-
Εντάξει, παιδιά...Θα πρότεινα να μη γράψει όλο το forum την άποψή του για το θέμα Roehrl vs Tsuchiya σε αυτό εδώ το thread. Ας πάμε παρακάτω...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
οταν ανοιξετε τα στραβα σας και ξαναδιαβασετε, θα δειτε οτι μιλαω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΤΡΙΦΤ!!!!
το αν ειναι ο Ρερλ πισταδορος ή ραλιστας ή ο,τι δηποτε δε μου καιγεται καρφι...και ας ειναι καλυτερος του Τσουτσιγια σε αυτες τις συνθηκεςΣτο drifting ομως ο Γερμαναρας ειναι μια τριχα απ τα @ρχιδι@ του Γιαπωνεζου
Αν ανοίξεις κι εσύ τα στραβά σου θα δεις ότι κι εγώ μίλησα για ΖΩΔΙΑ. Γι αυτό και ανέφερα την Πατέρα όπου και εκεί ο Γερμαναράς είναι μια τρίχα από κάτι άλλο της Λίτσας.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το ντριφτ είναι σόου, θέαμα, πράγματα δουλεμένα με προπονήσεις και γενικά ζογκλερική οδήγηση. Ο Ρερλ από την άλλη έβγαζε θέαμα με αυτά που έκανε αλλά σε 'πολεμικές' συνθήκες ήτοι WRC. Εκεί που ο ένας κάνει stunt driving ο άλλος πολεμούσε με το θηρίο για να γράψει όσο το δυνατό καλύτερο χρόνο.
Σαν να συγκρίνεις τον Σταλόνε με ένα βετεράνο του Βιετνάμ και να λες ότι ο Σταλόνε στο Ράμπο σκότωνε περισσότερους Κινέζους άρα είναι πιο αξιόμαχος από το βετεράνο.
Ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης.Προς αποκατάσταση της τάξεως, Βιετναμέζους σκότωναν.
(Μετά από τόσο σκίσιμο στο θέμα τι πειράζει λίιιιγο ακόμη )
-
Καμποτζιανούς, για την ακρίβεια!
-
Δεν ειναι AR FORUM εδω
Παρακαλω να καθαριστει απο οφ τοπικ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ολα τα στελέχη των αντιπροσωπειών εδώ και δύο μέρες στην Γερμανία.
Παρουσίαση Panamera ?το πιθανότερο
αλλά και μια Cayman Τurbo δεν θα πείραζε -
Turbo γιατί? Τι θα σου προσέφερε πάνω σε μια Καιμαν?
Μια χαρά μου φαίνεται η S εμένα. Με τα έτσι της, με τα αλλιώς της, με τα σου, με τα μου, αλανιάρα και ζαργάνα όμορφη !
Υ.Γ. : το μόνο που θέλει είναι 5-10 χιλιάρικα έκπτωση. Είναι το μόνο μοντέλο παγκοσμίως που η κλειστή έκδοση είναι ακριβότερη από την ανοιχτή μόνο και μόνο για λόγους μάρκετινγκ ! Δηλαδή +5-10 χιλιάρικα ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να φαίνεται τιμολογιακά ανάμεσα από Boxster και 911. Εν μέρει κοροϊδία.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Turbo γιατί? Τι θα σου προσέφερε πάνω σε μια Καιμαν?Περισσότερα από ότι προσφέρει στην 911 πάντως
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Περισσότερα από ότι προσφέρει στην 911 πάντως
+!
τι ρεκορ εχεις ειπαμε στο Ρινγκ κ στην Τσουμπούκα?
για να τα συγκρίνουμε δλδ,οχι τπτ άλλο.
(με τιμονιέρα momo εγω εκανα τους καλύτερους χρονους,το τονίζω)
-
Εγώ με ταβανόπροκες ασχολούμαι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Περισσότερα από ότι προσφέρει στην 911 πάντως
Mπαα, δε θα πω την τούρμπο 'κακό' ή 'λίγο' αυτοκίνητο αλλά για μένα η πεμπτουσία της Πόρσε είναι η GT3. Και άσε τα τούρμπο να σιουράνε και να ξεφουσκώνουν. Λιγότερα κιλά, περισσότερα άλογα (φυσιολογικής αναπνοής) και όλα είναι τέλεια!
Οπότε μια Cayman GT3 θα τη θεωρούσα πρόοδο της αυτοκίνησης ενώ μια Cayman Turbo απλά άλλο ένα κατασκεύασμα του μαρκετινγκ.
Και για να το ισοπεδώσω λίγο κλείνοντας, θα ήθελες αν έδινες τόσα χρήματα να είχες το ίδιο αυτοκίνητο με την Άννα Βίσση ?!?! (Ήθελε και 911 τουρμπο τρομάρα της)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ με ταβανόπροκες ασχολούμαι.η δουλειά δεν ειναι ντροπη
-
Ruf Develops Electric Powered Porsche 911
http://www.worldcarfans.com/9081010.006/ruf-develops-electric-powered-porsche-911
-
-edit-
-
Parts Catalogue για την 959: https://techinfo.porsche.com/techinfo/p ... ATALOG.pdf
Κ οι κωδικοι παραγγελιας του Driver's Manual ειναι WKD95902087 και Workshop Manuals WKD482420 και WKD482320 αν ενδιαφερεσαι.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Parts Catalogue για την 959: https://techinfo.porsche.com/techinfo/p ... ATALOG.pdf' target='_blankΚ οι κωδικοι παραγγελιας του Driver's Manual ειναι WKD95902087 και Workshop Manuals WKD482420 και WKD482320 αν ενδιαφερεσαι.
Ωραια! Πάνω που έψαχνα τον κωδικό του συμπλέκτη για τη δική μου!
-
-edit-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ήταν κοινό πρόβλημα τελικά.....
-
Καιμαν gt3? Δε ξέρω εαν το διάβασες πουθενα οτι ετοιμάζεται τέτοιο μοντέλο, αν οχι και είναι δική σου σκέψη στείλε ενα μειλ στα κεντρικά με μια μίνι παρουσίαση του κόνσεπτ..Και πες τους να ταβανιάσουν στα (max) 100κ ευρω.Στην ανάγκη ας είναι και το 2.7.
Αρχίζω να φαντάζομαι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Parts Catalogue για την 959: https://techinfo.porsche.com/techinfo/p ... ATALOG.pdf' target='_blank' target='_blank
Κ οι κωδικοι παραγγελιας του Driver's Manual ειναι WKD95902087 και Workshop Manuals WKD482420 και WKD482320 αν ενδιαφερεσαι.
Aλλαζεις συμπλεκτη στις μινιατουρες?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Parts Catalogue για την 959: https://techinfo.porsche.com/techinfo/p ... ATALOG.pdf' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Aλλαζεις συμπλεκτη στις μινιατουρες?
Porsche Forum