-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Αλλο μοτερ, αλλο κιβωτιο, αλλο εσωτερικο. Για PDK Turbo δε το συζητω, ελαχιστα κομματια υπαρχουν.
Εγω κοιταω για 996 Τουρμπο αλλα σε χειροκινητο δεν παιζει ευκολα κατι καλο. Κι αν βρεθει θα ειναι 40+. Ειναι το top bargain σπορ αυτοκινητο αυτη τη στιγμη και οι ιδιοκτητες το ξερουν και δυσκολα το δινουν.Μιχάλη, υπάρχει το παρακάτω turbo manual που κατά τον ιδιοκτήτη του έχει και 'σαλόνι ταρακοντα'...μάλλον κατά το 'ανακόντα'...Μαύρο φίδι που τον έφαγε & αυτόν και τον επόμενο ιδιοκτήτη...Προφανώς θέλει να πει 'terracotta' εσωτερικό, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2534960/
Τι απέγινε το 4S? Το έδωσες τόσο γρήγορα?
Νίκος.
-
Το terracota κοκκινίζει λίγο, σε αντίθεση με το εσωτερικό του αυτοκινήτου της αγγελίας. Εκτός αν το 'ανακόντα' αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εποχή
-
Τον θάψατε τον άνθρωπο
Αυτού του είδους οι χρωματισμοί δεν αποτυπώνονται σωστά στις φωτογραφίες. -
..και 550 άλογα μην είναι βόας μην είναι κροταλίας
-
Περα απ τον ''αναγραμματισμο'' υπαρχει κατι υποπτο στο αμαξι? Φαινεται ομορφο παντως και πρεπει να ναι και γαργαλημενο
Γιατι να μην ειναι 550? 420 δεν ειχε απο μαμα? Με καποια περιφερειακα δεν μπορει να παει 500+? -
εγώ δεν βλέπω κανένα περιφερειακό.. το Χ50 κιτ έδινε άλλα 30 αλλά ας μιλήσουν οι ειδικοί..
-
http://www.youtube.com/watch?v=BWy1A1y9 ... creen&NR=1
Ωραίο βιντεάκι.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Περα απ τον ''αναγραμματισμο'' υπαρχει κατι υποπτο στο αμαξι? Φαινεται ομορφο παντως και πρεπει να ναι και γαργαλημενο
Γιατι να μην ειναι 550? 420 δεν ειχε απο μαμα? Με καποια περιφερειακα δεν μπορει να παει 500+?Το ειδα. ο κατοχος του ειναι μεσηλικας και αρκετα προθυμος. Πηγαμε μεγαλη βολτα μεχρι Ασπροπυργο. Πρεπει να πω οτι ειναι το καλυτερο απ τα 3 που εχω δει. Στο δρομο σκοτωνει. Εχει προγραμμα, εξατμιση,εισαγωγη και κατι αλλα που δε θυμαμαι οποτε ειναι καπου 500+ αλογα. Γενικα αν ειναι ατρακαριστο οπως λεει και εχει οντως 74.000 χλμ ειναι καλη περιπτωση. Εκτος απο τακακια και δισκοπλακες που θα χρειαστει συντομα, φαινεται να μην θελει πολυ συμαζεμα. Οταν το βαλαμε κρυο μπροστα, στο πατημα του γκαζιου ακουγοτανε ενα τριξιμο, κατι σαν ιμαντας, δε ξερω. Μετα οταν ζεσταθηκε εξαφανιστηκε.
-
-
Παίζει να μην έχω ξαναδεί πιο βαρετό review...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παίζει να μην έχω ξαναδεί πιο βαρετό review...Τα πήγαιναν στην εμφάνιση της 991,Δία!!!
-
Το ξέρω βρε Θοδωρή. Απλά ο Γάλλος ήταν πιο νανουριστικός και από hipnostedon.
-
Απ' το γαλλικότατο (όσο δεν πάει...) βιντεάκι, συγκρατώ το εξής:
Όντως, δεν θα ξαναβγει η Τάργκα (τουλάχιστον ως 991), γιατί τώρα η Κουπέ, εκτός από την κλασική μικρή ηλιοροφή (μεταλλικό σκέπασμα), θα προσφέρεται και με μεγαλύτερη γυάλινη ηλιοροφή.
Ας μη ξεχνάμε, εξ άλλου, ότι στις 997 οι Τάργκα προσφέρονταν μόνον ως 4κίνητες (απλές και S), ενώ τώρα μπορείς να έχεις μεγάλη γυάλινη οροφή με πίσω κίνηση (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου).
Mόνη 'απώλεια' από την όλη αυτή εξέλιξη είναι το ανοιγόμενο πίσω παρμπρίζ, α-λα χάτσμπακ, των Τάργκα 997 (σιγά τα ωά).Οι Τάργκα 997 είχαν πάντως κατά τι μαλακότερα ελατήρια / λιγότερο δυνατά αμορτισέρ και στις ρυθμίσεις του PASM.
Διερωτώμαι αν θα υπάρχουν διαφορές στην ανάρτηση των 991 κουπέ, μεταξύ αυτών χωρίς ηλιοροφή, με μικρή μεταλλική ηλιοροφή, και με μεγαλύτερη γυάλινη ηλιοροφή.
Στις 997, με ή χωρίς ηλιοροφή (μικρή μεταλλική πάντως) η ανάρτηση ήτο ίδια, και μόνον στις Τάργκα άλλαζε, επαναλαμβάνω.Η δικιά μου 997 κουπέ έχει τη μικρή μεταλλική ηλιοροφή και δεν το μετάνιωσα (πρώτο μου αμάξι ever με ηλιοροφή!)
-
Μία ερώτηση προς τους γνωρίζοντες περισσότερα
Ψάχνω πληροφορίες για τα ελάχιστα κομμάτια 911 GT1 straßenversion του 1996.
Εννοώ μοντέλο του 1996, που από μπροστά μοιάζει με την 993. Θα ήθελα εάν είναι δυνατόν κάποιο link για αντίτυπα και ειδικά φωτογραφίες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου διθέσιο; Ταμπλώ από 993; Roll cage;
Μιλάω για αυτό -
Η homologation της εποχής τους υποχρέωνε να φτιάξουν 20-25 κομμάτια και μετά άλλο 1 'evolution' το οποίο και είναι το παρακάτω (βασισμένο στην 996 πλέον)
γενικώς ψάξε στο rennlist.com ..
υγ..με επιφύλαξη γιατί είδα ότι υπήρξαν τελικά 3 εκδόσεις μάλλον -με μία ενδιάμεση αυτών που ανέφερα..
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
γενικώς ψάξε στο rennlist.com ..
υγ..με επιφύλαξη γιατί είδα ότι υπήρξαν τελικά 3 εκδόσεις μάλλον -με μία ενδιάμεση αυτών που ανέφερα..
ευχαριστώ πολύ, ήταν ότι ακριβώς ήθελα, το ταμπλώ είναι ίδιο με της 993 RS
για την GT1 street του 1997, τη μεσαία όπως λες γνωρίζω έχιε πολλές φωτογραφίες στο internet -
Στο πρώτο πεντάμηνο του '12 πουλήθηκαν 21 νέες και 9 μεταχείρω από εισαγωγή.Τον Μάιο 1(!) καινούργια και 2 από εισαγωγή.
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ταξινόμησαν κάποια από τα περισσευούμενα αυτοκίνητα που τους είχαν μείνει από τη Sportscar, γιαυτό εμφανίζοται 21 πωλήσεις. Το πραγματικό νούμερο είναι πολύ μικρότερο. Αν θυμάμαι καλά 4-5 αυτοκίνητα.
-
Γκαράζ του μουσείου PORSCHE
http://www.flickr.com/photos/dylankingp ... 011888841/ -
Ο χρήστης trader έγραψε:
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ταξινόμησαν κάποια από τα περισσευούμενα αυτοκίνητα που τους είχαν μείνει από τη Sportscar, γιαυτό εμφανίζοται 21 πωλήσεις. Το πραγματικό νούμερο είναι πολύ μικρότερο. Αν θυμάμαι καλά 4-5 αυτοκίνητα.καλα ειναι. Την περιοδο 85-90 πουλαγανε 2-3 ετησιως
Porsche Forum