περιμένω 11 ημέρες για ένα κολλάρο! Περιττό να σας πω ότι είμαι χωρίς αυτοκίνητο και φυσικά θέλω να πάωψ ταξίδι και δεν μπορώ. Από την άλλη ούτε λόγος για αυτοκίνητο αντικατάστασης.Υ.Γ. Οση ώρα έγραφα αυτό το post με πήραν τηλέφωνο από τη βελμάρ να με ρωτήσουν αν έμεινα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.
-
Seat - Volvo δεν είναι η Βελμαρ;
-
Από τότε που έφυγε ο σαρακάκης από το γέρακα και mitsubishi και honda καθώς και ford και saab.
Mitsubishi Motors Forum